Fede sneakers 2017 til mænd

17 fede sneakers 2018

2017 sluttede af med en masse fede sneakers til mænd, og 2018 er startet ud med endnu sprødere herre sneakers. Vores team af modeeksperter synes derfor at det er på sin plads, at give dig stærke bud på de fedeste sneakers for 2018. Selvom året langt fra er omme, er der allerede kommet en lang række vilde sneakers på markedet, som du ikke må gå glip af! Sneaker guiden vil løbende blive opdateret gennem 2018, så du hele tiden bliver holdt opdateret omkring årets lækreste sneakers!

Der er intet som nye fresh sneaks, og det er hvad denne sneaker guide tager udgangspunkt i. Vi lægger ud med dette års top 17 fede sneakers, der får ethvert outfit til at shine!

Nyhed Adidas Originals NMD XR1 Primeknit

Adidas NMD XR1 Primeknit (Limited)
Adidas Originals | 1.400 DKK | Vis hos butik
Frisk design fra Adidas Originals! Denne NMD XR1 Primeknit er en nyhed der er helt unik, og desværre kun i begrænset antal! Derfor er der også limit på, så man max. må bestille 2 par pr. kunde. Primeknit udgaven er endnu mere frisk og sportslig end de andre XR1 modeller. Det friske og iøjnefaldende Primeknit design er meget åndbart og fleksibelt. Denne sprøde sneaker med Boost teknik, EVA-indlæg og gummiydersål giver den perfekte komfort og oplevelse på gaderne!

Nike Air Presto Fly (Ny og opfrisket udgave)

Nike Presto Fly grøn
Nike Air | 900 DKK | Vis hos butik
Nike Presto Fly er helt ny og opfrisket udgave af den klassiske Air Presto. Fly modellen er endnu mere skarp og clean at se på, og den fås nu i et hav af sprøde farver – som blandt andet den viste Presto Fly Green. Ligesom den klassiske Presto, er denne Fly udgave også udstyret med åndbart net, samt den komfortable phylon luftsål. Den grøn/hvide kombination fremhæver de ekstremt rå og aggressive designlinjer, hvilket gør den til en meget populær street sneaker for mænd, da den fremstår meget sportslig, rå og maskuin.

Sprøde beige NMD XR1 fra Adidas

Adidas NMD XR1 beige
Adidas Originals | 1.300 DKK | Vis hos butik
Det nyeste skud på stammen fra Adidas Originals Boost Tech serie. Denne lækre sneaker hedder Adidas NMD XR1. Tilbage i 2017 blev NMD et stort hit, og i år er XR1 kommet i denne Limited edition udgave hos JD Sports. Denne sprøde XR1 i beige farve, fås kun hos JD Sports! Adidas NMD XR1 giver endnu bedre stabilitet og komfort i forhold til de ældre NMD. Bemærk at snørebånd er i samme nuance som skoen, og bliver skjult, så du slipper for en grim, gammeldags sløjfe.

Nike Air Presto – Årets vildeste street sneaker

Nike Presto sort
Nike | 1.050 DKK | Vis hos butik
Nike Air Presto er den mest rå street sneaker i 2018. I farven sort træder Presto’s ekstremt aggressive snit frem, og de sportslige linjer fremhæves væsentligt. Air Presto er oprindeligt helt tilbage fra år 2000 hvor de gik under titlen “en t-shirt til dine fødder“. Denne gang er de tilbage i et frisk design, med en overdel i netmateriale. Hælen er designet med en yderst komfortabel og strækbar luftsål i phylon. Ethvert skridt i et par Nike Air Presto føles som en drøm der gået i opfyldelse. Bedre komfort opnås næsten ikke i hverdagen! Manden bag Presto er Leon Witherow der også går under navnet @Prestology på Instagram.

Lette og stilrene Nike Air Max Tavas SE hvid

Nike Air Max Tavas SE
Nike | 980 DKK | Vis hos butik
Med Nike Tavas SE modellen i hvid, pakkes dine fødder ind i en perfekt blanding af sportslig komfort og stil. Nike Air Max Tavas er designet med enkelte og stilrene linjer, der giver et sportsligt look. Sneakeren er komfortabel og særdeles velegnet til hverdagsbrug, såvel som på løbeturen hvor Tavas også er et godt valg. Ved løb sikrer Nike Air Max Tavas optimal stødabsorbering, samt et godt vejgreb takket være en vaffelmønstret ydersål. Løbesko behøves ikke at være grimme eller kedelige, det er disse Nike Tavas et godt bevis på! Modellen er fremstillet i et fantastisk åndbart trådnet materiale. Tavas er tilmed en sneaker med en utroligt lav vægt, der blandt andet skyldes den luftfyldte mellemsål.

Nike Air Max 2018 modellen i sort

Nike Air Max 2017 sort
Nike | 1.550 DKK | Vis hos butik
Nike Air Max bliver fremstillet i mange fede varianter, heriblandt de velkendte “årgangs modeller” med den iøjnefaldende, og gennemsigtige luft-ydersål. Dette års Air Max 2018 model, har fået et utroligt fedt street look der virkeligt vækker opmærksomhed i gadebilledet. Sneakeren er behageligt luftaffjedret med god stødabsorbering, samt en lettere snavs- og vandafvisende overflade der er nem at vedligeholde.

Clear brown Adidas Tubular Shadow silhuet

Adidas Tubular Shadow beige
Adidas Originals | 800 DKK | Vis hos butik
Tubular fra Adidas kan til forveksling minde om Yeezy BOOST 300 trods de mange væsentlige forskelle. Adidas Tubular Shadow er en stilsikker silhuet der fås i mange farvekombinationer, som fx. denne afbilledet clear brown. Som Adidas selv siger “Avant-garde i dag. Klassiker i morgen.“. Overdelen af silhuetten er fremstillet af primeknit, og de 3 klassiske Adidas striber er ikke at finde på denne helt igennem clean sneaker. I stedet finder du trefoil logoet printet i hælkappen, samt på mærket over skosnøren. Tubular Shadow giver den fedeste street følelse og er en silhuet der stråler af elegance!

Møg fed Adidas EQT Support ADV olive

Adidas EQT Support ADV oliven
Adidas Originals | 1.050 DKK | Vis hos butik
Denne sprøde og aggressive Adidas EQT Support ADV bygger på tidligere udgaver, af de populære EQT modeller. Denne model har bare fået et endnu skarpere linjer og fede street inspireret detaljer. De velkendte 3 Adidas striber er integreret som en del af snøresystemet og fortsætter ned i sålen. Bemærk at snørebåndet er fremstillet i samme farvenuance som selve sneakeren, hvilket er en fed detalje! Hele overdelen er fremstillet af åndbart mesh materiale, der gør sneakeren til et idéelt sommervalg. Om du er til stramme jeans eller loose sweatpants, frisker Adidas EQT Support ADV ethvert outfit op – specielt i denne friske olivengrøn og hvide farvekombination!

Rå og stilrene Adidas ZX Flux i sort

Adidas ZX Flux sort
Adidas Originals | 750 DKK | Vis hos butik
Adidas ZX Flux er en populær sneaker i et enkelt og stilrent design med Adidas striberne indprintet på siderne af sneakeren. Plastik hælkappen giver optimal støtte og komfort. Selve skoen er bygget op i et åndbar netmateriale, så du slipper for varme og sure fødder. Endvidere får du optimal støtte takket være en Torsion mellemsål. ZX Flux er en voldsomt genopfrisket udgave, af den legendariske ZX løbesko tilbage fra 1980’erne.

Sportspræget Nike Flyknit Air Max cool grey

Nike Flyknit Air Max cool grey
Nike | 2.050 DKK | Vis hos butik
Flyknit er den hidtil mest fleksible Air Max model. Air Max Flyknit sneakeren er prydet med et stort Nike Swoosh logo på siden, der fremhæver den sportspræget opbygning og design. Flyknit er en idéel løbesko med den ypperste komfort og letvægt. Trods det ekstremt sportslige design, er sneakeren også super fed til hverdagsbrug! Flyknit overdelen passer sig efter fodens konturer, og Air Max sålen giver en super fodstøtte. Skomodellen er udeformet med en vaffelmønstret ydersål for optimal greb til vejen. Sålen er fæstnet med Flywire-kabler.

Strømlinet Nike Air Max Ultra Moire hvid

Nike Air Max 90 Ultra Moire hvid
Nike | 1.250 DKK | Vis hos butik
Nike har taget deres super topsælger Air Max 90 og piftet den op i et frisk design der rammer helt nye højder. Den nye udgave af sneakeren går nu under navnet Air Max Ultra Moire. Denne gang er Air Max blevet mere raffineret og strømlinet. Skoens overdel er fremstillet af en slags rubber lignende, perforeret syntetisk læder. Hvis du har ejet et par Air Max før ved du med garanti at stødabsorberingen er verdensklasse! Ydersålen er udformet så du kommer et par cm. højere op i luften når du går, og gummimaterialet som ydersålen er fremstillet af, er ekstrem kraftig og ikke mindst slidstærk. Aldrig har Nike Air Max set bedre ud end den gør nu i denne clean og stilrene Ultra Moire udgave.

Den friske Nike Air Max Sequent 2 sort

Nike Air Max Sequent 2 sort
Nike | 900 DKK | Vis hos butik
Nike Air Max sneaker er vendt tilbage i street sikker stil, under modelnavnet Sequent 2. Denne dark edition black/silver kombination er et anderledes og frisk valg, som virkeligt viser sin ret, når den først kommer på fodden! Air Max Sequent 2 har gjort den klassiske model endnu mere strømlinet end nogensinde før. Det åndbare trådnet giver en kølig komfort, og sørger for et perfekt finish til enhver tøjstil. Takket være dybe flexriller i ydersålen får du glæde af optimal fleksibilitet og den U-formet Max Air teknologi beskytter din fod mod stød og vrid.

Nike Air Max 95 Ultra SE (JD Sports Limited)

Nike Air Max 95 Ultra SE grey
Nike | 1.500 DKK | Vis hos butik
Den over 20 år gamle Air teknologi har konstant udviklet sig med henblik på, at gøre alting anderledes og bedre for dine fødder! Med Air Max 95 må det siges, at Nike har lykkedes til topkarakter! Ikke nok med at skoen er ekstremt fed, er designet også en perfekt blanding mellem den ældre velkendte Nike TN Air, og den klassiske Air Max 90. Helt nye elementer og materialer er benyttet til denne Nike Air Max 95 sneaker, som bla. en øvre skodel af multi-desnity skum, der giver en blød og behagelig støtte for din fod. Snuden er perforeret og åndbar, så du altid har friske fødder på farten. Flywire kabelteknologien støtter og låser foden i skoen, med den helt rette fodvinkel. Ganske enkelt er Nike Air Max 95 Ultra SE en ultimativ street sneaker! Denne mega blæret grå farvekombination, kan kun købes ved JD Sports!

EA7 Simpel racer sort fra Emporio Armani

EA7 Simpel Racer sort
EA7 (Emporio Armani) | 1.200 DKK | Vis hos butik
EA7 er sportsbrandet fra Emporio Armani, der mest af alt er kendt for voldsomt lækker tøj! Ligesom med deres tøj, skal man være hurtigt ude hvis man ønsker at bliver ejer af deres fresh sneaks. Disse EA7 er navngivet Simpel Racer, grundet det sportslige men alligevel helt enkle look. Simpel Racer er en sneaker der er utroligt strømlignet, og de små striber på ydersålen giver en råt og sportsligt udseende. Endnu engang har EA7 formået at skabe et stort hit som holder den eksklusive og elegante stil, fint kombineret med street looket. Hælen er fremstillet i et læderbur der yder optimal fodstøtte. Bemærk et råt og elegant logo på skosiden, samt på kappen. EA7 Logoet er printet på med en stilren guldskrift, der vil gøre selv Gulddrengen vild i varmen!

Super åndbar Adidas Climacool 1 hvid

Adidas Climacool 1 hvid
Adidas Originals | 1.050 DKK | Vis hos butik
Adidas Climacool er vendt tilbage for at skrue ned for den globale opvarmning, og gøre alting iskøligt! Denne frost white Climacool 1 kan få enhver sneakerfreak til at skære tænder af begejstring. Den råhvide farve kombineret med et trådnet med oversize huller, skaber et ultimativt moderne look! En åndbarhed udover det sædvanlige er præcis hvad Climacool teknologien byder dig! I Adidas Climacool 1 er du sikret velduftende og kølige fødder dagen lang. Det syntetiske materiale skaber konstant luftgennemstrømning, såvel som midtersålen og luftspjældet i skosnuden. Den fedeste sneaker til dig der ønsker optimal åndbarhed, og ikke mindst for dig der er en sucker for hvide sneakers!

Mega fresh Nike Roshe Flyknit orange

Nike Roshe Flyknit orange
Nike | 1.050 DKK | Vis hos butik
Nike’s Zen master har fået en ultra letvægts makeover. Roshe Flyknit NM har fået endnu bedre fodkomfort, og skabt langt bedre åndemulighed for dine fødder, takket være Flyknit teknologien fra Nike. Sneakerens fleksibilitet er også i top, såvel som støddæmpningen i sålen. Nike Roshe Flyknit er en farverig sneaker, og vores favorit er klart denne noget alsidige Flyknit orange som er topfrisk til sommeren. Et par mørke bukser, eller nogle fede shorts vil få denne Nike Roshe Flytknit NM sneaker i orange til, at stråle exceptionelt og virkeligt fange opmærksomhed!

Fleksibel Nike Free Run Commuter olivengrøn

Nike Free Run Commuter oliven
Nike | 900 DKK | Vis hos butik
Stilren fleksibilitet er præcis hvad denne skønne Nike Free Run Commuter leverer. Denne Nike sko er inspireret af professionelle løbere, med samtidig fokus på muligheden for hverdagsbrug, hvilket designet virkeligt også afspejler godt. Cargo Commuter er en lav-profil sneaker og løbesko fremstillet med et særdeles holdbart net, der “trækkes udover” din fod, for derved at skabe perfekt support for hele din fod. Pasformen er optimeret med Flywire-kabler der tilpasser sig rundt om foden. Trykfordelings skummen og Nike Free Run sålen, giver tilsammen skoen en dynamisk fleksibilitet, der er yderst behagelig i enhver situation.


Bare rolig vi holder dig opdateret hele 2018!

Der kommer hele tiden nye sneakers på markedet. Vi gør vores absolut bedste for at opdaterer dig på de nyeste og fedeste sneakers til mænd. Det er langt fra alle sneakers der vil blive præsenteret her i sneakers guiden. Vi har et yderst street minded øje for sneakers, og derfor er det også i denne street genre vi præsenterer dig for de fedeste sneakers.

Mener du at vi har glippet en fed sneaker, der bør være at finde blandt vores top 17 fede sneakers 2018? Send endeligt en kommentar afsted, og lad os høre din mening herom!

Få bedre priser på sneakers gennem rabatkoder

Flere af ovenstående skomodeller er JD Sports Only modeller dvs. at de kun forhandles gennem JD Sports da de står bag designsene i samarbejde med sneakerproducenten. Næsten alle andre modeller forhandles også af JD, og derfor mener vi at du bør tage et kig hos Salezoo.dk efter en JD Sports rabatkode, hvis du gerne vil have muligheden for at anskaffe dine nye sneakers, kickz eller trainers lidt billigere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *