Bedste Ansigtscreme → Find de bedste ansigtscremer i test her (2021)

Indholdsfortegnelse

Ansigtscreme er helt essentiel i din daglige hudplejerutine for at sørge for at give din hud det fugttilskud, som den har brug for. Når du renser din hud, vasker du hudens naturlige olier væk. Og huden har desperat behov for fugt for at undgå tørre plamager, linjer, rynker og ubehag, som på sigt resulterer i en slap og træt hud, der kan få dig til at se ti år ældre ud. Desuden er ansigtscremen bl.a. grundlaget for en flot og fejlfri makeup.

Men hvilken ansigtscreme skal du vælge? Først og fremmest afhænger det af din hudtype og din huds behov. Tænk over hvordan din hud føles?

Føles den fedtet, er det en god idé at gå efter en creme, der ikke indeholder olie. Er din hud følsom og har tendens til at blive rød, er en creme til sensitiv hud uden parfume den bedste for dig. Føles din hud tør og stram, er den bedste ansigtscreme for dig højst sandsynligt en creme, der er fyldig og er ekstra fugtgivende.

Der findes dog et hav af valgmuligheder inden for hver kategori, så vi hjælper dig på vej med den bedste ansigtscreme til netop dit behov, så du fremover kan få den bedste hudpleje.

 

#1 Australian Bodycare Face Cream – Den bedste ansigtscreme

Vi synes, at denne ansigtscreme fra Australian Bodycare er en af de bedste hudplejeprodukter på markedet. Ansigtcremen er fugtgivende og velegnet til uren hud. Produktet indeholder to ultra plejende olier: den antibakterielle olie Tea Tree Oil og den fugtgivende olie Macademia Nut Oil.

Australian Bodycare er et dansk hudplejemærke, og har siden 1992 været førende inden for problemløsende hudpleje.

Fremhævede fordele:

 • Indeholder plejende olier, uden at fedte
 • Absorberes på ingen tid
 • Forebygger urenheder og bumser
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

Derfor skal du vælge Australian Bodycare Face Cream

I jagten på de bedste ansigtscremer kommer man ikke uden om ansigtscremen fra Australian Bodycare. Her er der nemlig udviklet en ansigtscreme, der er let og fugtgivende. Den er perfekt til dagligdagsbrug, da den er drøj og hurtigt trænger ind i huden.

Australian Bodycare ansigtscreme er god til dig, der ønsker en mild ansigtscreme, som mindsker porer og urenheder, og samtidig ikke virker skrap på huden. Produktet er fremstillet af beroligende ingredienser, såsom tasmansk peber, som modvirker irritation i huden. Desuden er der tilsat E vitamin, som virker som en antioxidant, hvilket er med til at styrke huden, samt gøre den elastisk og smidig.

Macademia Nut Oil er med til at opretholde hudens naturlige fugtbalance, og Tea Tree olien har en antiseptisk virkning, som virker forebyggende overfor uren hud og bumser. Olierne, i denne creme, gør ikke huden fedtet, men derimod efterlades den dejlig blød og glat.

Du benytter ansigtscremen fra Australian Bodycare ved at fordele den rundt i ansigtet med cirkelbevægelser. Den kan bruges som både dag- og natcreme på en nyrenset hud.


#2 Nivea Q10 PlusC Anti-Wrinkle + Energy Day Cream – Den bedste fugtgivende ansigtscreme med anti-age egenskaber

Nivea Q10 PlusC Anti-Wrinkle + Energy er en god ansigtscreme, der beskytter huden mod solens UV-stråler, fine linjer og rynker, samt tegn på træthed. Derudover er det også en fugtgivende creme, og så sælges den til en fordelagtig pris. Du kommer altså ikke til at gå galt i byen med denne ansigtscreme fra Nivea.

Fremhævede fordele:

 • Anti-age egenskaber, hvorfor den forebygger og bekæmper aldringstegn
 • Fugter huden igennem, så du slipper for at have tør hud
 • Indeholder solfaktor 15

Derfor skal du vælge Nivea Q10 PlusC Anti-Wrinkle + Energy Day Cream

Er du +25 og mangler en ny dagcreme? Så må vi hellere slå et slag for denne anti-aging ansigtscreme fra Niveau. Ja, det kan lyde mærkeligt, at man skal tænke anti-age, når man kun er i 20’erne, men det er altså oplagt at forebygge fine linjer, rynker og pigmentpletter i en relativ tidlig alder.

Og lige netop denne Q10 PlusC Anti-Wrinkle + Energy ansigtscreme fra Nivea bekæmoer linjer og rynker indefra, samtidig med at den mindsker eventuelle tegn på træthed. Du kan også forvente, at denne anti-aging creme giver lidt glød til ansigtet.

Nivea Q10 PlusC Anti-Wrinkle + Energy Day Cream er desuden en yderst fugtgivende ansigtscreme, da den fugter i op til 24 timer. Og så er den udviklet med solfaktor 15, hvorfor den beskytter mod solens skadelige stråler, så din hud forbliver pæn i mange år fremover.


#3 Ecooking Dagcreme – Den bedste veganske ansigtscreme

En ansigtscreme, der både er vegansk, fugtgivende, virker opstrammende og forebygger ældningstegn, lyder næsten for god til at være sand. Men det er netop, hvad du får, hvis du investerer i en dagcreme fra Ecooking. Produktet er desuden dermatologisk testet, så du kan roligt stole på, at det er en god ansigtscreme.

Fremhævede fordele:

 • Vegansk produkt, da det er fremstillet uden animalske ingredienser
 • Styrker hudens kollagen og elastin til forebyggelse af rynker
 • Virker både fugtgivende og plejende på huden

Derfor skal du vælge Ecooking Dagcreme

Man behøver langt fra at gå på kompromis med cremens opbygning, selvom man ønsker en ansigtscreme, der er fremstillet uden brugen af animalske ingredienser. Dét er Ecooking Dagcreme et perfekt eksempel på. Med dette køb får du en creme, der sikrer en optimal mængde fugt og pleje til din hud, hvorfor den er velegnet til alle hudtyper

Ingredienslisten består bl.a. af sheasmør, solsikkeolie og hvedeekstrakt. Ansigtscremen indeholder hyadisine, som styrker hudens kollagen og elastin. Dette sikrer en mere spændstig hud. Og så kan huden netop bekæmpe og forebygge diverse aldringstegn, såsom linjer og rynker. Du vælger selv, om du vil have denne ansigtscreme med eller uden parfume.


Weleda Skin Food ansigtscreme#4 Weleda Skin Food ansigtscreme – Den bedste allround ansigtscreme

Denne creme er en ultimativ allround creme, som kan bruges til tørre områder på hele kroppen. Weleda Skin Food er en klassiker, og har været det siden dens start i 1926. Cremen er næringsrig og fyldig, og så kan den benyttes som ansigtscreme, læbepomade, creme til tørre negle og tørre fødder m.m.

Fremhævede fordele:

 • Velegnet til sart, tør og / eller irriteret hud i ansigtet
 • Multifunktionel produkt til hele kroppen
 • Anerkendt som naturkosmetik
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

Derfor skal du vælge Weleda Skin Food creme

Weleda Skin Food har i mange år været en af de bedste ansigtscremer. Cremen er ideel til dig, der ønsker en creme, som kan bruges til lidt af alt. Faktisk er denne ansigtscreme blevet et hit hos makeup-artister, da den netop kan anvendes til flere formål, såsom ansigtscreme og til læberne. Produktet gennemfugter huden, og får derfor makeuppen til at ligge perfekt.

Cremen har mange egenskaber, da den  virker beroligende, kløestillende, regenererende på cellerne, fugter og udglatter, og efterlader huden blød og smidig efter brug. Når du benytter cremen på et specifikt tørt eller irritereret område, bør du påføre et godt lag af cremen på det ønskede område flere gange om dagen. Cremen behandler effektivt tørhed og plejer grundigt din hud.

Weleda Skin Food creme er hverken fremstillet med syntetiske dufte, farvestoffer, konserveringsmidler eller råmaterialer af mineralolier. Cremen er både dermatologisk testet, “Natrue” stemplet som naturprodukt, og har desuden vundet prisen for Årets Hudpleje i 2017.


 

Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator#5 Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator – Den bedste oliefri ansigtscreme

Denne ansigtscreme fra Clinique er oliefri, hvorfor den er velegnet til alle hudtyper, selv personer med fedtet hud. Cremen virker som en fugtmagnet, og holder på fugten i op til 72 timer. Clinique er et allergivenligt hudplejemærke, da ingen af Cliniques produkter indeholder parfume.

Fremhævede fordele:

 • Holder på fugten i 72 timer
 • Skaber en effekt så huden kan fugte sig selv indefra
 • Let konsistens
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
275,00 275,00 til butik

Derfor skal du vælge Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator

Om du har sart hud, irriteret hud, tør hud e.l., betyder ikke alverden, da denne creme fra Clinique er ideel til alle hudtyper. Cremen er som skabt til dig, der ønsker en ansigtscreme, som tilfører masser af fugt – hele dagen.

Det er en let creme med et højt indhold af hyaluronsyre, som lader huden fugte sig selv indefra og holder på fugten i op til 72 timer. Det er en god ansigtscreme til dig med sensitiv eller allergisk hudtype, da den er parfumefri og allergitestet.

Cremen kan bruges både om morgenen og aftenen, og kan også bruges som en intensiv fugtmaske ved at påføre et tykt lag af produktet i ansigtet og lade det sidde i 5 minutter. Du kan også bruge ansigtscremen som en fugtbooster ved at duppe en smule produkt oven på din makeup, for at give lidt ekstra fugt og glød til ansigtet.


La-Roche-Posay-Toleriane-Ultra-40ml#6 La Roche-Posay Toleriane Ultra – Extra Sensitive Skin – Den bedste ansigtscreme til sensitiv hud

La Roche-Posay har udviklet en ansigtscreme, der virker meget beroligende og er intenst fugtgivende. Og det betyder også, at denne ansigtscreme kan reducere kløe, rødme og tørhed.

La Roche-Posay Toleriane-serien er udviklet til sensitiv og intolerant hud, og produkterne indeholder nøje udvalgte ingredienser for at sikre, at de fleste kan tåle produkterne uden risiko for allergi.

Fremhævede fordele: 

 • Ultra mild creme til meget sensitiv hud
 • Virker intenst fugtgivende og beroligende
 • Fremstillet af få nøje udvalgte ingredienser
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

Derfor skal du vælge La Roche-Posay Toleriane Ultra – Extra Sensitive Skin

Er du en af dem, der har svært ved at finde ansigtscremer, som ikke får din hud til at reagere? I så fald skal du bruge en ansigtscreme, der er særligt udviklet til personer med sart hud. Og dét er denne ansigtscreme fra mærket La Roche-Posay.

Faktisk er ansigtscremen perfekt til enhver med meget sart, allergisk eller intolerant hudtype. Den er ultra mild og giver huden masser af fugt, samtidig med at den beroliger huden. Både kløe, rødme og tørhed reduceres markant ved brug af denne ansigtscreme.

For at sikre højest tolerance som muligt, er cremen fri for parabener, parfume, konserveringsmidler, farvestoffer, alkohol og lanolin. Det er ikke en af de billigste ansigtscremer på markedet, men den er pengene værd, da det er en ansigtscreme uden kemi.


Murad E-Shield Essential-C Day Moisture SPF 30#7 Murad E-Shield Essential-C Day Moisture SPF 30 – Den bedste ansigtscreme med solfaktor

Udover at være fugtgivende, har denne dagcreme fra Murad en beskyttende og styrkende effekt mod miljøbetinget ældning. Dette sker ved at ansigtscremen blokerer for UVA og UVB stråler, så huden forhindres i at blive skadet af solen og frie radikaler.

Murad er et klinisk hudplejemærke udviklet af en læge kaldet Dr. Murad, hvor produkterne er baseret på videnskabelig forskning.

Fremhævede fordele:

 • Med solbeskyttelse SPF 30
 • Forfiner hudstruktur og hudfarve
 • Indeholder C-vitamin og antioxidanter
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
445,00 445,00 til butik

Derfor skal du vælge Murad E-Shield Essential-C Day Moisture SPF 30

Du skal investere i denne ansigtscreme, hvis  du ønsker at beskytte din hud mod udefrakommende faktorer. Med solfaktor 30 virker den som en ansigtssolcreme, samtidig med at den sørger for et optimalt fugtniveau til huden. Dagcremen består af effektive ingredienser, såsom c-vitamin og antioxidanter, som holder huden opstrammet og smidig, samt beskytter mod miljømæssig ældning af huden.

Ansigtscremen mindsker desuden misfarvninger, pigmentpletter, samt linjer og rynker ved at genoprette hudstrukturen. Med denne creme sikrer du høj beskyttelse af huden mod skader fra miljøet, og du vil opleve en meget mere jævn og glat hud. Brug ansigtscremen hver morgen ved at massere et jævnt lag på ansigtet og halsen efter, du har renset og brugt toner på huden.


Dermalogica Active Clearing Oil Free Matte SPF 30#8 Dermalogica Active Clearing Oil Free Matte SPF 30 – Den bedste ansigtscreme til fedtet hud

Denne oliefri dagcreme fra Dermalogica er god til fedtet hud. Det skyldes, at den er med til at regulere talgproduktionen. Dette resulterer bl.a. i en hud, der ikke skinner, men i stedet virker mere mat. Denne ansigtscreme kan også beskytte huden mod UV-stråler, da den er udviklet med solfaktor 30.

Fremhævede fordele: 

 • Matterende effekt
 • Beskytter med en solfaktor på 30
 • Vegansk og glutenfri
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

Derfor skal du vælge Dermalogica Active Clearing Oil Free Matte SPF 30

Er din hud meget fedtet i ansigtet? Så er denne dagcreme perfekt, da den sikrer masser af fugt, uden at efterlade huden skinnende og blank. Cremen har en let konsistens og absorberes hurtigt ind i huden. Den tilstopper dermed ikke porerne og forhindrer urenheder, samtidig med at du ikke skal bekymre dig om tør hud. Med SPF 30 virker den desuden beskyttende mod solens skadelige stråler.

Dagcremen kan anvendes hver morgen på efter rens, og masseres ind i ansigt og på halsen. Påfør cremen 30 minutter inden du bliver eksponeret for sol, så cremen når at trænge ind og virke.

Denne ansigtscreme er desuden vegansk, glutenfri, parabenefri og har hverken farve- eller duftstoffer. Det er altså en af den slags ansigtscremer, der sagtens kan bruges, selvom man har sensitiv hud, er bevist om sin påvirkning på miljøet e.l.


#9 Biotherm Blue Therapy Night Cream – Den bedste anti age natcreme til alle hudtyper

Biotherm Blue Therapy Night Cream er en anti-age ansigtscreme, der bekæmper og forebygger tegn på aldring. Cremen er fri for parabener og rig på fugt og næring, hvorfor din hud får alt, hvad den har brug for. Dette er desuden en creme, der passer til enhver hudtype.

Fremhævede fordele:

 • Udglatter, bekæmper og forebygger aldringstegn, såsom fine linjer og rynker
 • Kan benyttes af alle hudtyper
 • Plejer og tilfører fugt til huden

Derfor skal du vælge Biotherm Blue Therapy Night Cream

Vil du gerne have fingrene i en anti age ansigtscreme, der  kan hjælpe dig med at bekæmpe fine linjer? Så er denne Bioterm Blue Therapy natcreme det helt rigtige valg for dig. Det er en anti age creme, der er velegnet til personer over 30, og så kan den endda benyttes af alle hudtyper.

Huden i ansigtet er meget udsat i løbet af dagen, og derfor kommer man ikke uden om, at den vil få nogle aldringstegn med tiden. Biotherm Blue Therapy anti-age ansigtscreme går dog ind og mindsker synligheden af disse ved at opstramme og og genopbygge huden. Dette er med til at reducere og forebygge pigmentpletter og aldringstegn.

Måske du ikke lige tænker, at du har brug for en anti-age creme, men du kan nu alligevel investere i Biotherm Blue Therapy, da den netop virker forebyggende. Og da det er en fugtgivende creme, efterlader den huden plejet og næret.


#10 Decubal Face Vital Cream – Den bedste ansigtscreme til tør hud

Du behøver aldrig mere at bekymre dig om tør hud, hvis du investerer i en face cream fra Decubal. Cremen sikrer nemlig den rette mængde næring og fugt til en tør hud. Som en ekstra bonus sælges den til en fordelagtig pris, og derfor kan alle få råd til denne gode ansigtscreme.

Fremhævede fordele:

 • Sikrer optimal næring til tør hud
 • Sælges til en billig pris, hvorfor alle kan få råd til ansigtscremen
 • Let at få den rette mængde creme ud

Derfor skal du vælge Decubal Face Vital Cream

Det er vigtigt, at du tager hånd om din tørre hud, og derfor kommer denne face cream fra Decubal ind i billedet. Dette er nemlig den ideelle ansigtscreme til ru og tør hud, da den har et fedtindhold på 18 procent. Og nej, du skal ikke blive bekymret for, om det er for meget. For lider du af tør hud, skal du have masser af næring til huden.

Ingredienslisten lyder bl.a. på vitamin E, vitamin B3 og sheasmør. Dette hjælper huden med at blive genopbygget, samt garanterer en spand fuld af plejende og fugtigvende egenskaber. Lige netop denne creme er desuden fremstillet uden brugen af konserveringsmilder, farvestoffer, parabener og parfume. Det er muligt at bruge den både som dag- og natcreme.

Cremen er på 50 ml og sælges til en billig pris. Den har desuden en rejse- og taskevenlig størrelse.


A-Derma Exomega Control cream#11 A-Derma Exomega Control cream – Den bedste ansigtscreme til både børn og voksne

Denne fugtighedscreme er naturlig og effektiv til meget tør hud med tendens til atopi. Cremen indeholder 100% naturlig Rhealba Havrekim-ekstrakt, som er dyrket efter økologiske landbrugsstandarder.

Fremhævede fordele:

 • Til meget tør hud og atopi
 • Indeholder 100% naturlig Rhealba Havrekim-ekstrakt
 • Velegnet til spædbørn, børn og voksne
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

Derfor skal du vælge A-Derma Exomega Control cream

A-Derma Exomega Control cream er god til dig, der har brug for en skånsom og naturlig fugtighedscreme til din meget tørre hud eller områder med eksem. Cremen dæmper kløe, irritation og reducerer tørhed. Det er en ansigtscreme / allround creme, som er velegnet til både spædbørn, børn og voksne. Den fugter huden i op til 24 timer.

Cremen anvendes én gang om dagen ved at massere det forsigtigt ind i huden efter rens i ansigtet og på kroppen.


Avène Hydrance UV Rich#12 Avène Hydrance UV Rich – Ansigtscreme med solfaktor 30 til tør hud

Avène Hydrance UV Rich er en lækker, fugtgivende ansigtscreme til tørre, dehydrerede og sensitive hudtyper. Med solfaktor 30 virker cremen også beskyttende over for solens UV stråler, samt frie radikaler og forurening i luften.

Fremhævede fordele:

 • Intensiv fugtgivende
 • Med solfaktor 30
 • Indeholder beroligende Termalkildevand
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

Derfor skal du vælge Avène Hydrance UV Rich

Denne dagcreme er til dig med en tør og dehydreret hud, som desperat har brug for masser af fugt. Dagcremen indeholder Cohederm og Avène Termalkildevand, der giver intensiv og omgående fugt. Det gør, at huden efterlades dejlig blød. Avènes Termalkildevand virker også beroligende på huden, hvilket gør cremen god til dig med sensitiv hud.

Cremen har en silkeblød og behagelig tekstur, som gør det til en fornøjelse at påføre. Det resulterer også i, at den trænger hurtigt ind i huden.  Dette er en face cream, som skal anvendes hver morgen i ansigtet og på halsen.


Rudolph Care Acai Anti-stress facial cream#13 Rudolph Care Acai Anti-stress facial cream – Den bedste opstrammende ansigtscreme

Denne opstrammende ansigtscreme fra Rudolph Care er en beroligende og rig creme, der har et højt indhold af økologiske olier og nærende ingredienser, som bringer huden i balance. Anti-stress cremen beskytter mod alt, der kan forårsage stress i huden, såsom forurening, vind, vejr og hverdagens travlhed.

Rudolph Care er et dansk skønhedsmærke, hvor alle produkter er produceret i bæredygtigt emballage, så du kan forkæle din hud med god samvittighed.

Fremhævede fordele:

 • Anti-stressende og intens plejende
 • Drøj i brug
 • Bæredygtig emballage
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

Derfor skal du vælge Rudolph Care Acai Anti-stress facial cream

Ansigtscremen fra Rudolph Care er til dig, der føler, at din hud har brug for ekstra pleje i din travle hverdag. Lige netop denne ansigtscreme afstresser huden og tilfører masser af fugt. Ansigtscremen kan både bruges som dag- og natcreme. Dette er en af den slags ansigtscremer, der er drøj i brug, så du skal blot benytte en lille smule. Du bruger den ved at fordele en lille mængde i dine håndflader, og derefter massere ansigtscremen grundigt ind i huden.

Denne face cream er et oplagt valg, hvis din hud har det med at blusse op, slår ud, føles tør eller hvis den blot har brug for lidt ekstra pleje og fugt. Cremen består af et væld af afstressende og naturlige ingredienser, såsom aloe-vera, troldnød og kamille, som lindrer rødme og irritation i huden. Indholdet byder på økologiske olier og sheasmør, som intensivt plejer huden og giver ny energi, samt en flot glød.


Vichy-Aqualia-Thermal-Rehydrating-Cream-Light-50ml#14 Vichy Aqualia Thermal Rehydration Cream Light – Den bedste dagcreme til moden hud

Denne lette ansigtscreme fra Vichy er den bedste fugtgivende ansigtscreme, da den tilfører masser af fugt og næring, og får din hud til at se frisk og strålende ud, hele dagen. Cremen er god til de travle morgener, da den absorberes hurtigt af huden, så du kan påføre din makeup lige efter påføring af cremen.

Fremhævede fordele:

 • Holder på fugten i huden i op til 48 timer
 • Let og absorberer øjeblikkeligt
 • Formuleret med 97% naturlige ingredienser
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
279,50 318,50 til butik

Derfor skal du vælge Vichy Aqualia Thermal Rehydration Cream Light

Cremen er til dig med en normal til kombineret hudtype, der leder efter en lækker og let ansigtscreme, som giver masser af fugt til huden. Den kan bruges i alt slags vejr og det er blevet bevist, at den kan holde på fugten i huden selv under hårde temperaturforskelle.

Cremen er velegnet til kvinder med en normal eller kombineret hud, mellem 20-60 år, som ønsker en nem creme, der gør det den skal gøre. Cremen er en del af Vichys Aqualia Thermal serie, som er indeholder termalsk kildevand og er rig på 15 forskellige mineraler.

Cremen skal bruges morgen og aften på et nyrenset ansigt. Du kan med fordel påføre et ekstra lag på tørre områder i ansigtet.


Hvilke ingredienser er vigtige i din ansigtscreme?

Det kan virke som ren videnskab at skulle forholde sig til alle de forskellige ingredienser, der skal være i en ansigtscreme, så den passer nøjagtigt dit behov.

Vi har derfor beskrevet de vigtigste og mest normale ingredienser, du kan finde i din ansigtscreme, og hvilke ingredienser du bør gå efter for at dække netop din huds behov:

Hyaluronsyre

En af de vigtigste fugtgivende ingredienser er hyaluronsyre. Det er en naturlig del af vores krop, og en af de mange proteinstoffer, også kaldet sukkermolekyler, som vi alle er født med.

Produktionen af hyaluronsyre bliver dog mindre og mindre jo ældre vi bliver, og det er derfor vigtigt at tilføje det i vores hudpleje. Hyaluronsyre er med til at binde væsken i kroppen, og det kan faktisk binde vand 1000 gange dets eget vægt. Derved er hyaluronsyren med til at give fugt, fylde og elasticitet til huden, samtidig med at det holder ledende smurte og øjnene fugtige.

Peptider

Peptider er sammensatte komplekser, der blandt andet stimulerer dannelsen af kollagen. Hvis man påvirker mange funktioner i huden med peptider samtidig, vil man opleve en meget mere opstrammet, løftet og styrket hud med reducerede linjer og rynker.

A-vitamin

A-vitamin, også kaldet Retinol, bidrager til en normal hud, og er en ingrediens, der er i stand til at påvirke hudcellernes opførsel. Jo ældre vi bliver og jo mere sollys vi udsætter vores hud for, jo mere falder niveauet af A-vitamin.

A-vitamin forbedre både hudens struktur, hjælper mod uren hud, rynker og solskader i form af pigmentpletter. Det virker desuden også på tør hud. Af den grund er det oplagt at investere i en ansigtscreme med A-vitamin.

Antioxidanter

Faktorer som rygning, stress og UV-stråling øger antallet af frie radikaler, som er skadelige for kroppen. Der dannes frie radikaler i kroppens stofskifte, hvilket er nogle slags atomer, der stjæler ilt-atomer fra andre molekyler og ødelægger dem.

Antioxidanter er med til at  beskytte og neutralisere disse frie radikaler ved at narre dem til at spise dem – i stedet for de vigtigere molekyler. Man tilføjer altså antioxidanter i hudpleje for at beskytte hudens funktioner og reparere eventuelle skader i huden.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *