Bedste ansigtscreme 2022 – hvilken skal du vælge?

1
Australian Bodycare Face Cream Nourish & Moisturise 50 ml

en ansigtscreme, som passer lige præcis til dig? Eller måske du bare er nået dertil, hvor det er på tide at prøve noget nyt?  Vi ved godt, at det der med at finde den bedste ansigtscreme er noget nemmere sagt end gjort, og at jo mere du googler, jo flere cremer dukker der bare op. Heldigvis har du klikket dig ind her hos os, og du kan nu i ro og mag scrolle videre og…

Til butik →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
Australian Bodycare Face Cream Nourish & Moisturise 50 ml##
Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator 30 ml 129 kr. Shopping4net
Nivea Q10 Plus C Anti-Wrinkle + Energy Day Cream SPF 15 50 ml 80 kr. Cocopanda
Ecooking Dagcreme 50 ml 269 kr. Italianboots
Beauté Pacifique Super 3 Booster 100 ml 424 kr. Parfumdreams.dk
Dermalogica Oil Free Matte SPF 30 50 ml 349 kr. Staybeautiful
Weleda Skin Food creme 75 ml 54 kr. nohea.dk
La Roche-Posay Toleriane Ultra 40 ml 146 kr. Proshop.dk
Vichy Aqualia Thermal Rehydration Cream Light 50 ml 164 kr. Deloox
Murad Essential-C Day Moisture SPF 30 50 ml 332 kr. Proshop.dk
Biotherm Blue Therapy Night Cream 50 ml 442 kr. Parfumdreams.dk
Rudolph Care Açaí Anti-stress Facial Cream 50 ml##

Har du også altid haft lidt svært ved at finde en ansigtscreme, som passer lige præcis til dig?

Eller måske du bare er nået dertil, hvor det er på tide at prøve noget nyt? 

Vi ved godt, at det der med at finde den bedste ansigtscreme er noget nemmere sagt end gjort, og at jo mere du googler, jo flere cremer dukker der bare op. Heldigvis har du klikket dig ind her hos os, og du kan nu i ro og mag scrolle videre og blive up-to-date med 12 udvalgte og super effektive ansigtscremer, som alle henvender sig til forskellige hudtyper og behov. Du kan desuden blive lidt klogere på, hvad forskellige hudtyper bør gå efter, samt hvilke ingredienser, der mere overordnet er gode at have i en ansigtscreme. 

Australian Bodycare Face Cream Nourish & Moisturise 50 ml – den bedste ansigtscreme

Leder du efter en god ansigtscreme, som hverken udtørrer huden eller efterlader en skinnende overflade i dit ansigt, så skal du have fat i denne blødgørende og fugtgivende ansigtscreme fra Australian Bodycare! 

Derfor skal du vælge Australian Bodycare Face Cream Nourish & Moisturise 50 ml

Denne lækre ansigtscreme er til dig, der er på udkig efter en skånsom men effektiv ansigtscreme til dagligdags brug. Med sit indhold af Tea Tree olie og Macadamia nøddeolie, er denne creme en perfekt blanding af antibakteriel rensende pleje og forebyggelse til både sart, uren- og normal hud. Det er en let og lækker ansigtscreme, som mindsker porer og urenheder, beroliger irriteret hud, og tilfører fugt til tør hud uden at fedte til. Samtidigt sørger dens indhold af super-antioxidanten e vitamin for, at huden styrkes, udglattes og smidiggøres. Resultatet er en velplejet hud med en sund og flot glød. 

Du kan bruge denne ansigtscreme både morgen og aften. Anvend en lille klat (mindre end du tror – den er meget drøj i brug) på nyrenset hud; fordel den rundt i ansigtet med lette, langsomme cirkelbevægelser og giv dig gerne lidt ekstra tid til at få masseret cremen ind i huden.

Det kan vi lide:
 • Kan anvendes af alle hudtyper og af hele familien
 • Vegansk og fri for parabener og parfume
 • Særligt god til uren og bumset hud
 • God til olieret og fedtet hud
 • Super god til prisen – her får du virkelig noget for pengene
Det skal du være opmærksom på:
 • Døjer du med meget sensitiv hud bør du være forsigtig med denne creme, da den indeholder Tea Tree olie

Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator 30 ml – den bedste til irriteret og sart hud

Er du ikke så meget for olier i dine cremer, skal du se nærmere på denne ansigtscreme fra Clinique. Det er en oliefri og samtidigt super fugtgivende ansigtscreme, som har en aktivt virkende effekt i hele 72 timer efter påsmøring.

Derfor skal du vælge Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator

Uanset din hudtype er du med denne silkebløde gel-lignende ansigtscreme fra Clinique, sikret en effektiv hverdagscreme, der plejer og tilfører fugt hele dagen – og så får du tilmed en portion anti age egenskaber med i købet. Det er en let creme med et højt indhold af vores allesammens yndlingsingrediens; hyaluronsyre, som effektivt regenererer og smidiggør huden på flotteste vis. Den er desuden ekstra god til dig med sensitiv hud, som har brug for en creme, der kan give huden fugt uden at føles tung og klistret. 

Cremen bruges morgen og aften på nyrenset hud, og kan også bruges som en intensiv fugtmaske ved at påføre et tykt lag i ansigtet; lad den sidde i 5 minutter og skyl af i lunkent vand.

Det kan vi lide:
 • Uden parfume og parabener
 • Kan anvendes af allergikere
 • Særligt god til tør og sensitiv hud
 • Cremens Auto-Replenishing teknologi gør at huden aktivt fugter sig selv efter påsmøring
 • Drøj i brug
Det skal du være opmærksom på:
 • Indeholder silikone

Nivea Q10 Plus C Anti-Wrinkle + Energy Day Cream SPF 15 50 ml – den bedste til alle hudtyper

Ja, den er god nok – den der creme, som din mor engang brugte findes endnu, og den er kun blevet bedre! Med denne Anti-Wrinkle + Energy Day Cream har Nivea formuleret en lækker anti age dagcreme med både solbeskyttelse, antioxidanter og plejende vitaminer.

Derfor skal du vælge Nivea Q10 Plus C Anti-Wrinkle + Energy Day Cream SPF 15

Har du rundet de 25 år og står du lige nu og mangler en ny dagcreme som ikke koster alverden? Så må vi hellere slå et slag for denne anti age ansigtscreme fra Nivea. Ja, det kan lyde mærkeligt at tænke anti age, når man kun er i 20’erne, men vil du forebygge dine kommende fine linjer, rynker og eventuelle pigmentpletter, så bør du altså starte i en relativt tidlig alder. Og med denne Nivea-creme har du fundet den perfekte makker til formålet. Med ren c vitamin til at komplementere Q10 enzymet, får du her en yderst effektiv ansigtscreme, som både forebygger og reducerer ældningstegn, og som giver dit ansigt en flot og frisk glød. Cremen fugter i op til 24 timer, og den er udviklet med solfaktor 15, så du også er beskyttet mod solens skadelige stråler hele dagen.

Anvend den om morgenen på nyvasket hud; smør den ud med blide opadgående cirkelbevægelser. 

Det kan vi lide:
 • Indeholder det cellefornyende Q10 enzym
 • Beskytter mod UVA- og UVB-stråler
 • Har du tendens til at se træt ud, har denne creme en opkvikkende effekt
 • Rigtig god til prisen
Det skal du være opmærksom på:
 • Indeholder alkohol og parfume

Ecooking Dagcreme 50 ml – den bedste til tør hud

Er du på jagt efter en dagcreme, der er vegansk og økologisk, og som fugter huden og forebygger ældningstegn? Denne lille glaskrukke fra Ecooking er god for både dine fine linjer og din samvittighed, og så er den velegnet til alle hudtyper.

Derfor skal du vælge Ecooking Dagcreme

Med denne ansigtscreme fra danske Ecooking, kan du bekæmpe, pleje og forebygge ældningstegn uden skyggen af skrappe tilsætningsstoffer. Her får du en creme, der med ingredienser som hvedeekstrakt, shea butter, og solsikkeolie, sikrer en optimal mængde fugt og pleje til din hud. Derudover indeholder cremen hyadisine og hyaluronsyre, som med næsten øjeblikkelig effekt udglatter og styrker hudens kollagen- og elastinproduktion.

Udover i ansigtet, kan du også bruge denne creme på halsen og på brystet. Brug den om morgenen på nyvasket hud, og massér den blidt ind i opadgående cirkelbevægelser. Ved brug halsen kan du bruge tommelfingre eller fingerspidser til at smøre den ud i lige, opadgående strøg. 

Det kan vi lide:
 • Dermatologisk testet
 • Giver en glat og spændstig hud
 • Uden parabener
Det skal du være opmærksom på:
 • Døjer du med fedtet hud, er denne creme ikke den bedste til dig

Beauté Pacifique Super 3 Booster 100 ml – den bedste til uren hud

Anti age guderne fra Beauté Pacifique har siddet længe på tronen og med denne Super 3 Booster creme, har endnu en topklasse ansigtscreme set dagens lys. Fyldt med a vitaminer får du her en natcreme, som nærer og reparerer din hud med imponerende resultater!

Derfor skal du vælge Beauté Pacifique Super 3 Booster

Hvad enten du har opholdt dig meget i solen, har fået rynker, har uren hud med akne, eller bare trænger til at få reduceret fine linjer og tilsætte lidt ekstra glød til dit trætte ansigt – ja så kan du trygt give dig i lag med denne tube fra danske Beauté Pacifique! 

Med hele to typer retinol (a vitamin), glyceryl stearate og squalane, er du her sikret en super plejende og regenererende ansigtscreme, der får styr på sebumproduktionen i din hud, og samtidigt minimerer linjerne i dit ansigt. 

Påfør cremen på afrenset hud – og i et meget tyndt lag – om aftenen inden sengetid. I de to første uger, skal du nøjes med at bruge den hver anden aften. Når din hud har vænnet sig til cremen efter de to uger, kan du bruge den hver aften.

Det kan vi lide:
 • Rigtig god til uren hud og strækmærker
 • God til solskadet hud i ansigtet og på brystet (décolleté)
 • Nedsætter hudens fedtstofproduktion uden at udtørre den
 • Meget effektiv til ung, akneplaget hud
Det skal du være opmærksom på:
 • Det høje indhold af a vitamin er ikke idéelt for typer med meget sensitiv hud
 • Indeholder alkohol

Dermalogica Oil Free Matte SPF 30 50 ml – den bedste til fedtet hud

Denne oliefri dagcreme fra Dermalogica regulerer talgproduktionen og efterlader huden med en mat overflade uden at udtørre den, og er derfor god til til dig, som døjer med olieret hud. Derudover lindrer den eventuel inflammation, og så beskytter den såmænd også mod solens stråler med en høj solfaktor på 30.

Derfor skal du vælge Dermalogica Active Clearing Oil Free Matte SPF 30

Er du typen, som døjer med en skinnende og blank pande og fedtet næse? Så er denne tube fra Dermalogica perfekt til dig! Det er en let og lækker dagcreme, som sikrer dig en god omgang fugt uden at fedte det mindste, og så absorberes den hurtigt. Den forhindrer desuden urenheder uden at tilstoppe dine porer, og du kan tilmed bruge den flere gange i løbet af dagen alt efter behov. 

Cremen anvendes om morgenen (og efter behov) på nyvasket hud; den masseres let ind i ansigtet og på halsen. Sørg gerne for at påføre den 30 minutter inden du bliver eksponeret for sol, så du er sikret optimal beskyttelse. 

Det kan vi lide:
 • Vegansk og glutenfri
 • Indeholder mikrosvampe, så overskydende talg absorberes
 • Uden parabener, farve- og duftstoffer
 • God til sart hud
 • Du kan med fordel blande denne creme med din foundation
Det skal du være opmærksom på:
 • Denne ansigtscreme ligger i den noget høje ende af prisskalaen
 • Den er ikke særligt drøj i brug, så denne lille tube får hurtigt ben at gå på

Weleda Skin Food creme 75 ml – den bedste til krop og ansigt

Denne creme er en ultimativ allround creme, som kan bruges til tørre områder på hele kroppen. Weleda Skin Food er en klassiker, og har været det siden dens start i 1926. Cremen er næringsrig og fyldig, og så kan den benyttes som både ansigtscreme, læbepomade, og creme til tørre negle og tørre fødder – genialt!

Derfor skal du vælge Weleda Skin Food creme

Weleda Skin Food er mirakelcremen til dig, som vil have et effektivt alt-i-et produkt på tube. Cremen fugter huden godt og grundigt og er derfor meget effektiv til typer med tør og kombineret hud i ansigtet og på kroppen. Her har vi altså fat i en creme med rigtig mange egenskaber, som både virker beroligende og kløestillende, samtidigt med, at den regenererer dine hudceller. Derudover efterlader den din hud super blød og smidig med en flot glød. Den er desuden rigtig god, hvis du døjer med et specifikt tørt eller irriteret område, da den virkelig kan pleje i dybden. Har dine ben i øvrigt tendens til at udtørre efter en omgang hårfjerning med skraberen, kommer denne creme dig til undsætning som ingen anden!

Bedst efter bad og på nyrenset hud, men brug den gerne hvor og hvornår i løbet af dagen det passer dig! 

Det kan vi lide:
 • Parfumefri og dermatologisk testet
 • Anerkendt som naturkosmetik – det kan vi lide!
 • Døjer du med knastørre albuer og hænder, er denne creme perfekt til dig
Det skal du være opmærksom på:
 • Ikke så god, hvis du har olieret og/eller fedtet hud
 • Ikke god til sart hud

La Roche-Posay Toleriane Ultra 40 ml – den bedste til sensitiv hud

La Roche-Posay har med denne Toleriane Ultra, formuleret en dagcreme, som er intenst fugtgivende og beroligende på samme tid. Cremen er særligt udviklet til sensitiv og intolerant hud, og indeholder nøje udvalgte ingredienser for at sikre, at selv de mest følsomme hudtyper kan bruge den uden problemer.

Derfor skal du vælge La Roche-Posay Toleriane Ultra

Er du en af dem, som altid har haft lidt svært ved at finde en ansigtscreme, der er skånsom nok til din sarte hud? Denne lette og intenst plejende creme fra La Roche-Posay er muligvis formularen, du har ledt efter. 

Denne creme er perfekt til enhver med meget sart og/eller allergisk hud. Den er ultra mild og lindrer med sit indhold af neurosensin og thermalsk kildevand stort set alle former for ubehag i huden. Cremens indhold af shea butter sørger for fugt uden at tilstoppe porerne, og styrker samtidigt hudbarrieren så hudens balance genoprettes. Derudover er det værd at nævne, at du – i modsætning til stort set alle andre ansigtscremer – kan anvende denne her i de sarte område omkring øjnene.

Påfør den morgen og aften i ansigtet og på halsen på afrenset hud. Massér den blidt ind i cirkulære bevægelser uden at ‘tvære’ for meget rundt, da den absorberes hurtigt.

Det kan vi lide:
 • Reducerer kløe, tørhed og rødme
 • Uden alkohol, lanolin, parabener og parfume
 • Kan anvendes af allergikere
 • Dermatologisk- og oftalmologisk testet
Det skal du være opmærksom på:
 • Pebret i prisen (men pengene værd!)

Vichy Aqualia Thermal Rehydration Cream Light 50 ml – den bedste til normal hud

Denne lækre anti aging ansigtscreme fra Vichy er en styrkende og fugtgivende creme, som får din hud til at se frisk og strålende ud hele dagen. Den har en let konsistens, der absorberes nærmest øjeblikkeligt, så du kan komme hurtigt ud af døren om morgenen.

Derfor skal du vælge Vichy Aqualia Thermal Rehydration Cream Light

Denne creme er til dig, der leder efter god ansigtscreme, som giver masser af fugt til huden uden at fedte. Den kan bruges i alt slags vejr og den kan sågar holde på fugten i huden selv under hårde temperaturforskelle. Cremen er en del af Vichys Aqualia Thermal serie, som indeholder termalsk kildevand, sheasmør og hyaluronsyre, der plejer, blødgør og udglatter din hud i ansigtet på fornemmeste vis. 

Cremen skal bruges morgen og aften på et nyrenset ansigt. Døjer du med tørre pletter i ansigtet, kan du med fordel påføre et ekstra lag på disse så de gennemfugtes hurtigere. 

Det kan vi lide:
 • Holder på fugten i huden i op til 48 timer
 • Formuleret med 97% naturlige ingredienser
 • Dermatologisk testet
 • God til typer, som bor eller opholder sig i et varmt og tropisk klima
Det skal du være opmærksom på:
 • Indeholder alkohol og parfume
 • Duften kan for nogle være lidt stærk

Murad Essential-C Day Moisture SPF 30 50 ml – den bedste til pigmenteret hud

Leder du efter en god ansigtscreme med solbeskyttelse i rigelige mængder, som også har effektive anti aging egenskaber? Så er det denne nærende og plejende dagcreme fra Murad, du skal have fingrene i. 

Derfor skal du vælge Murad Essential-C Day Moisture SPF 30

Her har vi fat i en super effektiv dagcreme, som udover at beskytte mod solskader og frie radikaler, gennemfugter huden så den blødgøres og fine linjer og rynker udglattes. Cremen består nemlig af en række effektive ingredienser som c vitamin og andre antioxidanter, der holder huden opstrammet og smidig, og beskytter mod miljømæssig ældning af huden. Derudover mindsker den effektivt misfarvninger og ujævn farvestruktur i huden, og er derfor særligt god til typer, som døjer med både lyse pigmentpletter og hyperpigmentering. 

Du skal bruge denne creme om morgenen på nyvasket hud. Massér den i et jævnt lag på ansigt, hals, og décolleté. 

Det kan vi lide:
 • Har en lysnende effekt
 • Kan anvendes af alle hudtyper – også tør og sart hud
 • Beskytter mod UVA- og UVB-stråler
Det skal du være opmærksom på:
 • Denne creme er dyr og knap så drøj i brug i forhold til andre 50 ml cremer

Biotherm Blue Therapy Night Cream 50 ml – den bedste til moden hud

Biotherm Blue Therapy Night Cream er en stærk anti age ansigtscreme til dig med moden hud, som har brug for en nærende creme, der er godt peppet op med fugtgivende og rynkereducerende egenskaber.

Derfor skal du vælge Biotherm Blue Therapy Night Cream

Biotherm har gjort et ganske godt stykke arbejde med denne aldeles effektive natcreme, som du kommer i ansigtet inden sengetid, og voilà – du vågner med friske øjne og en hud, der gradvist vil blive mere spændstig for hver gang du bruger den. 

Det er en god ansigtscreme, der er nem at smøre ud og som styrker og restituerer huden med flotte resultater.

Brug den på afrenset hud om aftenen inden du hopper i kanen. Massér i lette opadgående cirkelbevægelser og brug den med fordel på hals og décolleté nu du er i gang.

Det kan vi lide:
 • Udglatter, bekæmper og forebygger aldringstegn såsom fine linjer og rynker
 • Kan benyttes af alle hudtyper men bedst til de mere modne af slagsen
 • Gør huden blød og spændstig
 • Også god til tør hud
Det skal du være opmærksom på:
 • Prisen – denne ansigtscreme er ikke billig
 • Døjer du med irriteret hud bør du ikke anvende denne creme

Rudolph Care Açaí Anti-stress Facial Cream 50 ml – den bedste til stresset og irriteret hud

Denne ansigtscreme fra Rudolph Care er en lindrende og rig creme, der har et højt indhold af økologiske olier og nærende ingredienser, som beroliger huden, opstrammer den og bringer den i balance. 

Derfor skal du vælge Rudolph Care Açaí Anti-stress facial cream

Døjer du med rødmosset hud, som har tendens til at blusse op og slå ud, så er denne creme fra Rudolph Care idéel til dig. Med et væld af afstressende og naturlige ingredienser, såsom aloe vera, troldnød og kamille, er du med denne beskyttende creme sikret en god portion fugt og blødgørende pleje. Cremen absorberes hurtigt og giver huden fornyet energi med en super flot glød. Som et ekstra plus, gør pumpefunktionen den hygiejnisk at bruge. 

Brug den morgen og aften på afrenset hud. Massér den ind i huden med dybe, cirkulære tryk.

Det kan vi lide:
 • Certificeret vegansk og Svanemærket
 • Drøj i brug
 • Produceret i bæredygtigt emballage for din gode samvittighed
 • Rigtig god til tør og vintertræt hud
Det skal du være opmærksom på:
 • Pumpefunktionen kan gøre det svært at få fuldt udbytte af hele indholdet

Sådan finder du den bedste ansigtscreme

Vil du have mest ud af din ansigtscreme, skal du finde én, som passer til din hudtype.

Har du for eksempel fedtet hud, er det en god idé at gå efter en creme, der ikke indeholder olie. Døjer du derimod med tør hud, skal du gå efter en ekstra fugtgivende creme, der netop indeholder olier, og som gerne har en lidt federe konsistens. Er din hud følsom og har tendens til at blive rød, skal du kigge efter en creme til sensitiv hud uden parfume og skrappe olier som eukalyptus og citrus.

Hvilke ingredienser er vigtige i din ansigtscreme?

Det kan være svært at skulle forholde sig til alle de forskellige ingredienser, som skal være i en ansigtscreme, så den passer nøjagtigt dit behov. Vi har derfor samlet et par af de vigtigste og mest anvendte ingredienser, så du ved lidt mere om, hvad du skal kigge efter i din næste ansigtscreme.

Hyaluronsyre

En af de vigtigste fugtgivende ingredienser er hyaluronsyre. Det er en naturlig del af vores krop, og en af de mange proteinstoffer som vi alle er født med – og som vi gradvist mister med alderen. Hyaluronsyre er med til at binde væsken i kroppen, og er derfor super til at give godt med fugt, fylde og elasticitet til huden.

Peptider

Peptider er sammensatte komplekser, der blandt andet stimulerer dannelsen af kollagen. Hvis man påvirker mange funktioner i huden med peptider samtidigt, vil man opleve en meget mere opstrammet, løftet og styrket hud med reducerede linjer og rynker.

A-vitamin

A-vitamin, også kaldet retinol er en ingrediens, der er i stand til at påvirke hudcellernes opførsel. A-vitamin forbedrer både hudens struktur og hjælper mod uren hud og rynker.

Antioxidanter

Faktorer som rygning, stress og UV-stråling øger antallet af frie radikaler, som er skadelige for kroppen. Antioxidanter er med til at beskytte og neutralisere disse frie radikaler, og er ofte på ingredienslisten i form af a, e, eller c vitamin.

FAQ

Hvilken ansigtscreme er bedst i test?

Vi er vilde med den super lækre Face Cream fra Australian Bodycare! Den er mindst lige så effektiv som den er drøj i brug (og det siger ikke så lidt) - og så kan den anvendes af alle hudtyper!

Hvad gør en ansigtscreme?

En ansigtscreme sørger for, at huden i dit ansigt får optimal og skånsom pleje med de rette doseringer af ingredienser, så fugtbalancen opretholdes, og huden styrkes og beskyttes.

Australian Bodycare Face Cream Nourish & Moisturise Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator Nivea Q10 Plus C Anti-Wrinkle + Energy Day Cream SPF 15 Ecooking Dagcreme Beauté Pacifique Super 3 Booster Dermalogica Oil Free Matte SPF 30 Weleda Skin Food creme La Roche-Posay Toleriane Ultra Vichy Aqualia Thermal Rehydrating Cream Light Murad Essential C Day Moisture SPF 30 Biotherm Blue Therapy Night Cream
Rudolph Care Açaí Anti-Stress Facial Cream
Egnet til (hudtype) Alle Alle/Irriteret og sart ud Moden hud Tør hud Moden-, uren-, og/eller fedtet hud Olieret hud Alle Sensitiv hud Moden hud Pigmenteret hud Alle/Moden hud
Alle/Stresset hud
SPF Nej Nej Faktor 15 Nej Nej Faktor 30 Nej Nej Nej Faktor 30 Nej Nej
Oliefri Nej Ja Nej Nej Nej Ja Nej Ja Nej
Indeholder ingen mineralske olier
Nej
Parabenefri Ja Ja Ej specificeret Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja
Parfumefri Ja Ja Nej Ja Nej Ja Ja Ja Nej Nej Nej
Indeholder naturlig parfume