Bedste Ansigtscreme → Find de bedste ansigtscremer i test her (2020)

Indholdsfortegnelse

Ansigtscreme er helt essentiel i din daglige hudplejerutine for at sørge for at give din hud det fugttilskud, som den har brug for. Når du renser din hud, vasker du hudens naturlige olier væk, og den har desperat behov for fugt for at undgå tørre plamager, linjer, rynker og ubehag, som på sigt resulterer i en slap og træt hud, der kan få dig til at se ti år ældre ud. Desuden er ansigtscremen, blandt andet, grundlaget for en flot og fejlfri makeup.

Men hvilken ansigtscreme skal du vælge? Først og fremmest, afhænger det af din hudtype og din huds behov. Tænk over hvordan din hud føles? Føles den fedtet, er det en god idé at gå efter en creme, der ikke indeholder olie. Er din hud følsom og har en tendens til at blive rød, er en creme til sensitiv hud uden parfume, den bedste for dig. Føles din hud tør og stram, er den bedste ansigtscreme for dig højst sandsynligt en creme, der er fyldig og er ekstra fugtgivende. Der findes dog et hav af valgmuligheder inden for hver kategori, så vi hjælper dig på vej med den bedste ansigtscreme til netop dit behov.

 

#1 Australian Bodycare Face Cream – Den bedste ansigtscreme

Denne ansigtscreme fra Australian Bodycare er fugtgivende og velegnet til uren hud. Cremen indeholder to ultra plejende olier, den antibakterielle olie Tea Tree Oil og den fugtgivende olie Macademia Nut Oil.

Australian Bodycare er et dansk hudplejemærke og har siden 1992 været førende inden for problemløsende hudpleje.

Fremhævede fordele:

 • Indeholder plejende olier, uden at fedte
 • Absorberer hurtigt ind i huden
 • Forebygger urenheder og bumser
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

Derfor skal du vælge Australian Bodycare Face Cream

Denne ansigtscreme er let og fugtgivende og perfekt til dagligdagsbrug, da den er drøj og trænger hurtigt ind i huden.

Cremen er god til dig der ønsker en mild ansigtscreme, der mindsker porer og urenheder, og samtidig ikke virker skrap for huden. Produktet indeholder beroligende ingredienser, såsom Tasmansk peber, som modvirker irritation i huden. Desuden er der tilsat E vitamin, som virker som en antioxidant, hvilket er med til at styrke huden og gøre den elastisk og smidig.

Macademia Nut Oil er med til at opretholde hudens naturlige fugtbalance, og Tea Tree olien har en antiseptisk virkning, som virker forebyggende overfor uren hud og bumser.

Olierne, i denne creme, gør ikke huden fedtet, men derimod efterlades den dejlig blød og glat.

Du benytter cremen ved at fordele den rundt i ansigtet med cirkelbevægelser og den kan bruges som både dag- og natcreme på en nyrenset hud.


Vichy-Aqualia-Thermal-Rehydrating-Cream-Light-50ml#2 Vichy Aqualia Thermal Rehydration Cream Light – Den bedste fugtgivende ansigtscreme

Denne lette ansigtscreme fra Vichy er den bedste fugtgivende ansigtscreme, da den tilfører masser af fugt og næring, og får din hud til at se frisk og strålende ud, hele dagen. Cremen er god til de travle morgener, da den absorberes hurtigt af huden, så du kan påføre din makeup lige efter påføring af cremen.

Fremhævede fordele:

 • Holder på fugten i huden i op til 48 timer
 • Let og absorberer øjeblikkeligt
 • Formuleret med 97% naturlige ingredienser
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
279,50 317,50 til butik

Derfor skal du vælge Vichy Aqualia Thermal Rehydration Cream Light

Cremen er til dig med en normal til kombineret hud, der leder efter en lækker og let ansigtscreme, som giver masser af fugt til huden. Den kan bruges i alt slags vejr og det er blevet bevist, at den kan holde på fugten i huden selv under hårde temperaturforskelle.

Cremen er velegnet til kvinder med en normal eller kombineret hud, mellem 20-60 år, som ønsker en nem creme, der gør det den skal gøre. Cremen er en del af Vichys Aqualia Thermal serie, som er indeholder termalsk kildevand og er rig på 15 forskellige mineraler.

Cremen skal bruges morgen og aften på en nyrenset hud. Du kan med fordel påføre et ekstra lag på tørre områder i ansigtet.


Rudolph Care Acai Anti-stress facial cream#3 Rudolph Care Acai Anti-stress facial cream – Den bedste opstrammende ansigtscreme

Denne opstrammende ansigtscreme fra Rudolph Care er en beroligende og rig creme, der har et højt indhold af økologiske olier og nærende ingredienser, som bringer huden i balance. Denne Anti-stress creme beskytter mod alt, der kan forårsage stress i huden, som blandt andet, forurening, vind og vejr og hverdagens travlhed.

Rudolph Care er et dansk skønhedsmærke, hvor alle produkter er produceret i bæredygtigt emballage, så du kan du kan forkæle din hud med god samvittighed.

Fremhævede fordele:

 • Anti-stressende og intens plejende
 • Drøj i brug
 • Bæredygtig emballage
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

Derfor skal du vælge Rudolph Care Acai Anti-stress facial cream

Ansigtscremen er til dig der føler at din hud har brug for ekstra pleje i din travle hverdag, som afstresser huden og tilfører masser af fugt. Ansigtscremen kan både bruges som dag- og natcreme. Cremen er drøj i brug, så du skal blot benytte en lille smule. Du bruger den ved at fordele den lille mængde creme i dine håndflader og derefter masserer cremen grundigt ind i huden.

Ansigtscremen er et oplagt valg, hvis din hud har det med at blusse op, slår ud, føles tør, eller også hvis den blot har brug for lidt ekstra pleje og fugt. Den indeholder et væld af afstressende ingredienser, såsom aloe-vera, troldnød og kamille, som lindrer rødme og irritation i huden. Desuden indeholder den økologiske olier og sheasmør, som plejer huden intensivt, giver huden ny energi og en flot glød.


Weleda Skin Food ansigtscreme#4 Weleda Skin Food ansigtscreme – Den bedste allround ansigtscreme

Denne creme er en ultimativ allround creme, som kan bruges til tørre områder, på hele kroppen. Weleda Skin Food er en klassiker, og har været det siden dens start i 1926. Cremen er næringsrig og fyldig creme, der kan benyttes til som ansigtscreme, læbepomade og creme til tørre negle og tørre fødder.

Fremhævede fordele:

 • Velegnet til sart, meget tør og irriteret hud
 • Multifunktionel produkt til hele kroppen
 • Anerkendt som naturkosmetik
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

Derfor skal du vælge Weleda Skin Food creme

Weleda Skin Food cremen er til dig der ønsker en creme til det hele. Cremen er blandt andet et hit i blandt makeup artister, som både bruger den som ansigtscreme og til læberne, da den gennemfugter huden og derfor får makeuppen til at ligge perfekt.

Cremen har mange egenskaber, da den blandt andet virker beroligende, kløestillende, regenererende på cellerne, fugter og udglatter, og efterlader huden blød og smidig efter brug.

Weleda Skin Food creme indeholder hverken syntetiske dufte, farvestoffer, konserveringsmidler eller råmaterialer af mineralolier. Cremen er både dermatologisk testet, “Natrue” stemplet, som naturprodukt, og den har desuden vundet prisen for Årets Hudpleje i 2017.

Når du benytter cremen på et specifikt tørt eller irritereret område, bør du påføre et godt lag af cremen på det ønskede område flere gange om dagen. Cremen behandler effektivt tørhed og plejer grundigt din hud.


 

Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator#5 Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator – Den bedste oliefri ansigtscreme

Denne ansigtscreme fra Clinique er oliefri og er velegnet til alle hudtyper. Cremen virker som en fugtmagnet og holder på fugten i op til 72 timer. Clinique er et allergivenligt hudplejemærke, og ingen af Cliniques produkter indeholder parfume.

Fremhævede fordele:

 • Holder på fugten i 72 timer
 • Skaber en effekt så huden kan fugte sig selv indefra
 • Let konsistens
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
183,75 183,75 til butik

Derfor skal du vælge Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator

Ansigtscremen er til dig der ønsker en creme der udelukkende tilfører masser af fugt, hele dagen. Cremen har et højt indhold af hyaluronsyre, som lader huden fugte sig selv indefra og holder samtidig på fugten i 72 timer. Den er god til dig med sensitiv eller allergisk hud, da den er parfumefri og allergitestet.

Cremen bruges både om morgenen og aftenen, og kan også bruges som en intensiv fugtmaske, ved at påføre et tykt lag af produktet i ansigtet og lad sidde i 5 minutter.

Du kan også bruge ansigtscremen som en fugtbooster ved at duppe en smule produkt oven på din makeup, for at give lidt ekstra fugt og glød til ansigtet.


La-Roche-Posay-Toleriane-Ultra-40ml#6 La Roche-Posay Toleriane Ultra – Extra Sensitive Skin – Den bedste ansigtscreme til sensitiv hud

Denne ansigtscreme fra La Roche-Posay virker meget beroligende og intenst fugtgivende, og reducerer kløe, rødme og tørhed.

La Roche-Posay Toleriane-serien er udviklet til sensitiv og intolerant hud, og produkterne indeholder nøje udvalgte ingredienser for at sikre at de fleste kan tåle produkterne uden risiko for allergi.

Fremhævede fordele: 

 • Ultra mild creme til meget sensitiv hud
 • Virker intenst fugtgivende og beroligende
 • Indeholder få nøje udvalgte ingredienser
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

Derfor skal du vælge La Roche-Posay Toleriane Ultra – Extra Sensitive Skin

Ansigtscremen er perfekt til dig med meget sart, allergisk og intolerant hud, der har svært ved at finde en creme du kan tåle. Den er ultra mild og giver huden masser af fugt samtidig med at den beroliger huden. Både kløe, rødme og tørhed reduceres markant ved brug af cremen.

For at sikre højest tolerance som muligt, er cremen fri for parfume, parabener, konserveringsmidler, farvestoffer, alkohol og lanolin.


Murad E-Shield Essential-C Day Moisture SPF 30#7 Murad E-Shield Essential-C Day Moisture SPF 30 – Den bedste ansigtscreme med solfaktor

Udover at være fugtgivende, har denne dagcreme fra Murad en beskyttende og styrkende effekt mod miljøbetinget ældning, ved at blokere for både UVA og UVB stråler, så huden forhindres i at blive skadet af solen og fra de frie radikaler.

Murad er et klinisk hudplejemærke udviklet af en læge kaldet Dr. Murad, hvor produkterne er baseret på videnskabelig forskning.

Fremhævede fordele:

 • Med solbeskyttelse SPF 30
 • Forfiner hudstruktur og hudfarve
 • Indeholder C-vitamin og antioxidanter
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
445,00 445,00 til butik

Derfor skal du vælge Murad E-Shield Essential-C Day Moisture SPF 30

Denne creme er rigtig god til dig der ønsker at beskytte din hud mod miljøet. Med solfaktor 30 virker den som en ansigtssolcreme samtidig med at den sørger for et optimalt fugtniveau i huden. Dagcremen indeholder effektive ingredienser, såsom c-vitamin og antioxidanter, som holder huden opstrammet og smidig samt beskytter mod miljømæssig ældning af huden. Den mindsker desuden misfarvninger, pigmentpletter og hudstrukturen, og fine linjer og rynker.

Med denne creme sikrer du høj beskyttelse af huden mod skader fra miljøet og du vil opleve en meget mere jævn og glat hud. Brug cremen hver morgen ved at massere et jævnt lag på ansigtet og halsen efter du har renset og brugt toner på huden.


Dermalogica Active Clearing Oil Free Matte SPF 30#8 Dermalogica Active Clearing Oil Free Matte SPF 30 – Den bedste ansigtscreme til fedtet hud

Denne oliefri dagcreme fra Dermalogica er god til fedtet hud, da den er med til at regulere talgproduktionen, som gør at huden ikke skinner, men i stedet mere mat. Desuden beskytter cremen også huden for solens stråler med solfaktor 30.

Fremhævede fordele: 

 • Matterende effekt
 • Solfaktor 30
 • Vegansk og glutenfri
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

Derfor skal du vælge Dermalogica Active Clearing Oil Free Matte SPF 30

Denne dagcreme er perfekt til dig med en fedtet hud, som ønsker masser af fugt uden at det efterlader huden skinnende og blank. Cremen har en let konsistens og absorberes hurtigt. Den tilstopper dermed ikke porerne og forhindrer urenheder. Med SPF 30 virker den også beskyttende mod solens skadelige stråler.

Dagcremen anvendes hver morgen på ren hud efter rens, og masseres ind i ansigt og på halsen. Påfør cremen 30 minutter inden du bliver eksponeret for sol, så cremen når at trænge ind og virke.

Cremen er desuden vegansk, glutenfri, parabenefri og indeholder ingen farve- eller duftstoffer.


Avène Hydrance UV Rich#9 Avène Hydrance UV Rich – Den bedste dagcreme til tør hud

Avène Hydrance UV Rich er en lækker, fugtgivende ansigtscreme til den tørre, dehydrerede og sensitive hud. Med solfaktor 30, virker cremen også beskyttende over for solens UV stråler samt frie radikaler og forurening i luften.

Fremhævede fordele:

 • Intensiv fugtgivende
 • Med solfaktor 30
 • Indeholder beroligende Termalkildevand
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

Derfor skal du vælge Avène Hydrance UV Rich

Denne dagcreme er til dig med en tør og dehydreret hud, som desperat har brug for masser af fugt. Dagcremen indeholder Cohederm og Avène Termalkildevand, der giver intensiv og omgående fugt, som gør at huden efterlades dejlig blød. Avènes Termalkildevand virker også beroligende på huden, hvilket også gør cremen god til dig med sensitiv hud.  Cremen har en silkeblød og behagelig tekstur, som gør det til en fornøjelse at påføre.

Cremen skal anvendes hver morgen i ansigtet og på halsen på en nyrenset hud.


A-Derma Exomega Control cream#10 A-Derma Exomega Control cream – Den bedste ansigtscreme til både børn og voksne

Denne fugtighedscreme er naturlig og effektiv til meget tør hud med tendens til atopi. Cremen indeholder 100% naturlig Rhealba Havrekim-ekstrakt, som er dyrket efter økologiske landbrugsstandarder.

Fremhævede fordele:

 • Til meget tør hud og atopi
 • Indeholder 100% naturlig Rhealba Havrekim-ekstrakt
 • Velegnet til spædbørn, børn og voksne
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

Derfor skal du vælge A-Derma Exomega Control cream

A-Derma Exomega Control cream er god til dig der har brug for en meget skånsom og naturlig fugtighedscreme til din meget tørre hud eller områder med eksem. Cremen dæmper kløe, irritation og reducerer tørhed. Cremen er velegnet til både spædbørn, børn og voksne og fugter huden i op til 24 timer.

Cremen anvendes én gang om dagen ved at massere det forsigtigt ind i huden efter rens i ansigtet og på kroppen.


Hvilke ingredienser er vigtige i din ansigtscreme?

Det kan virke som ren videnskab at skulle forholde sig til alle de forskellige ingredienser der skal være i en ansigtscreme så den passer nøjagtigt dit behov. Det kan være svært at holde styr på, så vi har derfor beskrevet de vigtigste, og mest normale ingredienser du kan finde i din ansigtscreme, og hvilke ingredienser du bør gå efter for at dække netop din huds behov:

Hyaluronsyre

En af de vigtigste fugtgivende ingredienser er hyaluronsyre. Det er en naturlig del af vores krop, og er en af de mange proteinstoffer, også kaldet sukkermolekyler, som vi alle er født med. Produktionen af hyaluronsyre bliver dog mindre og mindre jo ældre vi bliver, og det er derfor vigtigt at tilføje det i vores hudpleje. Hyaluronsyre er med til at binde væsken i kroppen, og det kan faktisk binde vand 1000 gange dets eget vægt. Derved er hyaluronsyren med til at give fugt, fylde og elasticitet til huden, samtidig med at det holder ledende smurte og øjnene fugtige.

Peptider

Peptider er sammensatte komplekser, der blandt andet stimulerer dannelsen af kollagen. Hvis man påvirker mange funktioner i huden med peptider samtidig, så vil man opleve en meget mere opstrammet, løftet og styrket hud med reducerede linjer og rynker.

A-vitamin

A-vitamin, også kaldet Retinol, bidrager til en normal hud og er en ingrediens der er i stand til at påvirke hudcellernes opførsel. Jo ældre vi bliver og jo mere sollys vi udsætter vores hud for, jo mere falder niveauet af A-vitamin. A-vitamin forbedre både hudens struktur, hjælper mod uren hud, rynker og solskader i form af pigmentpletter. Det virker desuden også på tør hud.

Antioxidanter

Faktorer som rygning, stress og UV-stråling øger antallet af frie radikaler, som er skadelige for kroppen. Der dannes frie radikaler i kroppens stofskifte, hvilket er nogle slags atomer, der stjæler ilt-atomer fra andre molekyler og ødelægger dem. Antioxidanter er med til at  beskytte og neutralisere disse frie radikaler ved at narre dem til at spise dem, i stedet for de vigtigere molekyler. Man tilføjer altså antioxidanter i hudpleje for at beskytte hudens funktioner og reparere eventuelle skader i huden.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *