Bedste Blush (2022) → Top 10 af de bedste blush i test

1
Nilens Jord Simply Blush

Denne lækre blush fra Nilens Jord er til dig, der prioriterer et naturligt produkt, da blushen består af naturlig voks, samt er fremstillet uden brugen af parfume eller animalske ingredienser. Derudover har denne type blush desuden også anti-age egenskaber grundet opbygningen med hyaluronsyre. Derfor skal du vælge en Nilens Jord Simply Blush Hvis du gerne vil have fingrene i en blush, der konsekvent skiller sig ud som en af de bedste på markedet, så skal…

Til butik →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
Nilens Jord Simply Blush 149,96 kr. Salling
Bare Minerals Gen Nude Powder Blush 232,74 kr. Feelunique
Jane Iredale In Touch Cream Blush##
NYX Powder Blush Pinched##
Nilens Jord Baked Shimmer Powder Blush 176,96 kr. Salling
GOSH I'm Blushing 63 kr. Well
Bare Minerals Blush 162 kr. Parfumdreams.dk
Clinique Blushing Blush Powder Blush 199 kr. Shopping4net
Clarins Glow 2 Go Blush & Highlighter Duo##
Smashbox L.A. Lights Blendable Lip & Cheek Color##

Hvis du gerne vil have lidt ekstra glød til dine kindben eller andre områder i ansigtet, så kan en blush være en god investering. Brugen af blush vil nemlig hjælpe med at gøre visse områder mere markerede og giver et flot finish til makeuppen. Du kan udmærket både benytte blush i hverdagen og til specielle lejligheder. Der findes dog en del forskellige blush varianter, og derfor har vi i denne artikel valgt at sætte fokus på de bedste blush på markedet netop nu. På den måde kan du nemt finde frem til den rette blush for dig. De nedenstående varianter har alle klaret sig godt i diverse blush test, så du kan roligt vælge frit mellem produkterne uden forbehold.

Nilens Jord Simply Blush – Den bedste blush

Denne lækre blush fra Nilens Jord er til dig, der prioriterer et naturligt produkt, da blushen består af naturlig voks, samt er fremstillet uden brugen af parfume eller animalske ingredienser. Derudover har denne type blush desuden også anti-age egenskaber grundet opbygningen med hyaluronsyre.

Derfor skal du vælge en Nilens Jord Simply Blush

Hvis du gerne vil have fingrene i en blush, der konsekvent skiller sig ud som en af de bedste på markedet, så skal du se nærmere på denne Simply Blush variant fra Nilens Jord. Med denne variant får du nemlig en flot, naturlig og mineral baseret blush, der giver den perfekte glød til kinderne. Blushen indeholder en blanding af naturlig voks, mandelolie og antioxidanter, så din hud vil få optimal pleje ved brug af denne blush.

Denne blush fra Nilens Jord kan udmærket bryste sig af at have en naturlig opbygning, hvormed den bl.a. heller ikke indeholder parfume. Der er ej heller benyttet animalske ingredienser i blushen, hvilket gør den veganer venlig. Som en ekstra bonus indeholder denne blush mikro-fint pudder af hyaluronsyre, der har en anti-age virkning, hvilket er ideelt for dig, der gerne vil udglatte fine linjer og rynker i ansigtet. Blushen kommer i en kompakt pudderform, er nem at påføre og kan købes i flere forskellige farver.

Det kan vi lide:
 • Vegansk og naturligt produkt uden parfume
 • Indeholder anti-age virkende egenskaber
 • Fås i flere forskellige farver

Bare Minerals Gen Nude Powder Blush – Den bedste naturlige og skånsomme blush

Bare Minerals er kendt for at producere naturlige produkter og deres blush er absolut ingen undtagelse. Her får du nemlig en langtidsholdbar mineral blush, der er sprængfyldt med antioxidanter og virker fugtgivende på huden, men samtidig er fri for olie, parabener, sulfat, gluten, talkum og duft. Denne variant går altså udmærket til selv den sarteste hud.

Derfor skal du vælge en Bare Minerals Gen Nude Powder Blush

Hvis du foretrækker at benytte naturlige produkter på huden, men stadig gerne vil have en højpigmenteret blush, der giver et efter pift til din makeup, så skal du investere i denne blush variant fra mærket Bare Minerals. Her får du nemlig en fantastisk blush, der udmærket kan bygges op i farveintensitet, hvilket gør det muligt både at benytte blushen til hverdag og til specielle lejligheder, da intensitet af farven bare kan justeres. Du kan naturligvis bestille blushen i flere farver.

Blushen er rig på antioxidanter og fugtgivende ingredienser, hvilket hjælper til at pleje og fugte din hud ved brug. Derudover hjælper blushen også med at udglatte huden i ansigtet for at sikre et mere jævnt og ensartet resultat. Du skal desuden ikke konsekvent opfriske denne blush, da den er langtidsholdbar. Blushen fra Bare Minerals er mineral baseret, letvægtet og dermatologisk testet, samt fremstillet uden brugen af parabener, sulfat, gluten, duft, talkum og olie, hvilket gør den ideel til alle hudtyper – selv til folk med allergi eller sensitiv hud.

Det kan vi lide:
 • Indeholder naturlige og fugtgivende ingredienser
 • Fri for olie, parabener, sulfat, gluten, talkum og duft
 • Let og højt pigmenteret farve, der kan bygges op efter behov

Jane Iredale In Touch Cream Blush – Den bedste cremede blush

Med denne blush fra mærket Jane Iredale kan du i den grad få markerede kindben og en smuk glød hele dagen. Blushen er en cremet blush, der er yderst let at påføre og sikrer et mat resultat. Derudover indeholder produktet ingen irritationsfremkaldende ingredienser, samt er gluten- og parabenefri.

Derfor skal du vælge en Jane Iredale In Touch Cream Blush

Hvis du gerne vil sætte fokus på dit ansigt med en rammende blush, så skal du se nærmere på denne blush fra Jane Iredale. Her får du nemlig en blush med en cremet konsistens, der er let at påføre og sikrer et mat og fuldendt resultat – hver gang. Blushen er desuden langtidsholdbar og kan benyttes til både hverdag og fest. Uanset anledningen, vil denne blush fremhæve dine kinder og afgive en duft af rent kakaopulver.

Ud over at være langtidsholdbar og give et smukt look, så kan denne cremede blush også benyttes af samtlige hudtyper. Den er f.eks. gluten- og parabenefri, samt indeholder ingen irritationsfremkaldende ingredienser. Du kan købe denne blush fra Jane Iredale i fire forskellige nuancer, der passer til diverse hudtoner.

Det kan vi lide:
 • Cremet formel, der sikrer, at farven holder hele dagen og er let at påføre
 • Indeholder ingen irritationsfremkaldende ingredienser
 • Kan købes i 4 forskellige farver, hvilket sikrer en nuance til alle hudtoner

NYX Powder Blush Pinched – Den bedste billige blush

Denne fine blush fra mærket NYX er billig i prisen, men sikrer dig stadig et fremragende resultat. Produktet er en kompakt blush, der er opbygget med mica mineraler. Derudover indeholder blushen en smule shimmer effekt og en naturlig glød.

Derfor skal du vælge en NYX Powder Blush Pinched

Hvis du ikke har det største budget at købe blush for, så er der heldigvis også mulighed for at finde en række gode blush, der ikke koster alverden. Denne blush variant fra mærket NYX er en af dem. Du får nemlig her en smuk blush, der kan købes i flere nuancer, til billige penge – uden at du skal gå ned på kvaliteten af indholdet.

Varianten er baseret på funklende mica mineraler, der er med til at skabe en naturlig og intens glød på huden. Mineralerne blender desuden optimalt sammen med din hudtone, så du får et optimalt resultat, som kan holde hele dagen. Denne mica mineral blush har desuden en let shimmer effekt, hvilket drager øjet til dine kindben.

Det kan vi lide:
 • Billig i pris – og passer dermed til alle budgetter
 • Opbygning med mica mineraler for et jævnt resultat
 • Shimmer effekt, der kan tones op eller ned efter behov

Nilens Jord Baked Shimmer Powder Blush – Den bedste veganske blush

Med denne shimmer blush fra Nilens Jord kan du få ekstra glød og varme til dine kinder. Blushen indeholder primært naturlige mineraler, og den vil derfor føles behagelig på huden, samt være nem at bygge op efter behov. Derudover er denne blush fri for animalske produkter, hvilket gør den vegansk, samt fri for parfume.

Derfor skal du vælge en Nilens Jord Baked Shimmer Powder Blush

Hvis du er typen, der hurtigt føler, at din makeup bliver for ‘tung’ at have på, så skal du holde øjnene åbne efter mere naturlige produkter. Dette gælder bl.a. også når det kommer til valget af blush, hvor f.eks. en blush med naturlige mineraler vil føles let og behagelig på huden. Det er netop af den grund, at du skal se nærmere på denne blush variant fra Nilens Jord.

Blushen er opbygget af naturlige mineraler og føles derfor behagelig på huden og er let at påføre. Derudover indeholder blushen hverken parfume eller animalske ingredienser. Lige netop denne variant giver dig en smule mere glød til ansigtet, da blushen indeholder en shimmer effekt. Du bestemmer dog selv, hvor markeret denne skal være, da blushen kan opbygges i farveintensiteten efter behov. På den måde fungerer blushen både til hverdag og særlige lejligheder.

Det kan vi lide:
 • Vegansk produkt
 • Fri for parfume
 • Opbygning af naturlige mineraler

GOSH I’m Blushing – Til dig, der leder efter en billig og parfumefri blush

Med denne fine blush fra mærket Gosh kan du nemt fremhæve og definere dine kindben, samt andre features i ansigtet. Produktet blender let og hurtigt ind i huden, så du får en sund og naturlig glød. Derudover er produktet endda billig i pris og fri for parfume, hvilket gør den egnet til mindre budgetter og personer med sensitiv hud.

Derfor skal du vælge en GOSH I’m Blushing

Gosh tilbyder ofte billige alternativer til dyre makeup produkter, og deres fine blush er ingen undtagelse. Du kan altså få en flot og enkel blush til billige penge, hvis du investerer i denne variant. Derudover er blushen fri for parfume, hvilket gør den ideel til selv sensitiv hud eller personer med allergi. Produktet er desuden let at blende ind i huden, hvor den giver en sund og naturlig glød.

Lige netop denne blush er rig på farvepigmenter, hvilket gør den ideel til at lave skygger med eller fremhæve enkelte områder. Det lette og silkebløde tekstur sikrer, at produktet føles behagelig på huden. Derudover er produktet endda også veganer venlig grundet, at der ikke er animalske ingredienser på ingredienslisten. Du har mulighed for at købe din blush i flere nuancer, både rødlige og brune, så du kan finde den tone, der passer bedst til dig.

Det kan vi lide:
 • Billig blush
 • Fremhæver og definerer ansigtet på en naturlig måde
 • Fri for parfume

Bare Minerals Blush – Den bedste parabenefri blush

Du kan med fordel investere i denne enkle blush fra mærket Bare Minerals, hvis du er på jagt efter et naturligt produkt, der ikke indeholder nogen former for kemikalier. Dét er nemlig lige præcis, hvad denne blush repræsenterer. Alligevel sikrer blushen dig dog en glød, så dine træk bliver mere markerede.

Derfor skal du vælge en Bare Minerals Blush

Du vil helt sikker blive glad for denne blush fra Bare Minerals, da produktet føles let og behageligt på huden, samt kan benyttes af alle hudtyper. Det skyldes, at produktets opbygning er langt mere naturlig end andre varianter, da den er baseret på 100% naturlige mineraler. Derudover er produktet ikke tilsat nogen former for kemikalier eller parabener. Netop af den grund kan blushen også sagtens benyttes af personer med sensitiv eller uren hud.

Blushen sikrer et naturligt udseende, da den giver et boost til ansigtet, så huden stråler. Produktet har desuden en blød og cremet konsistens, der smelter ind i huden og sikrer en jævn overflade. Dette sikrer bl.a. et flottere resultat, samt at huden ikke føles tung ved påføring af blushen.

Det kan vi lide:
 • Fri for parabener og ingen tilsatte kemikalier
 • Baseret på 100% naturlige mineraler
 • Naturlig boost til huden

Clinique Blushing Blush Powder Blush – Den bedste blush til fedtet hud

Hvis du allerede lider af fedtet eller uren hud, så kan du med fordel investere i denne oliefrie blush fra Clinique. Her får du nemlig en enkel og meget holdbar blush, der nemt påføres til huden. Derudover medfølger der en speciel børste i købet, som du kan benytte, hvis du gerne vil opbygge farven yderligere.

Derfor skal du vælge en Clinique Blushing Blush Powder Blush

Det kan være en fordel at investere i oliefrie produkter, hvis man allerede lider af uren eller fedtet hud, så huden ikke får tilført endnu mere olie gennem makeup produkterne. Du har netop mulighed for at vælge en blush uden olie, hvis du investerer i denne variant fra Clinique. Produktet er nemlig en oliefri variant, der desuden også er allergitestet og fri for parfume.

Blushen har en let konsistens og glider nemt over huden ved påføring. På den måde får du en rolig og naturlig farve, der dog kan bygges op, hvis du føler for at få et mere markant look. Der medfølger endda en specialdesignet børste til formålet, så du skal ikke engang ud og købe en særegen blush børste. Formlen er desuden holdbar, så du kan roligt stole på, at din glød vil vare ved hele dagen. Produktet fås i flere diskrete nuancer.

Det kan vi lide:
 • Fri for olie og parfume
 • Specialbørste medfølger for lettere påføring
 • Mulighed for at opbygge farven efter behov

Clarins Glow 2 Go Blush & Highlighter Duo – Den bedste 2-i-1 løsning

Ved at investere i denne duostick fra Clarins, har du både en blush og en highlighter lige ved hånden. Du kan endda udmærket blende de to produkter med hinanden for at opnå en mere personlig farve, der let udjævner huden i ansigtet. Alle hudtyper kan benytte dette produkt.

Derfor skal du vælge en Clarins Glow 2 Go Blush & Highlighter Duo

Står du og mangler både en highlighter og en blush? I så fald kan du med fordel investere i denne Glow 2 Go stift fra Clarins, da den indeholder en highlighter i den ene ende og en blush i den anden. Den smarte duostift gør det desuden også muligt for dig at have produkterne med i tasken, så makeuppen altid kan friskes op i løbet af dagen.

Duostiften består af lette og cremede produkter med en langtidsholdbar virkning. Highlighteren vil sikre en holografisk effekt på huden og hvis den blandes med blushen vil du få en personlig farve. Alt i alt vil du kunne skabe et smukt, sundt og strålende resultat ved brug af dette produkt.

Det kan vi lide:
 • 2-i-1 løsning med både en highlighter og blush i ét produkt
 • Mulighed for at blende de to produkter for et bedre og mere holdbart resultat
 • Cremet og langtidsholdbar formel

Smashbox L.A. Lights Blendable Lip & Cheek Color – Den bedste blush stick

Ved køb af dette produkt får du en innovativ blush og highlighter stick, der nemt kan påføres til huden uden brug af en børste. Farven kan benyttes til både kinder og læber, så det er altså et multifunktionelt produkt. Derudover fås stiften i flere nuancer, så du bestemmer selv om du vil have en diskret og mere markant farve.

Derfor skal du vælge en Smashbox L.A. Lights Blendable Lip & Cheek Color

Hvis du ikke bryder dig synderligt meget om de pudder-agtige blush, der skal påføres med børster, så kan du udmærket se nærmere på denne blush fra Smashbox. Her får du nemlig en cremet blush, der skal påføres via en stick, så du slipper for brugen af børster. Derudover kan du selv bestemme, hvor markant du ønsker din farve, da den altid kan bygges yderligere op. På den måde kan du let både benytte denne blush i hverdagen og til festlige lejligheder.

Blushen er velegnet til alle hudtyper og består af en letvægtig formular, der både føles og ser naturlig ud. Derudover indeholder sticken også en highlighter, der kan være med til at give et ekstra skær i huden. Du kan endda benytte produkterne på læberne, hvis du ønsker det. Det er altså kun dig selv, der sætter grænser med denne blush.

Det kan vi lide:
 • Innovativ stick, der både indeholder blush og highlighter
 • Kan benyttes overalt i ansigtet – selv til læberne
 • Velegnet til alle hudtyper