Bedste Bodylotion → De 10 bedste bodylotions i test (2020)

Indholdsfortegnelse

Der findes et hav af skønne bodylotioner på markedet, men hvilken variant er egentlig bedst til din hudtype? I denne artikel går vi i dybden med 10 fantastiske bodylotions, så du hurtigt og nemt kan finde frem til den bedste bodytion til dig. De inkluderede produkter er udvalgt ud fra deres resultater i forskellige bodylotion tests, så du kan roligt stole på, at du får det bedste af det bedste – uanset hvilken af nedenstående cremer, du falder for. Uanset om du er på jagt efter en økologisk, vegansk, naturlig eller almindelig bodylotion, så lover vi, at du kan komme den tørre hud til livs med produkterne på vores liste.

Australian Bodycare Tea Tree Oil Body Lotion#1 Australian Bodycare Tea Tree Oil Body Lotion – Den bedste bodylotion

Med en Australian Bodycare Tea Tree Oil Body Lotion får du en naturlig creme, der sikrer velplejet og blød hud. Derudover virker cremen antibakterielt og kan derfor hjælpe på et hav af forskellige hudproblemer. Cremen er deusden mild mod huden og giver optimal fugt og pleje til alle hudtyper.

 • Antiseptisk virkning grundet opbygningen med Tea Tree Oil
 • Hjælper med at genoprette hudens naturlige fugtbalance
 • Fremstillet med naturlige ingredienser og uden brugen af parabener
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
129,00 129,00 til butik

Derfor skal du vælge en Australian Bodycare Tea Tree Oil Body Lotion

Du kan med fordel investere i en Australian Bodycare Tea Tree Oil Body Lotion uanset hvilken hudtype du har. Cremen er nemlig velegnet til alle hudtyper – selv sensitiv, irriteret og tør hud. Det skyldes, at dette produkt har en opbygning af den naturlige Tea Tree Oil, der har en antibakteriel virkning. På den måde vil cremen modvirke uønsket bakterievækst, hvilket genopretter hudens eget forsvar.

Australian Bodycare Tea Tree Oil Body Lotion har en opbygning af naturlige ingredienser, og virker derfor yderst mild over for huden. Cremens ingredienser går ind og genopretter, styrker og fugter din hud til fulde, så du kan få blød og velplejet hud fremover. Som en ekstra bonus hjælper cremen også mod diverse hudproblemer. Derudover efterlades huden på ingen måde fedtet ved brug af denne creme.


La Roche-Posay Lipikar Lait bodylotion#2 La Roche-Posay Lipikar Lait bodylotion – Den bedste bodylotion til tør hud

La Roche-Posay Lipikar Lait bodylotion er en ideel creme til dig, der lider af tør hud, da cremens fugtgivende egenskaber hjælper med at mindske den strammende fornemmelse, der ellers kan opstå i huden. Cremen beroliger desuden huden og styrker selve hudbarrieren.

 • Nærende og fugtgivende bodylotion
 • Dermatologisk testet og under pædiatrisk kontrol
 • Fremstillet uden brugen af parfume
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

Derfor skal du vælge en La Roche-Posay Lipikar Lait bodylotion

Hvis du lider af tør hud, så er det vigtigt, at du får fingrene i en særligt fugtgivende bodylotion. I sådanne tilfælde kan en La Roche-Posay Lipikar Lait bodylotion være det ideelle valg, da denne creme er den bedste bodylotion til meget tør hud. Cremen har en særligt nærende formel baseret på cold cream. Produktet er bl..a beriget med 10% karitésmør, 60% La Roche-Posay Termalsk kildevand og niacinamid.

Det er tydeligt ud fra ovenstående ingredienser, at denne creme indeholder en god mængde vand, hvilket hjælper med at tilføre den optimale mængde fugt til huden. På den måde mindskes tørheden og den strammende følelse i huden. Cremen hjælper desuden også med at berolige huden til hverdag. Derudover styrker daglig brug af cremen hudens barriere, så den er mere beskyttet i fremtiden. La Roche-Posay Lipikar Lait bodylotion er testet under dermatologisk og pædiatrisk kontrol, og indeholder ingen parfume, hvilket også gør den velegnet til brug på sensitiv hud.


Rønsbøl Body Lotion#3 Rønsbøl Body Lotion – Den bedste bodylotion ude parabener og parfume

Ved at investere i en Rønsbøl Body Lotion får du en plejende og nærende creme, der absorberes hurtigt i huden uden at fedte. Cremen her er desuden særligt velegnet til sensitiv hud eller personer med allergi, da den er fremstillet uden brugen af farvestoffer, parabener eller parfume.

 • Fri for farvestoffer, parfume og parabener
 • Absorberes hurtigt i huden
 • Plejende og nærende egenskaber, der beskytter mod udtørring
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
99,00 99,00 til butik

Derfor skal du vælge en Rønsbøl Body Lotion

Hvis du er på jagt efter en god bodylotion til sensitiv hud, så skal du se nærmere på denne Rønsbøl Body Lotion. Lige netop denne bodylotion er nemlig fremstillet uden brugen af parfume, farvestoffer og parabener, hvilket gør den ideel til de mere sarte hudtyper. Du kan altså være sikker på, at denne creme ikke vil irritere din hud på nogen måde ved brug. Faktisk vil den nærmere gøre din hud mere modstandsdygtigt, da fugtbalance genoprettes.

Rønsbøl Body Lotion indeholder bl.a. naturlig mandelolie og vitamin E, hvilket er årsagen til, at cremen virker både nærende og fugtgivende. Huden beskyttes altså mod fremtidig udtørring med denne creme, da den naturlige fugtbalance holdes ved lige. Cremen absorberes desuden hurtigt, så huden hverken føles fedtet eller klistret.


Biotherm Body Lait Corporel Body Milk#4 Biotherm Body Lait Corporel Body Milk – Den bedste bodylotion til normal hud

Biotherm Body Lait Corporel Body Milk er en velegnet creme til brug på normal eller småtør hud, da denne creme er let i konsistensen og beriger din hud med fugt og næring. Cremen hjælper desuden din hud med at styrke dens eget forsvar, samt giver en silkeblød fornemmelse efter brug.

 • Styrker huden eget forsvar
 • Fremstillet uden brugen af parabener
 • Kommer med en praktisk pumpe, der sikrer en optimal mængde creme – hver gang
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
118,00 118,00 til butik
179,00 179,00 til butik

Derfor skal du vælge en Biotherm Body Lait Corporel Body Milk

Hvis du er på jagt efter den bedste bodylotion til normal hud, så behøver du ikke lede længere. Denne Biotherm Body Lait Corporel Body Milk er nemlig ideel til brug på normal hud, da den styrker hudens eget forsvar og giver en silkeblød fornemmelse. Du får dog stadig en optimal mængde fugt og næring tilført til huden, så den bløde hud bevares over længere tid.

Biotherm Body Lait Corporel Body Milk indeholder bl.a. også vitamin E, der virker genopbyggende, så cremen kan altså også udmærket benyttes på begyndende tør hud. Cremen er desuden parabenefri og fedter ikke. Som en ekstra bonus kommer denne creme med en praktisk pumpe, der gør det nemt for dig at benytte den rette mængde creme.


Ecooking Bodylotion parfumefri#5 Ecooking Bodylotion parfumefri – Den bedste veganske bodylotion

Ecooking Bodylotion parfumefri er en vegansk bodylotion, der primært er udviklet med brugen af naturlige og økologiske ingredienser. Derudover er produktet parfumefri og kan benyttes af alle hudtyper. Din hud vil altså i den grad få en optimal behandling med denne bodylotion.

 • Vegansk, naturligt, økologisk og parfumefri bodylotion
 • Kan benyttes af alle hudtyper
 • Booster hudens kollagenproduktion
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
139,00 139,00 til butik

Derfor skal du vælge en Ecooking Bodylotion parfumefri

Du kan ikke gå galt i byen med en Ecooking Bodylotion parfumefri, da denne lækre bodylotion er velegnet til alle hudtyper. Du tager endda et miljøbevidst valg ved at investere i denne creme, da produktet er produceret uden brugen af animalske ingredienser og primært har en opbygning af naturlige og økologiske ingredienser. Derudover er cremen fri for parfume, hvilket også gør den ideel til brug på sensitiv hud.

Ecooking Bodylotion parfumefri indeholder bl.a. økologisk argan- og solsikkeolie, vitamin E, aloe vera ekstrakt og sheasmør. Opbygningen med økologiske olier sikrer en optimal tilførsel af næring og fugt til huden. Derudover består cremen også af hyaluronsyre og niacinamid, der booster hudens kollagenproduktion og hjælper med at genoprette hudens struktur, hvilket sikrer en udglattende effekt. Cremen kan altså udmærket benyttes af personer i alle aldre, samt personer, der er plaget af appelsinhud eller hyperpigmentering.


Clarins Body-Smoothing Moisture Milk With Aloe Vera#6 Clarins Body-Smoothing Moisture Milk With Aloe Vera – Den bedste aloe vera bodylotion

Ved at benytte en Clarins Body-Smoothing Moisture Milk With Aloe Vera vil du få gennemfugtet og blød hud til daglig. Denne creme har desuden en let og frisk konsistens og duft, der gør den ideel til samtlige hudtyper. Du kan nemt påføre den optimale mængde creme grundet den medfølgende pumpe.

 • Indeholdende økologisk aloe vera, der virker fugtende og lindrende på huden
 • Praktisk pumpe til nem fordeling af cremen
 • Kan benyttes af alle hudtyper
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
180,00 180,00 til butik

Derfor skal du vælge en Clarins Body-Smoothing Moisture Milk With Aloe Vera

Kan du heller ikke få armene ned over gode hudprodukter indeholdende aloe vera? Aloe vera har trods alt både fugtgivende og lindrende egenskaber, der egner sig godt til samtlige hudtyper. Med denne Clarins Body-Smoothing Moisture Milk With Aloe Vera får du netop en creme med en opbygning af aloe vera – endda en økologisk variant. Derudover indeholder cremen også sheasmør, der i kombination med aloe veraen sikrer en optimal mængde fugt til huden, samt en blødgørende fornemmelse.

Clarins Body-Smoothing Moisture Milk With Aloe Vera har en let og blød konsistens, der gør, at cremen hurtigt absorberes i huden og nem at påføre. Du kan også udmærket benytte denne creme på irriteret eller tør hud, da cremen har lindrende egenskaber og dermed beroliger huden. Den har desuden en let og mild duft, der virker forfriskende.


Elizabeth Arden Green Tea Mega Sizes Honey Drops#7 Elizabeth Arden Green Tea Mega Sizes Honey Drops – Til dig, der både vil forkæle din hud og dine sanser

Elizabeth Arden Green Tea Mega Sizes Honey Drops er en fabelagtig creme med ekstra blødgørende og beroligende egenskaber. Produktet består bl.a. af honningperler og grøn te, der hjælper med at genoprette hudens optimale fugtniveau, samt virker behagelig for både huden og dine sanser. På den måde bliver behandlingen en ting du ser frem til hver dag.

 • Velvære for både din hud og dine sanser grundet brugen af honningperler
 • Velduftende creme, der kan benyttes af alle hudtyper
 • Smelter ind i huden og virker ikke fedtet
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
141,00 141,00 til butik
195,95 172,95 til butik
179,00 179,00 til butik

Derfor skal du vælge en Elizabeth Arden Green Tea Mega Sizes Honey Drops

Hvis du gerne vil gøre din daglige rutine til noget særligt, så skal du overveje at investere i denne Green Tea Mega Sizes Honey Drops fra Elizabeth Arden. Cremen adskiller sig nemlig fra andre cremer ved, at den ikke kun gør noget godt for din hud, men også for din egen personlige velvære. Det skyldes bl.a. at cremen kommer med en fantastisk duft med noter af mandarin, citron, kamille, lavendel, grøn te og birketræ, der gør dig afslappet.

Elizabeth Arden Green Tea Mega Sizes Honey Drops virker både blødgørende og beroligende på kroppen, og du vil opleve, at din hud bliver plejet i dybden ved brugen af denne creme. Produktet hjælper desuden din hud med at være i balance, så den generelt vil se sundere ud. Du har mulighed for at benytte denne creme uanset hvilken hudtype du har.


Nilens Jord Body Lotion#8 Nilens Jord Body Lotion – Den bedste bodylotion med anti-ageing egenskaber

Med en Nilens Jord Body Lotion får du en creme, der både blødgør, beskytter og opstrammer huden. Cremen absorberes hurtigt i huden, hvilket sikrer dig mod den fedtede fornemmelse. Derudover er produktet fri for parfume og animalske ingredienser, hvilket gør den vegansk. Som en ekstra bonus har cremen anti-ageing egenskaber!

 • Anti-age effekt, da cremen fremmer hudens kollagen produktion
 • Beskytter huden mod forurening og reducerer frie radikaler
 • Vegansk og parfumefri creme
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
249,00 249,00 til butik

Derfor skal du vælge en Nilens Jord Body Lotion

Det er langt fra alle produkter med såkaldte anti-age egenskaber, der faktisk holder, hvad de lover. Af den grund vil vi gerne præsentere dig for denne Nilens Jord Body Lotion, da den faktisk er en af de bedste anti-ageing cremer på markedet (i hvert fald til kroppen!). Cremen indeholder bl.a. brunalgen Laminaria Ochroleuca, der hjælper med at stimulere og fremme hudens egen kollagen produktion, hvilket sikrer en opstrammende virkning, hvor rynker og fine linjer udglattes. Derudover beskytter algen også mod forurening og reducerer frie radikaler.

Nilens Jord Body Lotion indeholder desuden også shea butter, mandel- og arganolie, samt vitaminerne E, C og F. Disse ingredienser hjælper huden med at bevare sin elasticitet, sikrer at den forbliver blødgjort og hjælper huden til at være i balance. På den måde bliver din hud selv mere modstandsdygtig. Cremen er desuden vegansk, fri for parfume og kan benyttes af alle hudtyper.


apotekets-bodylotion-uden-parfume-500-ml-215081#9 Apotekets Bodylotion uden parfume – Den bedste allergivenlige bodylotion

Du kan med fordel investere i en Bodylotion uden parfume fra Apoteket, hvis du gerne vil have en ekstra skånsom bodylotion. Denne creme er nemlig fremstillet uden brugen af parfume og så er den både Svanemærket og Astma-Allergi deklareret.

 • Allergivenlig og fugtgivende creme
 • Svanemærket og Astma-Allergi deklareret
 • Cremen tilstopper ikke hudens porer
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

Derfor skal du vælge en Apotekets Bodylotion uden parfume

Hvis du lider af særlig sensitiv hud, har allergi eller bare gerne vil passe ekstra godt på din hud, så skal du vælge denne skånsomme Apotekets Bodylotion uden parfume. Produktet indeholder glycerin, shea butter og mandelolie, der tilsammen tilfører en optimal mængde fugt til huden, så den forbliver blød og smidig. Cremen har en let konsistens, hvilket bl.a. sikrer, at den hurtigt trænger ind i huden – og ikke fedter.

Derudover er Apotekets Bodylotion uden parfume en parfumefri bodylotion, hvilket gør den velegnet til personer med sart hud. Du kan roligt stole på cremens indhold, da den både er Astma-Allergi deklareret og Svanemærket. Som en ekstra bonus risikerer du ikke at få tilstoppede porer med denne creme og så er den endda dejlig billig.


Derma Family Bodylotion#10 Derma Family Bodylotion – En billig bodylotion til hele familien

Du er sikker på at få en mild, skånsom og vegansk kropslotion til brug af hele familien med denne Derma Family Bodylotion. Og endnu bedre er det, at denne bodylotion langt fra koster alverden. Cremen kan benyttes af alle hudtyper og sikrer optimal pleje og fugt til hele kroppen.

 • Svanemærket og Astma-Allergi deklareret bodylotion
 • Fri for parfume, farvestoffer og parabener
 • Vegansk produkt, der er produceret med en række naturlige ingredienser
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

Derfor skal du vælge en Derma Family Bodylotion

Hvis du er på jagt efter en god bodylotion, der kan benyttes af hele familien, så skal du se nærmere på denne Derma Family Bodylotion. Cremen er ideel til brug af alle hudtyper, selv folk med sensitiv hud eller som er ramt af allergi. Det skyldes, at denne bodylotion er fri for parfume, farvestoffer og parabener, samt virker yderst skånsom på huden. Du kan roligt stole på produktet, da det både er Astma-Allergi deklareret og Svanemærket.

Derma Family Bodylotion er desuden en 100% vegansk kropslotion med en opbygning af rapsolie, glycerin og sheasmør. Disse ingredienser arbejder i samspil med hinanden for at tilføre huden en god mængde fugt og næring, så den kan blive stærkere og mere modstandsdygtig. Cremen kan naturligvis benyttes af både børn og voksne i familien.


Hvad er forskellen på bodylotion, bodycream og body butter?

Det kan være en smule svært at navigere i udvalget af cremer til kroppen. F.eks. kan du både vælge mellem bodylotions, bodycremer og body butter – og så findes der naturligvis også et hav af forskellige produkter af hver type. Men hvad er forskellen egentlig helt præcist på de tre typer af cremer til kroppen? Det kan du blive klogere på i dette afsnit.

Bodylotion

En bodylotion er den mest gængse creme til kroppen. De er ofte en del lettere i konsistensen og absorberes hurtigere i huden end de andre varianter, da de indeholder en del vand. Bodylotions vil dog også indeholde olie, men vandet udgør langt størstedelen. En bodylotion er derfor oplagt til dig, der ikke ønsker en fedtet creme. Derudover er de fleste bodylotions særligt fugtgivende, hvilket er en fordel for de fleste hudtyper.

Bodycream

En bodycream minder ret meget om en bodylotion, og de har da også primært de samme egenskaber. Til gengæld er en bodycream en smule mere fed end en bodylotion, da den ikke indeholder lige så meget vand, men i stedet en større mængde olie. Det gør også, at en bodycream vil kunne tilføre kroppen en god mængde næring. Det kan tage lidt længere for bodycreams at trænge ind i huden, hvorfor de ikke er gode at benytte om morgenen, hvis du har travlt.

Body butter

Body butter adskiller sig en del fra både bodylotions og bodycreams, da body butter produkter ikke indeholder vand. Det gør dog også, at body butter tilfører en masse næring og pleje til huden, da den er mere stærk i konsistensen. Body butter føles desuden tykkere og skal bruge længere tid på at trænge ind i huden. Af den grund kan du med fordel benytte body butter som et ekstra plejeprodukt en gang om ugen eller et par gange om måneden (afhængigt af din huds behov) for at tilføre huden ekstra næringsstoffer, men alligevel benytte en god bodylotion på daglig basis for at bibeholde et højt fugtniveau i huden.

Sådan finder du en god og billig bodylotion

Helt generelt vil vi anbefale dig ikke at gå alt for meget op i prisen på din bodylotion. Det er nemlig langt vigtigere, at du finder en creme, der understøtter din hud og tilfører den en optimal mængde fugt, næring og pleje frem for, at det er det billigste eller dyreste produkt på markedet. Det er nemlig langt fra alle bodylotions, der passer til alle hudtyper. Af den grund skal du langt hellere gå på jagt efter din nye bodylotion ud fra overvejelsen af, hvilken hudtype du har og hvad din hud har brug for at få tilført – skal den f.eks. have ekstra meget fugt for at undgå at udtørre eller vil du gerne have en creme med anti-ageing egenskaber?

Det kan dog stadig være en god ide at gøre sig bevidst om prisen på bodylotions, så man ikke overskrider sit budget alt for meget. Vi vil anbefale dig at finde frem til en eller flere gode bodylotions, som du tror vil være gode for din hud. Herefter kan du så nemt holde øje med online forhandlernes hjemmesider efter de pågældende produkter, og vente med at købe den bedste bodylotion for dig til den kommer på tilbud. På den måde er du ikke gået på kompromis med dine ønsker og behov, men har stadig sparet penge på købet. Og så kan du jo altid holde øje med hjemmesiderne i god tid før du løber tør for produkt, så du har tid til at finde det til den bedste pris igen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *