Bedste bodyscrub (2022) → Find den bedste body scrub til dig

1
Dermalogica Thermafoliant 177 ml

est sætter vi fokus på de 10 bedste body scrubs på markedet. På den nedenstående liste finder du bodyscrubs til forskellige hudtyper, hvorfor der er noget for enhver forbruger i denne test. Efter gennemgangen af produkterne kan du desuden blive klogere på valget af body scrub, og hvordan du bedst benytter et sådant produkt. [info q="Dermalogica Thermafoliant 177 ml "] Dermalogica Thermafoliant 177 ml - Den bedste bodyscrub [/info] [affiliatehub q="Dermalogica Thermafoliant 177 ml "]…

Til butik →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
Dermalogica Thermafoliant 177 ml##
Australian Bodycare 200 ml 70,63 kr. Fragrancedirect
Caudalie Vinotherapie Crushed Cabernet Scrub 150g##
Ecooking 02 Body Scrub 300ml##
Biotherm Bath Therapy Delighting Blend Body Scrub 200ml##
Karmameju MORE Salt Body Scrub 03 350ml 239,20 kr. DesignMe
Urtekram Aloe Vera Body Scrub 150ml 59 kr. Lyko
Badeanstalten Dans På Roser Saltskrub 200ml 89 kr. SeniorSalg
Clinique Sparkle Skin Body Exfoliator 200ml 162 kr. Proshop.dk
REN Atlantic Kelp And Magnesium Salt Anti Fatigue Exfoliating Body Scrub 150ml##

I denne bodyscrub test sætter vi fokus på de 10 bedste body scrubs på markedet. På den nedenstående liste finder du bodyscrubs til forskellige hudtyper, hvorfor der er noget for enhver forbruger i denne test.

Efter gennemgangen af produkterne kan du desuden blive klogere på valget af body scrub, og hvordan du bedst benytter et sådant produkt.

Dermalogica Thermafoliant 177 ml – Den bedste bodyscrub

Dermalogica Thermafoliant er en fremragende skrub, der renser, fugter og blødgør huden. Produktet er desuden fri for parabener, duftstoffer, farvestoffer, gluten og animalske ingredienser – og så er den egnet til enhver hudtype.

Derfor skal du vælge Dermalogica Thermafoliant 177 ml

Du skal se nærmere på vores body scrub testvinder fra Dermalogica, hvis du ønsker en lækker bodyscrub, der er egnet til enhver hudtype, og som er fri for kunstige farve- og duftstoffer, samt parabenefri. Produktet er også glutenfrit og vegansk.

Selve scrubben er beriget med indisk bambusrør, hvilket sikrer en eminent eksfoliering, når den påføres i cirkulære bevægelser. Produktet indeholder også mælkesyre, papain, antioxidanter og planteolier, så huden både renses, fugtes, styrkes og efterlades blødgjort. Den dybdegående eksfoliering er med til at sikre en finere hudstruktur, samt mere jævn hudtone.

Det kan vi lide:
 • Giver komplet behandling og styrkning af huden
 • Egnet til enhver hudtype
 • Fri for duftstoffer, farvestoffer, parabener og animalske ingredienser

Australian Bodycare 200 ml – Den bedste body scrub til uren hud

Du bør især benytte denne scrub fra Australian Bodycare, hvis du har uren eller sensitiv hud, da den bevarer hudens pH-værdi og renser i dybden. Produktet virker desuden antiinflammatorisk og -bakterielt, samt sikrer optimal blødgøring af huden.

Derfor skal du vælge Australian Bodycare 200 ml

En bodyscrub, der gør underværker, er denne variant fra mærket Australian Bodycare. Produktet indeholder bl.a. abrikosfrø, Tea Tree olie, glycerin og allantoin. Den sørger således for både at eksfoliere, blødgøre og fugte huden. Derudover er produktet vegansk, dermatologisk testet, samt parabene- og sulfatfri.

Den helt store fordel ved at vælge denne body scrub over andre varianter er netop, at den indeholder Tea Tree Oil. Dette er en naturlig ingrediens, der effektivt fjerner urenheder og hudorme, samt forebygger nye hudproblemer. Det skyldes i høj grad, at olien har antibakterielle egenskaber.

Det kan vi lide:
 • Egnet til alle hudtyper, men er især god til sensitiv og uren hud
 • Dermatologisk testet og bibeholder hudens pH-værdi
 • Kan med fordel benyttes over hele kroppen

Caudalie Vinotherapie Crushed Cabernet Scrub 150g – Premium sukker scrub med blødgørende honning

Investér i denne scrub med sukker og honning fra Caudalie, hvis du ønsker en velduftende og behagelig skrub, der virkelig gør underværker for din hud. Produktet indeholder hverken mineralolier, parabener eller phthalater.

Derfor skal du vælge Caudalie Vinotherapie Crushed Cabernet Scrub 150g

Skal der virkelig skrues op for selvforkælelsen, bør du investere i denne sukker-scrub fra mærket Caudalie. Først og fremmest må vi pointere, at produktet er fri for parabener, phenoxyethanol, phthalater eller mineralolier. Det er således en variant, der er særligt egnet til dig, som gerne vil undgå disse stoffer.

Skubben indeholder knuste druekerner, brunt sukker, seks æteriske olier og ren bordeaux honning. Det er altså umuligt ikke at blive vild med produktet. Ved brug af denne sukkerskrub efterlades din hud eksfolieret, næret og blødgjort. Produktet har friske noter af citron, rosmarin, enebær og citrongræs.

Det kan vi lide:
 • Eksfolierende egenskaber med sukker frem for salt
 • Nærer og blødgør huden
 • Har friske noter, der gør badeturen endnu mere behagelig

Ecooking 02 Body Scrub 300ml – Vegansk bodyscrub med beskyttende egenskaber

Ecooking 02 er en af den slags bodyscrubs, som man simpelthen ikke kan få nok af. Først og fremmest er den vegansk, og så beskytter den mod frie radikaler grundet indhold af naturlig vitamin E.

Derfor skal du vælge Ecooking 02 Body Scrub 300ml

Hvis du ønsker en anmelderrost bodyscrub, skal du kaste blikket på denne variant fra Ecooking. Som med alle andre Ecooking produkter, er dette en variant, der roses til skyerne af forbrugere. Der er tale om en bodyscrub, som effektivt fjerner døde hudceller, så din hud efterfølgende føles silkeblød. Produktet sikrer en naturlig glød og mere ensartet hudtone. Det skyldes bl.a., at der sættes gang i blodcirkulationen.

En anden klar fordel ved denne Ecooking bodyscrub er, at den er udviklet med naturlig E-vitamin. Dette er med til at beskytte din hud mod frie radikaler. Og så indeholder produktet også økologisk solsikke-, mandel-, argan- og kukuiolie, samt sheasmør. Selve skrubben stammer fra siciliansk salt.

Det kan vi lide:
 • Vegansk opbygning med siciliansk salt
 • Beskytter huden mod påvirkninger fra frie radikaler
 • Sætter gang i blodcirkulationen for de bedste resultater

Biotherm Bath Therapy Delighting Blend Body Scrub 200ml – Detoxing bodyscrub, der virker opstrammende

Få detoxificeret din hud med dette lækre produkt fra Biotherm. Du får ny energi til både krop og sind, samt opstrammer huden, der hvor produktet benyttes. Det skyldes en optimal cellefornyelse og behagelig duft.

Derfor skal du vælge Biotherm Bath Therapy Delighting Blend Body Scrub 200ml

Giv din krop lige dét, den har brug for med denne body scrub fra Biotherm. Det særlige ved dette produkt er, at det er udviklet med bl.a. arganpulver og perlit. Dette er med til at booste cellefornyelsen, hvorfor din hud bliver opstrammet og bedre beskyttet, når du benytte skrubben.

Produktet resulterer også i en form for detox, der ikke blot fjerner døde hudceller, men også giver ny energi til din hud og sind. Dufttonerne er af salvie og grapefrugt, hvilke beroliger sanserne, mens det også virke opfriskende. Du kan benytte denne bodyscrub, uanset hvilken hudtype du har – men den er særlig velegnet til +30.

Det kan vi lide:
 • Mulighed for at få strammet huden op, da den booster cellefornyelsen
 • Virker som en detox på huden

Karmameju MORE Salt Body Scrub 03 350ml – Den bedste body scrub til bekæmpelse af appelsinhud

Få optimal exfoliering af huden overalt på kroppen med denne skrub fra Karmameju. Dette er desuden en saltscrub, der effektivt bekæmper cellulite og hjælper med at stimulere lymfesystemet.

Derfor skal du vælge Karmameju Salt MORE Body Scrub 03 350ml

Med mineralrigt havsalt fra Himalaya, samt et hav af fugtgivende og nærende olier, er det intet under, at denne bodyscrub er en af de klare favoritter på markedet. Du kan roligt regne med, at du får renset huden i dybden, og fjernet døde hudceller, så din hud er klar til at tage imod andre hudplejeprodukter.

Du bør især vælge denne bodyscrub fra Karmameju, hvis du døjer med appelsinhud, strækmærker eller andre ujævnheder. Produktet er nemlig udviklet til at modvirke cellulite og stimulere lymfesystemet. Derudover øger scrubben din blodcirkulation, samt er vegansk. Den er også fri for parabener og sulfater, samt kunstige duft- og farvestoffer.

Det kan vi lide:
 • Bekæmper tegn på cellulite overalt på kroppen
 • Stimulerer dit lymfesystem
 • Fri for parfume, farvestoffer, sulfater og parabener

Urtekram Aloe Vera Body Scrub 150ml – Den bedste billige bodyscrub

Denne bodyscrub fra Urtekram sælges til en billig pris, hvorfor enhver kan få råd til selvforkælelse. Du er garanteret en optimal mængde næring og fugt til huden. Og så er produktet vegansk og økologisk.

Derfor skal du vælge Urtekram Aloe Vera Body Scrub 150ml

Der er ingen grund til at kaste flere hundrede kroner efter en body scrub, hvis du ikke føler dig komfortabel med at bruge så mange penge på et hudplejeprodukt. I stedet kan du blot se efter denne variant fra Urtekram. Produktet sælges nemlig til en yderst fordelagtig pris, selvom skrubben stadig er af høj kvalitet og indeholder 150 ml.

Du får desuden en bodyscrub, der både er vegan-venlig og økologisk certificeret. Derudover er indeholder den planteolier fra broccoli frø, oliven, jojoba frø og mandel, samt citron, appelsin og citrongræs. Ud over at have en lang række nærende ingredienser, sikrer denne body scrub en optimal mængde fugt, da den indeholder godt med glycerin.

Det kan vi lide:
 • Sælges til en budgetvenlig pris, som alle kan være med på
 • Fremstillet med veganske og økologiske ingredienser
 • Nærer og fugter huden optimalt

Badeanstalten Dans På Roser Saltskrub 200ml – Skøn velvære og kropspleje til badet

Denne saltskrub fra Badeanstalten er udviklet til at få dig til at slappe af, mens produktet arbejder sig ind i huden, hvor den virker eksfolierende. Saltskrubben er parabenefri og dufter lækkert af jasmin og rose.

Derfor skal du vælge Badeanstalten Dans På Roser Saltskrub 200ml

Vi har allerede gennemgået en række gode scrubs, men du skal ikke snydes for Badeanstaltens bidrag til den ultimative hjemme-selvforkælelse. Der er her tale om et fjerne dødeprodukt bestående af havsalt og koldpresset mandelolie. Opbygningen gør det nemt at fjerne døde hudceller, hvorfor din hud efterlades blød.

Det er nemt at bruge denne skrub i både brusebadet og karbadet. Du skal blot tage den rette mængde op med en ske. Du efterlades med en behagelig duft af jasmin og rose. Og så stimuleres din blodcirkulation ved brug. Produktet er fri for parabener.

Det kan vi lide:
 • Eksfolierer huden, så den bliver helt glat og blød
 • Nem at benytte i både karbad og under bruseren

Clinique Sparkle Skin Body Exfoliator 200ml – Allergitestet body scrub til sensitiv hud

Der er næsten ikke noget værre, end at investere en del penge i et beauty-produkt, der viser sig at få en til at slå ud, allergisk reaktion, opleve rødme e.l. Så hvis du gerne vil undgå dette, skal du vælge en allergitestet og parfumefri bodyskrub fra Clinique.

Derfor skal du vælge Clinique Sparkle Skin Body Exfoliator 200ml

Lider du af sensitiv hud? Eller måske du er decideret allergisk over for parfume? I så fald er du nødt til at gå efter scrubs, der passer godt på din hud, samtidig med at du opnår en god exfoliering. Heldigvis er det netop, hvad du får med dette produkt fra Clinique. Bodyscrubben er parfumefri og allergitestet, hvorfor den er velegnet for enhver type hud.

Produktet har en blid eksfolierende egenskab, der fjerner døde hudceller og snavs fra kroppen, men som stadig er yderst skånsom. Brugen af denne bodyscrub garanterer en fornyelse af huden, samt en strålende glød.

Det kan vi lide:
 • Særligt velegnet til sensitiv hud, da den er fri for parfume og allergitestet
 • Fjerner skånsomt hudceller og sikrer mere glød til huden

REN Atlantic Kelp And Magnesium Salt Anti Fatigue Exfoliating Body Scrub 150ml – God bodyscrub uden kemikalier

Du skal på intet tidspunkt føle, at du går på kompromis med din bodyscrub, hvis du investerer i denne variant fra REN. Det særlige ved dette produkt er, at det er fri for syntetisk farve og duft, samt ej indeholder parabener, sulfater, silikone og PEG.

Derfor skal du vælge REN Atlantic Kelp And Magnesium Salt Anti Fatigue Exfoliating Body Scrub 150ml

Der er håb for den lidt kedelige og trætte hud, hvis du benytter dig af en Atlantic Kelp And Magnesium Salt Anti Fatigue Exfoliating Body Scrub fra mærket REN. Produktet går nemlig ind og stimulerer hudens cellefornyelse, hvilket resulterer i ny energi og sund glød til huden. Samtidig bliver den naturligvis lækker blød.

Produktnavnet afslører egentlig, hvad der er i denne body scrub. Du finder bl.a. en blanding af havsalt og magnesiumsalt, hvilket betyder, at dette produkt blidt eksfolierer din hud. De æteriske olier virker afstressende og sikrer en god duft i badet. Som en ekstra bonus er produkt vegan-venlig, samt fri for parabener, sulfater, silikone og PEG. Der er ej heller syntetisk duft og farve i produktet.

Det kan vi lide:
 • Fri for parabener, sulfater, silikone og PEG, samt syntetisk duft og farve
 • Stimulerer cellefornyelsen, hvilket sikrer fin glød

Hvad er bodyscrub?

Bodyscrub, også kaldet saltscrub e.l., er et plejeprodukt, der eksfolierer huden på kroppen for at opfriske den. F.eks. er en body scrub med til at fjerne døde hudceller, så huden bedre kan tage imod andre plejende produkter.

Brugen af scrubs resulterer også i blød hud, flot glød og at huden bliver mere jævn.

Der findes naturligvis forskellige bodyscrubs, hvorfor du med fordel kan gå efter en variant, der passer til dine behov og ønsker. Nogle kan bl.a. øge elasticiteten i huden eller modvirke cellulite, hvilket er ideelt til dig, der tilhører en lidt ældre aldersgruppe.

Alle scrubs har tilfælles, at de virker eksfolierende. Der er dog forskel på, hvad de små korn i produktet består af. Normalt er det enten sukker, salt eller knuste kerne. Alle virker effektivt til eksfoliering, så du har frit valg.

Hvilke fordele er der ved at bruge body scrub?

Er du endnu ikke helt overbevist om, hvorfor du bør investere i bodyscrubs? Herunder giver vi dig 9 gode grunde til at bruge scrubs regelmæssigt – og investere i nogle gode af slagsen:

 • Skrubber effektivt snavs, makeup-rester, rester fra hudpleje, døde hudceller etc. væk
 • Du kan skrubbe huden mere i dybden, så du kommer urenheder, tilstoppede porer o.l. til liv
 • Efterlader din hud fugtet og næret
 • Får huden til at føles silkeblød
 • Giver en følelse af velvære
 • Huden bliver mere modtagelig over for andre hudpleje-produkter
 • Resulterer ofte i et energiboost
 • Nogle scrubs kan øge cellefornyelse og bekæmpe cellulite
 • Er med til at øge blodcirkulationen

Guide til anvendelse af bodyscrub

Uanset hvilken type scrub du vælger, skal du i høj grad følge den samme procedure. Det er først og fremmest vigtigt, at huden er lidt fugtig. Af den grund kan du med fordel skylle dig under bruseren e.l., før du renser efter med scrubs.

Du opnår det bedste resultat med skrubben, hvis du gnider produktet ind ved brug af cirkulære bevægelser. Der er ingen grund til at trykke for hårdt – produktet skal nok trænge ind og fjerne snavs, døde hudceller, urenheder m.m.

Herefter skal produktet skylles af, og så kan du eventuelt påføre en creme e.l., når du kommer ud af badet. Din hud er nemlig mere modtagelig over for andre plejeprodukter, når du netop har været i bad.

Hvor ofte skal jeg bruge body scrubs

Du kan udmærket benytte bodyscrubs én eller et par gange om ugen. Det afhænger dog lidt af, hvad din krop har brug for – og hvilken variant du har investeret i. Mange tror fejlagtigt, at man ikke bør rense huden med scrubs så ofte, men det kan faktisk gøre underværker for din hud, hvis du benytter produktet regelmæssigt.

Hvor kan jeg bruge body scrubs?

Vær gerne opmærksom på, at samtlige bodyscrubs må bruges på kroppen, men at det ikke er alle, der anbefales til anvendelse i ansigtet. Du skal derfor holde øje med produktets egenskaber og hvad der anbefales.

Hvis du bruger en for grov body scrub i ansigtet, risikerer du at irritere huden eller efterlade den helt tør.

Sådan finder du den bedste bodyscrub til din hud

Som med alle andre former for kropspleje, er det utrolig vigtigt, at du finder et produkt, der passer til din hudtype. I de følgende produkter kan du læse om, hvorfor især tre hudtyper bør være påpasselig med, hvilken bodyscrub de vælger.

 • Sensitiv hud: Hvis din hud er en smule sart, og har let til rødme – eller du decideret er allergisk, så skal du holde et godt øje med, hvad de forskellige produkter indeholder. Vi anbefaler, at du går efter en mild bodyscrub, som er fremstillet af naturlige ingredienser
 • Uren hud: Bodyscrubs kan især hjælpe dig, hvis du oplever uren hud flere steder på kroppen. Denne type produkt er nemlig med til at trænge dybt ind i porer, hvor den fjerner urenheder. Hvis din hud kan tåle det, kan du sagtens vælge en lidt grov saltskrub, så du får eksfolieret helt i dybden
 • Tør hud: Lider du af tør hud, skal du sikre dig, at den body scrub, du vælger, virker nærende og fugtgivende. Ellers kan scrubs være medvirkende til at huden tørre ud. Og dét har man ikke brug for, hvis man allerede kæmper med tør hud

FAQ

Hvilken bodyscrub er bedst i test?

I denne test har vi kåret en Dermalogica Thermafoliant Body Scrub som værende den bedste. Læs alt om, hvorfor dette produkt er testvinder og hvilke andre gode scrubs der findes på markedet.

Hvad bruges body scrub til?

Scrubs er en form for kropspleje, der renser huden over hele kroppen i dybden, så du slipper af med uren hud, døde hudceller m.m. Dette efterlader huden blødgjort, jævn, med en glød m.fl.

Hvad er forskellen på sukker og salt body scrub?

De forskellige typer af body scrubs har samme formål, og i de fleste tilfælde også samme opbygning. Salt body scrubs kan dog være lidt mere grove end dem med frø kerner eller sukker.

Kan man lave sin egen bodyscrub?

Det er muligt at lave DIY bodyscrub. Du kan eventuelt kaste dig over dette, hvis du gerne vil spare penge på købet eller blot er lidt kreativ. Men det er nok godt at kende til body scrubs først.