Bedste Bronzer → Se den store bronzer test her! (2022)

1
Nilens Jord Compact Bronzing Powder Mineral

rfekte måde at opnå et solbrunt look - uden at skulle bruge længere tid i solen, benytte spray tan eller tage forbi et solarie. Med en bronzer kan du nemlig opnå en smule glød i huden, når du føler behov for det. Du har mulighed for at benytte din bronzer ovenpå anden makeup eller alene, da de fleste varianter også hjælper dig med at få dække eventuelle ujævnheder i huden. Men hvilken bronzer skal du…

Til butik →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
Nilens Jord Compact Bronzing Powder Mineral 202,94 kr. Helsebixen
The Balm Bahama Mama Bronzer 49 kr. Beautycos.dk
Miild Organic Mineral Bronzing Powder 292,50 kr. Salling
Nilens Jord Mineral Bronzing Powder 202,94 kr. Helsebixen
L'Oreal Paris Glam Bronze La Terra Face & Body Sun Powder##
Bare Minerals Bronzer Endless Summer Bronzer##
L'Oréal Paris Back To Bronze 76 kr. NordicFeel
Estée Lauder Bronze Goddess Powder Bronzer 272 kr. NordicFeel
Yves Saint Laurent Les Sarariennes Bronzing Stones##
Shiseido Synchro Skin Cushion Compact Bronzer##

Brugen af en bronzer er den perfekte måde at opnå et solbrunt look – uden at skulle bruge længere tid i solen, benytte spray tan eller tage forbi et solarie. Med en bronzer kan du nemlig opnå en smule glød i huden, når du føler behov for det. Du har mulighed for at benytte din bronzer ovenpå anden makeup eller alene, da de fleste varianter også hjælper dig med at få dække eventuelle ujævnheder i huden. Men hvilken bronzer skal du vælge? Lad os guide dig til det rigtige valg i denne bronzer test, hvor vi har samlet de bedste bronzere på tværs af mærker. På den måde kan du hurtigt finde frem til den bedste bronzer for dig.

Nilens Jord Compact Bronzing Powder Mineral – Den bedste bronzer

Nilens Jord Compact Bronzing Powder Mineral er til dig, der gerne vil have en fast og let matterende mineral pudder, som giver et solkysset finish. Dette produkt er velegnet til alle hudtyper, da den hverken indeholder parfume, parabener eller æteriske olier. Derudover er denne bronzer desuden også vegansk.

Derfor skal du vælge en Nilens Jord Compact Bronzing Powder Mineral

Du kan med fordel investere i en Nilens Jord Compact Bronzing Powder Mineral, hvis du gerne vil være sikker på at få en bronzer med en god og naturlig opbygning, der er både giver et flot look og passer på din hud i dagligdagen. Denne bronzer indeholder nemlig ingen æteriske olier, parfume eller parabener, hvilket gør produktet ideelt for alle hudtyper, men især personer med sensitiv eller fedtet hud, da huden ikke bliver generet.

Nilens Jord Compact Bronzing Powder Mineral giver desuden en naturlig dækning, hvilket er med til at ensarte hudtonen, så mindre ujævnheder bliver mindre synlige. Derudover indeholder bronzeren flere naturlige mineraler, hvilket gør noget godt for huden under brug. Pudderen vil endda kontrollere skinnende hud og give en glød til dit ansigt. Den fås i fire forskellige nuancer. Som en ekstra bonus er bronzeren fri for animalske produkter, og den er derfor også veganer venlig.

Det kan vi lide:
 • Vegansk produkt indeholdende naturlige mineraler
 • Uden parfume, parabener og æteriske olier, hvilket bl.a. gør den allergivenlig
 • Naturlig dækning med en smule glød

The Balm Bahama Mama Bronzer – Den bedste billige bronzer

The Balm Bahama Mama Bronzer er en fin og mat bronzer til ansigtet, der kan anvendes til flere formål. F.eks. kan du både benytte den som bronzer, contour eller øjenskygge. Med denne bronzer opnår du desuden en glød uden risiko for at få en orange undertone.

Derfor skal du vælge en The Balm Bahama Mama Bronzer

Foretrækker du at investere i produkter, der faktisk kan bruges til mere end ét formål. I så fald er denne The Balm Bahama Mama Bronzer lige noget for dig. Produktet er nemlig udviklet til at kunne blive brugt i hele ansigtet. Du kan således både benytte produktet som en bronzer, contour eller måske som en mørk øjenskygge – det er faktisk kun dig selv, der sætter grænserne.

Uanset hvordan du vælger at benytte din The Balm Bahama Mama Bronzer, så vil du få en optimal glød til ansigtet, der holder ved hele dagen. Med denne bronzer er der desuden ingen risiko for orange undertoner, hvilket giver dig et pænere resultat. En anden fordel ved at vælge denne bronzer er, at den ikke indeholder parabener.

Det kan vi lide:
 • Multifunktionel bronzer, der kan benyttes flere steder i ansigtet
 • Billig i prisen
 • Fremstillet uden brugen af parabener

Miild Organic Mineral Bronzing Powder – Den bedste mineralbronzer

Med en Miild Organic Mineral Bronzing Powder får du en økologisk solskinspudder, der kan give glød til dit ansigt uden, at du går på kompromis med indholdet af dine produkter. Denne bronzer har således en naturlig opbygning af gode ingredienser og er fremstillet uden brugen af parfume og parabener, hvilket bl.a. gør den allergivenlig og skånsom.

Derfor skal du vælge en Miild Organic Mineral Bronzing Powder

Går du op i, at de produkter du tilfører til din hud og krop faktisk indeholder sunde og naturlige ingredienser? I så fald er denne Miild Organic Mineral Bronzing Powder den rette bronzer for dig. Produktet indeholder nemlig økologiske og naturlige ingredienser, samt rene mineraler. Derudover er bronzeren parfume- og parabenefri, og det er derfor ingen overraskelse, at produktet holder certifikat fra ECOCERT, AllergyCertified og er Svanemærket. Du kan altså roligt stole på, at denne variant er god for både dig og din hud.

Miild Organic Mineral Bronzing Powder har en silkeblød tekstur, der føles behagelig på huden. Du har desuden mulighed for at benytte denne bronzer til flere formål, da den f.eks. både kan benyttes på kindbenene, øverste del af panden, ved kæbepartiet eller som en øjenskygge, hvis du lyster. Uanset hvor du benytter bronzeren vil din hud få en solkysset glød, hvor produktet små glimmerpartikler vil få området til at skille sig ud.

Det kan vi lide:
 • Økologisk bronzer, der er fremstillet med naturlige og rene mineraler
 • ECOCERT certificeret og Svanemærket
 • Parabene- og parfumefri
 • Multifunktionelt produkt, da det kan benyttes på flere områder i ansigtet

Nilens Jord Mineral Bronzing Powder – Den bedste premium bronzer

En bronzer uden parfume, æteriske olier og parabener er, hvad du får, hvis du investerer i en Nilens Jord Mineral Bronzing Powder. Denne bronzer har nemlig en naturlig opbygning, og så er den endda fremstillet uden brugen af animalske ingredienser, hvilket også gør produktet vegansk. Bronzeren giver dig shimmer og glød og er således et frisk pust.

Derfor skal du vælge en Nilens Jord Mineral Bronzing Powder

Vil du gerne have en flot og naturlig bronzer, der samtidig kan give et ekstra pift til rummet ved at stå fremme derhjemme? Jamen, så har du vist fundet frem til den rigtige bronzer for dig. Nilens Jord Mineral Bronzing Powder sikrer dig nemlig en flot og naturlig glød grundet formlen med mineraler og turmalin, samt en shimmer og perlemors effekt. Bronzeren vil ikke føles tung på huden, men i stedet give en silkeblød fornemmelse og et frisk pust.

Nilens Jord Mineral Bronzing Powder kan reelt benyttes overalt i ansigtet, hvilket er en fordel, hvis du hellere vil benytte din bronzer som en makeup base. Produktet kan benyttes af alle hudtyper, også folk med sensitiv hud eller allergi, da den er allergicertificeret. Bronzeren indeholder hverken parfume, parabener eller æteriske olier. Derudover kommer den i en fin og ikonisk lerkrukke, som man gerne vil have stående fremme derhjemme.

Det kan vi lide:
 • Allergicertificeret og indeholder bl.a. ikke parfume, parabener eller æteriske olier
 • Formel baseret på mineraler og turmalin uden animalske ingredienser
 • Sikrer naturlig glød med sin shimmer og perlemors effekt

L’Oreal Paris Glam Bronze La Terra Face & Body Sun Powder – En billig bronzer til ansigtet og kroppen

L’Oreal Paris Glam Bronze La Terra Face & Body Sun Powder er til dig, der ikke gider at spendere alverdens penge på din bronzer, men stadig ønsker at få fingrene i en god variant. Denne bronzer føles silkeblød på huden og vil ikke udtørre din hud under brug.

Derfor skal du vælge en L’Oreal Paris Glam Bronze La Terra Face & Body Sun Powder

Har du kun et lille budget at købe bronzer for? Så skal du investere i denne L’Oreal Paris Glam Bronze La Terra Face & Body Sun Powder. Lige netop denne bronzer er nemlig dejlig billig i pris og den kan altså købes på ethvert budget. Du får dog stadig en god bronzer, der sikrer en naturlig glød, selvom prisen langt fra er lige så dyr som andre varianter.

L’Oreal Paris Glam Bronze La Terra Face & Body Sun Powder har en silkeblød tekster, hvilket betyder, at den nemt blender sammen med din almindelige hudtone for at give dig en ekstra omgang glød. Du kan benytte denne bronzer på både kroppen og i ansigtet, så der er altid mulighed for at se lidt solbrun ud med denne variant. Derudover vil bronzeren her ikke udtørre din hud, da huden udmærket kan ånde under bronzerlaget.

Det kan vi lide:
 • Billig i pris
 • Udtørrer ikke huden ved brug
 • Kan benyttes på både krop og i ansigtet for at opnå ekstra glød

Bare Minerals Bronzer Endless Summer Bronzer – Til dig, der ønsker en vedblivende effekt

Bare Minerals Bronzer Endless Summer Bronzer giver dig ikke kun glød under brug, men arbejder faktisk på at give din hud en generel solkysset hud, selv når du ikke længere har bronzeren på. Derudover hjælper bronzeren med at mindske synligheden af porer og uregelmæssigheder i huden, så din hud ser pænere ud i hverdagen.

Derfor skal du vælge en Bare Minerals Bronzer Endless Summer Bronzer

Hvorfor gå på kompromis, når det kommer til valg af bronzer? Det behøver du i hvert fald ikke med denne Bare Minerals Bronzer Endless Summer Bronzer, da den mindsker synligheden af porer og ujævnheder i huden samtidig med, at den giver din hud en flot og naturlig glød. Derudover holder resultatet desuden ved med denne variant, da den er udviklet med Gradual Glow Complex, der gradvist giver huden et solkysset look. Det betyder kort sagt, at gløden vil holde ved – også selvom du ikke benytter bronzeren den pågældende dag.

Bare Minerals Bronzer Endless Summer Bronzer har en varm tone og kan bestilles i to forskellige nuancer. Produktet er desuden en ikke hård ved din hud og er bl.a. parabenefri. Du har altid mulighed for at benytte denne bronzer som contour, hvis du ønsker det.

Det kan vi lide:
 • Indeholder Gradual Glow Complex, så farven langsomt bygges op og bliver siddende
 • Hjælper med at mindske synligheden af porer og ujævnheder
 • Fremstillet uden brugen af parabener

L’Oréal Paris Back To Bronze – Til dig, der ønsker en billig og mat bronzer

L’Oréal Paris Back To Bronze er en fin mat bronzer, der ikke koster alverden. Denne bronzer sikrer dig dog stadig en naturlig og smuk brun glød, der på den bedste måde reflekterer lyset på din hud. Du bestemmer selv om bronzeren skal benyttes overalt i ansigtet eller kun på enkelte områder.

Derfor skal du vælge en L’Oréal Paris Back To Bronze

Hvis du ikke ønsker at betale alt for meget for din matte bronzer, så skal du se nærmere på denne L’Oréal Paris Back To Bronze. Her får du nemlig en rigtig fin og enkel bronzer til billige penge. Derudover er bronzeren naturligvis med til at give dig en fantastisk glød, som endda sikrer en flot refleksion af lyset, så resultatet bliver endnu bedre.

L’Oréal Paris Back To Bronze er dejlig nem at have med i makeup pungen, da der bl.a. medfølger både spejl og børste i købet. På den måde har du alt, hvad du skal bruge lige ved hånden. Du kan både benytte bronzeren i hele ansigtet eller partiel.

Det kan vi lide:
 • Mat bronzer, der reflekterer lyset optimalt
 • Indbygget spejl og medfølgende børste
 • Billig pris

Estée Lauder Bronze Goddess Powder Bronzer – Den bedste bronzer til fedtet hud

Med en Estée Lauder Bronze Goddess Powder Bronzer kan du få en smuk glød i huden uden, at din hud virker skinnende. Dette er nemlig en oliefri pudder, der føles let og behagelig på huden, og som vil holde eventuelt fedtet hud i skak. Produktet er desuden testet og hud- og øjenlæger, så du kan roligt stole på det.

Derfor skal du vælge en Estée Lauder Bronze Goddess Powder Bronzer

Hvis du på nogen måde lider af fedtet eller uren hud, så er du nødt til at investere i en bronzer, der tager hensyn til disse elementer. Det gør Estée Lauder Bronze Goddess Powder Bronzer heldigvis. Denne bronzer er nemlig en oliefri solskinspudder, der indeholder et oliekontrollerende kompleks. Dette kompleks hjælper med at holde absorbere den overskydende olie fra hudens overflade, hvilket holder huden komfortabel i løbet af dagen. Dette hjælper desuden også med at holde genskin på et minimum, hvilket ellers er en udfordring, når man kæmper med fedtet hud.

Estée Lauder Bronze Goddess Powder Bronzer er dog også god til folk med uren hud, da bronzeren hverken tilstopper porerne eller irriterer eksisterende urenheder. På den måde vil bronzeren faktisk hjælpe med at mindske fremkomsten af urenheder i hudens overflade. Derudover dækker bronzeren med en medium dyb nuance, selvom den føles let på huden. Af den grund vil eventuelle ujævnheder i huden blive udglattet og mindre tydelige.

Det kan vi lide:
 • Optimal til fedtet eller uren hud, da produktet er oliefri
 • Testet af hud- og øjenlæger
 • Giver en medium dyb nuance og glød

Yves Saint Laurent Les Sarariennes Bronzing Stones – En bronzer til alle hudtyper

Med en Yves Saint Laurent Les Sarariennes Bronzing Stones kan du få en optimal glød i huden uanset hvilken hudtype du har. Denne bronzer er nemlig velegnet til alle hudtyper og så giver den en let mat effekt, der sikrer en frisk og solkysset kulør. Du kan både benytte denne bronzer ovenpå anden makeup eller alene.

Derfor skal du vælge en Yves Saint Laurent Les Sarariennes Bronzing Stones

Du kan med fordel investere i denne Yves Saint Laurent Les Sarariennes Bronzing Stones, hvis du gerne vil have en bronzer, der kan fungere til samtlige hudtyper. Med denne bronzer får du nemlig et flot, naturligt og friskt look, der i den grad kan være med til at sætte kulør på hverdagen eller ved festlige lejligheder. Brugen af dette produkt sikrer dig en solkysset hud uanset din hudtype.

Yves Saint Laurent Les Sarariennes Bronzing Stones findes desuden i tre forskellige nuancer, så du har mulighed for at finde en tone, der passer til din hud. Derudover medfølger der endda en applikationsbørste i købet, så du nemt kan påføre produktet.

Det kan vi lide:
 • Let mat overflade, der giver et mere friskt look
 • Kan benyttes af alle hudtyper
 • Der medfølger en applikationsbørste i købet

Shiseido Synchro Skin Cushion Compact Bronzer – Unik bronzer med svampe applikator

Shiseido Synchro Skin Cushion Compact Bronzer er en lidt anderledes type af bronzer, da denne variant skal påføres med en såkaldt svampe applikator. Selve produktet er nemlig i en mere flydende form end andre bronzeren og derfor skal du påføre et lag bronzer ved at duppe svampen på huden. Det gør den til gengæld også let at have med på farten.

Derfor skal du vælge en Shiseido Synchro Skin Cushion Compact Bronzer

Vil du gerne investere i en lidt anderledes bronzer? Så se bare med her. Denne Shiseido Synchro Skin Cushion Compact Bronzer adskiller sig nemlig fra andre bronzere ved, at den er flydende. Den innovative bronzer skal påføres med en svampe applikator, der sikrer den ideelle dosering af bronzer hver gang. Du påfører bronzeren ved at duppe svampen over ansigtet.

Shiseido Synchro Skin Cushion Compact Bronzer føles let og frisk på huden. Derudover giver den en sund og naturlig glød til alle hudtyper, der holder længe. Du kan dog nemt have denne bronzer med på farten, hvis du gerne vil kunne friske dit look op i løbet af dagen, da den er nem at have med i tasken.

Det kan vi lide:
 • Unik formel med flydende bronzer, der duppes på huden
 • Varm og naturlig glød, der holder længe
 • Nem at have med på farten og sikrer den helt rette dosering af bronzer på huden

Gode råd til valg af den bedste bronzer

Det kan være svært at finde hoved og hale i de mange bronzer produkter på markedet. I dette afsnit vil vi dog hjælpe dig lidt på vej ved at guide dig til de vigtigste parametre, som du skal være opmærksom på, når du skal vælge og købe din nye bronzer.

Hudtype

Din hudtype spiller en væsentlig rolle, når det kommer til valg af bronzer. Det skyldes, at din bronzer gerne skal gøre noget godt for din hud frem for at forværre eventuelle ‘problemer’. F.eks. skal du ikke vælge en olieret bronzer, hvis du har fedtet hud, da du bare forværrer problemet. Du skal også passe på med en ‘tung’ bronzer, hvis du allerede har uren hud, da du i så fald kan risikere at forværre mængden af urenheder. Her skal du i stedet gå efter en let og luftig bronzer, der ikke tilstopper porerne.

Hudtone

Helt grundlæggende er formålet med en bronzer at skabe en naturlig glød. For at sikre, at gløden virker naturlig og ikke for voldsom, så er det vigtigt, at du finder frem til en bronzer, der matcher din hudtone. Nogle bronzeren kan sagtens benyttes til flere hudtoner, da pigmenteringen ikke er alt for kraftig og produktet nærmest blender ind i huden, mens andre kommer i flere nuancer netop for, at du kan finde en, der understøtter din hudtone.

Bronzerens formål

Det kan være en ide på forhånd at overveje, hvilke lejligheder du egentlig vil benytte din bronzer til. Skal det f.eks. være et produkt du benytter i hverdagen eller er det mere til særlige lejligheder. Hvis du går efter en bronzer, der skal benyttes til hverdag, så skal du helst prioritere en mat en af slagsen – muligvis en transparent uden for meget farve. På den måde bliver gløden mere naturlig og langt fra lige så markant. Er bronzeren derimod dét, der skal pifte din festmakeup en smule op, så kan du udmærket vælge en bronzer med en smule shimmer i.

Bronzerens indhold

Det er langt fra alle, der går op i, hvad deres makeup produkter indeholder af ingredienser. Men hvis du har sensitiv hud, er ramt af allergi eller gerne vil være sikker på, at du tilfører gode mineraler, ingredienser o.l. til din hud, så skal du altså holde lidt øje med bronzerens opbygning. Det er nemlig ikke alle produkter, der har en lige god og naturlig opbygning. Du kan med fordel se efter om bronzeren er fri for parfume og parabener, da disse kan gå ind og genere huden. Derudover kan du også sagtens finde både veganske, allergivenlige, økologiske o.l. bronzere på markedet – se bare på flere af de ovenstående varianter!