Bedste Concealer → Se de 7 bedste concealere i test (2022)

1
Maybelline Fit me Concealer

Med en Maybelline Fit me Concealer får du optimal dækning af af urenheder, mørke rande, pigmentfejl o.l. Produktet har produceret uden olie og voks, hvilket sikrer dig et mere naturligt look. Derudover vil denne concealer ikke skabe plamager e.l., men i stedet hjælpe dig til en mere ensartet hud. Derfor skal du vælge en Maybelline Fit me Concealer Hvis du gerne vil være sikker på at få bestilt en fremragende concealer hjem, der giver en…

Til butik →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
Maybelline Fit me Concealer 46 kr. ComputerSalg
L'Oreal Paris Cosmetics Infaillible More Than Concealer##
Clinique Beyond Perfecting Foundation + Concealer 229 kr. ComputerSalg
Bare Minerals Full Coverage Concealer##
Nilens Jord Duo Concealer 159,94 kr. Jala-helsekost
Lancôme Effacernes Longue Tenue Concealer SPF30 215,50 kr. Feelunique
YSL All Hours Concealer##

En concealer er det oplagte produkt til dækning af pigmentfejl, mørke rander, urenheder o.l. Produktet behøver nemlig ikke at blive benyttet i hele ansigtet, men kan nøjes med at blive påført til de enkelte problemområder. Derudover kan du udmærket benytte din concealer under anden makeup for at sikre et mere jævnt og naturligt look. Det er dog ekstremt vigtigt, at du finder den helt rigtige concealer tone og variant til din hud, så du får optimal pleje og farvenuance, når du benytter din concealer. Af den grund har vi i denne artikel samlet de bedste concealers, så du nemt og hurtigt kan finde frem til den rigtige variant for dig – uden at gå på kompromis med kvaliteten!

Maybelline Fit me Concealer – Den bedste concealer

Med en Maybelline Fit me Concealer får du optimal dækning af af urenheder, mørke rande, pigmentfejl o.l. Produktet har produceret uden olie og voks, hvilket sikrer dig et mere naturligt look. Derudover vil denne concealer ikke skabe plamager e.l., men i stedet hjælpe dig til en mere ensartet hud.

Derfor skal du vælge en Maybelline Fit me Concealer

Hvis du gerne vil være sikker på at få bestilt en fremragende concealer hjem, der giver en jævn hud og passer til lige præcis din hudtone, så skal du se nærmere på denne Maybelline Fit me Concealer. Denne concealer produceres nemlig i 12 forskellige farver, hvilket giver dig rig mulighed for at finde en tone, der passer til lige præcis din hud. Derudover vil concealeren blende ind i din hud uden problemer, hvilket sikrer et pænere resultat.

Maybelline Fit me Concealer er produceret uden brugen af olie og voks, hvilket vil efterlade dig med en mere jævn og ensartet teint, som resulterer i et mere naturligt look. Du skal desuden ikke være nervøs for at denne concealer efterlader dig med plamager e.l., og den kan udmærket benyttes under anden makeup. Du kan benytte din concealer til at dække alt fra mørke rander, pigmentfejl, rødme eller andre skønhedsfejl i huden.

Det kan vi lide:
 • Produceret uden olie og voks for et pænere resultat
 • Fås i 12 farver, så der er noget for enhver hudtone
 • Dækker optimalt alt fra mørke rander til pigmentfejl

L’Oreal Paris Cosmetics Infaillible More Than Concealer – Concealer med en høj dækkevne

En L’Oreal Paris Cosmetics Infaillible More Than Concealer er til dig, der har brug for et produkt med høj dækkeevne. Concealeren er optimal til brug på tydelige urenheder, helt mørke rande eller voldsom rødme, da den i den grad sikrer optimal dækning.

Derfor skal du vælge en L’Oreal Paris Cosmetics Infaillible More Than Concealer

Er du på udkig efter en concealer med en ekstra høj dækkeevne? Så skal du investere i denne L’Oreal Paris Cosmetics Infaillible More Than Concealer. Denne concealer kan nemlig både benyttes som concealer, contouring eller foundation alt efter dit behov. Det vidner også om, at produktet yder en langt bedre dækning end andre concealere, hvilket gør den oplagt til dig, der kæmper med meget udtalte urenheder, mørke rande e.l.

Du skal dog ikke være nervøs for, at en L’Oreal Paris Cosmetics Infaillible More Than Concealer virker tung på huden, selvom den er ekstra dækkende. Du får nemlig en concealer med en silkeblød og let konsistent, der nemt blendes ind i huden. Concealeren er udviklet med et ekstra stort applikatorhoved, som gør det nemt at påføre produktet. Du kan vælge mellem otte forskellige farver på tværs af hudtoner.

Det kan vi lide:
 • Kan benyttes som både concealer, contouring og foundation
 • Ultra høj dækkeevne

Clinique Beyond Perfecting Foundation + Concealer – Den bedste fugtgivende concealer

Med en Clinique Beyond Perfecting Foundation + Concealer kan du være sikker på, at din hud stadig får tilført en optimal mængde af fugt i løbet af dagen, selvom du har dækket visse områder med makeup. Denne concealer og foundation sikrer dig desuden et naturligt look, hvor samtlige skønhedsfejl er dækket.

Derfor skal du vælge en Clinique Beyond Perfecting Foundation + Concealer

Du kan med fordel investere i en Clinique Beyond Perfecting Foundation + Concealer uanset, hvilken type hudtype du har, da denne concealer optimalt dækker alle former for skønhedsfejl uden at udtørre huden. På den måde kan concealeren benyttes af både folk med normal, tør, sensitiv etc. hud. Som en ekstra bonus virker produktet dejlig let på huden og mindsker risikoen for tilstoppede porer. På den måde kan huden nemt ånde, selv med makeup på.

Clinique Beyond Perfecting Foundation + Concealer kan benyttes som både foundation og concealer. Uanset hvordan du benytter den, vil den give dit et naturligt look. Du kan vælge mellem over 10 forskellige farvetoner, men du skal helst vælge en nuance lysere end din normale, da denne concealer er ekstra pigmenteret. Derudover er produktet fri for olie og parfume, samt er allergitestet.

Det kan vi lide:
 • Allergitestet, samt parfume- og oliefri
 • Giver fugt til huden ved brug
 • Dækker skønhedsfejl uden at tilstoppe porerne

Bare Minerals Full Coverage Concealer – Den bedste vandfaste concealer

Bare Minerals Full Coverage Concealer er en langtidsholdbar og vandfast concealer, der giver en mat finish og optimal dækning. Produktet tilfører huden fugt ved brug, så huden ikke udtørrer i løbet af dagen. Derudover er concealeren testet af hudlæger, veganervenlig og fremstillet uden brugen af parabener, duft og gluten.

Derfor skal du vælge en Bare Minerals Full Coverage Concealer

Skal din concealer gerne holde til en hård dags slid og slæb? Eller vil du bare gerne være sikker på, at du kan gå udenfor i regnvejr uden at få ødelagt makeuppen? Uanset hvad årsagen er, så skal du investere i en Bare Minerals Full Coverage Concealer, hvis du gerne vil have en vandfast mascara med ekstrem god holdbarhed. Denne concealer bliver nemlig siddende på trods af vind og vejr, og så får du endda optimal dækning med dette produkt i op til 16 timer. De lange dage kan altså bare komme an, når du benytter denne concealer!

Bare Minerals Full Coverage Concealer sikrer huden fugt samtidig med, at den dækker mørke rande, urenheder o.l. Den cremede konsistens og høje pigmentering sikrer dig en flot, mat og fuld dækning med få strøg. Produktet er endda fremstillet uden brugen af animalske ingredienser, hvilket gør den vegansk. Derudover er den uden parabener, duft og gluten, samt testet af hudlæger, så du kan roligt stole på denne concealer, selv hvis du lider af sensitiv hud.

Det kan vi lide:
 • Gluten-, duft- og parabenefri, samt vegansk
 • Kan holde i op til 16 timer
 • Vandfast formel, der kan klare al slags vind og vejr

Nilens Jord Duo Concealer – Den bedste veganske concealer

Med en Nilens Jord Duo Concealer får du reelt to typer af concealere i et og samme køb. Du får nemlig både en fast og en flydende concealer, så du hurtigt og nemt kan dække forskellige områder i ansigtet. F.eks. er den flydende concealer særligt velegnet til brug på den sarte hud ved øjnene.

Derfor skal du vælge en Nilens Jord Duo Concealer

Vil du gerne være sikker på at få bestilt en veganervenlig og parfumefri concealer hjem? Heldigvis opfylder Duo Concealer fra mærket Nilens Jord disse behov, da deres concealer er fremstillet uden brugen af parfume og animalske ingredienser. Derudover er concealeren oplagt til dig, der gerne vil passe lidt på din hud, da du her frit kan vælge mellem at benytte en flydende eller fast concealer variant til de forskellige områder i ansigtet. Det giver dig mulighed for at passe godt på de mere sarte områder af din hud – f.eks. området omkring øjnene.

Nilens Jord Duo Concealers faste del er dejlig cremet og dækker alle mindre ujævnheder. Den flydende del af concealeren er derimod silkeblød og let at påføre på mere sarte områder, så du ikke river i huden. Produktet har en medium dækkeevne og får derfor bugt med alt fra fine linjer til tydelige ujævnheder. Du kan vælge mellem farverne: chai eller marble.

Det kan vi lide:
 • Vegansk og parfumefrit produkt
 • 2-i-1 produkt – både fast og flydende concealer
 • Dækker både fine linjer, urenheder og mørke rander

Lancôme Effacernes Longue Tenue Concealer SPF30 – Den bedste concealer med solbeskyttelse

Lancôme Effacernes Longue Tenue Concealer SPF30 er en absolut enestående concealer, da den mindsker synligheden af bl.a. træthedstegn og linjer på en naturlig måde, så du får en mere ensartet hudtone. Derudover indeholder concealeren solfaktor 30 og er en vandfast variant.

Derfor skal du vælge en Lancôme Effacernes Longue Tenue Concealer SPF30

Hvis du gerne vil beskytte din hud mod solens skadelige UV stråler i dagligdagen, så kan du nemt gøre dette ved at investere i en Lancôme Effacernes Longue Tenue Concealer SPF30, da denne concealer indeholder solfaktor 30 for optimal beskyttelse. Derudover er concealeren desuden også langtidsholdbar og vandfast, hvilket er en ekstra bonus for dig, der er i gang hele dagen.

Lancôme Effacernes Longue Tenue Concealer SPF30 kan benyttes af alle hudtyper og kommer i fire forskellige toner. Concealeren vil dække alt fra fine linjer, urenheder, mørke rande, samt trætheds- og stresstegn. Uanset hvad der skal dækkes, så får du et mere naturligt og jævnt look.

Det kan vi lide:
 • Indeholder solfaktor 30 for optimal beskyttelse i dagligdagen
 • Dækker både træthedstegn, fine linjer, tegn fra stress og mørke rander
 • Langtidsholdbar og vandfast formel

YSL All Hours Concealer – Den bedste concealer til alle hudtyper

Med en YSL All Hours Concealer kan enhver hudtype være sikret et fejlfrit look, der fastholdes gennem hele dagen. Produktet fordeles altid jævnt og blendes godt ind i huden, så du ikke skal bekymre dig om, at concealeren krakelerer eller ser masket ud.

Derfor skal du vælge en YSL All Hours Concealer

Skal du have hjælp til at dække pigmentfejl, aldersspletter, mørke rander, rødme eller andre skønhedsfejl i huden? I så fald er denne YSL All Hours Concealer din redning! Produktet har en høj dækkeevne og fordeles let på huden, så du opnår et fejlfrit look. Den flydende konsistens sikrer en dækning, der hverken ser masket ud eller risikerer at krakelere.

YSL All Hours Concealer dækker enhver skønhedsfejl, og så er den endda utrolig holdbar, da den kan dække med en mat finish i op til 16 timer. Produktet kan benyttes af alle hudtyper og så har du endda mulighed for at vælge mellem 11 forskellige toner, så der burde være noget for enhver.

Det kan vi lide:
 • Kan benyttes af alle hudtyper og fås i 10 forskellige nuancer
 • Høj dækkeevne med mat finish, der holder i op til 16 timer
 • Camouflerer alle skønhedsfejl, alderspletter o.l.

Sådan lægger du din concealer

For at opnå det bedste resultat, er det vigtigt, at du blender din concealer ind på strategiske steder i ansigtet. Den rigtige concealer kan nemlig både dække små skønhedsfejl og fremhæve dit ansigt på en optimal måde. Herunder kan du læse, hvordan du trinvis lægger din concealer for at opnå det bedste resultat:

 1. Vær sikker på, at du har den rette concealer tone! Det betyder alverden for resultatet
 2. Vask ansigtet før du lægger concealer for at fjerne bakterier og snavs, og benyt også gerne en ansigtscreme, så din hud er fugtet og plejet
 3. Påfør en smule concealer i panden, over og under dine øjenbryn, under øjnene, rundt om næsen og på hagen (du kan nøjes med et eller et par af områderne, hvis du ikke har behov for dækning alle stederne).
 4. Blend concealeren ind i huden ved brug af en pensel eller svamp – husk at blende grundigt for at undgå kanter, samt komme godt rundt, bl.a. ind i øjenkrogen
 5. Når du er tilfreds med resultatet, kan du påføre anden makeup, hvis du føler for det

Hvilken type concealer skal jeg vælge?

Når det kommer til valg af concealer, kan du vælge mellem en dækstift, blyant, cremet concealer eller en flydende variant. Du skal vælge type af concealer ud fra dine egne præferencer, samt hvor meget du forsøger at dække. Herunder kan du læse lidt mere om de forskellige typer af concealers.

Dækstift

En dækstift er oplagt til dig, der har meget uren hud, der skal dækkes. Det skyldes, at dækstiften har en højere dækkeevne grundet dens fastere konsistens. Du skal dog altid passe på med at lægge et for tykt lag, da den ellers kan krakelere eller blive ujævn. Du skal desuden heller ikke benytte dækstiften omkring sarte områder, såsom ved øjnene, da konsistensen er for tung til disse områder.

Blyant

En concealer blyant kan være en god investering for dig, der egentlig har ret pæn hud, men gerne vil have muligheden for at dække mindre ujævnheder eller urenheder. Den dækker langt fra i samme grad som de andre produkter.

Cremet concealer

Cremede concealers kan benyttes af de fleste hudtyper, men skal undgås af folk med tør hud, da resultatet ikke bliver pænt på en tør hud. Denne type concealer blendes ind i huden og er bl.a. rigtig god til brug på mørke rander under øjnene, da flere varianter virker lysreflekterende.

Flydende

Den mest anvendte concealer type er en flydende concealer. Med en flydende concealer får du normalt en medium dækkeevne, og du vil oftest kunne lægge flere lag uden problemer, hvis du føler behovet for det. De er nemme at have med at gøre og blendes ind i huden for at sikre optimal dækning.