Bedste dermaroller 2022 – Find den rette til dig her

1
Swiss Clinic Skin Roller 0,5 mm

Vil du minimere rynker og fine linjer, mindske akne ar og ujævn hudstruktur? Du har fundet svaret på dine bønner. Med hele 600 sølvbelagte nåle er denne dermaroller nok det bedste skinboost du - bogstaveligt talt - kan give dig selv. Derfor skal du vælge Swiss Clinic Skin Roller Der er rigtig mange gode grunde til, at du skal have fingrene i denne magiske roller fra Swiss Clinic! Om du er nybegynder eller øvet er…

Til butik →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
Swiss Clinic Skin Roller 0,5 mm 379 kr. Lyko
Ecooking Derma Roller 0,5 mm 349,92 kr. Jala-helsekost
Rønsbøl Derma Roller 0,3 mm##
Argador Derma Roller 0,5 mm##
âme pure CIT Face Roller 255 kr. Lyko

Hvordan får du får blød og spændstighed hud uden at ty til botox, fillers eller andre ‘tunge’ hudbehandlinger – det gør du med en dermaroller! Men hvordan finder du så den bedste dermaroller? Jo, det gør du såmænd ved at læse denne artikel. 

Har din hud mistet fugt og spændstighed, og har alderen skænket dig et par rynker her og der? Døjer du med akne ar og strækmærker, eller er din hud bare ujævn og grov, og det synes du er lidt irriterende? Der er gode nyheder, for du er landet her hos os. Vi har nøje udvalgt 5 af de bedste dermarollere, du kan få fat i, og vi gennemgår dem lige her, kun for dig! Derudover giver vi et par gode råd med på vejen, så du er godt klædt på til at vælge den bedste dermaroller til dine behov, og samtidigt fortæller vi dig, hvordan du får mest ud af den. 

Swiss Clinic Skin Roller 0,5 mm – Bedste dermaroller

Vil du minimere rynker og fine linjer, mindske akne ar og ujævn hudstruktur? Du har fundet svaret på dine bønner. Med hele 600 sølvbelagte nåle er denne dermaroller nok det bedste skinboost du – bogstaveligt talt – kan give dig selv.

Derfor skal du vælge Swiss Clinic Skin Roller

Der er rigtig mange gode grunde til, at du skal have fingrene i denne magiske roller fra Swiss Clinic! Om du er nybegynder eller øvet er fuldstændigt ligemeget for du får både 0,2- og 0,5 mm nåle med i købet her. På den måde kan du gradvist prøve dig frem i takt med, at din hud vænner sig til behandlingen. 

Dette lækre design fra Swiss Clinic er en super stimulator af hudens overflade og en eminent opstrammer som du bare ikke kan gå galt i byen med. Det er en fantastisk dermaroller til alle typer, som styrker huden og sætter fut i dens produktion af elastin og kollagen. De 600 bittesmå nåle i denne roller vil effektivt lave mikrokanaler i det øverste hudlag, så en naturlig regenereringsproces sættes i gang. Din hud vil desuden optage ingredienser fra hudplejeprodukter op til 300 procent bedre efter en behandling med denne dermaroller, så du er oven i købet garanteret en kvalitetsopgradering af din sædvanlige hudplejerutine. Du får altså ikke et meget bedre anti-aging redskab til både krop og ansigt, end du gør med dette helt geniale produkt fra Swiss Clinic. 

Det kan vi lide:
 • Fremstillet af japansk kirurgisk stål
 • Udskifteligt nålehoved med 2 forskellige længder medfølger
 • God til at udjævne strækmærker og dybe porer
 • Kan anvendes på både kroppen og i ansigtet
Det skal du være opmærksom på:
 • Denne dermaroller er ikke den billigste

Ecooking Derma Roller 0,5 mm – Den bedste til mænd og kvinder

En danskproduceret dermaroller? Ja tak! Ecooking laver fantastiske hudplejeprodukter, og med denne veldesignede roller har de begået et lige så fantastisk hudpleje-værktøj til hjemmebrug. 

Derfor skal du vælge Ecooking Derma Roller

Trænger dit ansigt, hals og décolleté til et friskt pust og fornyet glød? Med et let og behageligt greb finder du nemt det rette tryk med denne unisex dermaroller, så du ikke kommer til at skade huden mens du er i gang. Den kan anvendes af alle hudtyper, og er i det hele taget særdeles effektiv til at opstramme træt og løs hud.

Huden stimuleres smertefrit og effektivt med denne handy dermaroller, som med sine 540 nåle, let og behændigt mindsker rynker og fine linjer og sørger for at bevare hudens elasticitet og spændstighed. Døjer du desuden med lette pigmentforandringer og ar fra diverse hudproblemer som du gerne ser udjævnet i en fart, så vil den ligeledes være en super god investering.

Det kan vi lide:
 • Kan anvendes af både mænd og kvinder i alle aldre
 • Også god til sensitiv hud
 • Udstyr + instruktion til rengøring af dermarolleren medfølger
 • 100% vegansk produceret
Det skal du være opmærksom på:
 • Til trods for, at denne dermaroller er god til grov og stærk hud, bør den altså ikke benyttes andre steder på kroppen end anvist (ansigt, hals, og bryst)

Rønsbøl Derma Roller 0,3 mm – Den bedste til ung og sensitiv hud

Er du helt ny i dermaroller-universet? Så er dette design fra Rønsbøl lige noget for dig! Den er nemlig udstyret med små nåle på 0.3 mm, og er derfor ekstra blid når du ruller den på hudens overflade.

Derfor skal du vælge Rønsbøl Derma Roller

Er du på jagt efter en dermaroller, som skånsomt kan stimulere blodgennemstrømningen i dit ansigt, så din hud regenereres og får en flottere og mere ensartet overflade? Du har lige fundet den! De mindre nåle i dette skinbooster-redskab giver din hud mulighed for at vænne sig til den stimulering og helingsproces, der opstår, når man benytter en dermaroller. Den er således idéel til alle, som lige er startet på skin roller eventyret, såvel som til dem, der bare har meget sensitiv hud.

Derudover er den rigtig god til typer med ung og uren hud, som ligeledes har brug for en nænsom men effektiv hudbehandling, der kan sætte gang i hudens naturlige fornyelsesproces og styrke kollagenproduktionen. 

Det kan vi lide:
 • Ergonomisk at holde og enkel at anvende
 • God til prisen
 • God til at reducere fine linjer og lette overfladiske ar
Det skal du være opmærksom på:
 • Knap så god, hvis du har grovere hud
 • Kan kun anvendes i ansigtet

Argador Derma Roller 0,5 mm – Den bedste til normale hudtyper

Er du på budget eller vil du bare gerne undgå at spendere alt for meget på en af de der dermarollere? Med dette roller-produkt fra Argador får du kvalitet til discountpris!

Derfor skal du vælge Argador Derma Roller

Smertefri og med synlige resultater – det er sådan denne fikse dermaroller fra Argador opererer. Den vil både øge blodcirkulationen, mindske størrelsen på dybe porer, og reducere dine strækmærker. Denne dermaroller fungerer altså lige så effektivt som den er billig!

Hvad enten du ruller på kroppen eller i ansigtet, får du med dette værktøj fra Argador en effektiv hudbehandling med en super opfriskende og opstrammende effekt, som ikke kun forbedrer din huds elasticitet – den øger såmænd også dens naturlige produktion af kollagen.

Med 540 små nåle af kirurgisk stål sørger Argador for, at du ikke behøver bruge særligt mange penge for at få en god og lækker anti-age behandling derhjemme.

Det kan vi lide:
 • Vi må lige understrege det igen: prisen! Dette er en virkelig billig dermaroller
 • Kan også anvendes på kroppen
 • Nem at anvende
Det skal du være opmærksom på:
 • Det skulle da lige være, at der kun medfølger ét sæt nåle

âme pure CIT Face Roller – Den bedste til uren og moden hud

Er du på jagt efter en alsidig dermaroller, som kan få de dybe linjer og den kreppede overflade i din hud til at stråle af sommerglød og velvære? Denne ansigts-roller fra âme kommer dig til undsætning med 192 håndlavede nåle af kirurgisk stål.

Derfor skal du vælge âme pure CIT Face Roller

Med denne dermaroller fra âme kan du komme ar, pigmentpletter og hudorme til livs mens du samtidigt stimulerer og øger blodgennemstrømningen i din hud, så den hurtigt regenereres. Har du dybere ar og ligeledes dybe rynker og furer i huden, kan du såmænd også give dem kamp til stregen, for du skal bare skifte nålehovedet fra 0,5 mm til 0,75 mm – meget nemmere bliver det altså ikke. 

Denne dermaroller er det perfekte valg til dig, som trænger til et opkvikkende skinboost, der med raketfart kan sætte gang i hudens naturlige cellefornyelse. Din hud vil desuden absorbere hudplejeprodukter med et resultat, der er op til 10 gange bedre når du bruger dette elegante værktøj fra âme. Den er nem at anvende og resultatet er en super flot og spændstighed hud med en blødere og mere ensartet overflade.

Det kan vi lide:
 • Udskifteligt nålehoved – du kan vælge mellem 0,5 mm eller 0,75 mm
 • Rolleren kan også fås til mænd
 • Dette er et godt og holdbart produkt, som er rigtig god til prisen
Det skal du være opmærksom på:
 • Det anbefales (af âme) kun at bruge âme’s egen kollagen gel for optimal effekt

Sådan vælger du den bedste dermaroller

Som det er ved køb af hudplejeprodukter, skal du lige overveje din hudtype og behov inden du kaster din kærlighed på en dermaroller. Leder du for eksempel efter en dermaroller til krop eller ansigt – eller begge dele? Har du sensitiv eller grov hud? Vil du reducere ar eller rynker?

Nedenfor fortæller vi dig lidt om nålelængde og antal, så du bedre kan vurdere, hvilken type dermaroller, der kan opfylde dine behov.

Find den rette størrelse nåle til dit behov og din hudtype

Nogle nålelængder er velegnet til ansigtet, mens andre er bedre til kroppen. For eksempel anbefales nålelængder på 0,5 mm eller derunder til ansigtet, mens en dermaroller til kroppen gerne skal være udstyret med nåle med en længde på minimum 0,5 mm. Derudover anbefales det, at du som nybegynder starter med korte nåle på 0,2 mm eller 0,3 mm. På den måde lægger du blidt ud og giver huden mulighed for at vænne sig til at få prukket helt små huller uden at overbelaste den. Som udgangspunkt bør typer med sart hud altid anvende korte nåle, mens mens de med robust eller grov hud kan tåle lidt større nålelængder.

En dermaroller til kroppen skal gerne have længere nåle end en til ansigtet. Det anbefales dog, at du ikke benytter nålehoveder, der er længere end 1,0 mm. Dette gælder uanset hvor rutineret du er i brugen af dermarollere. Ønsker du en mere dybdegående behandling, bør du derfor i stedet tage kontakt til en professionel dermatolog.

Vælg det rette antal nåle

De fleste dermarollere er udstyret med 540 eller 600 nålehoveder. De mange nåle betyder, at du ikke behøver at køre over det samme område flere gange for at opnå optimal effekt. De er desuden særligt gode til folk med lav smertetærskel eller sart hud, da de udover at være mere effektive, også er blidere og langt mindre smertefulde at anvende. Det betyder dog ikke, at en dermaroller med færre nåle er mindre effektiv, eller at den ikke øger blodcirkulationen lige så godt som en dermaroller med mange nåle – for det gør den skam, det tager bare lidt længere tid.

Sådan bruger du en dermaroller

Uanset hvad, bør du altid være forsigtig når du gør brug af en dermaroller, da det altså ikke er alle hudtyper, som har lige godt af en tur med nåle. Tag gerne en snak med din læge, så er du i al fald på den sikre side.

Men nu til det helt essentielle: hvordan bruger du egentlig en dermaroller? Det er heldigvis ret nemt, du skal bare sørge for at være ekstra forsigtig i starten så din hud kan vænne sig til behandlingen. Vi har her lavet en trin-for-trin guide til dig, så du nemt (og smertefrit) kan komme i gang:

 • Rens din dermaroller før brug.

Det er vigtigt, at du holder din dermaroller hygiejnisk. Af den grund skal den vaskes både før og efter brug.

 • Rens huden.

Før du går i gang skal huden være ren – du skal således fjerne makeup og snavs fra hudens øverste lag. Gør du ikke det, risikerer du at få snavs ind i de små huller, der opstår ved brug af dermarolleren og det kan skabe irritation og kløe.

 • Rul ikke for hårdt.

Det kræver ikke kræfter at benytte en dermaroller. Faktisk skal du helst ikke presse den for hårdt mod huden, da du kan risikere at gøre de små huller i hudens øverste lag, for dybe, og dermed skade huden.

 • Rul over et mindre område ad gangen.

Du skal ikke tilfældigt rulle dermarolleren over større områder. I stedet skal du starte ét sted og bevæge dig videre derfra. Eksempelvis kan du starte med den ene kind, og derfra bevæge dig videre til den anden kind, panden, hagen, og så videre.

 • Rul i forskellige retninger.

Du skal blive i det samme område i lidt tid, da du bør rulle både lodret, vandret og diagonalt. På den måde kan du være sikker på, at du øger blodcirkulationen overalt i det pågældende område.

 • Benyt hudplejeprodukter efter endt behandling.

Huden bliver meget mere modtagelig over for hudplejeprodukter, når du har benyttet en dermaroller. Flere producenter påpeger, at huden optager minimum et par hundrede procent mere af næringen fra hudplejeprodukter efter brug af en dermaroller.

 • Vask din dermaroller efter brug.

Som nævnt er det vigtigt, at du altid renser din dermaroller både før og efter brug. Du skal altid slutte behandlingen af med en rensning af nålehovedet.

 • Giv huden ro.

Uanset om du benytter din dermaroller til ansigtet eller kroppen, skal huden have ro efter endt behandling, så den kan få lov til at regenerere uforstyrret. Det er derfor idéelt at inkludere en dermaroller behandling i din aftenrutine inden sengetid.

Kunne du have godt af at se, hvordan det foregår i praksis? Klik på linket nedenfor:

https://www.youtube.com/watch?v=gkkQHKFj7pk

Hvor ofte skal man bruge dermaroller?

Det kan anbefales, at du som nybegynder maksimalt benytter dermarolleren to gange om ugen, gerne med tre til fem dages mellemrum. Herefter kan du så holde en pause på cirka én uge, hvorefter processen kan gentages. Når huden har vænnet sig til behandlingen, kan du begynde at gøre det oftere. En rutineret bruger kan snildt bruge dermarolleren på daglig basis, men bør naturligvis stadig være påpasselig, hvis der begyndes på et nyt område på kroppen eller i ansigtet.

Jo mere erfaring du får med brug af en dermaroller, jo nemmere bliver det for dig at anvende den korrekt. Du vil ret hurtigt finde ud af, hvordan du lægger det korrekte tryk, hvilken nålelængde, som passer bedst og ikke mindst, hvilket hudplejeprodukt, som får det hele til at gå op i en højere enhed, så du opnår de bedste resultater.

Kan en dermaroller reducere kragetæer og opkvikke trætte øjne?

Sidder du lige nu og spekulerer over, om en dermaroller også kan reducere smilerynker, kragetæer og slap hud omkring øjnene? Det korte svar er, at det kan den faktisk godt! De bittesmå huller som en dermaroller laver, er nemlig mindst lige så effektive til det sarte område omkring øjnene, som de er alle andre steder på kroppen. Den ekstra gevinst ved (forsigtigt) at bruge en dermaroller i øjenområdet er imidlertid, at huden er tyndere omkring øjnene, og det går derfor hurtigere med at øge blodcirkulationen og dermed få et flot udglattende resultat. Ved dybe rynker og furer, skal der nok tages skrappere midlere i brug for at komme dem til livs, men generelt er dermarollere idélle til give hele dit øjenområde et opstrammende og opkvikkende pift, så du får et yngre og mere vågent look.

Hold pauser med jævne mellemrum

Uanset om du er vant til at bruge dermaroller eller ej, anbefaler vi, at du holder cirka én måneds pause hver anden måned. Det er lidt ligesom med antibiotika; får du for meget i lange perioder, kan du gå hen at blive immun. Nogenlunde det samme gælder for dermarollere, så undgå overdreven brug og giv huden et pusterum i ny og næ.

Vær opmærksom på hudens reaktion

Hvis du pludselig begynder at reagerere voldsomt, bliver meget rød, oplever irritation og kløe, eller at dermaroller-behandlingen gør decideret ondt, skal du stoppe lige med det samme og holde en pause indtil generne er ovre. Insisterer du på at genoptage behandlingen, skal du være meget forsigtig. Ved alle voldsomme reaktioner, anbefaler vi til hver en tid, at du stopper og/eller spørger en læge eller dermatolog til råds.

Hvornår må man ikke bruge dermaroller?

Du må ikke bruge dermaroller på åbne sår, akne udbrud, infektioner, overdrevet ardannelse eller hvis du lider af en hudsygdom eller har eksem. Ligeledes må dermarolleren ikke benyttes på solskoldet hud, da denne allerede er sart. Dermarollere frarådes også, hvis du tager euforiserende stoffer eller blodfortyndende medicin.

Må man bruge dermaroller som gravid?

De fleste producenter fraråder brug af en dermaroller, hvis du er gravid og/eller ammer. Du bør derfor vente lidt tid med at bekæmpe dit trætte ansigt og eventuelle strækmærker efter fødsel, for at være på den sikre side.

Prioritér en dermaroller med udskifteligt nålehoved

Det kan klart anbefales at investere i en dermaroller med et udskifteligt nålehoved, så du slipper for at købe en helt ny dermaroller hver gang nålene mister deres skarphed. En anden fordel ved at kunne udskifte nålehovedet er, at du netop kan skifte nåle som det passer dig, og derfor bruge den samme dermaroller til både ansigt og krop – win-win!

Hvor lang tid holder en dermaroller?

Normalt siger man, at nålene på en dermaroller skal udskiftes hver anden måned. Men det kommer selvfølgelig an på, hvor meget du bruger din dermaroller. Er den i brug på daglig basis, mister nålene typisk deres optimale skarphed efter to måneder. Men benyttes den kun én til to gange om ugen, kan den sandsynligvis holde lidt længere. Som regel passer det meget godt at udskifte hovedet efter to måneder, da du alligevel bør holde en pause med at bruge dermarolleren.

Sådan rengør du din dermaroller

Vi har allerede været inde på, hvor vigtig en god hygiejne er for brug af dermarollere. Men hvordan sørger du så for at opretholde denne? Jo, du skal såmænd bare vaske og rense dermarolleren efter hver gang du har brugt den. Det skifter fra mærke til mærke, hvilken metode der anbefales. De fleste skal dog vaskes under varmt vand, og derefter sprøjtes med en desinficerende væske. Nogle gange følger denne væske med, andre gange skal du selv sørge for at blande den – typisk med husholdningssprit eller klorhexidin. Dermarolleren skal desuden have tid til at lufttørre – den må ikke tørres da det kan skade nålehovederne.

Del aldrig din dermaroller med andre

Ligesom du ikke bør dele din skraber med andre, bør du absolut heller ikke dele din dermaroller med andre – heller ikke selvom du rengør den nok så grundigt. Der er ret stor risiko for, at bakterier overføres, og det kan altså gå hen at blive et sandt mareridt af kløe, sårdannelse og uventede akne udbrud.

FAQ

Hvilken dermaroller er bedst i test?

Swiss Clinics super effektive Skin Roller går rent ind på en førsteplads hos os! God til nybegyndere såvel som øvede - din hud får et anti-aging skin boost af dimensioner med denne dermaroller.

Hvad er en dermaroller godt for?

Dermarollere øger blodcirkulationen og sætter hudens naturlige regenereringsproces i gang, så fine linjer, rynker, ar og strækmærker udglattes, og hudens spændstighed forbedres betragteligt.

Gør det ondt at bruge en dermaroller?

Som udgangspunkt er det ikke behageligt at få prukket små huller i huden. Til gengæld er resultatet ofte ubehaget værd; man må ind imellem lide (lidt) for skønheden!

Er der forskel på dermarollere?

Der er forskel en dermarollers nålelængde, antal af nåle, og materialet de er lavet af. Du bør altid vælge en dermaroller, hvor nålene passer til dit specifikke behov, og som er lavet i rustfrit eller kirurgisk stål.

Swiss Clinic Skin Roller 0.5 mm Ecooking Derma Roller 0.5 mm Rønsbøl Derma Roller 0.3 mm Argador Derma Roller 0.5 mm
âme Pure CIT Face Roller
Antal nåle 600 540 540 540 192
Materiale Japansk kirurgisk stål Kirurgisk stål Rustfrit stål Kirurgisk stål Kirurgisk stål
Længde på nålehoved 0.2 og 0.5 mm 0.5 mm 0.3 mm 0.5 mm
0.5 eller 0.75 mm
Hudtype Alle Alle/Unisex Sensitiv Alle
Uren/dybe rynker