Bedste Eyeliner → Se de 11 bedste eyeliners i test (2022)

1
Clinique Quickliner For Eyes

Med en Clinique Quickliner For Eyes kan du altid lægge en præcis eyeliner - og du har endda mulighed for at blende farven efterfølgende ved hjælp af en applikator i den anden ende af eyelineren. Du skal ikke bekymre dig om at spidse blyanten, da den skrues op. Derudover er produktet fri for parfume og allergitestet. Derfor skal du vælge en Clinique Quickliner For Eyes Det kan udmærket betale sig at investere i en Clinique…

Til butik →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
Clinique Quickliner For Eyes 135 kr. Shopping4net
Maybelline Master Precise Liquid Eyeliner 45,56 kr. Rossmann
NYX Prof. Makeup Glitter Goals Liquid Liner##
Bare Minerals Lash Domination Ink Liner 170 kr. Brandshop
Nilens Jord Eyeliner Pen 99 kr. Creme de la Creme
Lancôme Grandiöse Liner Eyeliner##
Maybelline Lasting Drama Gel Eyeliner 9 kr. Beautycos.dk
Nilens Jord Liquid Eyeliner 99 kr. Creme de la Creme
Nilens Jord Glide On Eyeliner 99 kr. Nulallergi
GOSH Kohl Eyeliner 39 kr. Teknikproffset
YSL Couture Kajal##

En eyeliner kan i den grad være med til at indramme dine øjne og dermed gøre makeuppen mere festlig, hvis der er behov for det. Der findes endda et hav af forskellige typer af eyelinere, hvilket giver dig mulighed for at vælge en farve og variant, der passer til lige præcis dine behov. I denne eyeliner guide vil vi hjælpe dig med at finde den bedste eyeliner. Produkterne på den nedenstående liste er udvalgt ud fra deres resultater i eyeliner tests – og du kan derfor stole på, at du får en fantastisk eyeliner uanset, hvilken af produkterne du falder for.

Clinique Quickliner For Eyes – Den bedste eyeliner

Med en Clinique Quickliner For Eyes kan du altid lægge en præcis eyeliner – og du har endda mulighed for at blende farven efterfølgende ved hjælp af en applikator i den anden ende af eyelineren. Du skal ikke bekymre dig om at spidse blyanten, da den skrues op. Derudover er produktet fri for parfume og allergitestet.

Derfor skal du vælge en Clinique Quickliner For Eyes

Det kan udmærket betale sig at investere i en Clinique Quickliner For Eyes, hvis du gerne vil være sikker på at få lagt en fremragende eyeliner-linje resten af dine dage. Denne eyeliner er nemlig super nem at benytte, da den glider let henover huden – hvilket resulterer i en fin og lige streg. Derudover skal du på intet tidspunkt tænke på at vedligeholde og spidse blyanten, da den i stedet bare skal skrues op af beholderen.

Clinique Quickliner For Eyes kan endda tones ud efterfølgende med den anden ende af applikatoren, hvilket kan give dig et mere smokey-eye look uden problemer. Som en ekstra bonus er denne eyeliner allergitestet og testet af øjenlæger, så du kan være sikker på, at den er optimal at benytte omkring øjnene. Produktet er desuden også parfumefri. Og så fås den i flere farver, bl.a. sort, brun, grøn og blå, så makeuppen kan spices lidt op.

Det kan vi lide:
 • Sikrer præcis eyeliner – og blyanten skal ikke spidses
 • Fås i farverne sort, blå, grøn og brun
 • Testet af øjenlæger, allergitestet og fri for parfume

Maybelline Master Precise Liquid Eyeliner – En flydende eyeliner med tynd spids

Med en Maybelline Master Precise Liquid Eyeliner har du ingen undskyldning for ikke at kunne lægge en lige og pæn streg, så denne eyeliner kommer med en utrolig tynd spids. På den måde kan du nemmere kontrollere stregen (og redde makeuppen, hvis stregen bliver skæv).

Derfor skal du vælge en Maybelline Master Precise Liquid Eyeliner

Foretrækker du en flydende eyeliner med en smal spids, når du skal påføre din liner? I så fald skal du investere i denne Maybelline Master Precise Liquid Eyeliner, da denne variant netop kommer med en ultra tynd spids på kun 0,4 mm. Det giver altså mulighed for at lægge en smal streg over øjenvipperne, der ikke virker helt så markant. Derudover sikrer produktet, at stregen bliver jævn og glat – selv hvis du lægger flere omgange eyeliner.

Maybelline Master Precise Liquid Eyeliner har desuden en dyb farve grundet opbygningen med ultramættede pigmenter – og så som om det ikke var nok, så holder farven også lang tid. Du investerer altså i en langtidsholdbar eyeliner, der kan sidde i op til 16 timer.

Det kan vi lide:
 • Ultra tynd spids på 0,4 mm for præcis påføring
 • Billig pris
 • Holder i op til 16 timer

NYX Prof. Makeup Glitter Goals Liquid Liner – Til dig, der ønsker en glitter eyeliner

NYX Prof. Makeup Glitter Goals Liquid Liner er en eyeliner for dig, der gerne vil have fest og farver – uanset om det skal være i hverdagen eller til særlige lejligheder. Lineren er fyldt med glitter, der fås i flere farver, heriblandt lyserød, guld, sølv, blå etc.

Derfor skal du vælge en NYX Prof. Makeup Glitter Goals Liquid Liner

Foretrækker du en eyeliner, der skiller sig ud? Måske endda en med glitter, som kan benyttes, når hverdagen skal spices op eller til brug ved fester? I så fald skal du se nærmere på denne NYX Prof. Makeup Glitter Goals Liquid Liner. Her får du en flydende eyeliner med masser af glitter, der endda findes i flere forskellige og funky farver. Glimmeret flyder i krystalklar væske, så der er altså 100% fokus på glitter med denne eyeliner.

NYX Prof. Makeup Glitter Goals Liquid Liner er udviklet med en tynd og fin spids, så du nemt kan lægge en præcis liner uden problemer. Det er reelt kun dig selv, der sætter grænser med denne specielle liner.

Det kan vi lide:
 • Nem at påføre grundet en tynd og fin spids
 • Glitteren påføres med gennemsigtig væske, der tørrer hurtigt
 • Fås i flere farver

Bare Minerals Lash Domination Ink Liner – Den bedste vandfaste eyeliner

Med en Bare Minerals Lash Domination Ink Liner kan du roligt benytte din eyeliner i al slags vejr, da denne variant er vandfast, ekstra holdbar og rig på farvepigmenter. Derudover er der ikke benyttet parabener i fremstillingen af produktet. Og som en ekstra fordel har eyelineren nærende egenskaber.

Derfor skal du vælge en Bare Minerals Lash Domination Ink Liner

Ville du være interesseret i en vandfast eyeliner, der i løbet af dagen også tilfører næring til dine vipper? Hvis du kan sige ja til det, så skal du se nærmere på denne Bare Minerals Lash Domination Ink Liner. Produktet er en nemlig en vandfast eyeliner, der altså kan holde til hele dagens, og aftenens, strabadser – også hvis vejret ikke lige er med dig. Derudover indeholder eyelineren bl.a. quinoa protein, der har en nærende virkning på vipperne, hvilket kan være med til at forlænge deres livscyklus.

Bare Minerals Lash Domination Ink Liner er en flydende eyeliner med en tynd spids, så du både har mulighed for at lave fine og brede streger – alt efter, hvilket look du går efter. Derudover er eyelineren rig på farvepigmenter, hvilket sikrer en dyb og intens farve, samt en god holdbarhed. Produktet er desuden udviklet uden brugen af parabener.

Det kan vi lide:
 • Vandfast eyeliner med god holdbarhed
 • Nærende virkning på vippehår
 • Uden parabener

Nilens Jord Eyeliner Pen – Den bedste veganske eyeliner

Nilens Jord Eyeliner Pen har udviklet en flydende eyeliner, der både er parfumefri og vegansk. Det gør produktet til ideel for flere segmenter, heriblandt folk med sensitiv hud. Eyelineren indrammer desuden øjnene optimalt, hvilket resulterer i et intenst look.

Derfor skal du vælge en Nilens Jord Eyeliner Pen

Går du op i, at dine produkter er veganske? I så fald skal du investere i denne Eyeliner Pen fra Nilens Jord, da denne eyeliner er produceret uden brugen af animalske ingredienser, hvilket gør den til et vegansk produkt. Derudover er indholdet desuden også parfumefrit, hvilket gør eyelineren særligt god til sart og sensitiv hud – eller personer med allergi.

Nilens Jord Eyeliner Pen er en flydende og højt pigmenteret eyeliner, der uden problemer markerer øjnene og giver et intenst look. Denne eyeliner er heldigvis også nem at påføre idet, at den kommer med en blød og fleksibel applikator med en smal filtspids. På den måde kan du også selv justere præcis, hvor tyk stregen skal være.

Det kan vi lide:
 • Fremstillet uden brugen af animalske ingredienser
 • Parfumefri
 • Blød og fleksibel applikator med filtspids

Lancôme Grandiöse Liner Eyeliner – Den bedste winged eyeliner

Med en Lancôme Grandiöse Liner Eyeliner bliver det endnu lettere for dig at lægge den perfekte streg. Eyelineren er nemlig udviklet med en særlig bøje funktion på 35 grader, og så er applikatorens spids fremstillet af mikrofibre, hvilket sikrer dig komplet kontrol. Du får endda en mat finish med denne variant.

Derfor skal du vælge en Lancôme Grandiöse Liner Eyeliner

Har du svært ved at få lagt den helt rette eyeliner fordi selve blyanten kommer i vejen eller ikke kan vendes den rigtige vej? Heldigvis er der mulighed for at komme dét problem til livs med en Lancôme Grandiöse Liner Eyeliner. Denne eyeliner er nemlig blevet udviklet med en særlig bøje funktion, der gør det muligt for dig at arbejde i en 35 graders vinkel. På den måde kan du lettere styre stregen og sikre, at den bliver helt lige.

Lancôme Grandiöse Liner Eyeliner har desuden en applikator af mikrofibre og en meget fin spids. Af den grund har du også fuld kontrol over stregens tykkelse. Eyelineren er en flydende en af slagsen, der dog ender med en mat finish. Produktet fås i både blå og sort.

Det kan vi lide:
 • Bøje funktion på 35 grader, der sikrer, at du lettere kan komme til
 • Applikator af mikrofibre med ekstremt tynd spids for en præcis streg

Maybelline Lasting Drama Gel Eyeliner – Den bedste gel eyeliner med pensel

Med en Maybelline Lasting Drama Gel Eyeliner skal du ikke være nervøs for, at din eyeliner fader i løbet af dagen. Denne formel er nemlig gel-baseret, hvilket sikrer dig en yderst holdbar og vandfast eyeliner. Det betyder også, at denne eyeliner udmærket kan holde i op til 24 timer. Du påfører produktet med en pensel, hvilket sikrer et flot resultat.

Derfor skal du vælge en Maybelline Lasting Drama Gel Eyeliner

Har du svært ved at påføre din liner med en flydende formel eller en eyeliner pencil? I så fald skal du måske overveje at investere i en gel-baseret eyeliner, da disse er lettere at påføre. Det er nemlig en del lettere at styre indholdet af en gel eyeliner end en almindelig flydende variant. Derudover kommer dette produkt endda også med en dobbelt pensel, så du både kan lave en defineret liner eller tone den mere ud, så den ikke virker så kantet.

En anden fordel ved at vælge en Maybelline Lasting Drama Gel Eyeliner er, at den er yderst holdbar i forhold til mange andre eyeliners. Du kan altså udmærket bære denne eyeliner i op til 24 timer uden at se en ændring i dækningen – og så er eyelineren endda vandfast, så din makeup bliver heller ikke ødelagt i regnvejret. Derudover er lineren endda også i en dyb og intens sort farve, der virkelig markerer øjnene.

Det kan vi lide:
 • Gel eyeliner for et mere holdbart og vandfast resultat
 • Dobbelt pensel, så du kan lave lige den liner, der passer dig
 • Intenst og dyb farve

Nilens Jord Liquid Eyeliner – Den bedste parfumefri eyeliner

Du kan nemt lægge en skarp og markeret eyeliner med denne Nilens Jord Liquid Eyeliner. Farven er højt pigmenteret og metallisk, hvilket hjælper med at indramme øjnene yderligere. Derudover er produktet både fri for parfume og animalske ingredienser, hvilket gør den allergivenlig og vegansk.

Derfor skal du vælge en Nilens Jord Liquid Eyeliner

Øjenområdet er relativt sart, og derfor er det især vigtigt at benytte gode produkter i dette område. Af den grund kan du med fordel benytte en Nilens Jord Liquid Eyeliner, hvis du gerne vil undgå at irritere øjnene, da denne eyeliner er parfumefri. Derudover er produktet også veloplagt til veganere, da der ikke er benyttet animalske ingredienser under fremstilling af produktet.

Nilens Jord Liquid Eyeliner kan bestilles i farverne sort, antracit, navy, aubergine og brun, men ens for dem alle er, at de kommer i en højt pigmenteret farve med et let metallisk udtryk. Af den grund giver de alle et intenst og markeret udtryk til øjnene. Lineren er udstyret med en blød og fleksibel applikator, der er udviklet med en fin og tynd filtspids, så du nemt kan styre og tegne din streg.

Det kan vi lide:
 • Parfumefri og vegansk produkt
 • Fleksibel applikator med tynd filtspids
 • Højt pigmenteret og let metallisk farve, der skiller sig ud

Nilens Jord Glide On Eyeliner – Den bedste eyeliner pencil

Nilens Jord Glide On Eyeliner er det oplagte valg til dig, der gerne vil have en eyeliner i fast form frem for i flydende variant. Denne eyeliner er nemlig en reel eyeliner pencil, men er udviklet med en blød tekstur, så du lettere kan påføre produktet. Derudover kan du selv bestemme om stregen skal være markant eller tonet.

Derfor skal du vælge en Nilens Jord Glide On Eyeliner

Er du ikke helt så meget til de flydende eyelinere? Så skal du i stedet gå efter en eyeliner blyant, som denne Nilens Jord Glide On Eyeliner. Her får du nemlig en fast eyeliner, der er nem at styre og påføre, da den stadig har en nogenlunde blød tekstur. Det betyder, at eyelineren stadig vil glide hen over øjenlåget, selvom den ikke er flydende. Lige netop denne eyeliner kan endda også benyttes på den våde kant under øjet, da den er højt pigmenteret.

Du bestemmer selv, om du vil have et skarpt eller mere tonet look med din Nilens Jord Glide On Eyeliner. Du har reelt mulighed for begge – netop grundet eyelinerens høje pigmentering og faste form. Hvis du vælger at tone farven en smule ud, så vil produktet være ideelt til brug i hverdagen, hvor looket ikke skal være helt så gennemtrængende. Du skal endda ikke tænke på at have en blyantspidser i nærheden af dig for at benytte denne eyeliner pencil, da der er indbygget en skjult blyantspidser i den ene ende af produktet. Som en ekstra bonus er produktet parfumefri og vegansk.

Det kan vi lide:
 • Fast form, der dog stadig har en blød tekstur for let påføring
 • Fremstillet uden parfume og animalske ingredienser
 • Skjult blyantspidser i produktet, så du altid har en lige ved hånden

GOSH Kohl Eyeliner – Den bedste hvide eyeliner

Med en GOSH Kohl Eyeliner er du sikker på, at du får høj kvalitet til en billig pris. Denne eyeliner er nemlig både parfumefri, parabenefri, glutenfri og indeholder vitamin E, der sikrer næring til dine vippehår. Derudover får du et flot resultat grundet den høje pigmentering – og så kan du endda vælge denne eyeliner i både hvid og sort.

Derfor skal du vælge en GOSH Kohl Eyeliner

Er du træt af de kedelige sorte eyelinere? Godt nyt! Denne GOSH Kohl Eyeliner fås nemlig også i farven hvid, så du kan benytte din eyeliner til at åbne mere op for dine øjne, så de ikke virker små, selvom du har makeup på. Eyelineren har en unik formel med høj pigmentering, hvilket sikrer et flot og ensartet resultat, der holder i lang tid. Du kan således udmærket benytte eyelineren på den våde kant i øjet, ved vippekanten, som øjenskygge eller som markering af globelinjen.

GOSH Kohl Eyeliner kan benyttes af alle hudtyper, også selvom du har allergi eller sensitiv hud. Det skyldes, at denne eyeliner er udviklet uden brugen af konserveringsmidler, så du undgår ingredienser som gluten, parabener og parfume. Derudover indeholder eyelineren en god omgang vitamin E, der giver næring til dine vippehår. Som en ekstra bonus er denne eyeliner til at betale på ethvert budget, da den er billig i pris.

Det kan vi lide:
 • Unik formel med høj pigmentering – selv i den hvide farve
 • Fri for parabener, gluten og parfume
 • Sikrer næring til dine vipper
 • Ultra billig i pris

YSL Couture Kajal – Den bedste multifunktionelle eyeliner

Med en YSL Couture Kajal får du en god multifunktionel eyeliner, der både kan fungere som köhl liner, almindelig liner eller øjenskygge. Produktet er nemlig udviklet efter en cremet formel, der gør det muligt at benytte eyelineren overalt i øjenområdet uden frygten for, at den flyder ud eller forsvinder. Resultatet holder i op til 12 timer.

Derfor skal du vælge en YSL Couture Kajal

Du kan med fordel investere i en YSL Couture Kajal, hvis du gerne vil have en eyeliner, der kan benyttes til flere forskellige formål. Denne liner kan nemlig benyttes overalt i øjenområdet – uanset om du skal bruge en normal liner, en til den våde kant under øjet eller står og mangler en øjenskygge. På den måde behøver du altid kun have denne eyeliner med i toilettasken for at kunne fuldende dit look.

YSL Couture Kajal har endda en cremet og blød formel, der er med til at sikre dig et intenst udtryk. Du bestemmer dog naturligvis selv, om der skal lægges en tynd eller markant liner. Og så sikrer den cremede tekstur desuden også, at produktet nemt kan blendes ud, hvis du går efter et mindre kantet udtryk. Denne eyeliner kan holde i op til 12 timer.

Det kan vi lide:
 • Multifunktionel eyeliner, der kan benytte overalt i øjenområdet
 • Cremet konsistens, der gør den nem at påføre og blende
 • Holdbart resultat – selv på en våd kant

Hvilke typer af eyeliner kan jeg vælge?

Du har mulighed for at vælge mellem tre forskellige typer af eyelinere: en eyeliner blyant, flydende eyeliner eller en gel-baseret eyeliner. Valget af eyeliner afhænger primært af, hvilken konsistens du selv foretrækker at arbejde med – det skifter nemlig meget fra person til person, om man synes en flydende eller fast eyeliner fungerer bedst. Derudover kan du også altid tænke elementer som, hvor tydelig din eyeliner skal være og hvor længe du forventer, at din eyeliner skal kunne holde i løbet af dagen ind i billedet.

Eyeliner blyant

Nogle foretrækker at benytte en eyeliner blyant, da de har en fast form. På den måde kan du nemt styre farven og du skal ikke, på samme måde som med en flydende eyeliner, vente på at farven tørrer. Derudover er eyeliner blyanter ideelle til personer, der også farver den våde kant under øjet, da dette sjældent kan gøres med flydende eller gel-baserede eyeliners.

Et enkelt minus ved en blyant eyeliner er, at man ofte skal spidse dem regelmæssigt. Du skal altså altid have en blyantspidser (eller eyelinerspidser) på dig. Det kan godt virke lidt irriterende i længden, men det giver dig dog også muligheden for selv at bestemme om spidsen af din eyeliner skal være tyk eller tynd.

Flydende eyeliner

Den flydende eyeliner er et hit hos mange, hvilket da også er til at forstå, da lineren er nem at lægge (når man først har fået styr på det i hvert fald) og giver en flot og markeret linje. Derudover kan man let styre flydende eyeliners, da de glider let henover øjenlåget. Det er også oplagt at lege lidt med sin flydende eyeliners, da de gør det muligt at lave såkaldte cat eyes og wings.

Det er dog super irriterende at skulle fjerne sin flydende eyeliner, da den er meget holdbar, når den først er tørret. Af den grund skal man være meget forsigtig, når man lægger sin makeup, da én forkert bevægelse praktisk talt kan ødelægge hele looket. De flydende eyeliners fås i forskellige varianter lige fra ‘tuscher’ til indhold i bøtter, der skal males på med en pensel.

Gel eyeliner

En gel-baseret eyeliner er optimal til folk, der er trætte af, at deres eyeliner fader i løbet af dagen. Denne type eyeliner er nemlig ultra holdbar og med den høje pigmentering i farven, får man et intenst look. Gel lineren er også ofte nem at lægge, da den er en blanding mellem en flydende og fast eyeliner. Faktisk har de fleste gels en lidt cremet konsistens (se bare på prodoukt nr. 7 i denne tekst Maybelline Lasting Drama Gel Eyeliner), der gør det nemt at arbejde med den og rette eventuelle ‘fejl’ undervejs.