Bedste fodcreme (2022) → Se de 5 bedste fodcremer i test

1
Clarins Foot Beauty Treatment Cream

Her er en perfekt creme til trætte fødder, der har brug for pleje - helt fra anklerne og ned til neglene. Cremen absorberer hurtigt og indeholder en række gode ingredienser for dine fødder. Clarins er et anerkendt brand inden for hudplejeprodukter, og hvis først du er blevet vild med dem, kan de være svære at slippe igen. Derfor skal du vælge Clarins Foot Beauty Treatment Clarins Foot Beauty Treatment er en rig fodcreme, som ikke…

Til butik →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
Clarins Foot Beauty Treatment Cream 167 kr. Brandshop
Australian Bodycare Heel Repair 97 kr. Ugleapotek
Ecooking Natcreme Til Fødder 174,94 kr. Jala-helsekost
ProNails Foot Care Cracked Heel Foam##
Weleda Foot Balm 59 kr. Parfumdreams.dk

I denne artikel gennemgår vi 5 af de bedste fodcremer på markedet. Vi har kåret Clarins Foot Beauty Treatment Cream, som den bedste fodcreme i test, fordi den har en lindrende effekt på trætte fødder, og giver pleje helt fra anklerne og ned til neglene. Læs dog hele artiklen, for at finde den bedste fodcreme til dig.

Har du tørre eller ekstremt tørre fødder? Måske lider du af irriteret hud mellem fødderne eller revner på hælen. Uanset hvad, har du brug for en creme, der passer præcis til dine fødder. Det hjælper vi dig med i denne artikel, og nederst i artiklen, kan du også læse mere om hvad du kan gøre for at bekæmpe sprukne hæle.

Clarins Foot Beauty Treatment Cream – Bedste fodcreme

Her er en perfekt creme til trætte fødder, der har brug for pleje – helt fra anklerne og ned til neglene. Cremen absorberer hurtigt og indeholder en række gode ingredienser for dine fødder. Clarins er et anerkendt brand inden for hudplejeprodukter, og hvis først du er blevet vild med dem, kan de være svære at slippe igen.

Derfor skal du vælge Clarins Foot Beauty Treatment

Clarins Foot Beauty Treatment er en rig fodcreme, som ikke fedter, men absorberes hurtigt. Den virker specielt beroligende for ømme fødder, da cremen hjælper med at lindre hævelse og træthed takket være det svampedræbende ingrediens Arnica ekstrakt. Cremen udjævner desuden også ru hud og årsagerne til ru hud, da den indeholder jomfru cashewnøddeolie og shea smør. Neglene bliver også behandlet, da myrra styrker og forskønner neglene.

Du skal eksfoliere fødderne regelmæssigt med en scrub for at undgå hård og ru hud. Cremen skal masseres blidt ind i fødderne helt oppe fra anklen og ned til neglene – gerne morgen og aften. Cremen indeholder 125 ml.

Det kan vi lide:
 • Lindrer trætte fødder
 • Indeholder svampedræbende ingredienser
 • Styrker og forskønner neglene

Australian Bodycare Heel Repair – Fodcreme til tørre og sprukne hæle

Australian Bodycare har skabt problemløsende hudpleje siden 1992, og alle deres produkter er dermatologisk testet. Deres produkter egner sig typisk også til personer med sensitiv hud, da produkterne er milde og hudvenlige. Denne fodcreme indeholde en række naturlige ingredienser, som specielt egner sig til at behandle hælrevner.

Derfor skal du vælge Australian Bodycare Heel Repair

Fodbad og en fil i hånden er ikke løsningen på at komme hverken hård hud eller hælrevner til livs. I stedet skal du bruge en rigtig god creme, som indeholder alle de gode ingredienser. Denne fodcreme fra Australian Bodycare indeholder en helt unik sammensætning af 25% naturlig carbamid (Urea) og Tea Tree Oil. Urea både blødgør og løsner den hårde hud, mens Tea tree Oil går ind og beskytter huden mod bakterier udefra, så de kan få lov til at gro i fred.

Cremen skal påføres to gange om dagen – gerne morgen og aften. Inden du går i gang med denne behandling, er det en god idé at file hælene, for at opnå det bedste resultat.

Når huden er genoprettet, kan du nøjes med at bruge cremen efter behov. Det er vigtigt, at du holder øje med dine fødder, så nye hælrevner ikke opstår.

Som nævnt tidligere, har Australian Bodycare produceret problemløsende hudpleje siden 1992 – hvilket er mere end 30 år – og alle ingredienser er særligt udvalgte til det specifikke produkt. De stoler så meget på, at deres produkter virker, at de har 100% tilfredshedsgaranti på deres produkter. Læs mere om, hvordan det fungerer på deres hjemmeside.

Det kan vi lide:
 • Indeholder 25% urea, som blødgør hård hud
 • Behandler og beskytter hælrevner mod bakterier
 • Australian Bodycare har 100% tilfredsgaranti

Ecooking Natcreme Til Fødder – plejende natcreme til dine fødder

Mange bryder sig ikke om at bruge fodcreme, fordi fødderne bliver fedtet og det kan være ubehageligt at gå rundt med sokker efterfølgende. Ecooking har lavet en natcreme til fødderne, som skal påføres inden du går i seng og er skabt til at virke natten over.

Derfor skal du vælge Ecooking Natcreme

Ecooking går ind for velplejede fødder, og derfor har de prøvet at gøre det nemt for dig at komme af med hård hud på fødderne, ved at lave en creme med en masse naturlige og veganske ingredienser. Cremen fjerner effekt hård hud og tilfører fugt til fødderne.

Døde hudceller og hård hud bliver fjernet, da den indeholder naturlig lactic acid (mælkesyre), der er en velkendt AHA-syrer. Det har nemlig en eksfolierende effekt og stimulerer samtidig kollagenproduktionen, så ny hud kan komme til.

En anden vigtig ingrediens i denne fodcreme er den naturlige carbamid, urea, som er en kendt ingrediens til fødder, hvis man har meget tørre fødder. Carbamid binder væsken i huden, og modvirker udtørring af huden, men carbamid har flere egenskaber, da det også virker antibakteriel. Cremen indeholder 15% carbamid, hvilket er ret højt.

Cremen indeholder også naturlig eucalyptus globulus, som er en æterisk olie, der øger blodcirkulationen og køler huden. Samtidig giver det også en frisk duft.

Ecooking natcreme er både vegansk og dermatologisk testet. Udover de skønne ingredienser, der allerede er blevet nævnt, så indeholder cremen også naturlig panthenol, som er fugtbevarende, mandelolie, der blødgør, glycerin, der binder fugt og mange andre vigtige ingredienser.

Du påfører og masserer cremen ind i huden inden du går i seng, så fødderne kan suge alle de gode ingredienser og råvarer til sig hen over natten. Cremen kan bruges af alle hudtyper og aldre. Cremen indeholder 100 ml.

Det kan vi lide:
 • Beskytter fødderne mod fodsvamp
 • Dermatologisk testet
 • Indeholder 15% naturligt carbamid (urea)

ProNails Foot Care Cracked Heel Foam – Fodcreme i skumform

Pronails producerer hånd, negle og fodplejeprodukter af høj kvalitet, og de er produceret i tæt samarbejde med professionelle skønhedsspecialister og negleteknikere for at få det bedste resultat. Denne fodcreme er udviklet specielt som pleje til sprukne hæle, irriteret hud og ekstremt tørre fødder.

Derfor skal du vælge ProNails Foot Care Cracked Heel Foam

Denne fodcreme skiller sig ud fra de andre på markedet, da det er en fodcreme af skum, hvilket er nemt at smøre ud på foden og så absorberes den øjeblikkeligt. Den efterlader fødderne bløde, og du kan godt tage strømper på umiddelbart efter du har brugt den. Så hvis du ikke kan lide at have creme på fødderne, er dette et perfekt produkt til dig.

Cremen reparerer ekstremt tørre og sprukne hæle, og virker plejende og fugtgivende til din tørre fødder. Den indeholder hverken alkohol- eller parfume, men i stedet indeholder den avocado olie, allantoin og panthenol for at behandle sprækkerne i hælen. For at virke dybdegående, indeholder den også glycerin. Cremen formår at virke fugtgivende og blødgøre foden, hvilket stimulerer cellefornyelsen.

Hele serien fra ProNails indeholder eukalyptusolie, som er et effektivt samt naturligt desinfektionsmiddel med en anti-inflammatorisk effekt, hvilket modvirker irriteret og følsom hud.

Du skal ryste cremen godt før brug, og derefter skal den masseres godt ind i fødderne. Brug den ca. hver anden dag indtil dine sprækker er væk. Derefter kan du bruge den efter behov. Der er 125 ml i cremen.

Det kan vi lide:
 • Fodcreme i skum, som absorberes øjeblikkeligt
 • Egner sig specielt til tørre og sprukne hæle
 • Alkohol- og parfumefri

Weleda Foot Balm – Bedste billige fodcreme

Hvis du ønsker at forkæle dine trætte og ømme fødder, så er dette er god creme, og så har den en fornuftig pris. Med denne creme vil dine fødder efterlades velplejet og velduftende.

Derfor skal du vælge Weleda Foot Balm

Weleda Foot Balm indeholder ingen syntetiske konserveringsmidler, dufte, farvestoffer eller råmaterialer afledt af mineralolier, men i stedeten række naturlig ingredienser for at blødgøre dine fødder.

Der er bl.a morgenfrue i cremen, som har en beroligende effekt, og olivenolie, der effektivt blødgør hård hud på dine fødder. Weleda har også tilføjet Kaolin for, at fødderne føles behagelig på alle tidspunkter.

Cremen fjerner også dårligt lugt fra fødderne, da den indeholder en række behagelige dufte fra æteriske olier, bl.a. Litsea cubeba, lavendel og rosmarin. Disse æteriske olier har også en beroligende og helende effekt, og derfor egner cremen sig specielt også til trætte og ømme fødder, der har brug for ekstra pleje.

Ligtorne kan være forfærdeligt smerte fuldt, og derfor er det vigtigt, at behandle hurtigt og forebygge. Derfor fjerner cremen al ubehag fra lugt, hård hud og ligtorne, så du kan tage ethvert skridt uden at føle ubehag

Denne creme er også dermatologisk testet, og hvis du er i tvivl om hvad det helt præcist betyder, kan du læse mere om det længere nede i denne artikel.

Du kan anvende cremen efter dit behov, så har du meget tørre fødder, skal du bruge den ofte. Cremen skal masseres ind i dine fødder – det er vigtigt, at de er rene, og at du husker at massere hælen og dine fodsåler godt ind i cremen. Brug gerne cremen lige efter du har været i bad eller har taget et fodbad.

Hvis du har ekstremt tørre fødder og ønsker en endnu stærkere effekt, kan du smøre fødderne ind i rigeligt creme, tage en tynd sok ud over og sove med det hele natten, så produktet har mulighed for at arbejde hele natten. Cremen indeholder 75 ml.

Det kan vi lide:
 • Indeholder ingen syntetiske konserveringsmidler eller lignende
 • Fjerner dårlig lugt fra fødderne
 • Efterlader fødderne bløde og uden ligtorne

Sådan finder du den bedste fodcreme for dig

Du skal først undersøge, hvilken slags creme eller hudpleje du og dine fødder har brug for. Derfor har vi lavet en lille guide, som du skal tage stilling til eller overveje inden du køber din næste fodcreme

 • Kan du ikke lide at bruge creme på fødderne? Hvis du ikke bryder dig om at bruge creme på dine fødder, skal du finde en creme, som huden absorberer hurtigt. Du kan evt. også vælge den creme, som er i skumform, der efterlader huden blød, men tør. Du kan også vælge en natcreme til fødder, som kan få lov til at virke natten over uden du bliver generet af det.
 • Naturlige ingredienser: De fleste producenter er begyndt at gå væk fra syntetiske konserveringsmidler, dufte, farvestoffer eller råmaterialer afledt af mineralolier, og i stedet fokusere på naturlige ingredienser. Det er dog altid en god idé at undersøge, hvilke slags ingredienser cremen indeholder. Mange naturlige ingredienser har lindrende, blødgørende og antibakteriel effekt på dine fødder, hvilket specielt er vigtigt for dig, som har ekstrem tør hud eller revner på hælen.
 • Dermatologisk testet: Flere fodcremer i denne artikel er dermatologisk testet – og hvad betyder så det? Det betyder, at produktet er blevet testet, og vurderes at være harmløst i forhold til at kunne forårsage hudirritation. Produktet testet på 50 forskellige personer, hvor produktet sidder på testpersonen i 48 timer, og derefter undersøger en hudlæge om der er sket en hudirritation. De 50 forskellige forsøgspersoner har forskellige aldre og hudtyper – normal hud, sensitiv hud og hud med eksem/allergi.

Hvordan slipper jeg af med hælrevner

Hælrevner kan være et stort problem, da det både kan genere, men også gøre ondt. Mange tror desværre, at det kan kureres med fodbad og evt. en fil, men dette er ikke løsningen. Et fodbad vil kun gøre situationen værre, da det tørrer fødderne.

I stedet skal du bruge en creme mod hælrevner ofte, og så have tålmodighed. Det er specielt det naturlige carbamid, Urea, som er godt for behandlingen af hælrevner, da det bl.a. beskytter hælrevnerne mod bakterier. Så lider du af hælrevner, skal du gå efter en creme, der har et højt indhold af carbamid (Urea).

Sådan forhindrer du hælrevner i at komme tilbage

Når du endelig er kommet af med dine hælrevner, hvilket godt kan tage noget tid, så er det vigtigt, at du sørger for at pleje dine fødder med en blødgørende creme – gerne dagligt.

Husker du også at pleje dine hænder?

Ligesom fødderne, har hænderne også brug for pleje, men der findes utrolig mange håndcreme, så det kan være svært at finde den håndcreme, der passer bedst til ens hænder. Derfor har vi fundet 8 af de bedste cremer på markedet, hvor vi undersøger hvilke ingredienser de indeholder, og hvad de gør godt for.

Læs vores artikel om bedste håndcreme, så du kan finde den håndcreme, der passer bedst til dine hænder.

FAQ

Hvilken fodcreme skal jeg vælge?

I denne artikel om bedste fodcreme, har vi valgt Clarins Foot Beauty Treatment Cream, som den bedste fodcreme i test, fordi den indeholder en række gode ingredienser for tør hud på fødder og er egnet til trætte fødder.

Hvad skal jeg gøre med ekstremt tørre fødder eller hælrevner

Mange tror desværre, at fodbad og en fil er nok til at bekæmpe hælrevner, men det kræver en utrolig god og plejende fodcreme, som både heler og beskytter revnerne indtil de er forsvundet.