Bedste Hårolie → De 9 bedst i test hårolier (2022)

1
Hair Strengthening & Protection Hair Oil

Du kan ikke gå galt i byen med en Hair Strengthening & Protection Hair Oil fra HairLust, da denne hårolie har en fabelagtig opbygning af naturlige ingredienser, heriblandt nogle økologiske ingredienser, så dit hår får alle de næringsstoffer det har brug for. Derudover koster hårolien heller ikke alverden, så den kan passe ind i de fleste budgetter. Derfor skal du vælge en Hair Strengthening & Protection Hair Oil Hvis du gerne vil have den bedste…

Til butik →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
Hair Strengthening & Protection Hair Oil##
Australian Bodycare Tea Tree Oil 96,75 kr. Nicehair.dk
Björn Axén Organic Caring Hair Oil##
Moroccanoil Light Oil Treatment For Fine Hair##
L'Oréal Professionnel Source Essentielle Nourishing Oil 125 kr. Beautycos.dk
Rønsbøl Treatment Oil 49 kr. Nicehair.dk
Ecooking Multi Olie Parfumefri 255 kr. Well
Davines Oil Absolute Beautifying Potion 288 kr. Signatura
Redken All Soft Argan-6 Oil 149 kr. Royal Hair Shop

Hvis du lider af slidt eller skadet hår, så kan hårolie i dén grad være med til at genopfriske håret. Hårolie går nemlig ind og tilfører fugt, pleje og næring til dit hår, som det ellers ikke ville opnå. Du kan dog også udmærket benytte hårolie, selvom dit hår allerede er sundt – det vil bare være med til at styrke det yderligere. Vi har samlet de bedste hårolier på markedet, så du nemt og hurtigt kan finde frem til den bedste hårolie for dig og dit hår. Læs med her og bliv inspireret!

Hair Strengthening & Protection Hair Oil – Den bedste hårolie

Du kan ikke gå galt i byen med en Hair Strengthening & Protection Hair Oil fra HairLust, da denne hårolie har en fabelagtig opbygning af naturlige ingredienser, heriblandt nogle økologiske ingredienser, så dit hår får alle de næringsstoffer det har brug for. Derudover koster hårolien heller ikke alverden, så den kan passe ind i de fleste budgetter.

Derfor skal du vælge en Hair Strengthening & Protection Hair Oil

Hvis du gerne vil have den bedste type af hårolie til at forkæle dit hår med eller hjælpe det til at blive stærkere og mere modstandsdygtigt, så skal du investere i en Hair Strengthening & Protection Hair Oil fra mærket HairLust. I købet får du 50 ml næringsrig og styrkende hårolie, der både forbedrer hårets sundhed og fugtbalance samtidig med, at dit hår bliver beskytter og efterlades glansfuldt. Hårolien trænger effektivt ind i håret og du kan benytte produktet i både vådt og tørt, samt i hele håret, spidserne eller hovedbunden alt efter behov.

Hair Strengthening & Protection Hair Oil indeholder bl.a. økologisk kokosolie, arganolie og abrikoskerneolie. Alle disse olietyper er rige på vitaminer og fedtsyrer, så dit hår får det optimale udbytte af hårolien. Du har mulighed for at benytte olien i alle hårtyper og så virker den endda naturligt UV- og varmebeskyttende. Som en ekstra bonus er olien også vegansk.

Det kan vi lide:
 • Vegansk produkt med en opbygning af bl.a. økologiske ingredienser
 • Næringsrig og styrkende hårolie
 • Kan benyttes af alle hårtyper

Australian Bodycare Tea Tree Oil – En antibakteriel og 100% naturlig hårolie

Med en Australian Bodycare Tea Tree Oil får du en 100% naturlig olie, der kan benyttes i både håret og på kroppen. De antibakterielle egenskaber holder håret rent for bakterier, og så kan den virke beroligende på irriteret hud i f.eks. hovedbunden. Du får desuden meget produkt for pengene, da olien er et koncentrat, der skal opblandes med vand.

Derfor skal du vælge en Australian Bodycare Tea Tree Oil

Hvis du på nogen måde lider af irritation eller kløe i hovedbunden, så skal du investere i denne Tea Tree Oil fra mærket Australian Bodycare. Vær dog opmærksom på, at olien er et koncentrat og den skal derfor opblandet med vand før du benytter den. Det betyder dog også, at du får en del olie, selvom beholderen kun er på 10 ml (fås dog også i en større størrelse á 30 ml). Tea Tree Oil er en fantastisk olietype, der virker antibakterielt og modvirker hudinfektioner. Olien er dog blid mod huden og hjælper med at styrke hudens eget forsvar, så det bliver mere modstandsdygtigt.

Du kan reelt benytte Australian Bodycare Tea Tree Oil til behandling af urenheder, irritation og insektstik, men den fungerer altså også godt til styrkelse af hår, hud og negle. F.eks. vil olien hjælpe dig med at bekæmpe bakterieflora i hovedbunden, så du kan få en stærkere, og i længden også sundere, hovedbund. Du kan både påføre produktet med en vatpind eller tilføje et par dråber i dine daglige plejeprodukter for at se den bedste effekt. På den måde arbejder olien nemlig i samspil med andre plejende elementer.

Det kan vi lide:
 • Antibakterielle egenskaber, der modvirker irritation, kløe og urenheder
 • Kan reelt benyttes overalt på kroppen og ikke kun i håret
 • Gør håret stærkere, sundere og mere modstandsdygtigt
 • Det koncentrerede indhold kan med fordel blandes med andre plejeprodukter

Björn Axén Organic Caring Hair Oil – En økologisk hårolie

Björn Axén Organic Caring Hair Oil har en god og naturlig ingrediensliste, hvilket bl.a. gør denne variant til en vegansk hårolie. De fleste ingredienser på listen er økologiske og derfor er dette også en økologisk hårolie. Du kan både bruge produktet til pleje eller styling alt efter hvad dit hår har brug for.

Derfor skal du vælge en Björn Axén Organic Caring Hair Oil

Hvis du går meget op i miljøet og dyrevelfærd, og gerne selv vil have en positiv indvirkning på begge, så skal du på jagt efter økologiske og veganske produkter. Heldigvis er Björn Axén Organic Caring Hair Oil 30 ml lige netop disse ting, da olien består af 100% naturlige ingredienser, der primært er økologiske. Hårolien består således af en række plejende olier af bl.a. shea-, jojoba-, solsikke-, canola-, havtorn-, camelina- og bergamotolie. Alle disse ingredienser hjælper med at pleje, fugte og beskytte håret i dybden.

Du har mulighed for at benytte Björn Axén Organic Caring Hair Oil til alle hårtyper, da olien er skånsom mod både hovedbund og hår. Derudover hjælper olien desuden også med at give glans og nyt liv til skadet hår. Du kan både benytte hårolien som et led i en styling rutine eller som pleje. Hvis du benytter olien i løbet af dagen, vil Björn Axén Organic Caring Hair Oil endda hjælpe dig med at bekæmpe statisk elektricitet i håret.

Det kan vi lide:
 • Vegansk og økologisk hårolie med gode naturlige ingredienser
 • Modvirker statisk elektricitet
 • Skånsom over for hovedbunden og håret

Moroccanoil Light Oil Treatment For Fine Hair – En prisvindende hårolie til fint og lyst hår

Moroccanoil Light Oil Treatment For Fine Hair er en prisvindende hårolie, der bl.a. har vundet Årets Hårplejeprodukt – Professionel og Årets Forbrugerpris ved Danish Beauty Award. Oliebehandlingen er dog mest velegnet til personer med blond og / eller fint hår.

Derfor skal du vælge en Moroccanoil Light Oil Treatment For Fine Hair

Har du lyst eller fint hår? Og vil du gerne investere i en hårolie, hvor det kan garanteres, at den virker optimalt og understøtter dit hår? Så skal du se nærmere på denne Moroccanoil Light Oil Treatment For Fine Hair. Først og fremmest har denne hårolie vundet to priser ved Danish Beauty Award for henholdsvis Årets Hårplejeprodukt – Professionel og Årets Forbrugerpris. Af den grund kan du altså roligt stole på, at Moroccanoil Light Oil Treatment For Fine Hair kan gøre underværker for dit hår. Derudover er produktet særligt velegnet til personer med lyst eller fint hår, så du er sikker på, at olien understøtter din hårtype.

Moroccanoil Light Oil Treatment For Fine Hair har udviklet som en unik og let formel baseret på arganolie. Olien sørger for at pleje dit hår i dybden, men da produktet hurtigt absorberes i håret, vil du ikke opleve, at dit hår på nogen måde bliver fedtet. Denne hårolie indeholder desuden både antioxidanter, fedtsyrer, omega-3 olie og vitaminer, der sikrer glans til håret, samt styrker dette. Derudover får håret også tilført en optimal mængde af proteiner og fugt ved brug af denne hårolie. Moroccanoil Light Oil Treatment For Fine Hair har desuden naturlig UV-beskyttelse, eliminerer krus, forkorter føntørringstiden og gør håret både stærkere og mere fleksibelt.

Det kan vi lide:
 • indende produkt, der sikrer et optimalt resultat
 • Plejer håret i dybden uden risiko for, at det bliver fedtet
 • Tilfører både proteiner, fugt, antioxidanter, vitaminer, fedtsyrer, omega-3 o.l. til håret

L’Oréal Professionnel Source Essentielle Nourishing Oil – Hårolie med kun naturlig silikone

Med en L’Oréal Professionnel Source Essentielle Nourishing Oil får du hele 70 ml velduftende og nærende olie til dit hår. Produktet består kun af naturlige ingredienser, så du kan udmærket benytte hårolien med god samvittighed i hverdagen

Derfor skal du vælge en L’Oréal Professionnel Source Essentielle Nourishing Oil

Vil du gerne have en velduftende hårolie, der efterlader dit hår silkeblødt og fuldt velplejet? Så skal du investere i en L’Oréal Professionnel Source Essentielle Nourishing Oil. Denne hårolie har nemlig en velduftende og forfriskende duft af lavendel og jasmin blomst, så dit hår dufter dejligt hele dagen. Derudover hjælper indholdet af lavendel og jasmin blomster med at pleje håret og sikrer, at den giver en dybdegående næring. Som en ekstra bonus består denne olie kun af 100% naturlige ingredienser, hvilket naturligvis også indebærer silikonen benyttet i dette produkt.

L’Oréal Professionnel Source Essentielle Nourishing Oil er særligt velegnet til tørt og dehydreret hår – netop grundet de rige og nærende ingredienser, da de hjælper med at genopbygge håret. Produktet tæller desuden også som vegansk grundet brugen af naturlige ingredienser.

Det kan vi lide:
 • Kun 100% naturlige ingredienser – heriblandt kun naturlig silikone
 • Nærende og dybdegående olie
 • Behagelig og blomsteragtig duft

Rønsbøl Treatment Oil – En parfume- og parabenefri hårolie

Rønsbøl Treatment Oil er en fremragende hårolie, der kan benyttes til alle hårtyper. Fordelen ved at investere i denne hårolie frem for andre er, at du i så fald benytter en hårolie der er fri for parfume, parabener og farvestoffer, hvilket er langt sundere for dit hår.

Derfor skal du vælge en Rønsbøl Treatment Oil

Hvis du foretrækker plejeprodukter uden farvestoffer, parabener og parfume, så er en Rønsbøl Treatment Oil højst sandsynligt lige noget for dig. Ved købet af dette produkt får du hele 100 ml hårolie, der virker plejende på dit hår. Du vil således opleve, at dit hår bliver mere skinnende og blødt, selv hvis det allerede er sundt. Hvis du nærmere har tørt og ødelagt hår, så vil olien hjælpe med at genoprette glansen i håret og gøre det langt lettere for dig at rede håret igennem efter hårvask. 

En af fordelene ved at vælge en Rønsbøl Treatment Oil er desuden, at produktet virker varmebeskyttende. Det kan derfor være en god ide at investere i en Rønsbøl Treatment Oil, hvis du ofte benytter en føntørrer til at tørre håret med eller styler dit hår med et varmt stylingredskab. Her vil olien nemlig i en vis grad beskytte dit hår mod slitage. Hårolien hjælper endda også med at mindske krus i håret i løbet af dagen.

Det kan vi lide:
 • Fremstillet uden brugen af parfume, farvestoffer eller parabener
 • Virker varmebeskyttende og mindsker krus i håret
 • Kan benyttes af alle hårtyper

Ecooking Multi Olie Parfumefri – En multifunktionel hårolie

Mulighederne er mange, når du investerer i en Ecooking Multi Olie Parfumefri, da denne type olie kan benyttes til mange forskellige formål. Du kan således bruge olien til at give pleje og næring til håret, men den kan også benyttes på kroppen, hvis du skulle have brug for det. Derudover er produktet fremstillet uden parfume.

Derfor skal du vælge en Ecooking Multi Olie Parfumefri

Du kan med fordel investere i en Multi Olie Parfumefri fra mærket Ecooking, hvis du gerne vil have en olie, der kan bruges til mere end bare hårpleje. Denne olie er nemlig yderst velegnet til brug i både hår og på kroppen. Du kan f.eks. udmærket benytte Ecooking Multi Olie Parfumefri som en serum under din dagcreme, som massageolie, kropsolie, neglebåndsolie, makeupfjerner eller hvad med at bruge den til barbering for at undgå røde knopper? Ja, olien har mange gode egenskaber og du kan endda selv vælge, om du vil have olien i en beholder á 100 eller 500 ml.

Ecooking Multi Olie Parfumefri indeholder bl.a. økologisk jojobaolie og sesamolie, hvilket giver optimal næring og pleje uanset hvor på kroppen du benytter olien. Til brug som enten en hårkur eller hårolie vil olien gå i dybden og genoprette håret, samt styrke dette, så det bliver mere modstandsdygtigt. Samtidig vil håret få både næring og fugt. Du kan også benytte din Ecooking Multi Olie Parfumefri mod en tør hovedbund eller til at forebygge dette problem ved at smøre en smule olie på fingerspidserne og massere det ind i hovedbunden med cirkulære bevægelser. Olien er desuden også vegansk grundet den naturlige opbygning.

Det kan vi lide:
 • Multifunktionel olie, der kan benyttes til både hår og krop
 • Parfumefrit og vegansk produkt
 • Mulighed for at købe i størrelserne 100 ml eller 500 ml

Davines Oil Absolute Beautifying Potion – En hårolie til alle hårtyper

En Davines Oil Absolute Beautifying Potion vil gøre underværker i enhver hårtype, da olien både virker fugtgivende og nærende på samme tid. Den vil således sagtens kunne benyttes af folk med både tørt, skadet eller ultrafint hår. Uanset hvilken hårtype du har, så vil du opnå flotte og glansfulde lokker med denne hårolie.

Derfor skal du vælge en Davines Oil Absolute Beautifying Potion

Hvis du kæmper med at få glansfuldt og silkeblødt hår, så kan brugen af Davines Oil Absolute Beautifying Potion være din redning. Hårolien går nemlig ind og fjerner krus i håret og tilfører derudover også en masse glans i håret. Samtidig hjælper olien med at tilføre næring og fugt til håret, så det bliver blødere og sundere. På den måde bliver dit hår endda også lettere at håndtere. Hvis du kæmper med krusede totter i håret, så frygt ej! Dét problem hjælper denne hårolie også med at bekæmpe. Og så tørrer dit hår også hurtigere, hvis du benytter denne hårolie. 

Davines Oil Absolute Beautifying Potion vil ikke på nogen måde virke tyngende på dit hår, og du skal derfor ikke være bange for at få fedtet eller tungt hår ved brug af denne hårolie. Som en ekstra bonus kommer Davines Oil Absolute Beautifying Potion med en dejlig duft, der efterlader håret ekstra lækkert efter behandlingen. I alt får du 135 ml i flasken, så der skulle meget gerne være hårolie til lang tid.

Det kan vi lide:
 • Kan benyttes af alle hårtyper
 • Fjerner krus og får håret til at tørre hurtigere
 • Giver silkeblødt hår, der er lettere at håndtere

Redken All Soft Argan-6 Oil – Hårolie rig på omega 6

Med en Redken All Soft Argan-6 Oil får du en optimal hårolie, der er rig på omega 6, hvilket giver håret blødhed, pleje og optimal beskyttelse. Olien kan både påføres i håret og i hovedbunden for at opnå den fulde effekt af produktet. Du kan bruge olie som både pleje eller som beskyttelse mod varme stylingredskaber.

Derfor skal du vælge en Redken All Soft Argan-6 Oil

Uanset hvilket problem du har brug for hjælp med, så kan en Redken All Soft Argan-6 Oil være det ideelle produkt for dig. Hårolien er nemlig en rigtig luksus formel, der er rig på omega 6 og både beskytter, plejer og beskytter dit hår i dybden. Du kan selv vælge, hvordan du foretrækker at benytte din Redken All Soft Argan-6 Oil, da olien kan benyttes på forskellige måder til forskellige ‘problemer’. 

Du kan f.eks. benytte hårolien som en kur i løbet af natten, hvis du har brug for en ekstra dybdegående behandling. Her får olien nemlig lov til at trænge godt ind i håret uden forstyrrelser. Du kan også påføre olien i håret og i hovedbunden 5-10 minutter før du går i bad for at fugte og blødgøre hår og hovedbund yderligere. Herefter bliver olien vasket ud og du vil ikke føle, at hverken hår eller hovedbund er fedtet efterfølgende. Hvis du derimod påfører Redken All Soft Argan-6 Oil inden du benytter en føntørrer eller et stylingredskab, så vil olien virke beskyttende over for varmen, så det ikke slider på håret i samme grad. Derudover kan olien selvfølgelig også benyttes til at give glans til håret eller for at mindske krusninger i håret.

Det kan vi lide:
 • Multifunktionel hårolie, der kan benyttes som boost, kur, beskyttelse etc
 • Blødgør, plejer og nærer håret med bare et par dråber
 • Hjælper med at beskytte håret mod stylingredskaber og krus

Kan jeg kun bruge olie i håret?

Det fleste olier, også hårolier, er faktisk multifunktionelle. Af den grund kan du oftest benytte din hårolie til flere formål på både kroppen og i håret. Uanset om du skal have dybdegående pleje eller beskyttelse, så kan olien være behjælpelig. Du kan f.eks. også bruge de fleste hårolier som neglebåndsolie, kropsolie (over hele kroppen – til både udtørret hud eller som forebyggende element mod f.eks. røde knopper ved barbering), fodbadeolie, pleje til vipper og øjenbryn etc.

Vil du vide mere om, hvad du kan benytte olie til på kroppen – og blive guidet til de bedste kropsolier på markedet? I så fald skal du læse vores artikel om kropsolier, da du her både får vejledning og et indblik i gode produkter. Du finder artiklen her.

Der er faktisk også nogle olier til både hår og krop, der kan benyttes til madlavning. Du skal dog gerne være helt sikker på, at dette er tilfældet før du hælder noget af din dyre hårolie i madlavningen.