Hårtørrer Test (2022) → Stor guide til de 10 bedste hårtørrer + råd

1
Remington PROluxe hårtørrer AC9140

Med en Remington PROluxe hårtørrer AC9140 får du den ideelle hårtørring hver eneste gang du benytter produktet. Maskine har en kraftfuld motor, et flot design og indbyggede teknologier, der sikrer dig en perfekt tørring af håret. Bl.a. efterlader denne hårtørrer dit hår mere skinnende og med mindre krus. Derfor skal du vælge en Remington PROluxe hårtørrer AC9140 Vil du gerne have fingrene i en højteknologisk hårtørrer i et lækkert design? Så skal du se nærmere…

Til butik →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
Remington PROluxe hårtørrer AC9140 266 kr. Proshop.dk
Remington Air3D hårtørrer D7779 1.241 kr. happii.dk
Babyliss Expert Plus 2200W D342E##
ghd Air Hairdryer 956 kr. NordicFeel
Dyson Supersonic hårtørrer 2.690 kr. happii.dk
Remington Hårtørrer AC3300##
Babyliss Pro Digital BA6000E 637 kr. ComputerSalg
OBH Nordica Björn Axén Tools AC 5195 326,51 kr. Komplett.dk
Braun Satin Hair 7 HD 730 500 kr. Proshop.dk
Philips DryCare Advanced hårtørrer HP8232##

Det er langt fra alle, der har tid, eller tålmodighed, til at lade håret lufttørre efter badet. Er du en af dem, så kan du med fordel investere i en god hårtørrer. Du skal dog være opmærksom på, at du får fingrene i en god model, så du mindsker risikoen for skade på dit hår – især hvis du benytter hårtørren flere gange om ugen. Heldigvis kommer vi dig til undsætning i denne artikel og giver dig vores bud på 10 gode hårtørrer maskiner, der har klaret sig bedst i test. På den måde kan du nemt og hurtigt danne dig et overblik over, hvilken variant, der er den bedste hårtørrer for dig. Til sidst i artiklen giver vi dig også nogle råd til, hvordan du bedst benytter din hårtørrer for at undgå skade på dit hår og i stedet opnå de bedste resultater.

Remington PROluxe hårtørrer AC9140 – Den bedste hårtørrer i test

Remington Air3D hårtørrer D7779

Med en Remington PROluxe hårtørrer AC9140 får du den ideelle hårtørring hver eneste gang du benytter produktet. Maskine har en kraftfuld motor, et flot design og indbyggede teknologier, der sikrer dig en perfekt tørring af håret. Bl.a. efterlader denne hårtørrer dit hår mere skinnende og med mindre krus.

Derfor skal du vælge en Remington PROluxe hårtørrer AC9140

Vil du gerne have fingrene i en højteknologisk hårtørrer i et lækkert design? Så skal du se nærmere på denne Remington PROluxe hårtørrer AC9140. Med købet af denne hårtørrer får du en maskine med flere indbyggede teknologier, der hjælper med at holde håret flot, glansfuldt og medgørligt. F.eks. indeholder denne hårtørrer intelligent OPTIHeat- og Ionic teknologi, der sikrer en optimal fordeling af varmen, så dit hår bliver formet under tørring, samt en mindskning af krus i håret.

Remington PROluxe hårtørrer AC9140 har desuden en kraftfuld motor på 2400 watt, der sikrer effektiv tørring og en lang levetid. Derudover kan du efter behov indstille din maskine til tre varmeniveauer og to hastighedsindstillinger, så du altid får den tørring, der passer til dig. Du kan endda skifte mellem to fønmundstykker og en diffuser, da disse medfølger i købet.

Det kan vi lide:
 • Hjælper med at style dit hår uden krus
 • Vælg mellem tre varme- og hastighedsniveauer
 • Der medfølger to mundstykker og en diffuser i købet

Remington Air3D hårtørrer D7779 – Den bedste premium hårtørrer

Remington Air3D hårtørrer D7779

En Remington Air3D hårtørrer D7779 er til dig, der ikke vil gå ned på kvalitet. Maskinen hjælper dig til et bedre stylet hår og du har altid mulighed for at indstille hårtørren til lige netop dine behov. Du vil hverken opleve umedgørligt eller kruset hår, hvis du benytter denne hårtørrer i dagligdagen.

Derfor skal du vælge en Remington Air3D hårtørrer D7779

Bliver du looket lidt af ideen om en hårtørrer, der faktisk hjælper med at få dit hår til at se pænere ud og være lettere at style? I så fald skal du nok se nærmere på denne Remington Air3D hårtørrer D7779. Dette er en absolut premium hårtørrer, som i den grad vil leve op til alle dine forventninger. Produktet er bl.a. udviklet med 3D Airflow-teknologi og Balsamteknologi, der sikrer optimal styling, modvirker krus, samt efterlader håret glat og skinnede – alt i alt får du altså det perfekte resultat.

Remington Air3D hårtørrer D7779 kan indstilles til tre varmeindstillinger og to hastigheder. Derudover hjælper det medfølgende udstyr dig til at style optimalt efter din hårtype og den frisure du ønsker. I alt medfølger der tre forskellige typer af tilbehør: en diffuser,  et mundstykke til føntørring og et 7 mm tyndt mundstykke til mere skånsomme tørringer. Derudover har maskinen en 3 meter lang ledning, så du har stor bevægelsesfrihed. Hårtørren kommer i en smart og eksklusiv opbevaringstaske, så du nemt kan pakke den væk eller tage den med dig på f.eks. ferie.

Det kan vi lide:
 • 3D Airflow-teknologi og Balsamteknologi hjælper dig til et pænere hår
 • Lang ledning på 3 meter for stor bevægelig
 • Der medfølger tre forskellige typer af mundstykker, samt en opbevaringstaske

Babyliss Expert Plus 2200W D342E – Den bedste billige hårtørrer

Med en Babyliss Expert Plus 2200W D342E kan du spare rigtig mange penge på dit køb af en hårtørrer uden at gå ned på kvalitet. Denne hårtørrer tørrer nemlig håret på ingen tid og er samtidig energibesparende. Du kan naturligvis indstille maskinen til dine behov i forhold til varme- og hastighedsniveau – og så medfølger der flere tilbehørsdele i købet.

Derfor skal du vælge en Babyliss Expert Plus 2200W D342E

Har du ikke det største budget til køb af en ny hårtørrer? Der er heldigvis ingen grund til at fortvivle! Med denne Babyliss Expert Plus 2200W D342E gør du både noget godt for dig selv og din pengepung, da produktet langt fra koster alverden og samtidig opfylder samtlige krav, som man kan have til en hårtørrer. Maskinen har bl.a. en kraftfuld og slidstærk motor, der sikrer en lang levetid og hurtig føntørring. Derudover kan maskinen indstilles til tre hastigheder og varmetrin, samt har en koldluftsfunktion.

Babyliss Expert Plus 2200W D342E er endda også en energibesparende føntørrer. Du får dermed sundt, silkeblødt og glansfuldt uden at være hård ved miljøet grundet brugen af for meget energi i processen. Maskinen har en blæsestyrke på op til 80 km/t og med i købet følger der et 10 mm fønnæb og en softstyler, så du altid kan style håret efter dit behov.

Det kan vi lide:
 • Energivenlig og energibesparende hårtørrer
 • Billig i pris, men af høj kvalitet
 • Mulighed for indstilling af flere elementer

ghd Air Hairdryer – Den bedste ergonomiske hårtørrer

Ved at investere i en ghd Air Hairdryer får du en eksklusiv hårtørrer i et stilrent design, der føntørrer håret i højeste kvalitet. Du har mulighed for at indstille maskinen til to forskellige temperaturer, kold luft og med to blæsestyrker. Derudover har denne maskine et ergonomisk håndtag, så du altid har et godt greb om din hårtørrer.

Derfor skal du vælge en ghd Air Hairdryer

Vil du gerne have en hårtørrer, der ligger godt i hånden? I så fald er en ghd Air Hairdryer lige noget for dig. Denne hårtørrer er nemlig udstyret med et ergonomisk greb, der sikrer dig maksimal kontrol og let betjening af maskinen. Maskinen vejer endda kun 1,5 kg, så du kommer ikke til at overanstrenge dig ved at benytte denne variant. Derudover har den naturligvis justérbare blæsehastigheder og temperaturniveauer, både kold og varm luft, så du kan få det optimale ud af din føntørring.

En af de helt store fordele ved at vælge en ghd Air Hairdryer er, at denne hårtørrer har indbygget ION teknologi, der hjælper med at holde håret på plads under føntørring, så du ikke oplever flyvsk, kruset eller elektrisk hår efterfølgende. Du har endda også mulighed for at tage luftfilteret af, hvilket sikrer en nem rengøring af maskinen. Og hvad med bevægelsesfrihed? Jo, det er der rigeligt af med denne maskine, da den kommer med en tre meter lang ledning.

Det kan vi lide:
 • Ergonomisk greb for let betjening og maksimal kontrol
 • Forhindrer flyvsk, kruset og elektrisk hår
 • Aftageligt filter, der nemt kan rengøres

Dyson Supersonic hårtørrer – Til dig, der ønsker en beskyttende hårtørrer

Med en Dyson Supersonic hårtørrer får du en varmebeskyttende hårtørrer, der er udviklet specielt til at passe på håret under føntørring. På den måde skal du ikke være nervøs for, om dit hår får tilført for meget varme eller bliver skadet under brugen af denne hårtørrer. Du kan dog naturligvis stadig styre både hastighed og varmeniveau.

Derfor skal du vælge en Dyson Supersonic hårtørrer

Føntørring kan være særligt hårdt ved håret – især når det foregår ved meget høje temperaturer. Af den grund kan det være en fordel at investere i en mere skånsom hårtørrer som denne Dyson Supersonic hårtørrer for at beskytte håret mest muligt. Denne hårtørrer har nemlig en kontrollerbar luftstrøm, hvor du selv bestemmer både fart- og temperaturindstillingerne. F.eks. kan du indstille maskinen til 100, 80, 60 eller 28 grader, så varmen aldrig bliver for meget for dit hår.

Dyson Supersonic hårtørrer har desuden magnetisk roterende tilbehør, hvilket gør det nemt og hurtigt at skifte mellem det medfølgende udstyr. Der medfølger bl.a. en diffusor, en styling koncentrator og et udglatningsmundstykke i købet. Du kan altså både skabe glat og silkeblødt hår, bølger, volumen o.l. uden problemer.

Det kan vi lide:
 • Varmebeskyttende føntørrer, der tørrer håret ved selv lav varme
 • Magnetisk tilbehør for nem udskiftning

 

 

 

Remington Hårtørrer AC3300 – Til dig, der ønsker professionel styling i hverdagen

Du kan med fordel investere i en Remington Hårtørrer AC3300, hvis du gerne vil have et look som havde du lige været hos frisøren i hverdagen. Denne hårtørrer har nemlig en kraftfuld AC-motor og med den indbyggede ion teknologi, er du garanteret gode resultater.

Derfor skal du vælge en Remington Hårtørrer AC3300

Hvis du er på udkig efter en hårtørrer, der ikke koster alverden, men stadig sikrer dig en optimal styling, som havde du netop været en tur hos frisøren, så skal du investere i denne Remington Hårtørrer AC3300. Maskinen er en fantastisk hårtørrer med AC motor, der sikrer hurtig føntørring og en lang levetid for maskinen. Derudover er maskinen også udstyret med ion teknologi, hvilket hjælper med at neutraliserer statisk elektricitet og kruset hår. Dette vil resultere i glattere hår, der er nemmere at style.

Remington Hårtørrer AC3300 kommer med en tre meter lang ledning, så du har god bevægelsesfrihed, når du skal benytte maskinen – og så skal du aldrig være nervøs for, at der ikke er lang nok ledning til at nå til en stikkontakt. Du har mulighed for at indstille hårtørren til tre varmeindstillinger, både varm og koldluft, og to hastigheder. Med i købet følger der en koncentrering på 7 mm og en professionel diffuser.

Det kan vi lide:
 • Hurtig hårtørring ved lavt støjniveau
 • Flot og nemmere styling
 • Tre meter lang ledning for optimal bevægelsesfrihed

 

Babyliss Pro Digital BA6000E – Til dig, der ønsker en letvægts hårtørrer

En Babyliss Pro Digital BA6000E er en ideel hårtørrer til dig, der ikke gider at bruge en evighed på at tørre hår, samt prioriterer en let maskine, der ikke føles tung i hånden. Denne hårtørrer vejer nemlig kun 443 gram og har en ekstra holdbar og effektiv motor i forhold til andre hårtørrer, hvilket sikrer en lufthastighed på op mod 200 km/t.

Derfor skal du vælge en Babyliss Pro Digital BA6000E

Hvis du foretrækker en letvægts hårtørrer, der ligger godt i hånden, så skal du se nærmere på denne Babyliss Pro Digital BA6000E. Maskinen vejer nemlig kun 443 gram, hvilket gør både føntørring og styling en del lettere. Det er altså endda også oplagt at tage denne hårtørrer med på farten. Du skal desuden ikke bekymre dig over, om du går for meget ned på kvalitet med denne maskine, da den har en yderst effektiv motor. Faktisk kan den komme op på en lufthastighed på over 200 km/t.

Babyliss Pro Digital BA6000E er udviklet med en turbofunktion og 4.0 ion generator. Af den grund får du optimal ydelse af din hårtørrer og perfekt glat og kruse frit hår ved brug. Du kan indstille denne hårtørrer til to forskellige varme- og hastighedsindstillinger, samt til koldluft, hvis du foretrækker at benytte det for at passe ekstra godt på dit hår. Derudover medfølger der både en 4 og 6 mm tynd koncentrator, så du kan lave flotte frisurer, samt en diffuser, så du kan skabe fylde og volumen i håret.

Det kan vi lide:
 • Letvægtsdesign – maskinen vejer kun 443 gram
 • Høj effektivitet, så føntørringenstiden forkortes betragteligt
 • Optimale betingelser for styling, da der medfølger tre tilbehørsdele

 

OBH Nordica Björn Axén Tools AC 5195 – Effektiv hårtørrer, der beskytter mod overophedning

OBH Nordica Björn Axén Tools AC 5195 er en hårtørrer, der bare virker præcis som den skal. Ingen hurlumhej, ingen uforudsete eller indviklede indstillinger. Denne hårtørrer er ideel til dig, der gerne vil have en enkel og dog effektiv hårtørrer, der ikke koster en halv bondegård.

Derfor skal du vælge en OBH Nordica Björn Axén Tools AC 5195

Du kan med fordel investere i en OBH Nordica Björn Axén Tools AC 5195, hvis du gerne vil have en optimal hårtørrer, der ikke koster alverden. Denne maskine er nemlig udstyret med en AC motor, hvilket giver den mere kraft end andre hårtørrer. Du har desuden mulighed for at indstille varmen i tre forskellige trin, samt justere hastigheden til to forskellige niveauer. Der er naturligvis mulighed for både at benytte varm og kold luft.

OBH Nordica Björn Axén Tools AC 5195 er kan nemt renses og vedligeholdes grundet det aftagelige filter. Du er desuden også sikret mod overophedning, da maskinen automatisk vil slå fra, hvis den bliver for varm, hvilket bl.a. kan se ved et tilstoppet luftindtag eller hvis maskinen er tildækket. Efter kort tids afkøling er den dog klar igen. Med i købet følger der desuden et fønmundstykke og en diffuser, så du kan style håret under føntørring.

Det kan vi lide:
 • Effektiv AC motor for hurtig føntørring
 • Indbygget ionisering, der minimerer risikoen for elektrisk og kruset hår
 • Aftageligt filter, så du nemt kan rengøre hele maskinen

Braun Satin Hair 7 HD 730 – Til dig, der mangler en billig hårtørrer

Braun Satin Hair 7 HD 730 er oplagt til dig, der ikke har det største budget eller alt for store forventninger til din hårtørrer. Maskinen tørrer håret nænsomt og giver optimal beskyttelse undervejs, så håret forbliver sundt. Derudover tæmmer maskinen al slags krus og elektricitet i håret.

Derfor skal du vælge en Braun Satin Hair 7 HD 730

Hvis du leder efter en enkel og brugbar føntørrer, der ikke koster alt for mange penge, så skal du se nærmere på denne Braun Satin Hair 7 HD 730. Modellen er nemlig billig i pris og enkel at finde ud af. Alligevel får du en optimal hårtørrer, der endda hjælper til at beskytte dit hår under føntørring.

Braun Satin Hair 7 HD 730 har en konstant og nøjagtig varmestyring og fugtfunktion, hvilket sikrer, at varmen i maskinen aldrig bliver for høj eller at håret mister for meget fugt undervejs i føntørringen. På den måde opnår du en sundere styling, hvilket resulterer i en pænere frisure og maksimal beskyttelse af håret. Ion teknologien tæmmer desuden kruset hår og giver glans. Der medfølger diffuser tilbehør i købet.

Det kan vi lide:
 • Billig model, der kan købes på ethvert budget
 • Arbejder med konstant varmestyring for optimal beskyttelse af håret
 • Mindsker krus og elektrisk hår

Philips DryCare Advanced hårtørrer HP8232 – Hårtørrer i elegant og stilrent design

Med en Philips DryCare Advanced hårtørrer HP8232 får du en fantastisk hårtørrer, der kan hjælpe dig med at skabe flotte frisurer i håret til hverdag. Modellen har en effektiv motor og ionisk teknologi, så du kan få glat og fint hår frem for kruset og elektrisk hår. Prisen er billig, selvom modellen ser eksklusiv ud.

Derfor skal du vælge en Philips DryCare Advanced hårtørrer HP8232

Hvis du gerne vil have en flot og eksklusiv hårtørrer til billige penge, så skal du investere i denne Philips DryCare Advanced hårtørrer HP8232. Hårtørren er udviklet med en kraftig motor og flere teknologier, der hjælper til en bedre og hurtigere føntørring. F.eks. indeholder modellen ionisk, ThermoProtect og Cold Shot teknologi, der hjælper med at fjerne statisk elektricitet og kruset i håret, beskytter håret mod overophedning og giver et frisk pust af kold luft, når der er behov for det.

Philips DryCare Advanced hårtørrer HP8232 kan desuden hjælpe dig med at opnå en flottere styling, hvis du benytter dig af de medfølgende tilbehørsdele. Du får bl.a. en asymmetrisk volume diffuser og en 14 mm dyse / koncentrator. Og så taler det jo langt fra mod maskinen, at den har et mega flot design.

Det kan vi lide:
 • Indbyggede teknologier sikrer optimal tørring og beskyttelse af håret
 • Flere tilbehørsdele medfølger, så du kan style håret uden problemer
 • Mulighed for indstilling af både varme og hastighed

Skal jeg vælge en hårtørrer med eller uden diffuser?

Ved køb af de fleste hårtørrer, så medfølger der en diffuser. Det er dog langt fra alle, der reelt benytter diffuseren, når de føntørrer hår. Men det kan faktisk være en rigtig god ide at benytte en diffuser, når håret skal tørres. Det skyldes, at en diffuser hjælper med at sprede luften fra hårtørreren. Fordelingen af luften er med til at mindske skader på håret, som ellers vil opstå i forbindelse med føntørring. Af den grund kan alle få glæde af en diffuser, men især folk med skadet eller skrøbeligt burde gå efter altid at benytte diffuseren, når de føntørrer deres hår.

Diffuseren kan faktisk også være oplagt at benytte for personer med krøller eller bølger i håret, da luftfordelingen også hjælper med at bevare krøllerne frem for at ødelægge dem. Og derudover får håret endda også mere fylde og volumen, hvis man tørrer håret med en diffuser frem for bare med hårtørrerens almindelige mundstykke.

Netop fordi en diffuser gør noget godt for alle hårtyper, så vil vi anbefale dig at investere i en model med en diffuser – eller tilkøbe en til din eksisterende hårtørrer. Det kan trods alt være en medvirkende faktor til, at håret ikke bliver helt lige så slidt samtidig med, at det giver et ekstra pænt look efter føntørring.

Sådan mindsker du skader på dit hår ved føntørring

 • Føntør altid håret ved lav varme (ikke nødvendigvis koldluft, men bare en lav varmeindstilling)
 • Lad være med at føntørre håret hver eneste dag – giv det også gerne mulighed for at lufttørre
 • Benyt ekstraudstyr (såsom mundstykker og diffuser) for at passe på håret
 • Benyt en hårtørrer med ion teknologi, da du i så fald undgår krus og statisk elektricitet, hvilket gør udredningen efter føntørring lettere
 • Investér i en ordentlig børste, så du kan børste håret optimal efter føntørring
 • Forsøg dig med plejende produkter til håret, såsom en heat protection spray, for at beskytte håret mod varmen fra din hårtørrer
 • Plej håret med jævne mellemrum, så det holder sig sundt
 • Tør håret i ‘etaper’

Husk at passe på dit hår !

Det er ekstremt vigtigt, at du passer på dit hår i dagligdagen, så det ikke bliver skadet. Hvis først håret er skadet, så kan det nemlig være svært at få det gjort sundt og medgørligt igen – det tager i hvert fald en del tid. En af de ting, der slider rigtig meget på håret er føntørring, og derfor vil vi også anbefale dig, at du holder føntørring af håret på et minimum. Selv med en fantastisk hårtørrer, så vil håret altid blive udsat for ekstra belastning ved føntørring frem for, hvis det fik lov til at lufttørre.

I forrige afsnit beskrev vi, hvordan du kan mindske belastningen på dit hår, når du benytter dig af en føntørrer. Nogle af disse råd går bl.a. på, at du passer godt på dit hår både før og efter føntørring. For at være sikker på, at dit hår kan klare føntørring, så er du nemlig nødt til at tilføre håret en optimal mængde fugt og næring i dagligdagen. Dette kan både komme fra din shampoo og balsam eller brugen af ‘stærkere’ produkter, såsom hårolie eller en hårkur.

Få hjælp til valget af de rigtige produkter til din hårtype

Der findes et hav af forskellige produkter, når det kommer til pleje af håret. Det kan faktisk være helt svært at finde hoved og hale i markedet, da mange produkter lover det samme, men langt fra giver de samme resultater. Af den grund har vi gjort det til vores mission at skrive guides til de bedste produkter af forskellig art, så du som forbruger nemt og hurtigt kan danne dig et overblik.

En god grundlæggende behandling med shampoo og balsam

Hvis dit hår allerede er lidt slidt, tørt, eller fedtet, så kan det være en god ide at udskifte din nuværende shampoo og balsam med nogle varianter, der bedre går ind og understøtter din hårtype – og dermed mindsker skaden, der er sket på dit hår, så det igen kan blive flot og sundt at se på. Du finder vores guide til de bedste shampooer her (LINK) og guiden til de bedste balsammer ligger her (LINK). Selv hvis du ikke står og mangler en shampoo eller balsam lige nu, så kan artiklen være et udmærket sted at finde inspiration til dit fremtidige køb.

Når der skal plejes i dybden

Hårolie eller hårkure kan også være helt essentielle for at bibeholde et sundt hår eller genopbygge et skadet et af slagsen. F.eks. kan hårkure være gode at bruge med jævne mellemrum, enten i badet eller inden du går i seng, da de tilfører håret en solid mængde fugt og næring, som det ikke ville få gennem dine daglige plejeprodukter. Hårolier er også en fremragende løsning, når håret skal have lidt ekstra pleje. En hårolie er god for både hår, hovedbund og spidser, og ofte har hårolier faktisk multifunktionelle egenskaber, da flere sagtens kan benyttes andre steder også – som f.eks. på kroppen eller i køkkenet.

Du kan læse meget mere om de bedste hårolier i vores artikel om emnet her. Men hvis du nærmere er typen, der elsker en god hårkur, så produktet virkelig trænger ind i håret og du kan mærke en forskel med det samme, så skal du i stedet tjekke vores side om de bedste hårkure ud. 

Sådan finder du frem til den bedste hårtørrer for dig!

Der er nogle helt bestemte parametre, som du kan holde øje med, når du er på jagt efter en ny hårtørrer. Det er de samme kriterier, som testmagasiner o.l. benytter, når de skal finde frem til, hvilket produkter, der bedst muligt opfylder brugernes krav – og altså er de bedste varianter af den pågældende vare. Herunder kan du læse lidt mere om, hvilke kriterier du skal dømme en hårtørrer ud fra.

 • Vægt: Vi vil altid anbefale dig at gå efter en letvægtshårtørrer, eller i hvert fald en, der ikke vejer aaalt for meget, da du simpelthen vil blive træt af det i længden. Det er lige meget hvor stærk du er i armene – det vil blive irriterende at løfte en tung model.
 • Temperatur: Du skal gerne have mulighed for at justere temperatur niveauerne på din hårtørrer. På den måde kan du altid sikre dig, at varmen ikke er for voldsom for dit hår, og dermed beskytte det. Samtidig skal der gerne være mulighed for at benytte koldluft. Derudover skal hårtørren gerne skifte mellem de forskellige niveauer relativt hurtigt.
 • Tørringshastighed: Vi vil naturligvis alle sammen gerne bruge så lidt tid som muligt om morgenen før vi skal ud af døren – eller før vi gør os klar til en særlig lejlighed for den sags skyld. Af den grund skal hårtørren gerne tørre håret hurtigt, så man kan komme videre i teksten. Det er et godt tegn, hvis din hårtørrer kan tørre håret effektivt på både høj og lav hastighed.
 • Støj: Hvem gider at benytte en hårtørrer, der vækker hele huset, når den sættes i gang? Ingen! Af den grund kan du lige så godt lede efter en støjsvag model fra starten.
 • Brugervenlig: De fleste hårtørrer er heldigvis relativt enkle at sætte sig ind i. Alligevel vil vi dog slå et slag for, at du går efter en brugervenlig model, så du får det optimale ud af din hårtørrer. Det nytter trods alt intet, hvis du ikke kender til halvdelen af indstillingsmulighederne, fordi du ikke kunne finde ud af, hvordan du benytter dem.
 • Ekstra udstyr: Det kan også sagtens betale sig at undersøge, hvilke noget tilbehør, der følger med til din nye hårtørrer. Nogle forhandlere (og produkter) tilbyder måske tre forskellige mundstykker, mens der ikke medfølger ekstra udstyr overhoved hos andre. Det er især en god ide at være opmærksom på dette, hvis du regner med at benytte tilbehøret i hverdagen. På den måde sparer du jo trods alt nogle penge, da du ikke skal ud og tilkøbe dem efterfølgende.Hårtørrer test (2021) → Stor guide til de 10 bedste hårtørrer + råd