Hårtrimmer Test (2020) → 8 fantastiske hårtrimmere til flere formål

En hårtrimmer er uundværlig for dig, der gerne vil have mulighed for at trimme hår på kroppen eller hovedet, når det passer dig. Der findes dog et hav af hårtrimmere på markedet, så det kan være svært at finde ud af, hvilke hårtrimmere, der har klaret sig bedst i test. Af den grund har vi forsøgt at gøre det nemt for dig ved at samle de bedste hårtrimmere ét sted. I denne store hårtrimmer test vil du således blive præsenteret for de bedste modeller der figurerer på markedet netop nu, så du uden kvaler kan vælge den helt rette model for dig. Til sidst i artiklen vil vi desuden også guide dig i forhold til om du burde vælge en hårtrimmer, multiklipper eller skægtrimmer i dagligdagen. Læs med og bliv klogere på et hav af trimmere og brugen af dem!

Philips QC5580/32 hårklipper#1 Philips QC5580/32 hårklipper – Den bedste hårtrimmer

Med en Philips QC5580/32 hårklipper kan du være sikker på at få en god hårtrimmer, da denne hårtrimmer har klaret sig bedst i test. Maskinen er udviklet med 180 graders roterende skær, så du kan komme til overalt. Derudover forebygger produktet hudirritation og kan benyttes i op til 60 minutter uden ledning.

 • Udviklet med roterende hoved og 14 længdeindstillinger for en fantastisk barbering
 • Kan benyttes både med og uden ledning
 • Gummigreb sørger for maksimal kontrol over maskinen
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
549,00 563,00 til butik

Derfor skal du vælge Philips QC5580/32 hårklipper

Hvis du gerne vil være sikker på, at du får bestilt den bedste hårtrimmer hjem, så skal du investere i denne Philips QC5580/32 hårklipper. Maskinen er ideel til hårfjerning og -trimning af enhver art, og så har du endda mulighed for at indstille den efter dine behov, så du altid får en optimal barbering eller klipning. Fordelen ved denne maskine er, at den har 180 graders roterende skær, hvilket gør det muligt at nå områder, som andre maskiner kan have svært ved at komme til. Derudover kan du indstille maskinen til 14 forskellige længder mellem 0 og 15 mm, samt benytte en præcisionskam, hvis du ønsker en helt kort frisure.

Philips QC5580/32 hårklipper kan benyttes både med og uden ledning alt efter, hvad du foretrækker. Maskinen kan køre i op til 60 minutter på en fuld opladning, men med den praktiske batteriindikator med lys, vil du altid vide, hvornår din maskine trænger til opladning. Maskinens knive er desuden selvslibende og så sørger de afrundede spidser for at forebygge eventuelt hudirritation – selv hvis du barberer dig hver dag. Som en ekstra bonus et maskinen udviklet med et gummigreb, så du altid har fuld kontrol over hårtrimmeren.

Produktdetaljer

 • Batterilevetid: 60 minutter
 • Batteriindikator: Ja med lys
 • Ledningsfri: Kan begge dele
 • Længdeindstillinger: 14 niveauer fra 0 til 15 mm
 • Vægt: 0,36 kg

Babyliss For Men Hair Clipper E696E#2 Babyliss For Men Hair Clipper E696E – Til dig, der ønsker en enkel hårklipper

Babyliss For Men Hair Clipper E696E er optimal til dig, der ikke har de helt store krav til din hårtrimmer andet end, at den skal være funktionel. Maskinen har et bredt skær i rustfrit stål og kan indstilles på 16 længdeindstillinger mellem 14 og 34 mm grundet de medfølgende kamme.

 • Solid hårklipper uden for meget hurlumhej
 • Skær i rustfrit stål med bredde på 39 mm
 • Mulighed for indstilling af 16 klippelængder med 2 mm afstand
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

Derfor skal du vælge en Babyliss For Men Hair Clipper E696E

Er du på jagt efter en simpel, praktisk og billig hårtrimmer? I så fald er denne Babyliss For Men Hair Clipper E696E højst sandsynligt den model, som du leder efter. Maskinen fungerer som den skal uden for mange ekstra indstillinger, hvilket sikrer høj brugervenlighed. Ved køb af denne trimmer får du mulighed for at klippe i 16 forskellige klippelængder, da maskinen kan indstilles mellem 14 og 34 mm med to mm afstand grundet de to medfølgende afstandskamme.

Babyliss For Men Hair Clipper E696E har et skær i rustfrit stål med en bredde på 39 mm. Der medfølger desuden også en præcisionskam, så du kan få den ideelle trimning hver gang. Du har mulighed for at benytte din trimmer i op til 30 minutter på en fuld opladning.

Produktdetaljer

 • Batterilevetid: 30 minutter
 • Batteriindikator: Nej
 • Ledningsfri: Ja
 • Længdeindstillinger: 16 niveauer mellem 14 og 34 mm

Panasonic Professional Hair Clipper ER-GP21-K#3 Panasonic Professional Hair Clipper ER-GP21-K – En lille hårtrimmer med ergonomisk design

En Panasonic Professional Hair Clipper ER-GP21-K er oplagt til dig, der ønsker at finde den rette skægtrimmer. Maskinen er nemlig dejlig lille og kompakt, hvilket gør det nemt at benytte den i ansigtet. Derudover har den et ergonomisk design, hvilket sikrer dig fuld kontrol over maskinen.

 • Ergonomisk design, der sikrer dig et godt greb om maskinen
 • Der medfølger en ladestation, to afstandskamme, olie og en børste i købet
 • Lille og praktisk maskine
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
699,00 699,00 til butik

Derfor skal du vælge en Panasonic Professional Hair Clipper ER-GP21-K

Du kan med fordel investere i en Panasonic Professional Hair Clipper ER-GP21-K, hvis du gerne vil have en lille og praktisk hårtrimmer, der uden problemer kan tages med på farten. Denne maskine er nemlig i en sådan størrelse, at den sagtens kan være med i weekendtasken, og så har den et stilrent design. Derudover ligger maskinen godt i hånden grundet den ergonomiske opbygning, hvilket sikrer dig fuld kontrol over maskinen under hver barbering.

Panasonic Professional Hair Clipper ER-GP21-K kan benyttes ledningsfrit, hvor den kan køre op til 40 minutter på en fuld opladning. Du har mulighed for at trimme i to forskellige afstande: 3 eller 6 mm. Der medfølger to afstandskamme for præcis trimning. Derudover medfølger der også både en ladestation, børste og olie i købet, så du kan tage godt vare på din nye trimmer.

Produktdetaljer

 • Batterilevetid: 40 minutter
 • Batteriindikator: Nej
 • Ledningsfri: Ja
 • Længdeindstillinger: 3 eller 6 mm
 • Tilbehør: ladestation, olie og børste

Panasonic Hair & Beard Trimmer 7-i-1 ER-GY10CM504#4 Panasonic Hair & Beard Trimmer 7-i-1 ER-GY10CM504 – En multifunktionel skæg- og hårtrimmer

Hvis du leder efter et godt hårtrimmer tilbud, skal du se nærmere på denne Panasonic Hair & Beard Trimmer 7-i-1 ER-GY10CM504. Modellen er nemlig en billig hårtrimmer med tanke på, at du kan benytte den til al uønsket hårvækst eller til trimning af hår på hele kroppen og i hovedet. Der er altså ingen grænser for brug med denne multifunktionelle trimmer.

 • Kan benyttes fra top til tå – og der medfølger endda ekstra tilbehør til formålene
 • Billig i pris i forhold til funktionalitet
 • Kan nemt rengøres med vand for en god hygiejne
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
368,00 407,00 til butik

Derfor skal du vælge en Panasonic Hair & Beard Trimmer 7-i-1 ER-GY10CM504

Vil du gerne have mulighed for at kunne trimme hår på hele kroppen, i ansigtet og på hovedet med én og samme maskine? I så fald er denne Panasonic Hair & Beard Trimmer 7-i-1 ER-GY10CM504 den helt rette model for dig. Maskinen tæller nemlig som en multifunktionel trimmer, der kan klaret al uønsket hårvækst fra top til tå. Der medfølger endda ekstra tilbehør, så du har det rette udstyr til trimning af hår i ører og næse. Med i købet får du desuden også fire kamme til brug på både hovedhår og kropsbehåring, base til opladning og opbevaring, induktionsopladning og en diode for ladning.

Panasonic Hair & Beard Trimmer 7-i-1 ER-GY10CM504 kan benyttes i op til 50 minutter, når den er fuldt opladet. Trimmeren kan klippe i længder mellem 3 og 15 mm, så du kan få den længde trimning du ønsker. Som en ekstra bonus kan maskinen let rengøres under rindende vand uden at tage skade.

Produktdetaljer

 • Batterilevetid: 50 minutter
 • Batteriindikator: Nej
 • Ledningsfri: Ja
 • Længdeindstillinger: 3 til 15 mm
 • Kan benyttes overalt på kroppen

Panasonic Professionel Hair Clipper ER-1512-K#5 Panasonic Professionel Hair Clipper ER-1512-K – En professionel hårtrimmer

Med en Panasonic Professionel Hair Clipper ER-1512-K kan du få en professionel hårtrimning, hvis du har styr på brugen af din hårklipper. Maskinen er nemlig lige skridtet over almindelige hårtrimmere, hvilket bl.a. ses i den innovative opbygning med x-taper blade og diamantlignende carbon belægning på skærene.

 • Diamantlignende carbon og titanium nutride holder rust væk fra skærene
 • Batteriindikator i form af high, mid og low visning
 • Mulighed for længdeindstillinger mellem 0,8 og 15 mm
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
1.249,00 1.249,00 til butik

Derfor skal du vælge en Panasonic Professionel Hair Clipper ER-1512-K

Hvis du er på jagt efter en hårtrimmer, der giver mange andre modeller baghjul, så skal du overveje at investere i denne Panasonic Professionel Hair Clipper ER-1512-K. Maskinen er udviklet med innovative x-taper blade, der sikrer skarp og præcis klipning i både langt og kort hår. Maskinens skær er desuden belagt med diamantlignende carbon og titanium nutride, der hjælper med at holde skærene skarpe uden risiko for, at de ruster. Med denne hårklipper kan du trimme håret i længder mellem 0,8 og 15 mm, og så sikrer designet en hurtig og effektiv klipning hver gang.

Panasonic Professionel Hair Clipper ER-1512-K benytter sig af genopladelig / vekselstrøm og det er derfor vigtigt, at du husker at sætte maskinen til opladning ind imellem. Maskinen er dog udviklet med en batteriindikator, der fortæller dig, hvor meget strøm du har tilbage. Hårtrimmeren er desuden en letvægtsmodel, så den er nem at håndtere.

Produktdetaljer

 • Batteriindikator: Ja
 • Ledningsfri: Ja
 • Længdeindstillinger: 5 niveauer uden brug af tilbehør med 0,3 mm i afstand fra 0,8 til 2 mm. 6 niveauer á 3, 4, 6, 9, 12 og 15 mm med de medfølgende afstandsmålere

Babyliss Men Body Trimmer BG120E#6 Babyliss Men Body Trimmer BG120E – Til dig, der ønsker en vandtæt hår- og skægtrimmer

Babyliss Men Body Trimmer BG120E er specielt udviklet til at fjerne hår overalt på kroppen, og du kan derfor benytte maskinen til en række forskellige formål i forbindelse med trimning af hårvækst. Denne hårtrimmer er desuden 100% vandtæt, hvilket gør den ideel til brug under bruseren.

 • 100% vandtæt maskine i letvægtsdesign
 • Kan fjerne hår overalt på kroppen
 • Kan anvendes i op til 70 minutter på en fuld opladning
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
287,95 332,50 til butik
374,25 374,25 til butik
429,00 429,00 til butik

Derfor skal du vælge en Babyliss Men Body Trimmer BG120E

Hvis du er på jagt efter en multifunktionel hårtrimmer, der også kan benyttes under bruseren, så skal du investere i denne Babyliss Men Body Trimmer BG120E. Modellen er nemlig en letvægtsmodel med en vægt på kun 123 gram, hvilket gør den let at håndtere, og så er den 100% vandtæt, så du kan udmærket tage den med i badet. Trimmeren fjerner effektivt hår overalt på kroppen, og med de skarpe klinger af 100% rustfrit stål på hver deres side af maskinens hoved, så er du hurtigt klar til dagen. Bladene har desuden en bredde på 31 mm.

Babyliss Men Body Trimmer BG120E kan både benyttes med eller uden ledning, og kan faktisk klare sig helt op til 70 minutter uafbrudt uden ledning på en fuld opladning. Der medfølger tre kamme i købet, så du kan trimme håret med en afstand på 3 til 7 mm. Du får desuden også både en oplader og opbevaringspose med i købet.

Produktdetaljer

 • Batterilevetid: 70 minutter
 • Batteriindikator: Nej
 • Ledningsfri: Kan begge dele
 • Længdeindstillinger: mellem 3 og 7 mm
 • Vægt: 123 gram

Babyliss For Men Nose And Eyebrow Trimmer E652E#7 Babyliss For Men Nose And Eyebrow Trimmer E652E – Den bedste øjenbryns-, øre- og næsetrimmer

En Babyliss For Men Nose And Eyebrow Trimmer E652E er det ideelle redskab til bekæmpelse af uønsket hårvækst i ørerne, næsen og ved øjenbrynene. Denne trimmer har nemlig et cirkulært skæresystem, der effektivt og sikkert fjerne hår fra de pågældende områder. Derudover har den et vaskbart hoved for en nem rengøring.

 • Billig hårtrimmer til brug på øjenbryn, i ører og næsen
 • Kører på batteri frem for ledning
 • Vaskbart hoved for optimal hygiejne og rengøring
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

Derfor skal du vælge en Babyliss For Men Nose And Eyebrow Trimmer E652E

Har du kun brug for en trimmer til at fjerne uønsket hårvækst i næsen, ørerne eller ved øjenbrynet? I så fald skal du se nærmere på denne Babyliss For Men Nose And Eyebrow Trimmer E652E, da den netop er udviklet til disse formål. Maskinen fjerner således effektivt og sikkert hår fra de pågældende områder grundet dens cirkulære skæresystem. Du får endda en øjenbrynstrimmer og en kam med på 3 og 5 mm, så du kan trimme hårene efter dit behov.

En anden fordel ved at investere i en Babyliss For Men Nose And Eyebrow Trimmer E652E er, at den kommer med et vaskbart hoved, hvilket gør rengøringen særdeles nem. På den måde kan du vedligeholde din trimmer optimalt efter hver brug, så den kan holde længere. Derudover er modellen endda også relativt billig. Du skal ikke engang tænke på opladning med denne maskine, da den kører på batterier.

Produktdetaljer

 • Batterilevetid: Kører på AA batterier
 • Batteriindikator: Nej
 • Ledningsfri: Ja
 • Længdeindstillinger: 3 eller 5 mm

Babyliss Hårtrimmer for men E695E#8 Babyliss Hårtrimmer for men E695E – En hårtrimmer med ledning

Babyliss Hårtrimmer for men E695E er en umådelig billig hårtrimmer, der dog alligevel lever op til samtlige forventninger. Hårklipperen er fremstillet med klinger i rustfrit stål og med i købet hører en rengøringsbørste, kam og olie til vedligeholdelse af skærene. Maskinen løber desuden ikke tør for strøm under brug, da den ikke kan benyttes ledningsfri.

 • Opbygning med rustfrie skær og to afstandskamme for optimal trimning
 • Indbygget udtyndingsfunktion
 • Der medfølger rengøringsbørste, kam og olie i købet
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
225,00 225,00 til butik

Derfor skal du vælge en Babyliss Hårtrimmer for men E695E

Hvis du ikke har noget mod, at din hårtrimmer altid skal sidde til en stikkontakt, når den skal benyttes, så kan du med fordel investere i denne Babyliss Hårtrimmer for men E695E. Du får nemlig denne hårtrimmer med ledning til en ekstremt god pris i forhold til andre modeller – uden at gå ned på kvalitet. Maskinen er udviklet med klinger i rustfrit stål med en bredde på 39 mm. I købet medfølger der to afstandskamme, så du kan trimme dit hår mellem 14 og 34 mm med en 2 mm præcision.

Babyliss Hårtrimmer for men E695E har desuden en indbygget udtyndingsfunktion, der giver dig et mere professionelt look. Samtidig får du altså mulighed for at tynde lidt ud i hårpragten, hvis du føler, at dit hår er for tykt. Som en ekstra bonus får du materialer til vedligeholdelse med i købet, da der medfølger en rengøringsbørste, kam og olie til skærene.

Produktdetaljer

 • Ledningsfri: Nej
 • Længdeindstillinger: Fra 14 til 34 mm
 • Tilbehør: Olie, kam og rengøringsbørste

Skægtrimmer, hårtrimmer eller multitrimmer?

Det kan være en smule svært at finde hoved og hale i de forskellige typer af trimmere. Af den grund vil vi i dette afsnit gennemgå fordele, ulemper og ligheder mellem skægtrimmere, hårtrimmere og multitrimmere. På den måde kan du forhåbentlig lettere finde frem til, hvilken type trimmer, der passer bedst til dine behov.

Hårtrimmer

Ordet ‘hårtrimmer’ bliver ofte benyttet som en gængs betegnelse for samtlige typer af trimmere. Af den grund er der mange personer, der forveksler hårtrimmeren og multitrimmeren med hinanden, men for at opnå den optimale trimning og klipning, så skal du helst benytte den helt rette variant. Du kan med fordel huske på, at en hårtrimmer primært er udviklet til brug i håret. Det er naturligvis muligt at finde flere hårtrimmere, der udmærket kan benyttes til hår andre steder på kroppen, men hårtrimmerens primære funktion er altså at klippe og trimme hårpragten – og ikke f.eks. skæg.

Hårtrimmeren er det ideelle redskab til dig, der ikke gider at ofre penge hver anden eller tredje uge på et frisørbesøg. Det er nemlig let at trimme håret selv med en hårtrimmer.

Skægtrimmer

Skægtrimmeren er til dig, der primært skal benytte en maskine til trimning af dit skæg. Fordelen ved at benytte en specifik skægtrimmer frem for en hårtrimmer eller multitrimmer til dette formål er, at du får et bedre resultat, da modellen højst sandsynligt er udviklet til at give en tættere trimning. Hvis du derimod ikke går helt så meget op i vedligeholdelse af dit skæg, eller bare gerne vil have en trimmer, der også fungerer til andre formål, så skal du i stedet vende blikket mod en multitrimmer. Du skal dog bare være sikker på, at den maskine du investerer i også kan benyttes til ansigtet, da du ellers skal ud og købe flere maskiner.

Multitrimmer

Multitrimmeren er oplagt til dig, der ikke gider at investere i flere forskellige maskiner. Disse typer kan nemlig normalt fjerne hår overalt på kroppen og i ansigtet uden problemer. Der findes naturligvis forskellige typer af multitrimmere, hvor nogle kun kan klare trimning af hår på hovedet, skæg og uønsket hårvækst på kroppen, mens andre også er velegnede til brug i ørerne, næsen etc. Du skal gerne være opmærksom på dit eget behov før du køber trimmeren, så du får den rette variant med hjem.

Det er dog ikke nemt at have en multitrimmer med på farten, da der er mange dele at holde styr på. Samtidig skal du bruge lidt ekstra tid på at sætte dig ind i maskinen, da de ofte kommer med en del forskelligt tilbehør – der skal jo netop være flere hoveder og kamme til de forskellige formål.

Sådan vedligeholder du hårtrimmeren

Hvis du gerne vil være sikker på, at din hårtrimmer kan holde i mange år, så skal du gerne huske at vedligeholde den med jævne mellemrum. Hvis du ikke vedligeholder din hårtrimmer, vil du opleve, at skærene bliver sløve – og dermed kan de ikke trimme eller fjerne hår optimalt. Helt grundlæggende skal du huske at rengøre maskinen efter hver brug, så tilbageværende hår fjernes fra bladene og maskinen. Hvis din maskine kan tåle vand, så kan du med fordel skylle den under vandhanen efter brug. Ved at rengøre maskinen efter hver brug, så er du desuden også med til at opretholde en optimal hygiejne.

Derudover skal du med jævne mellemrum smøre din trimmers blade / skær med olie. Det er med til at holde dem skarpe og sikre, at de ikke ruster. Olien er også med til at forlænge bladenes levetid og så får du naturligvis en mere præcis trimning, når du holder skærene skarpe. Vi skriver godt nok, at dine blade skal olieres med jævne mellemrum, men vi må også hellere gøre dig opmærksom på, at nogle maskiner har brug for konstant vedligeholdelse med olie. Du skal derfor følge dit produkts brugsanvisningen, hvis den nævner, at bladene skal smøres hver gang de benyttes.

[table]

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *