Hårtrimmer Test (2021) → 8 fantastiske hårtrimmere til flere formål

Indholdsfortegnelse

En hårtrimmer er uundværlig for dig, der gerne vil have mulighed for at trimme hår på kroppen eller hovedet, når det passer dig. Der findes dog et hav af hårtrimmere på markedet, så det kan være svært at finde ud af, hvilke hårtrimmere, der har klaret sig bedst i test. Af den grund har vi forsøgt at gøre det nemt for dig ved at samle de bedste hårtrimmere ét sted.

I denne store hårtrimmer test 2021 vil du således blive præsenteret for de bedste modeller, der figurerer på markedet netop nu, så du uden kvaler kan vælge den helt rette model for dig. Til sidst i artiklen vil vi desuden guide dig i forhold til, om du burde vælge en hårtrimmer, multiklipper eller skægtrimmer i dagligdagen. Læs med og bliv klogere på et hav af trimmere og brugen af dem!

#1 Remington HC5035 ColourCut – Den bedste hårtrimmer

Vi har valgt Remington HC5035 ColourCut som vores testvinder i denne hårtrimmer test, da modellen er en højkvalitets hårtrimmer, der dog sælges til en billig pris og er nem at betjene. Produktet  anbefales af et hav af forbrugere, og så medfølger der alt, hvad du har brug for i pakken.

 • Fremstillet i høj kvalitet med blade i rustfrit stål
 • Sælges til en budgetvenlig pris
 • Brugervenlig opbygning, f.eks. med kamme i forskellige farver efter størrelse

Derfor skal du vælge Remington HC5035 ColourCut

Det er næsten ikke til at få armene ned over denne Remington HC5035 ColourCut. Vi kan derfor kun anbefale dig at investere i vores bedst i test model. Lige netop denne hårtrimmer er udviklet med skær i rustfrit stål, som endda virker selvslibende. På den måde får du altid en god trimning. Hårtrimmeren leveres med 9 kamme i forskellige længder

mellem 1,5 og 25 mm, og indstillingshjulet kan indstilles mellem 0,5 og 2 mm. Kammene leveres i forskellige farver, så du nemt kan kende forskel på dem.

I alt indeholder sættet 16 dele. Ud over kammene får du nemlig også en rensebørste, nakkebørste, sakse og kam til styling. Derudover er der også ledning til maskinen, da den skal sidde i stikkontakt ved brug. Én af de helt store fordele ved denne hårtrimmer er, at den sælges til en budgetvenlig pris. Du skal således ikke af med en masse penge for at få en velfungerende trimmer, der kan bruges i mange år fremover.

Som en ekstra bonus er modellen fra Remington blevet rost af mange forbrugere rundt om i verden. Det er således et produkt, du roligt kan stole på, vil leve op til dine forventninger.

Produktdetaljer

 • Batteriindikator: Nej
 • Ledningsfri: Nej
 • Længdeindstillinger: 0,5 mm til 25 mm
 • Tilbehør: ledning, 9 kamme, rense- og nakkebørste, sakse og kam til styling

#2 Philips Series 9000 HC9450 – Premium hårtrimmer med memory funktion

Philips Series 9000 HC9450 er en sådan ny hårtrimmer, som du bare må eje, hvis du vil være sikker på, at du får det bedste af det bedste. Det er udelukkende prisen, der lader hårtrimmeren lande på denne placering i vores hårtrimmer test. Men lad os bare sige: HC9450 er investeringen værd. Du får nemlig en hårtrimmer, der lever op til alle dine forventninger – og mere til!Udviklet med teknologier, der gør trimning ligetil og mere brugertilpasset

 • Anbefales til alle hårtyper, selv ekstremt kraftigt hår
 • Fuld opladning på én time – og kan holde uden ledning i 120 minutter

Derfor skal du vælge en Philips Series 9000 HC9450

Leder du efter en højteknologisk hårtrimmer, der sikrer en nem trimning? I så fald skal du investere i denne HC9450 hårtrimmer fra Philips. Maskinen er lige niveauet højere end andre hårtrimmere, da den er udviklet med flere moderne teknologier. F.eks. har den DualCut teknologi, som sikrer lav friktion, og en turbofunktion, der booster hastigheden, hvorfor trimmeren kan klippe hurtigere end andre maskiner. Derudover er den udstyret med selvslibende titaniumblade, så du kan få glæde af din nye hårtrimmer i lang tid.

Du kan få din klipning, lige som du ønsker den, hvis du vælger en Philips Series 9000 HC9450 hårtrimmer. Den er nemlig udviklet med Digital Swipe, hvorfor du via en touchskærm kan skifte mellem længdeindstillinger. Der er over 400 forskellige længdeindstillinger at vælge imellem, som ligger mellem 0,5 mm og 42 mm med 0,1 mm overgange. Produktet er desuden udstyret med justérbare motordrevne kamme. Og så har trimmeren en memory funktion, så den kan huske din sidste længdeindstilling. Du skal altså ikke indstille den på ny ved hver klipning.

Du behøver ikke blot at stole på vores ord om, at denne hårtrimmer fra Philips er investeringen værd. Modellen er nemlig blevet anbefalet af en lang række forbrugere. Af rosende ord nævnes der bl.a., at produktet er egnet til både fint, normalt og tykt hår, samt er utroligt nem at indstille. Du vælger desuden selv, om du vil benytte den med eller uden ledning. Hårtrimmeren har et lithium-ion batteri, hvorfor den kan holde i op til 120 minutter på en fuld opladning.

Produktdetaljer

 • Batterilevetid: 120 minutter
 • Batteriindikator:
 • Ledningsfri: Ja
 • Længdeindstillinger: Mellem 1 og 42 mm
 • Tilbehør: Oplader og tre justérbare kamme

#3 Panasonic ER-1611 Professional – En god hårtrimmer til alle hårtyper

Denne Panasonic ER-1611 Professional hårtrimmer er velegnet til alle hårtyper, da den nemt kan få bugt med kraftigt hår, og glider let og elegant igennem alle andre hårtyper. Produktets blade er belagt med titanium, og så kan den klare 50 minutter uden ledning. Du vælger selv den rette længdeindstilling for dig.

 • Kan benyttes til enhver type hår uden problemer
 • Indstil til en længde mellem 0,8 mm og 15 mm med afstandsregulering eller kamme
 • Kører med 10.000 omdrejninger i minuttet i op til 50 minutter uden ledning

Derfor skal du vælge Panasonic ER-1611 Professional

Hvis du ønsker at investere i en ny hårtrimmer med en stærk motor, skal du se nærmere på denne model fra Panasonic. Deres ER-1611 model er udstyret med en stærk motor, der arbejder med 10.000 omdrejninger i minuttet. Derudover er skærene belagt med titanium. Den effektive motor og skarpe skær er med til at sikre en jævn og præcis klipning, uanset hvilket hår der er tale om.

Du har mulighed for at indstille maskinen til forskellige længdeindstillinger mellem 0,8 og 15 mm. På trimmeren kan du indstille i 0,3 mm intervaller mellem 0,8 og 2 mm, mens du via afstandskamme kan få en større længde på klipningen. Hårtrimmeren er udstyret med et lithium batteri, så den kan klare sig op til 50 minutter ved en fuld opladning.

Med i købet følger der en praktisk ladestation, strømforsyning og smøreolie, så du kan vedligeholde dine skær, når tiden er inde. Overalt på nettet roses denne hårtrimmer for dens høje brugervenlighed og nemme trimning uanset hårtype.

Produktdetaljer

 • Batterilevetid: 50 minutter
 • Batteriindikator: Nej
 • Ledningsfri: Ja
 • Længdeindstillinger: Mellem 0,8 og 15 mm
 • Tilbehør: Ladestander, trimmekam og rensebørste

Philips QC5580/32 hårklipper#4 Philips QC5580/32 – Den bedste hårklipper med roterende hoved

Med en Philips QC5580/32 kan du være sikker på at få en god hårtrimmer, da denne model har klaret sig bedst i test. Maskinen adskiller sig fra de andre hårtrimmere i denne test ved at være udviklet med 180 graders roterende skær. På den måde kan du komme til overalt uden problemer. Derudover forebygger hårtrimmeren hudirritation, og kan benyttes i op til 60 minutter uden ledning.

 • Udviklet med roterende hoved og 14 længdeindstillinger for en fantastisk barbering
 • Kan benyttes både med og uden ledning
 • Gummigreb sørger for maksimal kontrol over maskinen
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
549,00 563,00 til butik

Derfor skal du vælge Philips QC5580/32 hårklipper

Er du på jagt efter en hårtrimmer, der gør trimningen let som en leg? Så skal du kaste blikket på denne Philips QC5580/32 model, da den med garanti er den bedste hårtrimmer for dig. Maskinen er ideel til hårfjerning og -trimning af enhver art, og så har du endda mulighed for at indstille den efter dine behov, så du altid får en optimal barbering eller klipning.

Fordelen ved denne maskine er, at den har 180 graders roterende skær, hvilket gør det muligt at nå områder, som andre maskiner kan have svært ved at komme til. Derudover kan du indstille maskinen til 14 forskellige længder mellem 0 og 15 mm, samt benytte en præcisionskam, hvis du ønsker en helt kort frisure.

Philips QC5580/32 hårklipper kan benyttes både med og uden ledning, alt efter hvad du foretrækker. Maskinen kan køre i op til 60 minutter på en fuld opladning, men med den praktiske batteriindikator med lys, vil du altid vide, hvornår din maskine trænger til opladning. Maskinens knive er desuden selvslibende, og så sørger de afrundede spidser for at forebygge eventuelt hudirritation – selv hvis du barberer dig hver dag.

Som en ekstra bonus et maskinen udviklet med et gummigreb. Dette sikrer, at den ligger godt i hånden, så du altid har fuld kontrol over hårtrimmeren.

Produktdetaljer

 • Batterilevetid: 60 minutter
 • Batteriindikator: Ja med lys
 • Ledningsfri: Kan begge dele
 • Længdeindstillinger: 14 niveauer fra 0 til 15 mm

#5 Braun Series 5 HC5050 – En enkel hårtrimmer, der kan tages med på farten

Denne hårtrimmer fra Braun er enkel i sin opbygning, hvorfor du vil have nemt ved at betjene den. Den er dog stadig fuldt funktionel, og kan klippe både uden og med ledning.  Det kompakte design gør maskinen egnet til at tage med på farten. Faktisk medfølger der en SmartPlug i købet, så du kan bruge den overalt i verden.

 •  Enkel opbygning og kompakt i størrelsen
 •  Batteritid på 40 minutter, men kan også bruges med ledning
 • Display indikerer opladerstatus, så du aldrig løber tør for batteri

Derfor skal du vælge Braun Series 5 HC5050

Vil du gerne have fingrene i en ny hårtrimmer, som du kan tage med på farten? I så fald skal du se nærmere på denne Braun HC5050 hårklipper. For lige netop denne maskine er udviklet med et kompakt design, der sikrer, at hårtrimmeren ikke fylder alverden. Derudover er den enkel i sin opbygning, så du ikke skal have en masse tilbehørsdele med ved brug.

Du går dog ikke på kompromis med din hårtrimmer, selvom du vælger denne model fra Braun. Hårtrimmeren har et Ni-MH-batteri, der sikrer ledningsfri klipning, hvis du ønsker det – helt uden at effektiviteten formindskes. Du vil desuden ikke løbe tør for strøm, da hårtrimmeren har et display, der giver besked om batteristatus.

En anden fordel ved denne hårtrimmer er, at den leveres med en særlig Smart Plug. Dette er en global spændingstilpasning, så du kan oplade din hårtrimmer, hvor end du befinder dig. Med i købet følger der både en rensebørste, klipperkam til kort og langt hår, samt olie der skal bruges til vedligeholdelse af skærene.

Produktdetaljer

 • Batterilevetid: 60 minutter
 • Batteriindikator: Ja med lys
 • Ledningsfri: Kan begge dele
 • Længdeindstillinger: 14 niveauer fra 0 til 15 mm
 • Tilbehør: SmartPlug, rensebørste, klipperkamme til kort og langt hår, samt en olieflaske

Panasonic Professionel Hair Clipper ER-1512-K#6 Panasonic Professionel Hair Clipper ER-1512-K – En professionel hårtrimmer

Med en professionel hårtrimmer som Panasonic Professionel Hair Clipper ER-1512-K kan du få et professionelt resultat, hvis du har styr på brugen af din hårtrimmer. Maskinen er nemlig lige skridtet over almindelige hårtrimmere, hvilket bl.a. ses i den innovative opbygning med x-taper blade og diamantlignende carbon belægning på skærene.

 • Diamantlignende carbon og titanium nutride holder rust væk fra skærene
 • Batteriindikator i form af high, mid og low visning
 • Mulighed for længdeindstillinger mellem 0,8 og 15 mm
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
1.089,00 1.089,00 til butik

Derfor skal du vælge en Panasonic Professionel Hair Clipper ER-1512-K

Hvis du er på jagt efter en professionel hårtrimmer, der giver mange andre modeller baghjul, så skal du overveje at investere i denne Panasonic Professionel Hair Clipper ER-1512-K. Maskinen er udviklet med innovative x-taper blade, der sikrer skarp og præcis klipning i både langt og kort hår.

Maskinens skær er desuden belagt med diamantlignende carbon og titanium nutride, der hjælper med at holde skærene skarpe uden risiko for, at de ruster. Med denne hårklipper kan du trimme håret i forskellige længder mellem 0,8 og 15 mm, og så sikrer designet en hurtig og effektiv klipning hver gang.

Panasonic Professionel Hair Clipper ER-1512-K benytter sig af genopladelig / vekselstrøm, og det er derfor vigtigt, at du husker at sætte maskinen til opladning ind imellem. Maskinen er dog udviklet med en batteriindikator, der fortæller dig, hvor meget strøm du har tilbage. Hårtrimmeren er desuden en letvægtsmodel, så den er nem at håndtere.

Produktdetaljer

 • Batteriindikator: Ja
 • Ledningsfri: Ja
 • Længdeindstillinger: 5 niveauer uden brug af tilbehør med 0,3 mm i afstand fra 0,8 til 2 mm. 6 niveauer á 3, 4, 6, 9, 12 og 15 mm med de medfølgende afstandsmålere

Babyliss Men Body Trimmer BG120E#7 Babyliss Men Body Trimmer BG120E – Til dig, der ønsker en vandtæt hår- og skægtrimmer

Babyliss Men Body Trimmer BG120E er specielt udviklet til at fjerne hår overalt på kroppen, og du kan derfor benytte maskinen til en række forskellige formål i forbindelse med trimning af hårvækst. Denne hårtrimmer er desuden 100% vandtæt, hvilket gør den ideel til brug under bruseren.

 • 100% vandtæt maskine i letvægtsdesign
 • Kan fjerne hår overalt på kroppen, heriblandt hår og skæg
 • Kan anvendes i op til 70 minutter på en fuld opladning
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
349,00 349,00 til butik
349,00 349,00 til butik

Derfor skal du vælge en Babyliss Men Body Trimmer BG120E

Hvis du er på jagt efter en multifunktionel hårtrimmer, der også kan benyttes under bruseren, skal du investere i denne Babyliss Men Body Trimmer BG120E. Trimmeren fjerner effektivt hår overalt på kroppen, og med de skarpe klinger af 100% rustfrit stål på hver deres side af maskinens hoved, så er du hurtigt klar til dagen. Bladene har desuden en bredde på 31 mm.

Derudover er denne model en letvægtsmodel med en vægt på kun 123 gram. Dette gør den let at håndtere, uanset om du bruger den til hår og skæg eller anden uønsket hårvækst. Ud over dette er hårtrimmeren også 100 procent vandtæt. Du kan altså altså have den med ind i badet, hvis du foretrækker at udføre trimningen dér. Kort sagt er denne hår- og skægtrimmer nok den bedste på markedet for dig, hvis du ønsker at købe en hårtrimmer, der er nem at betjene og som også kan tåle vand.

Babyliss Men Body Trimmer BG120E kan både benyttes uden og med ledning. Den har desuden lang batteritid på op til 70 minutter på en fuld opladning. Der medfølger tre kamme i købet, så du kan trimme håret med en afstand på 3 mm til 7 mm. Du får også både en oplader og opbevaringspose med i købet.

Produktdetaljer

 • Batterilevetid: 70 minutter
 • Batteriindikator: Nej
 • Ledningsfri: Kan begge dele
 • Længdeindstillinger: mellem 3 mm og 7 mm
 • Vægt: 123 gram

Babyliss For Men Nose And Eyebrow Trimmer E652E#8 Babyliss For Men Nose And Eyebrow Trimmer E652E – Den bedste øjenbryns-, øre- og næsetrimmer

En Babyliss For Men Nose And Eyebrow Trimmer E652E er det ideelle redskab til bekæmpelse af uønsket hårvækst i ørerne, næsen og ved øjenbrynene. Denne trimmer har nemlig et cirkulært skæresystem, der effektivt og sikkert fjerne hår fra de pågældende områder. Derudover har den et vaskbart hoved for en nem rengøring.

 • Billig hårtrimmer til brug på øjenbryn, i ører og næsen
 • Kører på batteri frem for ledning
 • Vaskbart hoved for optimal hygiejne og rengøring
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

Derfor skal du vælge en Babyliss For Men Nose And Eyebrow Trimmer E652E

Har du kun brug for en trimmer til at fjerne uønsket hårvækst i næsen, ørerne eller ved øjenbrynet? I så fald skal du se nærmere på denne Babyliss For Men Nose And Eyebrow Trimmer E652E, da den netop er udviklet til disse formål. Maskinen fjerner således effektivt og sikkert hår fra de pågældende områder grundet dens cirkulære skæresystem. Du får endda en øjenbrynstrimmer og en kam med på 3 og 5 mm, så du kan trimme hårene efter dit behov.

En anden fordel ved at investere i en Babyliss For Men Nose And Eyebrow Trimmer E652E er, at den kommer med et vaskbart hoved, hvilket gør rengøringen særdeles nem. På den måde kan du vedligeholde din trimmer optimalt efter hver brug, så den kan holde længere. Derudover er modellen endda relativt billig, og du skal ikke engang tænke på opladning med hårtrimmeren, da den kører på batterier.

Produktdetaljer

 • Batterilevetid: Kører på AA batterier
 • Batteriindikator: Nej
 • Ledningsfri: Ja
 • Længdeindstillinger: 3 eller 5 mm

Babyliss Hårtrimmer for men E695E#9 Babyliss Hårtrimmer for men E695E – En god og billig hårtrimmer med ledning

Babyliss Hårtrimmer for men E695E er en umådelig billig hårtrimmer, der dog alligevel lever op til samtlige forventninger – og klarer sig godt i hårtrimmer test. Hårklipperen er fremstillet med klinger i rustfrit stål, og med i købet hører en rengøringsbørste, kam og olie til vedligeholdelse af skærene. Maskinen løber desuden ikke tør for strøm under brug, da den ikke kan benyttes ledningsfri.

 • Opbygning med rustfrie skær og to afstandskamme for optimal trimning
 • Indbygget udtyndingsfunktion
 • Der medfølger rengøringsbørste, kam og olie i købet
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
270,00 270,00 til butik

Derfor skal du vælge en Babyliss Hårtrimmer for men E695E

Hvis du ikke har noget mod, at din hårtrimmer altid skal sidde til en stikkontakt, når den skal benyttes, så kan du med fordel investere i denne Babyliss Hårtrimmer for men E695E. Du får nemlig denne hårtrimmer med ledning til en ekstremt god pris i forhold til andre modeller – uden at gå ned på kvalitet.

Maskinen er udviklet med klinger i rustfrit stål med en bredde på 39 mm. I købet medfølger der to afstandskamme, så du kan trimme dit hår mellem 14 og 34 mm med en 2 mm præcision. Babyliss Hårtrimmer for men E695E har desuden en indbygget udtyndingsfunktion, der giver dig et mere professionelt look. Samtidig får du altså mulighed for at tynde lidt ud i hårpragten, hvis du føler, at dit hår er for tykt.

Som en ekstra bonus får du materialer til vedligeholdelse med i købet, da der medfølger en rengøringsbørste, kam og olie til skærene.

Produktdetaljer

 • Ledningsfri: Nej
 • Længdeindstillinger: Fra 14 til 34 mm
 • Tilbehør: Olie, kam og rengøringsbørste

#10 Philips Series 5000 HC5630 – Hårtrimmer med kraftig motor og lang batterilevetid

Med denne HC5630 hårklipper kan du på ingen tid få klippet hår eller trimmet dit skæg. Maskinen er udstyret med DualCut system og en kraftig motor med turbo-effekt, hvorfor den klarer alle hårtyper. Derudover har hårtrimmeren en batteritid på 90 minutter, så du kan bruge den i lang tid ad gangen. Så slipper du for at dele klipningen op i flere bidder.

 • Lang batterilevetid garanterer al trimning overstået i samme omgang
 • Kraftig motor og DualCut teknologi garanterer gode resultater
 • Kan vaskes under rindende vand

Derfor skal du vælge Philips Series 5000 HC5630

Der er nærmest ikke noget værre, end at være halvvejs færdig med en klipning for at opleve, at trimmeren pludselig løber tør for strøm. Så må man pludselig til at overleve lidt tid med en halv klipning – indtil maskinen har fået mulighed for at lade op igen.

Lige netop denne situation kommer du dog uden om, hvis du investerer i en HC5630 hårtrimmer fra Philips. Det skyldes, at denne model er udviklet med et effektivt batteri, der holder til halvanden times brug ved en fuld opladning (som desuden kun tager 60 minutter at opnå). Produktet har en kraftig motor, men skulle det tilfældigvis ikke være nok, kan den også indstilles til en turbo-funktion. Denne øger maskinens hastighed, så den på ingen tid får bugt med tykkere hår.

Andre fordele ved denne model tæller, at den er vaskbar under vand, og at maskinen og delene leveres i et etui, som nemt kan bruges til opbevaring efterfølgende. Derudover har du mulighed for at bruge maskinen til både hår på hovedet og styling af skæg, da den kan indstilles mellem 0,5 og 28 mm. Og med to skæreenheder (én på hver side), tager processen ikke særlig lang tid.

Produktdetaljer

 • Batterilevetid: 90 minutter
 • Batteriindikator: Nej
 • Ledningsfri: Ja
 • Længdeindstillinger: Mellem 3 og 28 mm
 • Tilbehør: Lader, trimmekamme og rensebørste

#11 OBH Nordica 5592 Attraxion Force Control – Lydsvag hårtrimmer med brugervenligt display

Ved at investere i en OBH Nordica 5592 Attraxion Force Control, kan du få en brugervenlig hårtrimmer. Modellen er udviklet med et digitalt display, så du kan holde øje med dens forskellige parametre. Derudover hårtrimmeren lydsvag i drift, og anbefales af en lang række forbrugere.

 •  Udstyret med et digital display, der sikrer god brugervenlighed
 • Larmer ikke særlig meget, hvorfor den er lydsvag i drift
 • Knivene er titaniumbeklædte og selvslibende

Derfor skal du vælge OBH Nordica 5592 Attraxion Force Control

Hårtrimmere larmer generelt ikke særlig meget, men de kan nu stadig afgive en irriterende lyd, som man ikke har lyst til at have kørende lige ud for sit hoved, når man forsøger at klippe håret. Heldigvis er der en løsning: at investere i en OBH Nordica 5592 Attrazion Force Control. Produktet har fået en række gode anmeldelser fra diverse forbrugere, der har rost den for at være lydsvag i drift og nem at betjene.

En stor del af maskinens brugervenlighed stammer fra dens digitale display, som bl.a. viser brugstid, hastighed og opladningsstatus. Det betyder, at du altid vil kunne se, hvornår maskinen skal til opladning. I alt kan den bruges i 60 minutter på en fuld opladning á 1,5 time. Du kan let vaske maskinen efter brug under vand.

Hårtrimmeren er udviklet med titaniumbeklædte og selvslibende knive, hvilket er med til at sikre præcise resultater. Den kan indstilles til forskellige længdeindstillinger mellem 0,5 og 30 mm. Den korte klippelængde gør, at maskinen også kan bruges som skægtrimmer. Maskinen har desuden et 40 mm bredt skær.

Produktdetaljer

 • Batterilevetid: 60 minutter
 • Batteriindikator: Ja
 • Ledningsfri: Ja
 • Længdeindstillinger: 0,5 til 30 mm

 

Panasonic Professional Hair Clipper ER-GP21-K#12 Panasonic Professional Hair Clipper ER-GP21-K – En lille hårtrimmer med ergonomisk design

En Panasonic Professional Hair Clipper ER-GP21-K er oplagt til dig, der ønsker at finde den rette skægtrimmer. Maskinen er nemlig dejlig lille og kompakt, hvilket gør det nemt at benytte den i ansigtet. Derudover har den et ergonomisk design, hvilket sikrer dig fuld kontrol over maskinen.

 • Ergonomisk design, der sikrer dig et godt greb om maskinen
 • Der medfølger en ladestation, to afstandskamme, olie og en børste i købet
 • Lille og praktisk maskine
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
594,00 594,50 til butik
799,00 799,00 til butik

Derfor skal du vælge en Panasonic Professional Hair Clipper ER-GP21-K

Du kan med fordel investere i en Panasonic Professional Hair Clipper ER-GP21-K, hvis du gerne vil have en lille og praktisk hårtrimmer, der uden problemer kan tages med på farten. Denne maskine er nemlig i en sådan størrelse, at den sagtens kan være med i weekendtasken, og så har den et stilrent design. Derudover ligger maskinen godt i hånden grundet den ergonomiske opbygning, hvilket sikrer dig fuld kontrol over maskinen under hver barbering.

Panasonic Professional Hair Clipper ER-GP21-K kan benyttes ledningsfrit, hvor den kan køre op til 40 minutter på en fuld opladning. Du har mulighed for at trimme i to forskellige afstande: 3 eller 6 mm. Der medfølger to afstandskamme for præcis trimning. Derudover medfølger der også både en ladestation, børste og olie i købet, så du kan tage godt vare på din nye trimmer.

Produktdetaljer

 • Batterilevetid: 40 minutter
 • Batteriindikator: Nej
 • Ledningsfri: Ja
 • Længdeindstillinger: 3 eller 6 mm
 • Tilbehør: ladestation, olie og børste

Panasonic Hair & Beard Trimmer 7-i-1 ER-GY10CM504#13 Panasonic Hair & Beard Trimmer 7-i-1 ER-GY10CM504 – En multifunktionel skæg- og hårtrimmer

Hvis du leder efter et godt hårtrimmer tilbud, skal du se nærmere på denne Panasonic Hair & Beard Trimmer 7-i-1 ER-GY10CM504. Modellen er nemlig en billig hårtrimmer med tanke på, at du kan benytte den til al uønsket hårvækst eller til trimning af hår på hele kroppen og i hovedet. Der er altså ingen grænser for brug med denne multifunktionelle trimmer.

 • Kan benyttes fra top til tå – og der medfølger endda ekstra tilbehør til formålene
 • Billig i pris i forhold til funktionalitet
 • Kan nemt rengøres med vand for en god hygiejne
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
389,00 407,00 til butik

Derfor skal du vælge en Panasonic Hair & Beard Trimmer 7-i-1 ER-GY10CM504

Vil du gerne have mulighed for at kunne trimme hår på hele kroppen, i ansigtet og på hovedet med én og samme maskine? I så fald er denne Panasonic Hair & Beard Trimmer 7-i-1 ER-GY10CM504 den helt rette model for dig. Maskinen tæller nemlig som en multifunktionel trimmer, der kan klare al uønsket hårvækst fra top til tå.

Der medfølger endda ekstra tilbehør, så du har det rette udstyr til trimning af hår i ører og næse. Med i købet får du desuden fire kamme til brug på både hovedhår og kropsbehåring, base til opladning og opbevaring, induktionsopladning og en diode for ladning.

Panasonic Hair & Beard Trimmer 7-i-1 ER-GY10CM504 kan benyttes i op til 50 minutter, når den er fuldt opladet. Trimmeren kan klippe i længder mellem 3 og 15 mm, så du kan få den længde trimning du ønsker. Som en ekstra bonus kan maskinen let rengøres under rindende vand uden at tage skade.

Produktdetaljer

 • Batterilevetid: 50 minutter
 • Batteriindikator: Nej
 • Ledningsfri: Ja
 • Længdeindstillinger: 3 til 15 mm
 • Kan benyttes overalt på kroppen

Find den bedste hårtrimmer til dit hår

I denne hårtrimmer test 2021 har vi gennemgået en række af de bedste hårtrimmere. Det hjælper dig dog ikke nødvendigvis nærmere på den rette hårtrimmer til dine behov.

Af den grund vil vi i de følgende punkter sætte fokus på, hvad du især bør være opmærksom på i købet af din nye hårtrimmer. Og vi tør godt garantere, at du vil bestille den bedste model for dig hjem, hvis du blot gør dig nogle af disse overvejelser.

 • Længdeindstillinger: Det skifter meget fra hårtrimmer til hårtrimmer, hvilke længdeindstillinger de er udstyret med. Du bør således overveje, hvilke længder du primært kommer til at bruge, og så vælge en hårtrimmer ud fra dette. Ønsker du præcisionstrimning, skal du nok købe en hårtrimmer, der har mange længdeindstillinger. Benytter du altid den samme indstilling eller skifter med et par mm, så behøver du ikke en model med så mange indstillingsmuligheder
 • Type af skær: Du kan reelt vælge mellem tre typer af skær: blade i rustfrit stål, titanium eller keramiske skær. Blade i rustfrit stål holder sig skarpe i lang tid, og vil ikke blive angrebet af rust, så de er oplagte til dig, der ikke gider at vedligeholde trimmeren for ofte. Keramiske skær er ideelle, når maskinen skal bruges i lang tid ad gangen, da de ikke overopheder, men til gengæld er de ret dyre og slides hurtigt ned. Vil du have det bedste af det bedste, skal du gå efter blade i titanium, men så stiger prisen på produktet dog også
 • Motoreffekt: Du skal altid holde et vågent øje med maskinens motor. Denne giver nemlig en indikation af ydeevnen, og hvad du egentlig kan forvente af din nye hårtrimmer. Har du tykt hår, skal du især have en maskine med en stærk motor (og skarpe blade), så du ikke skal trimme det samme område flere gange
 • Brugervenlighed: Vi vil anbefale dig at prioritere en brugervenlig hårtrimmer, da du ellers risikerer at lægge den på hylden og genoptage turen hos frisøren, fordi det bliver for indviklet. Hvad vi hver især føler er brugervenligt, skifter naturligvis en del. Du skal derfor gå efter en hårtrimmer, der passer til dine behov – og har det antal indstillinger, som du føler er brugbart og nemt at have med at gøre
 • Batteri- eller ledningsdreven: Du kan få hårtrimmere med ledning eller som batteridrevne modeller. Det er op til dig selv, hvad du foretrækker. Men du bør overveje, om du altid kommer til at bruge den i nærheden af en stikkontakt eller ej. Er der ikke en stikkontakt på badeværelset, bør du således finde en batteridreven model – og gerne med lang batteritid.
 • Rengøring: Vælg gerne en hårtrimmer, der er nem at rengøre. Det vil du med garanti blive gladere for i længden. Især fordi en hårtrimmer bør rengøres efter hver brug. Det er oplagt, hvis der medfølger en rengøringsbørste og trimmeren kan tåle at blive vasket under rindende vand
 • Vedligeholdelse: Nogle hårtrimmere kræver meget kærlighed for at forblive velfungerende, mens andre bare skal have en smule olie i ny og næ. Mængden af vedligeholdelse er altså også værd at kigge efter, når du køber en hårtrimmer
 • Prisklasse: Du bør altid sammenligne de forskellige hårtrimmere, der lever op til dine behov – især på prisklassen. For hvis der nu er 500 kroners forskel, selvom den ene “kun” kan indstilles til 32 længder frem for 35, så er den måske alligevel det bedste valg for dig. Du kan med fordel sætte dig et budget, inden du går på jagt efter en hårtrimmer, hvis du ikke vil give alt for mange penge for din nye investering

Skægtrimmer, hårtrimmer eller multitrimmer?

Det kan være en smule svært at finde hoved og hale i de forskellige typer af trimmere. Af den grund vil vi i dette afsnit gennemgå fordele, ulemper og ligheder mellem skægtrimmere, hårtrimmere og multitrimmere. På den måde kan du forhåbentlig lettere finde frem til, hvilken hårtrimmer der passer bedst til dine behov.

Hårtrimmer

Ordet ‘hårtrimmer’ bliver ofte benyttet som en gængs betegnelse for samtlige typer af trimmere. Af den grund er der mange personer, der forveksler hårtrimmeren og multitrimmeren med hinanden, men for at opnå den optimale trimning og klipning, så skal du helst benytte den helt rette variant.

Du kan med fordel huske på, at en hårtrimmer primært er udviklet til brug i håret. Det er naturligvis muligt at finde flere hårtrimmere, der udmærket kan benyttes til hår andre steder på kroppen, men hårtrimmerens primære funktion er altså at klippe og trimme hårpragten – og ikke f.eks. skæg.

Hårtrimmeren er det ideelle redskab til dig, der ikke gider at ofre penge hver anden eller tredje uge på et frisørbesøg. Det er nemlig let at trimme håret selv med en hårtrimmer.

Skægtrimmer

Skægtrimmeren er til dig, der primært skal benytte en maskine til trimning af dit skæg. Fordelen ved at benytte en specifik skægtrimmer frem for en hårtrimmer eller multitrimmer til dette formål er, at du får et bedre resultat, da modellen højst sandsynligt er udviklet til at give en tættere trimning.

Hvis du derimod ikke går helt så meget op i vedligeholdelse af dit skæg, eller bare gerne vil have en trimmer, der også fungerer til andre formål, så skal du i stedet vende blikket mod en multitrimmer. Du skal dog bare være sikker på, at den maskine du investerer i også kan benyttes til ansigtet, da du ellers skal ud og købe flere maskiner.

Multitrimmer

Multitrimmeren er oplagt til dig, der ikke gider at investere i flere forskellige maskiner. Disse typer kan nemlig normalt fjerne hår overalt på kroppen og i ansigtet uden problemer. Der findes naturligvis forskellige typer af multitrimmere, hvor nogle kun kan klare trimning af hår på hovedet, skæg og uønsket hårvækst på kroppen, mens andre også er velegnede til brug i ørerne, næsen etc. Du skal gerne være opmærksom på dit eget behov før du køber trimmeren, så du får den rette variant med hjem.

Det er dog ikke nemt at have en multitrimmer med på farten, da der er mange dele at holde styr på. Samtidig skal du bruge lidt ekstra tid på at sætte dig ind i maskinen, da de ofte kommer med en del forskelligt tilbehør – der skal jo netop være flere hoveder og kamme til de forskellige formål.

Sådan bruger du en hårtrimmer

Er det første gang, at du skal benytte din hårtrimmer? Eller måske de forrige gange ikke har givet dig det ønskede resultat? Uanset årsagen er du kommet til det rigtige sted, da vi i dette afsnit vil guide dig til, hvordan du bruger en hårtrimmer. På den måde vil du fremadrettet få det bedste resultat – og med tiden vil processen med garanti blive nemmere og hurtigere.

Trin-for-trin guide til brug af hårtrimmer til hjemmeklipning:

 1. Indstil din hårtrimmer til de ønskede længdeindstillinger. Er du i tvivl om, hvad trimmeren skal indstilles til, kan du starte med lidt større længde, og så tilpasse længen, når du kan se, hvordan resultatet ser ud
 2. Har du meget langt hår, f.eks. på toppen af hovedet, kan du klippe de lange lokker en smule til med en saks
 3. Start nu med at køre maskinen nedefra og op ved nakken – det hjælper at have hovedet bøjet lidt forover, så maskinen glider bedre. Du bør altid starte i nakken frem for i siderne
 4. Kør trimmeren fra bunden af nakken op til den tykkeste del af skallen (toppen trimmes først senere)
 5. Trim gerne i det samme område flere gange – og gerne i forskellige vinkler. På den måde kan du få alt håret ned i samme længde
 6. Når nakken er taget færdig, kan du bevæge dig ud til siderne (start med én side og bevæg dig bagefter over til den anden)
 7. Klip rundt om ørerne (hold eventuelt på dem, så du ikke skærer dig) og kør maskinen op til samme højde som i nakken
 8. Inden du skifter side / går videre, kan du bruge kanten af trimmeren til at fjerne hårene omkring ørerne, hvis ikke de kom med i første omgang
 9. Skift eventuelt til en anden længdeindstilling eller benyt en anden kam, når du går videre til toppen af hovedet (det er ikke så pænt, hvis alt håret klippes i samme længde)
 10. Klip håret fra fronten og bagover – gentag i forskellige vinkler, og gerne over samme område
 11. Oplever du synlige overgange fra siderne og baghoved til toppen af hovedet, kan du fjerne synlige overgange ved at benytte en kam / længdeindstilling, der er midt imellem de to du ellers har brugt
 12. Nyd nu din nye frisure!

Sådan vedligeholder du hårtrimmeren

Hvis du gerne vil være sikker på, at din hårtrimmer kan holde i mange år, skal du gerne huske at vedligeholde den med jævne mellemrum. Hvis du ikke vedligeholder din hårtrimmer, vil du opleve, at skærene bliver sløve – og dermed kan de ikke trimme eller fjerne hår optimalt.

Helt grundlæggende skal du huske at rengøre maskinen efter hver brug, så tilbageværende hår fjernes fra bladene og maskinen. Hvis din maskine kan tåle vand, kan du med fordel skylle den under vandhanen efter brug. Ved at rengøre maskinen efter hver brug, er du desuden med til at opretholde en optimal hygiejne.

Derudover skal du med jævne mellemrum smøre din trimmers blade / skær med olie. Det er med til at holde dem skarpe og sikrer, at de ikke ruster. Olien er også med til at forlænge bladenes levetid, og så får du naturligvis en mere præcis trimning, når du holder skærene skarpe.

Vi skriver godt nok, at dine blade skal olieres med jævne mellemrum, men vi må også hellere gøre dig opmærksom på, at nogle maskiner har brug for konstant vedligeholdelse med olie. Du skal derfor følge dit produkts brugsanvisningen, hvis den nævner, at bladene skal smøres hver gang de benyttes.

Find det bedste hårtrimmer tilbud

Det er ikke utænkeligt, at du falder for en hårtrimmer, der ligger over dit foretrukne prisleje. I mange tilfælde hænger pris og kvalitet jo sammen, når det kommer til de bedste hårtrimmere. Men der er heldigvis en løsning, hvis du nægter at gå på kompromis, selvom du ikke helt har budgettet til din udvalgte model.

I så fald kan du nemlig gå på jagt efter et godt hårtrimmer tilbud. Og dette gøres bedst hos diverse online forhandlere. På hjemmesiderne kan du nemt sammenligne de forskellige hårtrimmere, og holde øje med, om den model, du har øje på, sættes på tilbud. Og så er det bare med at slå til!

Husk altid at sammenligne prisen på tværs af forhandlere, så du er sikker på, at du får din nye hårtrimmer til den bedst tænkelige pris.

Sådan er denne hårtrimmer test udført

Vi har benyttet diverse test-kilder og forbrugeranmeldelser for at finde frem til, hvilke hårtrimmere der kan kategoriseres som værende de bedste hårtrimmere på markedet og i test. Du vil desuden opleve, at vi har inddraget hårtrimmere af forskellig art. Dét skyldes, vi gerne vil have, at vores hårtrimmer test kan benyttes af diverse forbrugere.

Vi har således ikke blot sat fokus på de bedste billige hårtrimmere, modeller der er multifunktionelle eller premium-produkter. I stedet har vi forsøgt at give et overblik over forskellige typer af hårtrimmere i denne test.

[table]

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *