curling hair

Bedste krøllecreme

Krøllecreme er et must for dig med krøller, bølger og fald i håret. Med en krøllecreme kan du kontrollere og fremhæve dine krøller, så de fremstår sunde og smukke hver dag. Det kan dog være svært  at finde ud af, hvilken krøllecreme, der er en den bedste for dig. Der er mange forskellige brands og forskellige egenskaber at navigere i. Din hårlængde og krølle struktur har også stor betydning, når du skal vælge den bedste krøllecreme for dig. I denne artikel har vi lavet en krøllecreme test, hvor vi undersøger 8 forskellige krøllecreme, så du kan tage det bedste valg for dig.

#1 TIGI Catwalk Curlesque Curls Rock Amplifier – Bedste krøllecreme

Denne krøllecreme er fra TIGI, som er ejet af den prisvindende hårstylist Anthony Mascolo. De specialiserer sig i hårprodukter og undervisning i hårstyling. Denne krøllecreme har igennem mange år været det mest sælgende TIGI produkt både i Danmark og resten af Europa. Det er et fantastisk produkt til at fremhæve dine naturlige krøller. 

 • Forstærker hårets naturlige struktur 
 • Giver styrke og glans
 • Giver nyt liv og bevægelse i håret

Derfor skal du vælge TIGI Catwalk Curlesque Curls Rock Amplifier 

Denne krøllecreme er et vidunder for dig, der ønsker at fremhæve dine naturlige krøller samt opnå mere struktur og fylde i håret. TIGI Catwalk Curlesque Curls Rock Amplifier er en let fiberagtig creme der hjælper til at forstærke hårets naturlige struktur. Den giver håret god hold og kontrol, da den definerer hårets naturlige struktur og fald. cremen indeholder essentielle olier samt varmebeskyttelse og UV-beskyttelse, der nærer krøllerne og tilfører håret fylde og glans. Den tilfører nyt liv til en forældet permanent eller et naturligt krøllet hår, hvor der bare er lidt bevægelse, så dine krøller opnår en ny dimension af liv og bevægelse.

Krøllecremen kan bruges i vådt hår ligesåvel som i tørt hår.  Hvis du vælger, at påfører krøllecremen i fugtigt hår, så skal du tørre håret let med et håndklæde, inden du jævnt fordeler cremen i håret. Kram derefter krøllerne ved lufttørring eller brug en softstyler.

Hvis du vælger at påfører cremen i tørt hår, skal cremen også krammes, for at fremhæve dine naturlige krøller og fald. Denne krøllecreme er god at bruge i tørt hår, hvis du oplever frizz eller krusede krøller, der har brug for en opfriskning.

#2 MOROCCANOIL® Intense Curl Creme – Bedste krøllecreme for pleje

Morrocanoil er et brand, der specialiserer sig i hårprodukter. Deres produkter er af høj kvalitet og indeholder alle arganolie, der kendetegner Morrocanoil. Denne krøllecreme sørger både for sundere og flottere krøller.

 • Styrker og definerer krøller
 • Indeholder antioxidanter, der nærer håret
 • Giver intens hydrering af håret

Derfor skal du vælge MOROCCANOIL® Intense Curl Creme

Ønsker du at optimere dine krøllers sundhed, så er denne krøllecreme perfekt for dig. Moroccanoil Intense Curl Creme en en plejende creme, der indeholder en koncentreret mængde af antioxidanter og en intens hydereringsevne, der giver definition til dine krøller samtidig med, at de bliver sundere. Hvis du benytter denne krøllecreme kontinuerligt, vil du opleve et stærkere hold, beskyttelse og en flot glans. Cremen er et uundværlig for dig med krøller, da dine lokker kan blive stylet og plejet på samme tid. 

Ved anvendelse fordeles en lille mængde mellem håndfladerne. Masser cremen ind i håret og style dine krøller, som du ønsker.

#3 IdHAIR Mé Curl Cream – Bedste krøllecreme til dig med let fald i håret

Denne creme er fra IdHAir, der specialiserer sig i hårprodukter til styling af håret. De startede med en lille webshop i Århus, men nu forhandles IdHAIR i mere end 30 lande og de har egen fabrik i Sverige. Denne krøllecreme giver tekstur til krøller eller fald i håret. 

 • Fremhæver krøllerne
 • Med medium hold
 • Velegnet til hår med et let fald

Derfor skal du vælge IdHAIR Mé Curl Cream

Har du et let fald i håret og ønsker du at fremhæve dine krøller? Så prøv IdHairs Mé Curl Cream. Dette er en skøn krøllecreme der fremhæver hårets fald på bedste vis. Cremen giver håret tekstur, så dine krøller bliver spændstige og definerede. Den har et medium hold, der gør håret let at arbejde. Samtidig samles spidserne uden, at håret bliver stift. Formularen indeholder både panthenol og glycerin, der tilfører håret fugt, så det fremstår velplejet og smukt. Derudover har krøllecremen en sød duft, der gør den ekstra behagelig at anvende.

Cremen kan anvendes i tørt hår ligesåvel som vådt hår. Kram produktet i håret og lad det lufttørre eller brug en diffuser. Kram produktet i et tørt hår, hvis du ønsker at give det ekstra struktur og samle dine spidser.

#4 Maria Nila Curlicue Cream – Bedste krøllecreme for dig, der ønsker vegan venlig

Maria Nila fokuserer på at skabe veganske hår produkter, der passer til alle hårtyper. Deres produkter derudover fri for sulfater og parabener. Denne krøllecreme er særligt god til kort eller mellemlangt hår.

 • Vegan venlig
 • Med blød konsistens
 • Velegnet til kort eller mellemlangt hår

Derfor skal du vælge Maria Nila Curlicue Cream

Denne krøllecreme er perfekt for dig, der har kort eller mellemlangt hår og samtidig gerne vil vælge et produkt der skåner miljøet, dyrene og din egen sundhed. Maria Nila Curlicue Cream er vegan venlig og ikke testet på dyr. Det vil sige at produktet ikke indeholder animalske ingredienser eller er testet på dyr under udviklingen eller produktionen. På den måde kan du kan pleje og style dit hår med god samvittighed og omtanke for kloden og dyrene. 

Cremen har en skøn blød konsistens, der gør den let at fordele i håret, der får et medium hold. Dine krøller eller fald bliver fremhævet, så de efter påførelse fremstår på smukkeste vis. Krøllecremens unikke formel tilfører håret fugt og pleje, så det forbliver sundt og lækkert. Derudover har cremen en skøn duft. 

Denne krøllecreme anbefales til alle hårlængder, men du vil opleve den bedste effekt i kort eller mellemlangt hår med krøller og/eller fald. Produktet krammes i fugtigt hår. Lad dit hår lufttørre eller brug en diffuser for større effekt. 

#5 Kevin Murphy KILLER.CURLS – Bedste krøllecreme for anti-frizz

Kevin Murphys produkter er af høj kvalitet og produceret med hensyn til miljøet. Den velkendte hår stylist og designer Kevin Murphy prioriterer en høj mængde af naturlige ingredienser i produkterne. Denne krøllecreme er god til at tæmme krøller med frizz.

 • Velegnet til kruset, uregerlige krøller eller bølget hår
 • Samler og definerer krøller
 • Med anti-frizz teknologi

Derfor skal du vælge Kevin Murphy KILLER.CURLS 

Har du svært ved at holde styr på dine krøller og oplever du ofte frizz? Så har du fundet den rette krøllecreme. Kevin Murphys Killer Curls krøllecreme definerer og samler dine krøller eller bølger. Den har en særlig anti-frizz teknologi, der passer perfekt til et kruset eller uregerligt hår. Cremen er let med et medium hold, så dit hår forbliver naturligt og let. 

Formularen indeholder den naturlige brasilianske bivoks, som både beskytter dine lokker mod varme og høj luftfugtighed. Derudover indeholder den A, C, E, B1 og B2 vitaminer, der giver næring til håret samt en flot glans. Alle Kevin Murphys produkter økologiske, hvilket betyder at denne krøllecreme også er fri for parabener og sulfater. 

Ved anvendelse fordeles en passende mængde i håndklædetørt hår. Brug hænderne til at kramme håret op for ekstra krøl. Føntør derefter med diffuser for ekstra volumen eller lad håret lufttørre for mere naturlige krøller eller bølger.

#6 L’Oréal Paris Stylista #Curls The Curl Tonic – Bedste krøllecreme for bounce

L´Oreal Paris leverer alt fra makeup til hårprodukter. De har et bredt sortiment, der sælges til kvinder verden over. Denne krølle spray giver lækre bouncy krøller.

 • Giver bløde, glansfulde og bouncy krøller
 • Tilfører fugt til håret
 • Eliminerer frizz

Derfor skal du vælge L’Oréal Paris Stylista #Curls The Curl Tonic

Denne krøllespray er et godt valg for dig, der gerne vil have lette glansfulde krøller med et lækkert bouncy look. Sprayen giver fleksible krøller med glans. Dine krøller for et perfekt bounce og du bliver helt fri for frizz med denne spray. Den indeholder blandt andet gojibær, der er rige på antioxidanter og fugt, som gør dit hår sundt, lækkert og glansfuldt. Derudover har denne krøllespray en skøn duft, der sætter prikken over i’et. Krøllerne bliver lette og slet ikke tyngede eller klistrede, som nogle krøllecremer kan resultere i.

Spray produktet jævnt i fugtigt hår. Kram derefter håret op og føntør det med en diffuser, for at vække krøllerne. Afslut eventuelt med lidt ekstra spray i dine tørre lokker for at booste håret glans.

#7 Davines LOVE Curl Cream – Bedste krøllecreme til at samle hårets bevægelse

Davines specialiserer sig inden for luksuriøs hårpleje. Deres produkter er af høj kvalitet og der deres priser ligger i den høje ende. Denne krøllecreme samler dine krøllede lokker på bedste vis.

 • Definerer og samler hårets bevægelse
 • Fugter og plejer håret.
 • Giver lethed til frisuren

Derfor skal du vælge Davines LOVE Curl Cream

Denne krøllecreme er for dig, der ønsker en krøllecreme, der samler og definerer dine krøller og/eller bølger i håret. Davines LOVE Curl Cream er god til at samle dine krøller eller bølger, hvilket hjælper med at forebygge frizz. Derudover tilfører cremen masser af fugt til håret med en lang række af fugtgivende ingredienser. Det gør dit hår blødt og glansfuldt hele dagen. Cremen består af en vægtløs formular, der ikke tynger håret ned, men derimod giver en lækker lethed til frisuren. Som en ekstra bonus, er dette endnu en krøllecreme, der er helt fri for parabener. 

Cremen påføres i håndklædetørt hår. Det er en leave-in krøllecreme, så den skal ikke skylles ud. Kram håret op med hænderne, og lad det derefter lufttørre eller brug en diffuser. Så kan du style håret, som du ønsker.

#8 Milk_shake Lifestyling Curl Shaper – Bedste krøllecreme for farvebeskyttelse

Milk_Shake specialiserer sig indenfor hårprodukter. De har et bredt sortiment af produkter, der er udviklede for at fremhæve hårets naturlige skønhed. Denne krøllecreme giver dine krøller en naturlig struktur.

 • Skaber naturlig struktur i dine krøller
 • Blødgøre krøllerne
 • Farvebeskyttende

Derfor skal du vælge Milk_shake Lifestyling Curl Shaper

Milk_shakes krølle gel har mange gode egenskaber for dig, der ønsker at optimere og fremme dine naturlige krøller og bølger. Det er en lækker krøllegel, der fremhæver og definerer dit hårs bevægelser på skønneste vis. Den skaber en smuk naturlig struktur i dine krøller, og samtidig efterlades de bløde. Med denne gel sikrer du dig, at dit hår ikke kruser, men at det i stedet bliver mere glansfuldt. Og som prikken over i’et, er denne krølle gel farvebeskyttende, så du kan beskytte dit hårs farve.

Produktet fordeles og krammes i rent og fugtigt hår. Lad håret lufttørre eller brug en diffuser. Style derefter dine krøller eller bølger, som du ønsker.

Guide til valg af den bedste krøllecreme for dig

Nedenfor har vi samlet nogle punkter, der er gode at være opmærksom på, når vælger den bedste krøllecreme for dig.

Hårstruktur

Mange krøllecremer er udviklet til alle hårtyper og strukturer, men dette er ikke altid tilfældet. Nogle cremer er særligt udviklede til et let fald, imens andre er bedre til at tæmme stramme proptrækker krøller. Det er derfor en god ide at finde ud af, hvilken type af krøller, som du har. Der findes et system, hvor dit krølle mønster opdeles i tal og bogstaver, hvor eksempelvis 3b krøller er meget stramme og definerede. Når du kender din hårtype, kan du lettere finde ud af, hvilke egenskaber din krøllecreme skal indeholde. Hvis dit hår er meget krøllet, vil du eksempelvis oftere have brug for anti-frizz.

Hårlængde

Det kan være en god ide, at være opmærksom på din hårlængde, når du vælger en krøllecreme. I langt de fleste tilfælde, kan en krøllecreme bruges til alle hårlængder. Men i nogle tilfælde vil produktet virke mere effektivt, hvis dit hår er kortere. 

Ingredienser

Ingredienserne kan variere meget alt efter, hvilken krøllecreme vi har med at gøre. Men der er nogle særlige ting du kan kigge efter, når du vælger krøllecreme. Hvis du ønsker en plejende krøllecreme, så skal du være på udkig efter essentielle olier og vitaminer der er gode for håret. Det kunne eksempelvis være arganolie, der fugter dine krøller eller B vitaminer, der fremmer hårets sundhed. Hvis du ønsker en vegan venlig krøllecreme, så skal du være opmærksom på, at produktet ikke indeholder veganske ingredienser eller er testet på dyr. Du vil i mange tilfælde kunne finde ud af dette ved at læse på produktets emballage eller læse om produktets fordele.

Kan krøllecreme bruges i både vådt og tørt hår?

Langt de fleste krøllecremer kan bruges i både vådt og tørt hår, så du kan style dine krøller ligesom du har lyst til, uanset tidspunktet. Hvis du er i tvivl, kan du læse produktets beskrivelse. Hvis du vælger at benytte krøllecreme i fugtigt hår, vil du opleve, at håret bliver mere let defineret. Ved brug i tørt hår, vil du til gengæld opleve, at dine krøller bliver ekstra definerede. Derudover kan du bruge en krøllecreme i tørt hår, for at kontrollere krus eller frizz.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *