Krøllejern Test – Se de 10 bedste krøllejern i test! (2022)

1
HH Simonsen ROD VS3 Curling Iron Stillwater (Limited Edition)

er eller bølger i håret, er et godt krøllejern. Gå efter et der er nemt at håndtere og har de rigtige temperaturindstillinger, der virker bedst til netop dit hår. Det kan dog være svært at vælge, med så mange forskellige krøllejern på markedet. Derfor har vi lavet en krøllejern test af de krøllejern, der er mest omtalt af eksperter, anmeldere og testpaneler på nettet, lige nu. Vi har rangeret dem efter de mest og bedst…

Til butik →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
HH Simonsen ROD VS3 Curling Iron Stillwater (Limited Edition)##
Babyliss Curl Secret Iconic Krøllejern C1300E##
Ghd Curve Classic Curl Tong 1.131 kr. happii.dk
Babyliss Pro Titanium Curling Iron 349 kr. ComputerSalg
HH Simonsen ROD Curling Iron vs5 671 kr. Brandshop
Ghd Creative Curve Wand 1.018 kr. Amazon DE
Babyliss Twist Secret##
Cloud Nine Waving Wand 1,65 kr. 4yourhair
Babyliss pigkrøllejern PRO-288TTE##
Babyliss Big Hair Care Hot Air Styler##

Grundlaget for at skabe perfekte, fyldige krøller eller bølger i håret, er et godt krøllejern. Gå efter et der er nemt at håndtere og har de rigtige temperaturindstillinger, der virker bedst til netop dit hår. Det kan dog være svært at vælge, med så mange forskellige krøllejern på markedet.

Derfor har vi lavet en krøllejern test af de krøllejern, der er mest omtalt af eksperter, anmeldere og testpaneler på nettet, lige nu. Vi har rangeret dem efter de mest og bedst omtalte produkter, og forklaret hvorfor de er så populære som de er, og hvem de passer bedst til i forhold til hårtyper og behov. På denne måde kan det hjælpe dig med at finde det bedste krøllejern til dig, eller det billigste krøllejern af god kvalitet.

Til sidst, giver vi dig nogle gode tips og tricks til hvordan du plejer dit hår når du bruger krøllejern, og en trin for trin guide til hvordan du laver de helt perfekte, holdbare krøller.

HH Simonsen ROD VS3 Curling Iron Stillwater (Limited Edition) – bedste krøllejern i test

Dette krøllejern fra HH Simonsen er et professionelt stylingjern med et hav af forskellige muligheder for at lave dine krøller lige præcis som du vil have det. HH Simonsen er et populært dansk mærke, der laver professionelle hårstylingredskaber, hårprodukter, børster og meget mere, til både frisørsaloner, stylister og private forbrugere.

Derfor skal du vælge HH Simonsens krøllejern

Dette krøllejern er til dig der gerne vil have et redskab til at lave forskellige typer af krøller og frisurer. HH Simonsen ROD VS3 Curling Iron Stillwater, er et professionelt stylingredskab der giver dig uanede muligheder for at lave kreative krøller, lige som du ønsker. Med VS3 kan du nemt og hurtigt opnå naturlig-lignende krøller i alle typer hår.

Nem at håndtere

Krøllejernet har et smart touch panel, med en temperaturjustering fra 110-210 grader. Derudover har krøllejernet et godt og behageligt greb, lavet i et metallisk materiale med gummi på siden, så det ikke glider ud af hånden, selvom du har fedtede hænder fra stylingprodukter.

Ledningen er hele 3 meter lang og kan roteres, hvilket gør det nemt at håndtere fra alle sider, uden ledningen driller.

God temperaturfordeling

Overfladen er lavet af dobbelt titanium og er teflon belagt med olier og tourmalin, hvilket sikrer at temperaturen i krøllejernet holder den samme temperatur hele vejen fra roden til spidsen af jernet, samtidig med at det forsegler hårets yderste lag, så du opnår et smukt, blødt og glansfuldt look.

Udover krøllejernet, medfølger der 2 styks HH Simonsen Crocodile Clips, 3 styks HH Simonen Hair Cuddles samt en HH Simonsen Curl Creme i 100 ml.

Produktdetaljer:

 • Temperaturjusteringer: fra 110-210 grader
 • Belægning: Titanium- og teflon
 • Cylinderstørrelse ved håndtaget: fra 25 mm til 19 mm i spidsen
 • Længde på varmeenhed: 12,5 cm.
 • Vægt: 280 g.
Det kan vi lide:
 • Laver nemme og hurtige krøller
 • Ergonomisk håndtag i metallisk look med gummi i siderne
 • Integreret varmestøtte

Babyliss Curl Secret Iconic Krøllejern C1300E – bedste krøllejern til slangekrøller

Det har aldrig været nemmere at krølle håret, fordi dette smarte krøllejern fra Babyliss er baseret på en Auto-Curl teknologi, som selv krøller håret. Den skaber flotte krøller i den størrelse du ønsker.

Derfor skal du vælge Babyliss Auto-Curl krøllejern

Dette smarte krøllejern er for dig der ønsker nemme, smukke krøller på ingen tid. Krøllejernet lader dig skabe flotte krøller, uden det kruser.

Innovativ teknologi

Auto-Curl teknologien er hvor et keramisk krøllekammer automatisk krøller håret op via en motor, som roterer i forskellige retninger, for at skabe et varieret og naturligt look.

Krøllejernet er udstyret med 2 varmeindstillinger på 210 og 230 grader samt 3 tidsindstillinger på 8, 10 og 12 sekunder. Varmeindstillingen på 210 grader er velegnet til fint, skadet eller afbleget hår, hvor varmeindstillingen på de 230 grader er velegnet til normalt og tykkere hår.

Med krøllejernet får du 2 spolere, som gør det muligt for dig at skabe to forskellige størrelser krøller. Desuden er krøllejernet udstyret med en 2,5 meter lang drejeledning, der gør det nemt at håndtere. Et renseredskab til at rengøre krøllejernet med, medfølger også, som er vigtigt at gøre jævnligt for at undgå at krøllejernet bliver fedtet og trækker og river i håret med tiden.

Automatisk krøllekammer

Du anvender krøllejernet ved at placére en hårlok på omkring 4 centimeter i krøllekammerets V-form, der hvor du ønsker, at krøllen skal starte. Krøllejernets åbne side skal vende mod dig. Så lukker du krøllejernet om håret, og derefter vil hårlokken automatisk blive krøllet op.

Krøllejernet har en timerfunktion, som du kan slå til, så den fortæller dig når krøllen er klar. Den bipper fire gange i træk, imens krøllen bliver lavet, og når den indbyggede lampe blinker, indikerer den at krøllen er færdig. På den måde kan du sikre dig at du ikke giver hårlokken for meget eller for lidt tid, og sikrer dig de perfekte krøller.

Desuden opvarmer krøllejernet på blot 30 sekunder, og er derfor god til de travle morgener.

Produktdetaljer:

 • Belægning: Keramisk
 • Ionisering: Ja
 • Justerbar temperatur
 • Vægt: 700 g
Det kan vi lide:
 • Krøller automatisk håret
 • Ionisk effekt
 • Medfølger 2 spolere til forskellig størrelse krøller

Ghd Curve Classic Curl Tong – god til det fine hår

Dette krøllejern fra Ghd skaber smukke krøller til alle hårtyper i alle slags længder. Det prisvindende hårstyling-mærke Ghd er kendt for deres professionelle og effektive hårstyling-redskaber i høj kvalitet, og dette produkt er ingen undtagelse. Krøllejernet får gode anmeldelser på Amazon.co.uk og bliver rost for brugervenligheden og de holdbarheden af krøllerne.

Derfor skal du vælge dette lækre krøllejern fra Ghd

Krøllejernet er velegnet til dig der ønsker et nemt krøllejern, der laver mellemstore, glansfulde krøller, i et traditionelt design med krølle-tang, som er en favorit blandt mange.

Jævn varmefordeling

Den er designet med den patenterede tri-zone teknologi, som skaber en jævn og ensartet varmefordeling i krøllejernet, med en konstant varme på 185 grader, via 6 sensorer. Dette er med til at skabe de mest perfekte krøller, og skåner håret for overophedning.

Hurtig opvarmning og kold spids

Krøllejernet opvarmer hurtigt og har en kold spids, som gør det muligt at holde på for at støtte jernet. Den har desuden en lang ledning på 2,6 meter og en støttefod, så den kan stå på bordet og køle af. Derudover, er den udstyret med en “sleep-mode” funktion, som slukker krøllejernet efter 30 minutters inaktivitet, så du ikke skal bekymre dig om hvorvidt du huskede at trække stikket ud af den eller ej inden du fløj ud af døren.

Produktdetaljer:

 • Belægning: Keramisk
 • Størrelse: 26 mm
 • Universal strømtilslutning: Ja
Det kan vi lide:
 • Tri-zone opvarmningsteknologi
 • Jævn fordelt varme
 • Konstant temperatur på 185 grader

Babyliss Pro Titanium Curling Iron – krøllejernet til alle typer hår

Dette krøllejern fra Babyliss er et professionelt, digitalt krøllejern, som er utrolig nemt at benytte og laver smukke krøller på kort tid. Babyliss er et yderst velkendt mærke indenfor hårprodukter og er eksperter i at udvikle innovative og top professionelle stylingredskaber.

Derfor skal du vælge dette professionelle krøllejern fra Babyliss

Dette krøllejern er for dig der ønsker et effektivt krøllejern, der er klar til at brug på få sekunder.

Velegnet til alle hårtyper

Krøllejernet er udstyret med hele 11 temperaturindstillinger fra 135-200 grader, så du kan tilpasse varmen nøjagtig til det der er bedst til dit hår. Til fint hår, er det bedst at bruge en lav temperatur, for at undgå at håret knækker. Det tykkere, bølgede og krusede hår, kan tåle lidt mere varme, og man får de bedste resultater ved at bruge en højere temperaturindstilling i denne type hår.

Enestående holdbarhed

Dette krøllejern er belagt med titanium-tourmalin, som gør at varmefordelingen er perfekt ensartet og krøllerne vil derfor holde i lang tid.

Derudover er krøllejernet udstyret med en isoleret tip, lang ledning med drejehoved, kort opvarmningstid, digitalt display og med automatisk slukning efter lang tids inaktivitet.

Produktdetaljer:

 • Størrelse: 32 mm
 • Tænd/sluk knap
 • Indbygget metalfod
 • 2,7 m. drejeledning
Det kan vi lide:
 • 11 temperaturindstillinger
 • Digital display
 • Titanium-tourmaline keramisk belægning

HH Simonsen ROD Curling Iron vs5 – perfekt til bløde eller markante bølger

Faconen på dette krøllejern fra HH Simonsen er designet i samarbejde med en række førende topstylister med speciale i langthårsopsætning, så det er nemt at skabe smukke, bløde krøller

Derfor skal du vælge dette stylist-designede krøllejern fra HH Simonsen

Dette Deep Waver krøllejern er velegnet til dig der ønsker at lave nemme, dybe bølger i håret, som du ikke kan opnå med et almindeligt krøllejern. Du kan blandt andet skabe et skarpt diva look, et mere afslappet og lækkert “beach look”, eller et blødt bølget hår til opsætning. De skaber masser af volume og er perfekt til dig med fint, glat hår, der ønsker hurtigt at pifte det op med masser af fylde og et flot fald.

Brugervenligt design

Håndtaget på krøllejernet er lavet i et design, der gør at det ligger sikkert i håndfladen lige meget hvor fedtede hænder du har. Deep Waver krøllejernet indeholder individuelle LED-temperaturreguleringer mellem 150-210 grader, så der altid kan findes en varmetemperatur, som passer til dit hårs kvalitet.

Modsat et traditionelt krøllejern, skal håret ikke drejes eller vikles rundt om jernet, men i stedet skal du blot kramme jernet omkring hårlokken for at få den bølgede effekt, som gør krøllejernet utrolig nemt for alle at bruge

Ekstra funktioner

Desuden er den udstyret med “dual function”, så du kan anvende krøllejernet i udlandet, da den tilpasser sig strømstyrken i stikkontakten. Desuden har den en “sleep mode” funktion, der gør at produktet slukker automatisk efter 90 minutters inaktivitet.

Krøllejernets ledning er 3 meter langt, og er dermed nemt at vende og dreje uden problemer. Der medfølger desuden en varmebeskyttende handske og et heatcover til opbevaring.

Med en tourmaline-belægningen tilfører krøllejernet en ionisk effekt, som efterlade dit hår blankt og blødt efter brug.

Produktdetaljer:

 • Temperaturer: 150-210 grader
 • Belægning: Titanium
 • Ledning: 3 m. og roterbar
Det kan vi lide:
 • Skaber markante bølger, som et almindelig krøllejern ikke kan
 • Ergonomisk, gummibelagt håndtag for fast greb
 • Varmebeskyttende handske medfølger

Ghd Creative Curve Wand – perfekt til langt hår

Dette krøllejern fra Ghd får meget ros af brugere for dens brugervenlighed og krøllernes lange holdbarhed. på Amazon.co.uk og Sephora. Anmelderne pointerer at de især er vilde med dens ovale form, frem for rundt, så det skaber et meget mere naturligt og smukt krøllet look.

Derfor skal du vælge dette lækre ovalformede krøllejern fra Ghd

Dette Creative Curl krøllejern er perfekt til at skabe naturligt-lignende, pjuskede, beach waves i langt hår, da selve varmejernet er ekstra langt.

Holdbarer og sunde krøller

Med Ghd’s Tri-zone teknologi, er varmet jævnt fordelt fra rod til spids med en konstant varme på 185 grader, som holder på fugten i håret, så krøllerne holder deres form hele dagen. Med denne teknologi skaber den dobbelt så meget farveintegritet i håret, så din hårfarve virker tydeligere.

Med det tilspidsede krøllejern, har du frie tøjler til at krølle håret fra enhver retning til at skabe lige den effekt du ønsker. Med 25 sekunders opvarmingstid og en avanceret keramisk belægning gør det krølle-arbejdet nemt og problemfrit.

Sikkerhed i top

Med krøllejernet følger der en sikkerheds-varmehandske med samt en kold spids, en indbygget sikkerhedsstativ, der sikrer jernet når du ikke bruger det, og en lang ledning.

Du kan nemt tage krøllejernet med ud og rejse, da den har en universal strømspænding samt automatisk slukning, når det ikke er blevet brugt i 30 minutter.

Produktdetaljer:

 • Belægning: Keramisk
 • Størrelse fra bund af varmejern: Rund 28 mm til ovalformet 23 mm spids
Det kan vi lide:
 • Skaber holdbare krøller og bølger
 • Ekstra langt varmejern
 • Fremhæver hårfarven

Babyliss Twist Secret – perfekt til at skabe snoede frisurer

Denne styler krøller ikke håret, men snor håret så du nemt og ubesværet kan skabe kreative, smukke frisurer selv. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvilke muligheder for snoede frisurer du kan skabe med dette stylingredskab.

Derfor skal du vælge Twist Secret fra Babyliss

Denne er til dig der elsker at at lave forskellige frisurer i dit hår, og ønsker et redskab der kan gøre det nemmere for dig og give dig mulighed for at være endnu mere kreativ. Det er nærmest som at have en ekstra arm, så du kan håndtere flere hårlokker på en gang.

Skab flotte frisurer

Twist Secret-styleren er batteridrevet og snoer automatisk håret, ved først at rotere håret om sig selv, og derefter sno de to snoede hårlokker sammen, som en snoet fletning. Om du ønsker at sætte dit eget, dit barns eller en helt tredjes hår, så kan denne styler gøre det nemt for dig.

Det er muligt at købe forskellige tilbehørspakker til, så du kan lave endnu flere kreative effekter i håret.

Produktdetaljer:

 • Batteridrevet
Det kan vi lide:
 • Skaber automatisk snoninger i dit hår
 • Ledningsfri og batteridrevet
 • Nem at anvende

Cloud Nine Waving Wand – bedste cylinderformede krøllejern

Dette krøllejern fra Cloud Nine er blevet af testpaneler hos, blandt andet, kvindemagasinet Cosmopolitan og den britiske nyhedsavis The Independent, som beskriver krøllejernet som god til at skabe flotte og naturlige bølger i håret, og som egner sig bedst til tykt og langt hår.

Derfor skal du vælge Waving Wand fra Cloud Nine

Dette krøllejern er velegnet til dig med et kraftigt eller langt hår, som ønsker at skabe bløde bølger og store krøller i dit hår.

Forskellige varmeniveauer

Waving Wand har 3 forskellige varmeniveauer. Det laveste niveau på 130 grader er passende til det fine hår, eller et hår der er blevet farvet eller behandlet. Medium varmen på 155 grader er velegnet til dem med det mere naturlige og normale hår, og den højeste varme på 180 grader er til det tykke og kraftige hår. Krøllejernet holder en jævn temperatur, der sikrer et flot og skånsomt resultat.

Overfladen på krøllejernet består af keramisk belægning med en mineraloverflade, som giver håret et glansfuldt resultat, når man har krøllet hele håret.

Praktisk i brug med naturligt resultat

Waving Wand er ideel til at lave store, bløde bølger i håret i en afslappet stil, når man bare ønsker mere fald i håret. Krøllejernet er også godt til at skabe masser af volume, da det løfter håret fra rødderne, som effekten hos de velkendte velcro-curlere.

Krøllejernet er udstyret med et praktisk LED-display, hvor man kan styre temperaturniveauerne fra. Derudover, har den en automatisk dvaletilstand, som slukker krøllejernet efter 30 minutters inaktivitet samt en 3 meter lang ledning, der kan roteres 360 grader, der gør det nemmere at arbejde med.

Der medfølger en varmebeskyttende handske, som man bruger under stylingen, så man undgår at brænde den hånd, der snoer håret rundt om jernet. Desuden, medfølger der også en varmebeskyttende taske, så man kan transportere krøllejernet, selvom det ikke har nået at køle helt af endnu.

Produktdetaljer:

 • Størrelse: 35 mm
 • Belægning: Keramisk med mineraloverflade
Det kan vi lide:
 • Skaber store, bløde og volumeniøse krøller
 • Cylinderformet
 • Ultra glatte og keramiske plader

Babyliss pigkrøllejern PRO-288TTE – godt til kort hår og pagefrisurer

Dette krøllejern sikrer dig et godt greb og piggene sikrer at håret ikke glider af jernet imens det bliver krøllet. Pigkrøllejernet giver et flot, fyldigt look til kort hår og pagefrisurer.

Derfor skal du vælge det smarte pigkrøllejernet fra Babyliss

Pigkrøllejernet er perfekt til dig med kort hår, der er træt af at håret glider rundt når du skal krølle dit hår, og ønsker noget der kan holde det på plads imens det krøller.

Praktisk krøllejern

Med de små 13 mm pigge på krøllejernet, holder det dit hår på plads og de er med til løfte og skabe fylde i dit hår. Piggene er udskiftelige, så du kan skifte dem når det trænger. Piggene er bløde, så du skal ikke bekymre dig om det kommer til at gøre ondt når du holder krøllejernet mod hovedbunden.

Belægningen er keramisk og er med til at beskytte dit hår og bevare det sundt og skinnende.

Lang drejeledning

Pigkrøllejernet er nemt og bruge og med den 2,7 meter lange drejeledning, er du sikker på du ikke bliver viklet ind i den imens du krøller dit hår. Krøllejernet varmer op på 1 minut og har et isoleret endestykke, som du kan holde på uden at brænde dig.

Jernets temperatur holdes konstant på 160 grader, hvilket skaber en jævn varmefordeling, som skåner håret for overophedning.

Produktdetaljer:

 • Størrelse: 15 mm
 • Pigge: 13 mm
 • Volt: 15 W (miljøvenlig)
Det kan vi lide:
 • Udskiftelige pigge
 • God til at give korte frisurer masser af volume
 • Jævn og konstant 160 graders varmefordeling

Babyliss Big Hair Care Hot Air Styler – god til at lave blow dry

Skab et smukt, glat og fyldigt finish med denne opvarmede hårbørste, som roterer og tørre det våde hår med en professionel “blow dry” metode, som de laver i moderne frisørsaloner. Styleren krøller ikke dit hår, men skaber et smukt fald, der får dit hår til at se sundt og nyklippet ud.

Derfor skal du vælge Air Styleren fra Babyliss

Denne er til dig der ikke har tid eller lyst til at bruge for meget tid på at style dit hår om morgenen, men ønsker et nemt, fyldigt look. Med denne Air Styler, kan du style dit hår imens du børster og føntørre det.

Innovativ opvarmet hårbørste

Babyliss Big Hair Care Hot Air Styler har bløde børstehår, som er placeret med afstand, så man nænsomt kan udrede håret og udglatte lokkerne imens man plejer håret med ionisk kontrol for kruset hår. Du kan bruge styleren i flere retninger, som den 2,5 meter lange ledning ikke vil stå i vejen for.

Sensor Protect-teknologi

Sensor Protect-teknologien sikrer at varmen bliver spredt jævnt i børstehovedet, så dine hårstrå ikke tørrer ud. Den har tre varme og kolde indstillinger, der sikrer at du kan skabe lige det look du ønsker. Det efterlader dit hår skinnede og fyldigt.

Der medfølger et beskyttende hylster, som du kan bruge til at vedligeholde din Air Styler.

Sådan bruger du den

Håret skal være cirka 80% tørt og gennemredt, så der ikke er nogen knuder. Opdel håret i sektioner, og anbring hårbørsten under hårlokken tæt på hovedbunden, og hold den så der i et par sekunder for at styrke fylde i rødderne af håret.

Brug børsten til at løfte håret ved rødderne, mens du tørre. Bevæg styleren ned langs hårlokken, og drej børsten væk fra hovedet ved at trykke og holde på rotationsknappen. Samtidig skal du modvirke børstens rotation ved at trække børsten nedad. Dette vil skabe spænding ud gennem hårlokken

Når du er færdig med at benytte styleren, skal du sætte beskyttelsesskærmen over børstehovedet, for at beskytte børsterne.

Produktdetaljer:

 • Volt: 650W
 • Belægning: Keramisk
 • Sensor Protect varmekontrol
 • Størrelse: 50 mm
Det kan vi lide:
 • Lav et nemt blow dry selv
 • Giver et fyldigt, skinnende resultat
 • 2 varme- og 1 kold temperaturindstilling

Sådan plejer du dit hår når du bruger krøllejern

Når man krøller, glatter og føntørre håret, udsætter man det for masser af varme, som gør håret slidt og tørt, og det er derfor vigtigt at tage sig ekstra godt af sit hår hvis man bruger varmeprodukter regelmæssigt. Du får her nogle tips til hvordan du kan sørge for at holde dit hår så sundt som muligt.

Bliv klippet jævnligt

For at sikre dig sundt hår, er det vigtigt at du sørge for at få klippet spidser omkring hver tredje måned, da spidserne på den måde ikke når at blive for slidte eller spalte langt op i håret.

Brug varmebeskyttende produkter

Når du anvender varmeapparater, som krølle- og glattejern, er det vigtigt at du kommer et varmebeskyttende produkt i håret inde, i form af en spray, creme eller olie. Det beskytter, som ordet antyder, mod varme, og så gør det ofte også at din styling får længere holdbarhed.

Indtag de rigtige vitaminer

Det kan være svært at få den korrekte mængde vitaminer igennem kost, så kosttilskud er en oplagt måde at holde dit vitaminindtag oppe på. Vitaminer som A-vitamin, B-vitamin, Biotin, Niacin, C-vitamin og E-vitamin er alle helt essentielle for at vedligeholde et sundt og stærkt hår.

Brug hårkur

Dit hår har godt af at få en omgang intens pleje i ny og næ. Maks. en gang om ugen dog. Det kan, blandt andet, være hårkuren Hair Growth & Protection Hair Mask fra Hairlust, som er en nærende, fugtgivende og reparerende behandling og er perfekt til hår der ofte bliver udsat for varmeapparater.

Brug en god børste

Det kan godt betale sig at betale lidt ekstra for en børste af bedre kvalitet, da de er mere skånsomme mod håret, da børster af dårlig kvalitet kan være for voldsomme og rive meget af håret ud.

Sov med hovedpudebetræk lavet af silke

Silke er et blidt materiale, som er rigtig nænsomt mod håret og ved at skifte til et silkepudebetræk, minimerer du slitage på håret.

Brug håndklæde til håret i mildt materiale

Brug et håndklæde specielt lavet til håret, gerne af bambus, da det er meget blidere mod håret, suger mere, og tynger ikke ned i håret, som almindelige, tunge bomuldshåndklæder gør.

Brug gode produkter

Jo bedre kvalitet varmeapparatet er, jo mindre skader det håret, da det ofte har en beskyttende belægning, der skåner håret for at tørre ud og blive slidt. Dog kan et hyppigt forbrug, af selv de bedste varmeapparater, slide på håret, så det er vigtigt at følge ovenstående råd for at holde dit hår så sundt som muligt, når du benytter krølle- eller glattejern.

Sådan laver du de perfekte krøller

For at skabe de perfekte, smukke krøller, er der nogle ting der er vigtige at huske på når du skal lave krøller i dit hår.

 1. Forbered håret med et varmebeskyttende produkt
 2. Sørg for at krølle håret i en udadgående retning, altså væk fra ansigtet, da det “åbner” dit ansigt op, frem for at pakke det ind med indadvendte krøller. Det lyder måske skørt, men det gør en stor forskel. Du kan dog godt skifte mellem at krølle indad og udad, for at skabe et mere tilfældigt, krøllet finish. Dog skal du sørge for at krølle hårlokkerne der er tættest på dit ansigt, udad.
 3. Del håret op i 4 sektioner. Start med en nedre og øvre sektion, og del derefter de to sektioner op i to lige store dele. Brug klips til at holde håret væk, så du har helt styr på hårsektionerne. Det gør det nemmere for dig at holde styr på og sikre dig at du får krøllet alt håret.
 4. Tag en lille hårlok ad gangen, og sørg for ikke at tage for meget med, da det gør at du ikke får en jævn varmefordeling, og dermed er det kun noget af håret der bliver krøllet. Det kan også gøre at dine krøller ikke holder lige så længe.
 5. Rør ikke dine krøller lige efter du har trukket krøllejernet igennem. Håret er rigtig varmt og du kan risikere at brænde dig.
 6. Når du er færdig med at krølle håret, lader du det køle af i et minuts tid, og så kører du fingrene igennem håret for at løse krøllerne op.
 7. Slut af med at spraye håret med hårspray, så krøllerne holder hele dagen.