Bedste Mascara → De 11 bedste mascara i test (2022)

1
L'Oréal Paris Cosmetics Volume Million Lashes Mascara

L'Oréal Paris Cosmetics Volume Million Lashes Mascara er en del af L'Oréals Million Lashes serie, hvor makeup giganten har skabt en række fabelagtige mascaraer. Denne mascara er dog den helt originale og den slår flere andre mascaraer af pinden, da den har et perfekt doseringssystem, samt sikrer fyldige og adskilte vipper hver gang. Derfor skal du vælge en L'Oréal Paris Cosmetics Volume Million Lashes Mascara Du kan på ingen måde gå galt i byen med…

Til butik →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
L'Oréal Paris Cosmetics Volume Million Lashes Mascara##
Lancôme Grandiôse Extréme Mascara##
Max Factor Rise & Shine Mascara##
L'Oréal Paris Volume Million Lashes Mascara Black Waterproof 78 kr. ComputerSalg
Nilens Jord Jumbo Volume Mascara 142,46 kr. Salling
L'Oréal Paris Cosmetics Volume Million Lashes Excess Mascara##
Nilens Jord Extension Mascara 142,46 kr. Salling
Clinique Lash Power Mascara Black Onyx 147 kr. Proshop.dk
Estée Lauder Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara 186 kr. Proshop.dk
Jane Iredale Longest Lash Mascara 199 kr. Beautycos.dk
Lavinde Copenhagen Unique Volume Mascara##

Mascara er en vigtig del af de fleste kvinders skønhedsrutine. Det er dog langt fra alle kvinder, der har fundet frem til den helt rette mascara for dem. Uanset om du er på jagt efter en mascara, der giver fyldigere eller længere vipper, eller måske bare ikke klumper og drysser i løbet af dagen, så kan du finde den bedste mascara for dig på nedenstående liste. Vi har nemlig samlet de bedste mascaraer ét sted, så du hurtigt kan danne dig et overblik over de bedste produkter på markedet netop nu. På listen finder du flere testvindere, da alle produkterne har klaret sig godt i mascara test. Vi vil faktisk vove at påstå, at vi har verdens bedste mascara med på listen!

L’Oréal Paris Cosmetics Volume Million Lashes Mascara – Den bedste mascara

L’Oréal Paris Cosmetics Volume Million Lashes Mascara er en del af L’Oréals Million Lashes serie, hvor makeup giganten har skabt en række fabelagtige mascaraer. Denne mascara er dog den helt originale og den slår flere andre mascaraer af pinden, da den har et perfekt doseringssystem, samt sikrer fyldige og adskilte vipper hver gang.

Derfor skal du vælge en L’Oréal Paris Cosmetics Volume Million Lashes Mascara

Du kan på ingen måde gå galt i byen med en L’Oréal Paris Cosmetics Volume Million Lashes Mascara, da produktet har klaret sig godt i flere mascara test, bl.a. fra Costume og Pricerunner. Flere testere sværger således til mascaraens gode egenskaber, der sikrer fyldige og adskilte vipper hver eneste gang den benyttes. Dagene hvor man var bange for, at ens mascara klumpede er altså ovre, hvis den gamle mascara udskiftes med en L’Oréal Paris Cosmetics Volume Million Lashes Mascara. Fik vi desuden også nævnt, at produktet er billig i prisen? Så bliver det vist ikke bedre!

L’Oréal Paris Cosmetics Volume Million Lashes Mascara har et perfekt doseringssystem, der sikrer, at der ikke efterlades overskydende mascara på børsten, hvorfor den ikke kommer til at klumpe. Derudover giver doseringssystemet mulighed for at påføre den optimale mængde mascara på ingen tid. Du får en meget klassisk volumenmascara med en stor gummibørste, men på børsten sidder der mindre gummi børstehår, som er med til at sikre, at dine vipper holder sig adskilt under påføringen af mascaraen. Alt i alt får du op til tre gange fyldigere vipper, når du benytter en L’Oréal Paris Cosmetics Volume Million Lashes Mascara.

Det kan vi lide:
 • Optimalt doseringsssystem, så der altid benyttes den rette mængde mascara
 • Bredt børstehoved med små gummi børstehår, så du kan nå alle vipper
 • Ingen risiko for klumper med denne mascara
 • Altid fyldige vipper

Lancôme Grandiôse Extréme Mascara – Den bedste mascara til korte vipper

Med en Lancôme Grandiôse Extréme Mascara får du ingen problemer med at ramme de helt korte vippehår, da denne mascara er opbygget med et anderledes børstehoved end andre mascaraer. Derudover sørger ændringen i børstehovedet også for, at du ikke skal vride håndleddet for at ramme vipperne optimalt.

Derfor skal du vælge en Lancôme Grandiôse Extréme Mascara

Ved første øjekast kan en Lancôme Grandiôse Extréme Mascara godt virke en smule mærkelig, da den er fremstillet med et tykt svanehalset børstehoved af gummi. Af den grund adskiller den sig fra andre mascarabørster, hvilket både får produktet til at skille sig ud og fungere optimalt på korte vippehår, hvor andre børster ikke altid kan ramme ordentligt. Ændringen i mascaraens design er også med til at sikre en lettere påføring af mascara, så du f.eks. ikke skal vride eller bøje dit håndled for at komme til de helt små vippehår. Mascara klarer alle vipperne i lette strøg.

Lancôme Grandiôse Extréme Mascara fås i to farver, sort og brun. Uanset hvilken variant du vælger, så får du voluminøse vipper, der samtidig er adskilte, buet og har fået en del ekstra længde. Du kan altså glæde dig til flotte og iøjnefaldende vipper, hvis du benytter denne mascara. Som en ekstra bonus indeholder mascaraen rose celle ekstrakt, der er med til at genopbygge og beskytte vipperne, så de ikke lider under brugen af mascara på daglig basis.

Det kan vi lide:
 • Anderledes børstehoved, der gør det lettere at komme ind til de mindste vipper
 • Genopbygger vipperne beskytter dem i løbet af dagen
 • Fyldige vipper fra rod til spids

Max Factor Rise & Shine Mascara – Den bedste plejende mascara

Du kan få god daglig pleje af dine vipper, hvis du investerer i en Max Factor Rise & Shine Mascara. Denne mascara indeholder bl.a. vitaminer og protein, der hjælper med at styrke og beskytte dine vipper mod dagligdagens strabadser. Derudover får du massiv volumen og et løft af dine vipper ved at benytte denne mascara.

Derfor skal du vælge en Max Factor Rise & Shine Mascara

Hvis du gerne vil være sikker på, at der bliver taget ordentlig hånd om dine vipper, når du benytter mascara, så skal du investere i en Max Factor Rise & Shine Mascara. Mascaraens formel indeholder nemlig en blanding af vitamin E og protein, der er med til at pleje dine vipper i løbet af dagen. På den måde vil dine vipper ikke være lige så udsat, selvom de udsættes for makeup på daglig basis.

Max Factor Rise & Shine Mascara giver desuden dine vipper et løft, og med den særlige lash-løftende børste, så vil du også opleve, at dine vipper får en massiv volumen og længde ved brug. På den måde får du flotte formede vipper, der skiller sig ud. Du vil desuden kunne undgå, at din mascara klumper eller drysser med denne mascara. Derudover er mascaraen ikke særlig dyr, hvilket gør den oplagt til ethvert budget.

Det kan vi lide:
 • Indeholder E-vitamin og protein, der yder optimal pleje til vipperne
 • Klumper og drysser ikke
 • Sikrer volumen og et løft af vipperne

L’Oréal Paris Volume Million Lashes Mascara Black Waterproof – Den bedste vandfaste mascara

L’Oréal Paris Volume Million Lashes Mascara Black Waterproof er en fantastisk mascara, der skaber fyldige vipper allerede ved første strøg med børsten. Derudover holder mascaraen gennem hele dagen og i al slags vejr, da den er vandfast. Flere eksperter på skønhedsområdet sværger desuden til mascaraerne fra Million Lashes serien.

Derfor skal du vælge en L’Oréal Paris Volume Million Lashes Mascara Black Waterproof

Denne mascara hører med til Million Lashes serien fra mærket L’Oréal, der er blevet prist og rost af flere fremtrædende personen inden for skønhedsverdenen, samt af flere danske mascara test. Af den grund kan du roligt stole på, at du får en fremragende mascara, hvis du investerer i en L’Oréal Paris Volume Million Lashes Mascara Black Waterproof. Mascaraen minder meget om den originale mascara i serien (se produkt nr. 1 på denne liste), men til forskel fra den originale mascara, så er denne variant vandfast. Du skal altså ikke være bange for at begive dig ud i regnvejr eller bade med mascara på, hvis du benytter denne variant.

L’Oréal Paris Volume Million Lashes Mascara Black Waterproof skaber dog stadig fyldige vipper på ingen tid, som resten af Million Lashes serien, selvom den også er vandfast. Du vil derfor opleve at få tre gange så fyldige vipper som med andre mascaraer. Derudover rammer den store gummibørste samtlige hår og adskiller dem fra hinanden ved hjælp af små børstehår. På den måde vil du ikke opleve, at dine vipper klumper sammen. Det er desuden nemt at fjerne mascaraen med makeupfjerner, selvom den er vandfast.

Det kan vi lide:
 • Gummibørsten med små børstehår adskiller effektivt hver enkel vippe
 • Vandfast mascara, der dog er nem at fjerne med makeupfjerner
 • Tre gange så fyldige vipper som med flere andre mascaraer

Nilens Jord Jumbo Volume Mascara – Den bedste veganske mascara

Nilens Jord Jumbo Volume Mascara er en god mascara, der sikrer fylde og længde til vipperne. Derudover plejer mascaraen også dine vipper, så de styrkes på trods af daglig brug af mascara. Som en ekstra bonus er denne mascara veganer- og allergivenlig.

Derfor skal du vælge en Nilens Jord Jumbo Volume Mascara

Hvis du gerne vil undgå animalske ingredienser i dine makeup produkter, så er denne Jumbo Volume Mascara fra Nilens Jord muligvis den bedste mascara for dig. Denne mascara er nemlig fremstillet uden brugen af animalske ingredienser, hvilket gør den veganer venlig. Derudover er mascaraen også fri for parfume, hvilket gør den velegnet til personer med sart hud eller folk der er ramt af allergi, da mascaraen er allergivenlig.

Nilens Jord Jumbo Volume Mascara giver maksimal volumen og længde til vipperne, hvor det specialdesignede store børstehoved hjælper med at opbygge vipperne med farve. Du bestemmer selv hvor store vipper du vil have med denne mascara, da du altid kan lægge flere lag ovenpå hinanden for en mere dramatisk effekt. Du skal desuden ikke være nervøs for, at mascaraen udtørrer dine øjne eller vipper, da den indeholder vitamin E og panthenol, der virker plejende og fugtgivende på dine vippehår.

Det kan vi lide:
 • Produceret uden brugen af animalske ingredienser
 • Indeholder plejende og fugtgivende ingredienser
 • Sikrer lange og fyldige vipper

L’Oréal Paris Cosmetics Volume Million Lashes Excess Mascara – Den bedste volumen mascara

L’Oréal Paris Cosmetics Volume Million Lashes Excess Mascara er en del af L’Oréals Million Lashes serie og skaber dermed et ekstremt voluminøst udseende til dine vipper. Børstehovedet fanger alle vippehår, store som små, så dit look bliver fuldendt.

Derfor skal du vælge en L’Oréal Paris Cosmetics Volume Million Lashes Excess Mascara

Du skal investere i en L’Oréal Paris Cosmetics Volume Million Lashes Excess Mascara, hvis du ikke kan få nok af voluminøse vipper med maksimal definition. Denne mascara sikrer nemlig ekstrem volumen til dine vipper – alle dine vipper. Den specialudviklede børste af gummi er nemlig produceret med små bløde spidser, der nemt fanger de enkelte hår uanset om de er store eller små. Dette er med til at give den bedst mulige volumen og få vipperne til at se flotte ud hver dag.

L’Oréal Paris Cosmetics Volume Million Lashes Excess Mascara er desuden nem at påføre, og du skal ikke være bange for, at mascaraen klumper, da den har et optimalt doseringssystem. Doseringssystemet resulterer i, at der ikke påføres for meget mascara af gangen til dine vipper. Derudover vil L’Oréal Paris Cosmetics Volume Million Lashes Excess Mascara ikke begynde at drysse i løbet af dagen.

Det kan vi lide:
 • Specialdesignet børste, der fanger alle vippehår
 • Maksimal definition og volumen til dine vipper

Nilens Jord Extension Mascara – En vegansk og plejende mascara

Nilens Jord er kendt for at lave gode og mere naturlige produkter end andre mærket og deres Extension Mascara er ingen undtagelse. Produktet indeholder ingen former for parfume og er produceret uden brugen af animalske ingredienser. Dette gør både mascaraen allergi- og veganer venlig.

Derfor skal du vælge en Nilens Jord Extension Mascara

Hvis du gerne vil gøre noget godt for dine vipper, mens du også selv får en fabelagtig mascara, så skal du investere i en Nilens Jord Extension Mascara. Først og fremmest er mascaraen både veganer- og allergivenlig, hvilket bl.a. gør den optimal til personer med sart hud. Derudover tilfører mascaraen både vitamin E, oliven voks og panthenol til dine vippehår. Disse ingredienser er kendt for deres plejende og fugtgivende egenskaber, som er essentiel for pæne vipper.

Nilens Jord Extension Mascara er udviklet med et yderst tyndt børstehoved, der gør det muligt at fange både store og små vippehår, samt påføre et jævnt lag mascara. Børsten hjælper med at give fyldige, lange og separerede vipper, der ikke risikerer at klumpe. Det er desuden nemt at kontrollere børstehovedet, da det er lavet af syntetiske hår.

Det kan vi lide:
 • Allergivenlig og god til sart hud, da mascaraen er fri for parfume
 • Vegansk produkt
 • Plejende ingredienser som vitamin E og panthenol giver fugt til vipperne

Clinique Lash Power Mascara Black Onyx – Den bedste mascara der forlænger vipperne

Clinique Lash Power Mascara Black Onyx er en langtidsvirkende mascara, der i den grad kan være med til at sikre dig flotte og lange vipper. Derudover får du naturligvis også tilført fylde til vipperne, så de ser endnu mere markante ud. Mascaraen er velegnet til alle, og kan derfor sagtens benyttes af folk med linser eller personer med sensitive øjne.

Derfor skal du vælge en Clinique Lash Power Mascara Black Onyx

Leder du efter en mascara, der både giver fyldige vipper og optimal længde til dine vippehår? I så fald er en Clinique Lash Power Mascara Black Onyx lige noget for dig. Mascaraen sikrer nemlig lange og voluminøse vipper ved første strøg, og så er den endda langtidsvirkende, så resultatet holder hele dagen uden at dele af mascaraen drysser af. Du påfører let mascara med den lille asymmetriske børste, der let fanger alle vippehår uanset størrelse.

Med en Clinique Lash Power Mascara Black Onyx har du et fuldendt look, der kan tåle al slags vind og vejr uden at klumpe, drysse eller tvære ud. Du kan endda benytte denne mascara selv, hvis du har sensitive øjne eller benytter kontaktlinser, da den er skånsom og nem at påføre.

Det kan vi lide:
 • Resultatet holder hele dagen, da mascaraen er langtidsvirkende
 • Giver både lange og fylde vipper
 • Testet af øjenlæger, og kan benyttes af folk med sensitive øjne og af linsebrugere

Estée Lauder Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara – Mascara der yder optimal beskyttelse af dine vipper

En Estée Lauder Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara giver voluminøse vipper, hvor hver enkelt vippehår dækkes af mascaraen. Derudover sikrer mascaraen pleje og beskyttelse af dine vipper, så de ikke tynges af at bære mascara.

Derfor skal du vælge en Estée Lauder Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara

Hvis du gerne vil have intens farvning af dine vipper, så skal du se nærmere på denne Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara fra Estée Lauder. Mascaraens børstehoved er udviklet med to typer af børstehår med faste og fleksible fibre, der sikrer en optimal påføring af produktet og hjælper med at adskille vipperne, så de ikke klumper sammen. Farven er desuden intens, og denne bliver kun mere dramatisk af den fyldighed, der tilføres til dine vipper.

Estée Lauder Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara er testet af øjenlæger og er desuden parfumefri, så den kan passe til selv folk med sart hud. Derudover indeholder formlen et plejende vitamin kompleks, der hjælper med at beskytte dine vipper.

Det kan vi lide:
 • Plejende og beskyttende formel
 • Dramatisk og intens farve til vipperne
 • To typer af børstehår, der separerer vipperne og sikrer let påføring

Jane Iredale Longest Lash Mascara – Den bedste brune mascara

Med en Jane Iredale Longest Lash Mascara får du både lange og fyldige vipper i en enkel brun nuance frem for den intense sort, der er dominerende på markedet. Vipperne bliver således markeret uden at være for dramatiske. Den store børste dig til en nem påføring af produktet og formlen indeholder plejende ingredienser.

Derfor skal du vælge en Jane Iredale Longest Lash Mascara

Er en sort mascara ikke helt dig? Så er det heldigt, at der også findes et hav af gode brune mascaraer, heriblandt Jane Iredale Longest Lash Mascara. denne skønne mascara giver både en god mængde farve til dine vipper og så tilfører den længe og fylde til vippehårene. Af den grund er denne mascara især en god investering for dig, der både vil have lange og fyldige vipper. Du kan desuden også købe mascaraen i andre farver end brun.

Jane Iredale Longest Lash Mascara er beriget med havmineraler, hvilket sikrer optimal pleje og næring af dine vipper. Derudover hjælper havalgeekstrakterne med at styrke den enkelte vippe, så den ikke er i risiko for at udtørre eller knække. Du får altså ikke kun smukke vipper med en Jane Iredale Longest Lash Mascara, men også velplejede vipper. Mascaraen er deusden produceret uden irritationsfremkaldende ingredienser, samt fri for parabener og gluten.

Det kan vi lide:
 • Fremstillet uden parabener, gluten og irritationsfremkaldende ingredienser
 • Plejer og fugter vippehårene
 • Sikrer både lange og fyldige vipper

Lavinde Copenhagen Unique Volume Mascara – Den bedste parfumefri mascara

Lavinde Copenhagen Unique Volume Mascara kan benyttes af alle, men er særligt velegnet til personer med allergi eller en sart hud. Det skyldes, at produktet er allergivenlig og produceret uden brugen af parfume, parabener og paraffin.

Derfor skal du vælge en Lavinde Copenhagen Unique Volume Mascara

Hvis du på nogen måde har sart hud, allergi eller ønsker at passe ekstra godt på både vippehår og huden omkring øjnene, så skal du investere i en Lavinde Copenhagen Unique Volume Mascara. Denne mascara er nemlig udviklet i samarbejde med Astma-Allergi Danmark, og er derfor fremstillet uden brugen af parfume, parabener eller paraffin. Det gør mascaraen til den ideelle allergivenlige mascara. Dog går du ikke ned på kvalitet, da mascaraen stadig tilfører optimal volumen til dine vipper – helt uden at klumpe.

Lavinde Copenhagen Unique Volume Mascara er nem at benytte og giver intens farve til dine vipper. Formlen er yderst let, og du kan derfor tilføre lag efter lag uden, at det skader eller tynger vipperne. Formlen er nemlig beriget med jojobaolie, vitamin B5 og Hydrolyzed Ceratonia Siliqua Seed Extract, der tilsammen tilfører en optimal mængde vitaminer og mineraler til dine vipper, så de bliver plejet og styrket.

Det kan vi lide:
 • Udviklet i samarbejde med Astma-Allergi Danmark
 • Giver optimal fylde uden at klumpe
 • Plejer og styrke dine vippehår

Sådan vælger du den bedste mascara for dig:

Der er et par forskellige faktorer, du skal være opmærksom på, når du er på jagt efter din næste mascara. Herunder kan du få et hurtigt overblik over dem:

Plejende egenskaber

Ligesom resten af din krop og hår, så har dine øjenvipper også brug for pleje – især hvis du benytter mascara på daglig basis. Den daglige rutine med mascara og makeup fjerner er med til at slide på dine vipper, og du skal derfor gerne benytte en blid makeup fjerner og en plejende mascara for at vedligeholde vippehårenes styrke.

Du kan derfor med fordel investere i en plejende mascara, der tilfører vitaminer og mineraler til dine øjenvipper. En god ingrediens er den aktive vitamin E, der tilfører fugt og styrker vipperne. Du kan naturligvis også altid gå efter mascaraer uden parabener, parfume o.l. for at sikre dig, at du benytter en mere skånsom mascara.

Type af børste

Det kan være en rigtig god ide, at vælge en børste med både store og små børstehår (gerne i gummi), da en sådan børste bedre kan få fat på alle vippehårene. Dette er især en fordel, hvis du har korte vippehår, da du så vil opnå et pænere resultat. Du vil desuden undgå at dine vipper klumper sammen, så børstehårene adskiller dine vippehår fra hinanden.

Foretrækker du volumen eller længde?

Det kan være en fordel at beslutte på forhånd, om dine vipper har mest brug for længde eller volumen, da ikke alle mascaraer tilbyder begge dele. F.eks. arbejder et aflangt og smalt børstehoved primært med længden på dine vipper, hvorimod en tykkere børste, der følger vippernes form, resulterer i mere fylde til vipperne.

Hvis du gerne vil have begge dele, så kan du udmærket benytte to forskellige mascaraer ovenpå hinanden, hvor den ene fokuserer på længde og den anden på volumen.

Sådan plejer du dine vipper bedst

Hvis dine vipper ofte knækker eller har svært ved at vokse sig lange, så kan det være et tegn på, at dine vipper kunne bruge lidt ekstra pleje. Her kan du med fordel benytte et produkt som vippeserum, da det hjælper med at forlænge vippernes naturlige livscyklus, samt gør dem mere modstandsdygtige. Har du brug for hjælp til at finde den bedste vippeserum til dig? I så fald kan du med fordel finde inspiration i vores guide til de bedste vippeserummer (LINK).

Sådan lægger du den perfekte mascara

Påførslen af den perfekte mascara kommer lidt an på, hvilket look du går efter. Hvis du gerne vil have fyldige vipper, så skal du f.eks. påføre mascaraen i zig-zag, hvorimod du skal lægge et lige strøg over vipperne, hvis du ønsker længere vipper. Herunder kan du læse en generel guide til den optimale påførsel af mascara:

 • Buk dine vipper med en øjenvippebukker – dette skal altid ske FØR du påfører mascara, da dine vipper ellers risikerer at knække
 • Børst eventuelt vipperne med en tør mascarabørste for at mindske risikoen for, at dine vipper klumper sammen, når du påfører mascaraen
 • Læg altid mascara på de nederste vipper først.
 • Påfør mascara til de øverste vipper hefter i enten zig zag bevægelse eller i lige strøg (afhængigt af om du vil have lange eller fyldige vipper). Det er nemmest at påføre mascaraen, hvis du kigger nedad.
 • Hvis du har meget lyse vipper, så kan du med fordel påføre mascara på både inder- og ydersiden af vipperne
 • Gentag eventuelt processen et par gange – og skift mellem lige eller zig zag strøg, hvis du gerne både vil have fyldige og lange øjenvipper
 • Mangler du nogle korte vippehår? Vend børsten lodret, da du så kan fange dem med spidsen af børstehovedet

Du kan udmærket kombinere to mascaraer for at få den optimale fylde og volumen til dine øjenvipper. Dette kan især være en god løsning til særlige lejligheder, hvor dine øjenvipper skal være mere markante end i hverdagen.