Bedste Neglelak → Se de 8 bedste neglelakker i test (2022)

1
Nilens Jord Nail Polish

Du kan ikke gå galt i byen ved at investere i denne neglelak fra mærket Nilens Jord, da du her får en neglelak, der tilbyder optimal dækning og har en lang holdbarhed. På den måde skal du ikke rette neglelakken flere gange for at bibeholde et flot resultat over længere tid. Produktet er desuden fri for parfume og animalske produkter. Derfor skal du vælge en Nilens Jord Nail Polish Hvis du leder efter en ekstremt…

Til butik →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
Nilens Jord Nail Polish 89,96 kr. Nicehair.dk
Essie Nail Polish 66,75 kr. Lyko
OPI Nail Envy Neglelak##
CND Vinylux Nail Varnish 89 kr. Nicehands
YSL La Laque Couture##
Le Mini Macaron Gel Polish 138,75 kr. Lyko
L'Oréal Paris Cosmetics Color Riche Huile##
ProNails Longwear Nail Polish##

En neglelak er ikke bare en neglelak, da du gerne skal have fat i en variant, der både er let at påføre, har en god holdbarhed og ikke udtørrer eller skader dine negle. Heldigvis findes der en række højkvalitets neglelakker på markedet, der netop kan tjekke disse ting af på listen – og vi vil klart anbefale dig at gå efter disse produkter næste gang du er på neglelak indkøb. For at gøre valget så enkelt for dig som muligt, har vi på nedenstående liste samlet en oversigt over de bedste neglelakker. Du kan altså udmærket finde din kommende neglelak i denne store neglelak test – uanset  om du står og mangler en ny neglelak nu eller bare leder efter inspiration.

Nilens Jord Nail Polish – Den bedste neglelak

Du kan ikke gå galt i byen ved at investere i denne neglelak fra mærket Nilens Jord, da du her får en neglelak, der tilbyder optimal dækning og har en lang holdbarhed. På den måde skal du ikke rette neglelakken flere gange for at bibeholde et flot resultat over længere tid. Produktet er desuden fri for parfume og animalske produkter.

Derfor skal du vælge en Nilens Jord Nail Polish

Hvis du leder efter en ekstremt flot neglelak, der lever op til samtlige forventninger, så skal du investere i denne variant fra Nilens Jord. Med denne neglelak får du nemlig optimal dækning efter bare to lag og så holder resultatet endda i lang tid, da neglelakken har en god holdbarhed. Det er nemt at påføre den rette mængde neglelak på kort tid, da den medfølgende pensel er blød, afrundet og fleksibel. På den måde får du også nemmere et ensartet finish.

Denne neglelak variant kan købes i hele 25 forskellige farver og nuancer, hvilket giver dig rig mulighed for at finde frem til den helt rette farve til dig. Du kan endda mixe og matche alt det du har lyst til, hvis du nu falder for flere farver. Uanset hvilken farve du vælger, vil dine negle dog få en smuk glans. Som en ekstra bonus er denne type neglelak fri for parfume og animalske ingredienser, hvilket gør den vegan- og allergivenlig.

Det kan vi lide:
 • Optimal dækning og god holdbarhed
 • Vegansk og parfumefrit produkt
 • Findes i 25 forskellige farver og nuancer

Essie Nail Polish – Den bedste billige neglelak

Med denne Essie Nail Polish kan du være sikker på, at dine fingernegle ser pæne ud i lang tid efter påførslen af neglelak. Du bestemmer selv intensiteten af farven ud fra antallet af lag og så findes denne neglelak i et hav af forskellige farver – både neutrale og mere markante. Neglelakken koster desuden langt fra alverden, og passer derfor til ethvert budget.

Derfor skal du vælge Essie Nail Polish

Hvis du er på udkig efter den bedste billige neglelak, så skal du se nærmere på denne variant fra Essie. Lige netop mærket Essies neglelakker er blevet pris af forbrugere og det er der en særlig grund til. Disse neglelakker koster nemlig langt fra lige så meget som andre fantastiske neglelakker, men holder stadig farven i lang tid. Derudover er den nem at påføre og sikre dig et fantastisk resultat – hver gang.

Gennem årene har Essie videreudviklet deres neglelakker og bredt sig yderligere på markedet, men denne enkle Essie serie er stadig en af de mest priste. Det skyldes muligvis, at produktet er nemt at påføre grundet den særlige afrundede børste og dens egenskab i at mindske risikoen for revner i lakken under brug. Du kan udmærket investere i denne 497 Clothing Optional variant, hvis du gerne vil have en enkel brun neglelak, men der findes et hav af andre farver på markedet, så du kan også finde mere markante farver.

Det kan vi lide:
 • Billig i pris
 • Farven holder i lang tid med mindre risiko for revner i lakken
 • Afrundet pensel for lettere og mere fejlfri påførsel

OPI Nail Envy Neglelak – Den bedste neglelak til skadede negle

Ved at investere i denne type neglelak fra OPI, kan du være sikker på, at skadede og knækkede negle hører fortiden til. Det helt særlige ved denne neglelak variant er nemlig, at den indeholder styrkende proteiner og vitaminer, der forbedrer neglenes modstandsdygtighed. Du vil altså opnå sundere negle med dette produkt.

Derfor skal du vælge en OPI Nail Envy Neglelak

Har du skadede negle eller kunne dine negle bare godt trænge til lidt ekstra pleje? I så fald skal du investere i denne neglelak fra mærket OPI, da produktet både hjælper med at styrke og beskytte dine negle ved brug. Det skyldes, at neglelakken indeholder styrkende proteiner, A og D vitaminer, samt kalcium. I kombination hjælper disse egenskaber med at styrke neglene, så de bliver mere modstandsdygtige og hårde, hvilket skaber de bedste betingelser for lange og sunde negle i fremtiden.

Du kan desuden selv vælge, om du vil benytte denne neglelak under anden neglelak eller alene. Du kan både købe formlen i en gennemsigtig variant eller i farverne sand eller bubble bath. Derudover findes der en variant i serien, som er specielt udviklet til tynde negle. Vi vil anbefale dig at investere i dette produkt, hvis dine negle har brug for ekstra pleje.

Det kan vi lide:
 • Indeholder proteiner og vitaminer, der styrker neglene
 • Forebygger knækkede og skadede negle
 • Kan fås i gennemsigtig variant eller i neutrale nuancer

CND Vinylux Nail Varnish – Den bedste neglelak til tørre negle

En neglelak med plejende egenskaber kan være en rigtig god investering for de fleste. Og med denne neglelak variant fra CND kan du tilføre dine negle al den pleje de har brug for, mens du stadig får en ultra flot og holdbar farve på neglene. Du kan desuden få denne neglelak i et hav af forskellige farver, så du kan bare slå dig løs.

Derfor skal du vælge en CND Vinylux Nail Varnish

Hvis du benytter dig af neglelak til daglig, eller i hvert fald lægger en ny omgang flere gange om måneden, så kan det udmærket tænkes, at dine negle er lidt tørre i det. Nogle neglelakker (eller neglelakfjernere!) har nemlig en udtørrende og skadende virkning på neglene, hvorfor det kan være en god ide at investere i en plejende neglelak, der netop tager forbehold for dette problem. Hvis du gerne vil tage god vare på dine negle, så vil vi anbefale dig at købe denne plejende neglelak fra CND.

Det særlige ved denne neglelak er nemlig, at den indeholder E vitamin, keratin og jojobaolie. Du kan altså være sikker på, at dine negle får en lang række plejende og fugtgivende ingredienser tilført, der er med til at styrke og beskytte dem. Derudover holder lige netop denne type neglelak også i op til syv dage og der er minimal risiko for revner i lakken under brug. Du kan få neglelakken fra CND i flere farver, så det er bare med at finde en nuance, der passer til dit behov.

Det kan vi lide:
 • Indeholder vitamin E, keratin og jojobaolie for optimal pleje og fugt
 • Holdbarhed i op til 7 dage med mindre risiko for revner i lakken
 • Beskytter neglene mod skader

YSL La Laque Couture – Den bedste hurtigtørrende neglelak

Med denne neglelak fra YSL kan du nemt lægge en ny omgang neglelak – også selvom du snart skal ud af døren. Det skyldes, at dette produkt er særligt hurtigtørrende, hvilket sikrer, at du ikke skal vente flere timer på at kunne bruger hænderne igen efter påførsel af neglelak. Resultatet er desuden langtidsholdbart og varianten kommer i flere unikke farver.

Derfor skal du vælge en YSL La Laque Couture

Hvis du er på jagt efter en hurtigtørrende neglelak, der endda formår at skille sig ud fra andre varianter, så skal du se nærmere på denne type fra mærket Yves Saint Laurent. Først og fremmest er neglelakken udviklet med en hurtigtørrende formel, der sikrer, at du hurtig kan komme videre med dine gøremål efter påføring af neglelak. Derudover fås neglelakken i flere yderst markante og gennemtrængende farver, heriblandt nuancer med holografiske detaljer, men du kan naturligvis også få den i mere neutrale farver, hvis du foretrækker dette.

Denne neglelak fra YSL påføres med en let børsteapplikator, der hjælper dig til en præcis og hurtig påføring uden risiko for striber på neglen. Derudover er formlen beriget med rosenolie, der er med til at styrke, fugte og beskytte neglene mod slitage. Du vil derfor ikke opleve, at dine negle blive svage ved brug af dette produkt, selvom du benytter neglelak i hverdagen.

Det kan vi lide:
 • Hurtigttørrende og nem at påføre uden risiko for striber
 • Skiller sig ud fra andre farver og nogle er endda holografiske
 • Beriget med rosenolie, der hjælper med at styrke, fugte og beskytte neglene

Le Mini Macaron Gel Polish – Den bedste gel neglelak

Med denne gel neglelak har du mulighed for at lægge en flot og ekstra holdbar neglelak derhjemme, så længe du har det rigtige udstyr til gelneglelak. Lige netop denne lak er en særlig 3-i-1 formel, så du både får base coat, farve og top coat i ét produkt. Neglelakken beskytter desuden mod hudirritationer og kan altid blive opbygget i farven.

Derfor skal du vælge en Le Mini Macaron Gel Polish

Hvis du leder efter den bedste gel neglelak, så er du kommer til det rette sted, da denne variant fra Le Mini Macaron i den grad lever op til alle forventninger. Produktet er en særlig 3-i-1 variant, der både fungerer som en base coat, farve og top coat. Du skal derfor ikke ud og investere i flere neglelakker, så længe du har denne variant på hylden. Med denne neglelak kan du være sikker på at få en god dækning, da formlen er rig på pigmenter. Derudover kan du altid opbygge farven yderligere, hvis du ønsker et mere markant resultat.

En anden ting, der får denne gel neglelak til at skille sig ud er, at den er udviklet til at beskytte mod hudirritationer. Den føres desuden i et hav af farver (mere end 45 stk!) og du kan derfor altid finde en farve, der passer til dit humør, outfit etc. Derudover holder resultatet i op til 10 dage, så du kan altså nyde din farve længe efter påføring.

Det kan vi lide:
 • Optimal 3-i-1 gel neglelak, der føres i +45 farver og nuancer
 • Professionelt resultat i op til 10 dage
 • Rig på pigmenter for en god dækkeevne, og farven kan altid opbygges

L’Oréal Paris Cosmetics Color Riche Huile – Til dig, der ønsker en billig og skinnende neglelak

Du behøver ikke at have det største budget for at få råd til denne fine og skinnende neglelak fra L’Oréal Paris Cosmetics. Alligevel får du dog en gennemtrængende farve, der er fuld af intense pigmenter og fine olier. Du kan både få farven i denne flotte røde nuance eller i en rosa, sort eller gennemsigtig variant.

Derfor skal du vælge en L’Oréal Paris Cosmetics Color Riche Huile

Er du på udkig efter en neglelak med en mere gennemtrængende og glødende farve? I så fald skal du se nærmere på denne neglelak variant fra L’Oréal, da den indeholder en blanding af intense pigmenter og fine olier, hvilket er med til at give lakken en mere cremet konsistens. Det resulterer i, at neglelakken får en skinnende overflade, når den påføres.

Den praktiske og brede børste hjælper desuden med en nem og præcis påføring. Neglelakken fås i en gennemsigtig og sort variant, samt i rosa og røde nuancer. Du kan derfor selv vælge om du vil benytte en sprudlende farve eller vælge en mere naturlig nuance.

Det kan vi lide:
 • Skinnende neglelak med en fast og cremet konsistens
 • Billig i pris
 • Indeholder intense pigmenter og fine olier

ProNails Longwear Nail Polish – Den bedste glimmer neglelak

Med denne neglelak kan du tilføre et ekstra pift til dit outfit. Her ser du nemlig den bedste glimmer neglelak, der både er nem at påføre, holder længe og som ikke hænger fast i tøjet. Som en ekstra bonus kan denne neglelak udmærket fjernes uden brugen af acetone.

Derfor skal du vælge en ProNails Longwear Nail Polish

Hvis du leder efter en neglelak, der kan tilføre lidt fest og farver til dit outfit, så skal du se nærmere på denne variant fra ProNails. Her får du nemlig en rigtig fin glimmer neglelak i en enkel rosa farve, men du kan naturligvis vælge mellem en lang række af farver (endda også nogle, der ikke har decideret glitter i sig). Uanset hvilken farve du vælger, så får du dog en markant farve med en lang holdbarhed.

Produktet kommer med en afrundet og flad pensel, der gør det let at påføre den rette mængde af neglelak til neglen, samt fordele det optimalt. Derudover kan lige netop denne neglelak udmærket fjernes uden brugen af acetone.

Det kan vi lide:
 • Flot glimmer neglelak, der findes i flere farver (også uden glitter)
 • Nem at påføre grundet afrundet og flad pensel
 • Kan fjernes uden brugen af acetone

Tips til dig der ønsker den flotteste neglelak:

Få neglelakken til at holde længere

Et godt råd til at få neglelakken til at holde længere, uanset hvilken variant du har valgt at investere i, er at benytte en basecoat under og en topcoat over neglelakken. Begge dele er normalt gennemsigtige og hjælper ikke kun med at forlænge holdbarheden af din neglelak, men også med at beskytte dine negle, hvis farven er meget intens. Basecoaten hjælper f.eks. med at sikre en mere jævn overflade inden du påfører neglelakken, men dækker også neglen med et gennemsigtigt lag, så dine negle f.eks. ikke virker rødlige efter, at du har båret en rød neglelak. Topcoaten giver en flot finish og sørger for, at farven holder bedre. Derudover vil du også mindske risikoen for revset neglelak, hvis du benytter dig af en topcoat.

Hvis du nu står i vildrede om, hvilken topcoat du skal vælge, så vil vi anbefale dig at se nærmere på denne All-In-One Base & Top Coat variant fra Essie. Her får du nemlig et multifunktionelt produkt, der både kan fungere som base- og topcoat, så du ikke skal investere i flere forskellige produkter. Formlen er beriget med arganolie og den vil derfor pleje dine negle og styrke dem. Lakken forlænger generelt holdbarheden på samtlige neglelakker og tilfører også glans til det endelige resultat.

Vil du hellere have en mat topcoat?

Det er langt fra alle, der er vild med det skinnende og glansfulde look, som flere topcoats tilfører til neglen. Hvis du er typen, der foretrækker en mere mat udseende neglelak, så kan du med fordel investere i denne Le Mini Macaron Matte Topcoat. Den matte topcoat har præcis de samme egenskaber som en almindelig topcoat, da den stadig hjælper med at forlænge holdbarheden på din underliggende farvede neglelak. Du mindsker simpelthen bare glansen fra neglelakken og erstatter den med en mat overflade. Lige netop denne mat topcoat fra Le Mini Macaron kan endda sørge for, at neglelakken holder i hele tre uger!

Du skal dog gerne være opmærksom på, at brugen af denne matte topcoat fra Le Mini Macaron kræver en LED lampe, da produktet er gelbaseret. Du kan dog finde et hav af forskellige matte topcoats på markedet – og du kan med fordel søge inspiration i de ovenstående neglelakker, da flere af disse varianter har diverse topcoats i deres sortiment.

Sådan plejer og passer du dine negle

Det er vigtigt, at pleje sine negle med jævne mellemrum for at opnå et pænt resultat og sunde negle. Dette gælder uanset om du benytter neglelak i hverdagen eller ej. Dine negle vil nemlig altid have godt af at få tilført lidt ekstra pleje og fugt, da de så kan blive mere resistente og modstandsdygtige over for vind og vejr. Sunde og modstandsdygtige negle vil desuden også mindske risikoen for, at dine negle knækker.

Neglebåndene spiller en væsentlig rolle i pæne og sunde negle, og du kan derfor med fordel benytte en Cuticle Cream fra mærket Herôme, hvis du gerne vil mindske risikoen for ødelagte, tørre og flossede neglebånd. Cremen hjælper desuden også med at genopbygge neglebåndene, hvis de allerede er ødelagte. Formlen indeholder bl.a. vitamin F og aloe vera, så du investerer altså i en creme, der effektivt trænger ind i huden, virker helende og hjælper med at genoprette fugtbalancen. Cremen absorberes desuden hurtigt, så du skal ikke bekymre dig om fedtede hænder efter brug.

Plejeprodukter til neglene

Udover ovenstående creme til forebyggelse og gendannelsen af ødelagte neglebånd, så kan du udmærket benytte denne CND RescueRxx Daily Keratin Treatment til dine skadede negle. Produktet reparerer effektivt både ødelagte, skadede og slidte negle grundet den intense keratinbehandling. Du vil endda kunne se resultater efter blot en uges behandling, så der er ingen grund til at springe denne type pleje over. Udover keratinprotein så indeholder denne behandling også jojoba- og mandelolie, der plejer neglepladen og den omkringliggende hud, samt tilfører en optimal mængde fugt til området. På den måde vil dine negle og neglebånd bibeholde / få genoprettet deres fleksibilitet og modstandsdygtighed

Hvis du er typen, der går meget med neglelak, så skal du gerne finde en neglelakfjerner, der er skånsom mod dine negle og neglebånd, samt tilfører dem en optimal mængde pleje. På den måde kan du forhindre, at brugen af neglelak ødelægger dine negle i længden. Vi vil anbefale dig at benytte Herôme Nail Hardener Extra Strong 10 ml + Caring Nail Polish Remover (købes som et sæt), da du her både får en fremragende og acetone fri neglelakfjerner, der kan fjerne selv den mest genstridige neglelak uden problemer. Behandlingen kan foretages med jævne mellemrum, da den stimulerer neglevæksten og binder hornpladerne sammen. På den måde vil du undgå flækkede negle på blot 14 dage, da neglene bliver styrket med denne behandling.

Pas på neglene løbende

Uanset om du benytter dig af plejende produkter til dine negle eller ej, så skal du dog huske at tage vare på dine negle ved brug af en fil. Dine negle er nemlig i større risiko for at flække jo større de er – og så kan en fil også være med til at mindske ujævnheder på neglen. Derudover er det trods alt også mega irriterende, når en flækket negl sidder fast i trøjen fordi man ikke fik filet den i tide. Hvis du leder efter en god neglefil til at holde neglene i en god længde, så vil vi anbefale dig at investere i disse Herôme 4-Way Perfect Nail Buffer.

Med denne type neglefil kan du både file kanten af neglene og overfladen, så begge dele er præsentable. Lige netop denne neglefil kommer faktisk i et beskyttende etui, så du kan tage den med dig på farten, hvis du oplever behovet for det.

Helt grundlæggende skal du altså sørge for at passe godt på dine negle, så du mindsker risikoen for skader på dem. Samtidig vil din neglelak kommer til at holde længere og se pænere ud, hvis den påføres på jævne og præsentable negle. Der er altså ingen grund til ikke at passe lidt ekstra godt på sine negle.