Bedste Neglelakfjerner → De 8 bedste neglelakfjernere på markedet

1
Herôme Caring Nail Polish Remover

Med en lakfjerner fra Herôme kan du nemt få fjernet al neglelak og samtidig give dine negle en god plejende behandling. På den måde holder du dine negle stærke og sunde. De helt store fordele ved at vælge denne neglelakfjerner er, at den er fri for acetone og kan benyttes på alle former for kunstige negle. Derfor skal du vælge en Herôme Caring Nail Polish Remover Hvis du er på jagt efter den bedste neglelakfjerner…

Til butik →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
Herôme Caring Nail Polish Remover 73,91 kr. Parfumdreams.dk
Herôme Nail Corrector Pen 78 kr. Salling
Benecos Natural Nail Polish Remover 37,56 kr. Rossmann
Apotekets neglelakfjerner 50 kr. Ugleapotek
Vitry MagicTouch neglelakfjerner##
Essie Leave No Trace Glitter Nail Polish Remover##
Cutex strengthening Neglelak fjerner 38 kr. Beautycos.dk
Depend Super Quick Neglelakfjerner##

Det er essentielt at investere i en god neglelakfjerner, hvis du går med neglelak – uanset om det er til hverdag eller kun ved særlige lejligheder. Du skal helst have fingrene i en variant, der effektivt fjerner neglelakken uden at skade eller udtørre dine negle, neglebånd eller hud.

Faktisk kan du meget vel også holde øjnene åbne efter varianter med plejende egenskaber, så du får det optimale ud af produktet. Det kan dog være svært at finde frem til den helt rigtige neglelak, da der findes et hav af forskellige varianter på markedet. Af den grund har vi i denne artikel samlet de bedste neglelakfjernere ét sted, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over udvalget af de bedste typer.

Herôme Caring Nail Polish Remover – Den bedste neglelakfjerner

Med en lakfjerner fra Herôme kan du nemt få fjernet al neglelak og samtidig give dine negle en god plejende behandling. På den måde holder du dine negle stærke og sunde. De helt store fordele ved at vælge denne neglelakfjerner er, at den er fri for acetone og kan benyttes på alle former for kunstige negle.

Derfor skal du vælge en Herôme Caring Nail Polish Remover

Hvis du er på jagt efter den bedste neglelakfjerner på tværs af mærker, så skal du investere i denne Caring Nail Polish Remover fra Herôme. Her får du nemlig en acetonefri og mild neglelakfjerner, der hurtigt og nemt fjerner selv vanskelig lak. Den unikke blanding af ingredienser fortynder lakken uden, at dine negleplader opløses. Derudover dufter denne neglelakfjerner dejligt og fordamper desuden ikke.

Den helt store fordel ved at vælge denne neglelakfjerner fra mærket Herôme, udover at den er mild og effektivt fjerner neglelak uden at skade neglene, er, at den også kan anvendes til alle former for kunstige negle. Der er altså garanti for gode resultater uanset om den benyttes på kunstige eller naturlige negle.

Det kan vi lide:
 • Kan anvendes på både naturlige og kunstige negle
 • Fremstillet uden brugen af acetone, men fjerner stadig effektivt alle typer af lak
 • Fordamper ikke

Herôme Nail Corrector Pen – Den bedste neglelakfjerner pen til mindre rettelser af neglelakken

Du kan nemt komme alle småfejl til livs, når du lægger neglelak, hvis du benytter denne korrektionsstift fra Herôme. Du vil altså kunne opnå et bedre resultat med denne neglelakfjerner pen uden at skulle lægge en helt ny omgang neglelak. Produktet er desuden acetonefri og udtørrer ikke huden ved brug.

Derfor skal du vælge en Herôme Nail Corrector Pen

Er du typen, der ofte kommer til at påføre en smule neglelak uden for neglen? Så skal du overveje at investere i en korrektionsstift som denne variant fra mærket Herôme. Med en korrektionsstift kan du nemlig rette mindre fejl ved påføring af neglelak uden de store problemer. Du skal således heller ikke være nervøs for at ødelægge resten af neglelakken på fingeren, da den tynde stift nemt kan fjerne lak fra neglebånd og huden omkring neglen uden problemer.

Denne effektive korrektionsstift er yderst effektiv uden at skade og udtørre huden. Du skal altså ikke være nervøs for at benytte pennen på hverken hud eller neglebånd. Derudover er neglelakfjerneren acetonefri. Ved at investere i denne type neglelakfjerner får du desuden en pakke med hele tre ekstra stifter. Så har du mulighed for at rette neglelakken til over længere tid.

Det kan vi lide:
 • Hjælper med at rette mindre småfejl ved påføring af neglelak
 • Udtørrer ikke huden og er fremstillet uden brugen af acetone
 • Der medfølger tre ekstra stifter i købet

Benecos Natural Nail Polish Remover – Den bedste acetonefri neglelakfjerner

Denne neglelakfjerner fra Benecos er mere naturlig end andre varianter, da den bl.a. er fremstillet af økologiske og veganske ingredienser. Derudover indeholder den olier fra citron- og appelsinskal, så dine negle også bliver plejet. Produktet fjerner neglelak særdeles mildt, da blandingen fortynder lakken, så du nemt kan fjerne laget med en vatrondel.

Derfor skal du vælge en Benecos Natural Nail Polish Remover

Hvis du gerne vil være sikker på, at du ikke tilfører dine negle en dårlig væske, når du skal have fjernet neglelak, så skal du se nærmere på denne neglelakfjerner fra mærket Benecos. Her får du nemlig en mild og skånsom neglelakfjerner, der endda både er vegansk og økologisk. Du kan derfor roligt stole på, at der er benyttet ordentlige ingredienser til fremstillingen af denne neglelakfjerner.

Derudover fjerner produktet skånsomt lakken ved at fortynde den, så du kan ‘trække’ den af med vatrondellen. På den måde skader du hverken negle eller neglebånd, men efterlader dem i stedet pæne og rene. Produktet indeholder desuden olier fra appelsin- og citronskræl, der hjælper med at give en velduftende og blid neglelakfjerner. Lige netop denne variant er desuden fremstillet uden brugen af alkohol og acetone, hvilket gør den mere skånsom over for din hud og negle.

Det kan vi lide:
 • Fri for acetone og alkohol
 • Vegansk og økologisk produkt
 • Indeholder bl.a. appelsin- og citronskrælolie

Apotekets neglelakfjerner – Den bedste billige neglelakfjerner

Du kan ikke gå galt i byen med en neglefjerner fra Apoteket, da denne variant både er billig i prisen og indeholder en meget kort liste af ingredienser. Du har derfor fuldt overblik over, hvad din neglelakfjerner indeholder. Derudover kommer produktet med et børnesikret låg, så der ikke sker uheld i hjemmet.

Derfor skal du vælge en Apotekets neglelakfjerner

Er du på udkig efter en billig neglelakfjerner, der er til at betale på ethvert budget? I så fald skal du investere i Apotekets neglelakfjerner, da du her får hele 200 ml indhold til en billigere pris end flere andre neglelakfjernere. Derudover er produktet helt enkelt i opbygningen, da det kun indeholder acetone og vegetabilsk olie, og så er det endda dermatologisk testet.

Neglelakfjerneren fra Apoteket kan benyttes på naturlige negle, hvor den virker effektivt, men samtidig skånsomt. Det betyder kort sagt, at den får bugt med al slags neglelak uden at udtørre hud eller skade neglene. Som en ekstra bonus kommer denne flaske med et børnesikret skruelåg, så du ikke skal være nervøs for, at dine børn finder og åbner flasken.

Det kan vi lide:
 • Fjerner effektivt neglelak uden at udtørre hænder og negle
 • Indeholder udelukkende acetone og vegetabilsk olie
 • Udstyret med børnesikret låg

Vitry MagicTouch neglelakfjerner – Til dig, der vil kunne fjerne neglelak hvor som helst

Med denne neglelakfjerner fra Vitry kan du hurtigt fjerne neglelak på farten uden at skulle bekymre dig om vatrondeller eller at spilde produktet. Du skal nemlig i stedet bare stikke neglen ned i denne beholder og dreje fingeren rundt, hvorefter neglelakken vil blive fjernet.

Derfor skal du vælge en Vitry MagicTouch neglelakfjerner

Det er langt fra alle, der kan lide at benytte vatrondeller og flydende neglelakfjerner til fjernelsen af lak. Heldigvis er der forskellige valgmuligheder til at slippe uden om fjernelsen af neglelak på denne måde – og denne variant fra Vitry kan helt sikkert anbefales. Med denne neglelakfjerner skal du nemlig blot placere fingeren i beholderen og dreje fingeren lidt rundt. Herefter vil skummet i beholderen fjerne neglelakken.

Du skal altså på ingen måde bekymre dig om dosering e.l., hvis du benytter denne variant. Derudover kan du nemt have den med på farten, da den ikke er flydende eller kræver remedier for at kunne benyttes. Dét er smart! Produktet indeholder bl.a. en blanding af vand, glycerin, parfume og abrikosolie.

Det kan vi lide:
 • Optimal fjernelse af neglelak uden brug af remedier, såsom vatrondeller
 • Kan tages med på farten
 • Skånsom fjernelse af neglelak grundet opbygning med skum

Essie Leave No Trace Glitter Nail Polish Remover – Den bedste neglelakfjerner til glimmerneglelak

Du behøver ikke lede længere, hvis du er på jagt efter den bedste neglelakfjerner til glitterneglelak. Denne neglelakfjerner fra Essie er nemlig udviklet til lige netop dét formål. Det gør, at du nemt kan fjerne glitter og tekstur neglelak uden problemer og uden at der efterlades rester på neglene.

Derfor skal du vælge en Essie Leave No Trace Glitter Nail Polish Remover

Er du stor fan af neglelak med glimmer? Eller måske benytter du bare den slags til lidt finere arrangementer. Uanset hvad, så kan du med fordel investere i en speciel neglelakfjerner til glitterneglelak, hvis du ejer sådan en type, da det ellers kan være svært at fjerne neglelakken. Du risikerer desuden også at skade neglen i en vis grad, hvis du benytter almindelige neglelakfjernere til fjernelsen af glitter og tekstur neglelak, da kornene kan ridse i neglens overflade.

Denne neglelakfjerner fra Essie til glimmer og tesktur neglelak indeholder dog en unik formel med særlige skrubbekorn, der nemt og hurtig fjerner alle lakrester uden at efterlade mærker på den naturlige negl.

Det kan vi lide:
 • Fjerner effektivt glitter og tekstur neglelak
 • Efterlader hverken rester eller mærker på neglen

Cutex strengthening Neglelak fjerner – En billig neglelakfjerner, der er god til kunstige negle

Du kan med fordel investere i denne neglelakfjerner fra Cutex, hvis du gerne vil have en mild variant, der også er velegnet til brug på gelé- og akrylnegle. Derudover kan denne neglelakfjerner også være oplagt til folk med skadede eller svage negle, da formlen indeholder pro-vitamin B5.

Derfor skal du vælge en Cutex strengthening Neglelak fjerner

Hvis du leder efter en god neglelakfjerner, der både fungerer til fjernelsen af lak på naturlige og kunstige negle, så skal du investere i denne variant fra mærket Cutex. Denne neglelakfjerner er nemlig ideel til brug på kunstige negle som gelé- eller akrylnegle, men kan også gøre en stor forskel for skadede eller svage negle og neglebånd.

Cutex neglelakfjerner kan benyttes til flere typer af negle, da den indeholder pro-vitamin B5, hvilket virker styrkende og beskyttende. Derudover indeholder formlen også protein og hvidtningseffekt, der specielt har en indvirkning på skøre og svage negle. Produktet er desuden mild mod både negle og neglebånd ved fjernelsen af lak, da den er fremstillet uden brugen af acetone. Fik vi desuden nævnt, at denne neglelakfjerner er umådelig billig? Du skal altså ikke engang spare op for at få råd til denne lakfjerner.

Det kan vi lide:
 • Kan også benyttes til fjernelse af neglelak på akryl- og gelénegle
 • Styrker negle og neglebånd grundet opbygning med pro-vitamin B5
 • Mild formel uden acetone
 • Ekstrem billig i prisen

Depend Super Quick Neglelakfjerner – Den bedste olie- og parfumefri neglelakfjerner

Hvis du leder efter en god neglelakfjerner til naturlige negle, så skal du investere i denne Super Quick Neglelakfjerner fra Depend. Produktet er acetonefri og fremstillet uden brugen af parfume, farve og olie. Grundet denne opbygning vil neglelakfjerneren ikke beskadige dine negle ved brug.

Derfor skal du vælge en Depend Super Quick Neglelakfjerner

Kan du godt være en smule utålmodig, når det kommer til fjernelsen af neglelak? I så fald er denne variant fra mærket Depend muligvis noget for dig, da produktet sikrer lynhurtig fjernelse af neglelak uden de store problemer. Du skal dog være opmærksom på, at denne type neglelakfjerner ikke kan benyttes på kunstige negle.

Som en ekstra bonus har denne neglelakfjerner fra Depend en mere skånsom opbygning, da den både er fri for farve, parfume og olie. På den måde vil produktet ikke forårsage misfarvninger eller efterlade rester på neglene. Produktet indeholder desuden ingen acetone, så der er heller ingen risiko for, at den vil beskadige den naturlige negleflade ved fjernelsen af neglelak. Hvis du stadig ikke er helt solgt på denne variant, så kan vi også fortælle, at produktet er billig i pris.

Det kan vi lide:
 • Fri for acetone, parfume, farve og olie for en bedre opbygning
 • Billig i pris

Sådan passer og plejer du dine negle

Hvis du gerne vil undgå situationer, hvor dine negle knækker eller dine neglebånd rives op, så skal du overveje at benytte plejende produkter til dine negle med jævne mellemrum. Dette gælder desuden uanset om du benytter dig af neglelak i hverdagen eller ej, om du påsætter kunstige negle eller ej og om dine negle generelt er stærke eller ej. For at sikre en optimal styrke og pleje af neglene, kan alle nemlig have brug for lidt ekstra hjælp. Og det er vel at foretrække at forebygge skader frem for at behandle dem, når de så opstår.

Du kan med fordel investere i en Australian Bodycare Nail Repair, hvis du oplever misfarvede, ru eller revnede negle. Denne neglebehandling består nemlig af Tea Tree Oil og vitamin E, der optimalt bekæmper alt fra neglesvamp til negleproblemer. Derudover hjælper lige netop dette produkt med at beskytte, styrke og stimulere neglene, så de får en sund vækst fremover. Produktet er dermatologisk testet, fri for parabener og vegansk. Der er altså en lang række årsager til, hvorfor denne behandling er værd at investere i.

Hvis du derimod lider af svage og bløde negle, så kan du også se nærmere på denne Herôme Nail Hardener Extra Strong. Denne behandling giver stærke, hårde og længere negle på blot 14 dage, så den er altså oplagt til dig, der næsten ikke kan vente med at se resultater. Behandlingen hjælper med at stimulere neglevæksten og binde hornpladerne sammen, så neglene ikke flækker helt så let. Du skal dog være opmærksom på, at du ikke kan benytte neglelak i den periode, hvor du benytter dig af neglebehandlingen.

Husk en god håndcreme

Du kan have nok så pæne og fine negle, men hvis din hud på hænderne er ru, tør eller irriteret, så vil du slet ikke kunne sætte pris nok på dine flotte negle. Af den grund kan du med fordel også investere i en fantastisk håndcreme, så dine hænder altid er bløde og fugtede i hverdagen. Vi har skrevet en guide til de bedste håndcremer på markedet, så du nemt og hurtigt kan finde frem til den bedste håndcreme for dig. Du finder vores artikel om emnet her (LINK).

Ønsker du at blive klogere på de bedste neglelakker på markedet?

Nu hvor du ved, hvilken neglelakfjerner, der fungerer bedst for dig og dine negle, så kan du måske også forkæle neglene ved at investere i en af de bedste neglelakker på markedet? I vores artikel om emnet kan du således blive klogere på, hvilke neglelakker der holder længst, har den bedste opbygning og er bedst til prisen. På listen finder du udelukkende produkter, der har klaret sig godt i test, så du kan roligt stole på deres egenskaber. Du finder artiklen om de bedste neglelakker her.

Overvejer du derimod at kaste dig ud i brugen af gel neglelak for at få et mere holdbart resultat, så kan vi også guide dig til de bedste typer af gel neglelakker. Der findes trods alt et hav af varianter, men det kan være svært at finde hoved og hale i, hvilke typer, der er bedst ud af alle dem, der findes på markedet. Du kan læse mere om fordelene ved at benytte gel neglelak og blive guidet til de bedste varianter i denne artikel.