Bedste Øjencreme (2021) → Sådan slipper du hurtigt af med rynker!

Indholdsfortegnelse

Huden omkring øjnene er ultra sart, hvilket betyder, at den har brug for ekstra pleje og fugt i dagligdagen. Netop fordi huden i øjenområdet er så tynd og sart, risikerer man lettere at der opstår fine linjer og rynker i området. De almindelige ansigtscremer er ikke altid nærings- og fugtgivende nok til at opretholde en god balance i øjenområdet. Af den grund kan du med fordel investere i en god øjencreme for at sikre de optimale betingelser for den sarte og tynde hud. I denne artikel har vi samlet de bedste øjencremer på markedet, så du nemt kan finde frem til den rette variant for dig. De nedenstående produkter er udvalgte ud fra deres resultater i øjencreme test, så du kan roligt stole på, at dette er stedet du finder den bedste øjencreme til dig, der rent faktisk virker!

Beauté Pacifique Crème Métamorphique A-vitamin øjencreme#1 Beauté Pacifique Crème Métamorphique A-vitamin øjencreme – Den bedste øjencreme

Beauté Pacifique Crème Métamorphique A-vitamin øjencreme hjælper dig med at bekæmpe alt lige fra træthedstegn til fine linjer og rynker etc. Cremen er specielt designet til at binde fugt i hudoverfladen, så huden omkring øjnene bliver mere robust.

 • Opbygning med bl.a. vitamin A og E for at binde fugten i huden
 • Mindsker træthedstegn og rynker ved øjenområdet
 • Beskytter huden mod frie radikaler
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
215,00 215,00 til butik

Derfor skal du vælge en Beauté Pacifique Crème Métamorphique A-vitamin øjencreme

Du kan ikke gå helt galt i byen med en Beauté Pacifique Crème Métamorphique A-vitamin øjencreme, da denne øjencreme har klaret sig godt i diverse øjencreme tests. Du kan derfor stole på, at produktet lever op til dine forventninger. Helt grundlæggende er øjencreme udviklet med både vitamin A og E, der tilsammen binder fugten i hudoverfladen og beskytter øjenområdet mod bl.a. frie radikaler. Derudover booster vitamin A f.eks. også hudens regenerationsevne.

Beauté Pacifique Crème Métamorphique A-vitamin øjencreme indeholder også squalane, glycerin, aloe vera ekstrakt, hvedeaminosyrer, hydrolseret kollagen og hyaluronsyre. Alle disse ingredienser er med til at sikre de optimale betingelser for din hud omkring øjnene ved bl.a. at tilføre området en god mængde fugt, samt virke beroligende på huden. Derudover beskytter cremen den sarte hud, samt mindsker tegn på aldring.


Clinique All About Eyes Rich#2 Clinique All About Eyes Rich – Den bedste øjencreme til tør hud

Ved at investere i en Clinique All About Eyes Rich får du en cremet og rig øjencreme, der i den grad tager vare på tør hud. Cremen plejer huden og sikrer den en ideel mængde næring og fugt, hvilket mindsker risikoen for og tydeligheden af hævelser og mørke rande omkring øjnene.

 • Velegnet til brug på tør hud
 • Øjencreme mod mørke rande, der også mindsker hævelser
 • Parfumefri og testet af øjenlæger
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
265,00 265,00 til butik
299,00 299,00 til butik
396,50 435,50 til butik

Derfor skal du vælge en Clinique All About Eyes Rich

Uanset om du lider af hævelser, mørke rander, tør hud e.l., så kan du benytte en Clinique All About Eyes Rich. Denne øjencreme er nemlig velegnet til at modvirke ovenstående problemer, da den rige formel netop går ind og tilfører huden den manglende mængde af fugt og næring. Ved daglig brug af denne creme vil du altså opleve, at hævelserne omkring dine øjne, fremkomsten af mørke rande og tørhed i området bliver mindre.

Clinique All About Eyes Rich er desuden oplagt for personer med allergi eller sensitiv hud, da denne rige øjencreme er fremstillet uden parfume. Derudover er cremen endda testet af øjenlæger, så du kan roligt stole på, at den gør underværker for din sarte hud omkring øjnene.


Vichy Idealia Serum#3 Vichy Idealia Serum – Til dig, der ønsker hurtige resultater

Vichy Idealia Serum er optimal til brug på stresset, overanstrengt eller UV beskadiget hud, da serummet booster hudens glød, giver en ensartet hudtone og mindsker træthedstegn. Serummet vil endda også have en positiv virkning på hud udsat for forurening og cigaretrøg, samt påvirkninger ved ubalanceret kost.

 • Resultater kan ses efter blot otte dages brug
 • Velegnet til alle aldre og hudtyper – selv sensitiv hud
 • Mindsker træthedstegn og forbedrer hudens kvalitet
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

Derfor skal du vælge en Vichy Idealia Serum

Kan du næsten ikke vente med at se resultater, når du sætter dig for noget? I så fald er denne Vichy Idealia Serum muligvis den bedste investering for dig. Med dette produkt får du nemlig et yderst effektiv serum, der sikre resultater på bare otte dage. Du vil naturligvis se de bedste resultater, hvis du benytter serummet over længere tid, men du vil altså opnå en synligt forbedret hudkvalitet efter bare otte dages brug.

Vichy Idealia Serum indeholder bl.a. glød-aktiverende ekstrakt af lakridsrod, antioxidante flavonoider fra citrusfrugter og adenosin, samt termalsk kildevand fra Vichy. Tilsammen sikrer disse ingredienser at huden fremstår glattere, mere jævn og har en friskere udstråling. Derudover vil serummet også hjælpe med at booste hudens glød, samt mindske træthedstegn og porer. Du har mulighed for at benytte denne serum uanset hvad din hud har været udsat for, f.eks. stress, overanstrengelse, solskader, daglig cigaretrøg, ubalanceret kost etc. Serummet kan desuden benytte af personer i alle aldre og til alle hudtyper.


Nilens Jord Eye Cream#4 Nilens Jord Eye Cream – Den bedste veganske øjencreme

Nilens Jord Eye Cream er oplagt til dig, der gerne både vil tage et miljøbevidst valg og passe ekstra godt på din hud. Cremen er nemlig vegansk, og altså fri for animalske ingredienser, samt parfumefri. Derudover virker cremen både plejende, styrkende og fugtbevarende på huden omkring øjnene, hvilket gør den mere modstandsdygtig.

 • Vegansk og parfumefri
 • Styrker, plejer og virker fugtbevarende
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
260,00 260,00 til butik

Derfor skal du vælge en Nilens Jord Eye Cream

Vil du gerne være sikker på, at din hud omkring øjnene får alle de rette virkestoffer tilført via din øjencreme? I så fald skal du investere i denne Eye Cream fra Nilens Jord. Cremen indeholder nemlig både hyaluronsyre, vitamin E og naturlige olier, såsom argan-, canola- og mandelolie. Alle disse ingredienser indeholder essentielle virkestoffer, der hjælper med at pleje og styrke huden i de sarte øjenomgivelser.

Nilens Jord Eye Cream virker desuden også fugtbevarende, hvilket hjælper med at undgå at øjnene bliver irriteret, samt modvirker fremkomsten af fine linjer i området. Cremen er dejlig blød og let, hvilket får den til at trænge ind i huden hurtigt – uden at du skal stå og gnubbe på huden. Som en ekstra bonus er cremen både vegansk og parfumefri. Den parfumefrie formel gør den desuden også ideel til alle hudtyper, da der ikke vil opstå irritation.


Clarins-Eye-Contour-Gel-20ml#5 Clarins Eye Contour Gel – Den bedste øjencreme mod mørke rander

Med en Clarins Eye Contour Gel får du en gel-baseret øjencreme, der aktivt bekæmper hævelser og mørke rande under øjnene. Dette sker ved at gelen beroliger og blødgør huden, mens de aktive ingredienser fremme mikrocirkulationen. Øjencremen er desuden fri for parfume, og er ideel til personer med sensitiv hud.

 • Mindsker hævelser og mørke rande
 • Virker forfriskende og beroligende på huden
 • Parfumefri
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
310,00 310,00 til butik
371,00 409,00 til butik

Derfor skal du vælge en Clarins Eye Contour Gel

Hvis du ikke er helt vild med de mere cremede øjencremer, så skal du se nærmere på denne Clarins Eye Contour Gel. Som navnet så fint illustrerer, så er denne øjencreme en gel, hvilket gør den ultra let, forfriskende og sikrer, at den ikke fedter. Gelen formår både at blødgøre og berolige huden, hvilket bl.a. hjælper med at bekæmpe mørke rande og hævelser i øjenområdet.

Clarins Eye Contour Gel indeholder bl.a. ginkgo biloba ekstrakt, der fremmer mikrocirkulationen, og naturlige ekstrakter af kamille og kornblomst, der sikrer dig et mere udhvilet look. Alt i alt virker gelen altså lindrende på huden. Som en ekstra bonus er denne øjencreme fremstillet uden brugen af parfume, og så er den velegnet til alle hudtyper, heriblandt folk med sensitiv hud.


Avéne a-oxitive eyes#6 Avéne a-oxitive eyes – En god øjencreme til poser under øjnene

Med en Avéne a-oxitive eyes kan du komme de første fine linjer i dit øjenområde til livs. Denne creme virker nemlig både opfriskende, fugtgivende og beskyttende, hvilket sikrer dig en mere jævn hud. Derudover giver cremen også øjeblikkelig energi til trætte øjenomgivelser, hvilket hjælper dig med at mindske poser under øjnene.

 • Mindsker risikoen for poser under øjnene, da den giver energi til trætte øjne
 • Virker fugtgivende, opfriskende, beskyttende, beroligende og blødgørende
 • Udjævner huden og mindsker derved fine linjer og rynker i øjenområdet
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

Derfor skal du vælge en Avéne a-oxitive eyes

Hvis du ofte kæmper med poser under øjnene eller et irriteret øjenområde, så skal du have fingrene i denne Avéne a-oxitive eyes. Cremen virker nemlig yderst opfriskende og gør derved øjenomgivelserne mere strålende. Derudover booster ingredienser som retinaldehyd cellernes aktivitet, hvilket forfiner hudens tekstur og gør din hudtone mere jævn.

Avéne a-oxitive eyes virker også både fugtgivende, blødgørende og beroligende, hvilket sikrer dig mod irritation. Det helt særlige ved denne creme er desuden, at den også virker beskyttende, bl.a. mod oxidativt stress og frie radikaler. Dette skyldes opbygningen af både retinaldehyd og provitamin E, der beskytter huden med langtidsvirkende effekt. Ved daglig brug af denne creme vil du opleve færre rynker, udjævning af fine linjer og en mere naturlig glød.


#7 Rudolph Care Acai Anti-stress facial cream – Den bedste opstrammende øjencreme

Rudolph Care Acai Anti-stress facial cream kan reelt benyttes i hele ansigtet frem for kun i øjenområdet, da den tilbyder ekstra fugt og næring samtidig med at virke beroligende på huden. Cremen indeholder naturlige og økologiske ingredienser, og er desuden allergivenlig og vegansk. Der er altså ingen grund til at undgå dette produkt, når du vil forkæle dig selv.

 • Vegansk, økologisk og naturligt produkt
 • Beskytter ansigtet mod vind, vejr forurening, stress-faktorer o.l.
 • Kan benyttes som både nat- og dagcreme – eller kun til visse områder
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

Derfor skal du vælge en Rudolph Care Acai Anti-stress facial cream

Hvis du går op i miljøet og produkter med gode, næringsrige og naturlige ingredienser, der samtidig virker forebyggende mod rynker, så skal du investere i denne Rudolph Care Acai Anti-stress facial cream. Cremen indeholder 99% naturlige ingredienser, hvoraf 72% af disse er økologiske. Derudover er cremen fra Rudolph Care vegansk og holder endda certifikat fra COSMOS og er Svanemærket. Du gør altså helt sikkert en god ting for din hud ved at benytte denne creme.

Rudolph Care Acai Anti-stress facial cream indeholder bl.a. kamille, aloe vera, troldnød, sheasmør og en række økologiske olier. Dette sikrer en optimal mængde fugt og pleje til din hud, samt hjælp til lindring af rødme, tørhed og irritation. På den måde vil din hud få en friskere glød i længden. Cremen indeholder også en algeekstrakt, der stimulerer og styrker kollagen produktionen i din hud, hvilket virker udglattende og er med til at forstærke hudens naturlige barriere. Derudover sikrer ingrediensen mandelolie, at din hud bliver mere smidig og får forstærket den naturlige elasticitet ved hjælp af vitamin A, B1, B2, B6 og E.


Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex#8 Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex – En eksklusiv øjencreme mod rynker

En Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex er en særlig eksklusiv øjencreme, der med sin lette gel-tekstur passer godt til alle hudtyper. Produktet hjælper med at mindske synligheden af rynker, linjer, hævelser og mørke rander samtidig med, at den også reparerer eventuelle hudskader.

 • Reparerer samtlige problemer i huden – alt fra hudskader til rynker og tørhed
 • Ultra fugtgivende formel
 • Beskytter og styrker huden
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
515,00 515,00 til butik

Derfor skal du vælge en Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex

Vil du gerne være sikker på, at du får fingrene i en øjencreme, der har klaret sig bedst i test? I så fald er denne Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex lige noget for dig, da denne gel-baseret øjencreme er eksklusiv, koncentreret og garanterer synlige resultater. Øjencremen er bl.a. udviklet med Exclusive ChronoluxCB teknologi, der går ind og reparerer synligheden af skader i huden, forebygger fremtidige hudskaber, udjævner linjer og rynker, samt giver huden en mere ensartet overflade. reparationsteknologien hjælper endda også med at mindske synlig effekt af søvnløshed, UV, forurening og blåt lys.

Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex har en dejlig let tekstur, der nemt absorberes i huden uden at fedtet. Derudover sikrer brugen af cremen, at dine øjenomgivelser er fugtede i op til 24 timer efter brug. Øjencremen beskytter og styrker endda også din hud, så fremkomsten af hævelser, linjer, mørke rande og tørhed mindskes.


Ole Henriksen Fresh Start Eye Cream#9 Ole Henriksen Fresh Start Eye Cream – Den bedste parabenefri øjencreme

Ole Henriksen Fresh Start Eye Cream er en rig creme specielt udviklet til den sarte hud i øjenområdet. Denne øjencreme mindsker fine linjer og rynker, mens den forebygger yderligere ældningstegn. Derudover cremen fri for parabener, sulfater og ftalater.

 • Fri for ftalater, sulfater og parabener
 • Nærende og udglattende
 • Hjælper med at forebygge fremtidige ældningstegn
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

Derfor skal du vælge en Ole Henriksen Fresh Start Eye Cream

Hvis du gerne vil investere i en creme, der ikke bare formår at reducere allerede eksisterende ældningstegn, men faktisk også forebygger fremkomsten af nye linjer og rynker, så skal du se nærmere på denne Fresh Start Eye Cream fra Ole Henriksen. Øjencremen er rig på næring og får huden omkring øjnene til at virke fløjsblød.

Ole Henriksen Fresh Start Eye Cream hjælper med at mindske fine linjer og rynker i øjenområdet samtidig med, at den nærer og fugter områder for yderligere beskyttelse.  Derudover kan cremen udmærket benyttes under makeup, samt af kontaktlinsebrugere. Den helt store fordel ved at vælge denne øjencreme frem for andre varianter er, at cremen hverken indeholder parabener, sulfater eller ftalater.


Origins GinZing Refreshing Eye Cream to Brighten and Depuff#10 Origins GinZing Refreshing Eye Cream to Brighten and Depuff – Den bedste øjencreme til trætte øjne

Med en Origins GinZing Refreshing Eye Cream to Brighten and Depuff kan du komme synligheden af de trætte øjne til livs, da cremen hjælper med at reducere tegn på træthed samtidig med, at den forynger huden. Øjencremen vil desuden også give dig en lysere hud i området, så det ikke ligner, at du har mørke rander under øjnene.

 • Sikrer optimal udstråling ved at reducere tegn på træthed
 • Virker anti-inflammatorisk
 • Kan benyttes af folk i alle aldre og af alle hudtyper
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
245,00 245,00 til butik

Derfor skal du vælge en Origins GinZing Refreshing Eye Cream to Brighten and Depuff

Lider du ofte af synlige træthedstegn? Dem kan du heldigvis komme til livs for good med denne Origins GinZing Refreshing Eye Cream to Brighten and Depuff. Øjencremen er nemlig beriget med energigivende kaffebønner og udstrålingsgenoplivende ginsing, der tilsammen opfrisker huden og reducerer tegn på træthed. Cremen indeholder endda også det anti-inflammatoriske magnoliaekstrakt, der hjælper med at minimere forekomsten af mørke cirkler og poser under øjnene.

Origins GinZing Refreshing Eye Cream to Brighten and Depuff er testet af øjenlæger, og du kan derfor roligt stole på, at dette produkt er skånsom mod din sarte hud. Du kan desuden benytte cremen uanset din alder eller hudtype. Som en ekstra bonus vil du opnå en glattere og lysere hud ved øjenområdet efter brug af denne creme.


Hvorfor skal man bruge øjencreme?

Det kan være en rigtig god ide at benytte en øjencreme i forbindelse med sin daglige plejerutine, da huden omkring øjnene ofte har brug for yderligere pleje end den der findes i vores ansigtscremer. Det skyldes, at huden omkring øjnene er ekstra tynd og dermed også mere sart. Der er naturligvis ingen krav til dig om, at du skal benytte en øjencreme, men det kan være en rigtig god ide for at tage godt vare på den sarte hud.

Derudover hjælper brugen af øjencreme desuden med at mindske fine linjer og rynker, samt forebygger forekomsten af disse. Det er altså oplagt at benytte en øjencreme, hvis du gerne vil mindske synligheden af allerede eksisterende linjer eller forebygge at de overhoved opstår. Brugen af øjencreme hjælper endda også på mørke rander og poser under øjnene, hvilket er en fordel for dig, der gerne vil undgå at se træt ud i hverdagen.

Øjencreme kan reelt også udmærket benyttes til brug omkring munden og mellem brynene, hvor der også vil opstå en del linjer og rynker. Det skyldes, at øjencreme helt generelt virker opstrammende og udglattende på huden.

Hvilke ingredienser skal jeg gå efter i min øjencreme?

Hele formålet med at benytte en øjencreme er at tilføre en optimal mængde fugt og næring til din hud. Af den grund skal du helst gå efter øjencremer med særlige fugtgivende egenskaber, der samtidig har et højt næringsrigt indhold. Det har de fleste øjencremer dog heldigvis, så det burde ikke være svært at finde. Derudover kan du med fordel se efter en øjencreme med K vitamin, retinol (vitamin A) eller hyaluronsyre, da disse ingredienser især booster hudens kollagen produktion og opstrammer huden optimalt. Her kan der f.eks. nævnes produkt nr. 1 på denne liste Beauté Pacifique Crème Métamorphique A-vitamin øjencreme eller produkt nr. 7 Rudolph Care Acai Anti-stress facial cream.

Hvornår skal man begynde at bruge øjencreme?

Det skifter naturligvis fra person til person, hvornår man skal begynde at benytte en øjencreme. I flere tilfælde kan en god natcreme være nok i mange år, da de også tilfører huden en voldsom masse næring og fugt. Du skal også passe på ikke at tilføje øjencremen til din plejerutine for tidligt, da du i så fald går ind og irriterer huden – eller påvirker hudens egen produktion af kollagen og elastin (og tro på os, når vi siger: det vil du ikke!).

Kvinders kollagen og elastin produktion begynder langsomt at falde efter 25-års alderen, så herefter kan man udmærket begynde at tænke på øjencremer og anti-ageing cremer. Det anbefales dog at vente til efter ca. 35-års alderen med at benytte anti-ageing cremer, da de færreste har brug for at få booste kollagen og elastin produktionen før herefter. Du kan dog altid se efter på din egen hud og vurdere, om du føler, at du har brug for hjælp tidligere. Du skal dog undgå brugen af øjencreme til minimum efter, at du har rundet de 25 år – og i de fleste tilfælde kan du nok godt vente lidt længere.

Forebyggende effekt

Hvis du begynder at bruge øjencreme på din 25-års fødselsdag fordi du virkelig gerne vil undgå alle former for linjer og rynker i ansigtet, så skal du huske, at tænke cremen som forebyggende. Du burde i hvert fald ikke have alverdens linjer og rynker endnu. Af den grund behøver øjencremen måske ikke være en del af rutinen hver eneste dag, men kan i stedet blive benyttet et par gange om ugen, når du føler, at din hud omkring øjnene har brug for lidt ekstra pleje.

Sådan påfører du øjencreme optimalt

Der er en helt essentiel regel, du skal følge, når du påfører øjencreme: du må IKKE gnide produktet ind i huden. Du skal for alt i verden passe på området omkring dine øjne, da det netop er ultra sart, og derfor må du ikke gnide eller gnubbe cremen ind i huden. Du skal i stedet påføre en lille mængde øjencreme (og vi mener virkelig en lille bitte, bitte smule) til din ene finger, f.eks. ringefinger eller lillefinger, og derefter duppe cremen ind på huden. Det handler altså om at duppe ovenpå huden indtil cremen er absorberet frem for at smøre et lag på området. Processen skal gerne gentages både morgen og aften.

Derudover skal du gerne huske, at ansigtet skal være helt rent, når du påfører din øjencreme, så al snavs og bakterier er fjernet fra huden. Dette gælder både morgen og aften. Du kan dog udmærket lægge andre plejeprodukter, f.eks. ansigtscreme, og makeup ovenpå, når først cremen er absorberet ordentligt.

Mangler du en effektiv anti-age creme?

Står du tilfældigvis også og mangler en effektiv anti-age creme? Eller vil du måske bare gerne se lidt på udvalget af de bedste anti-ageing cremer, så du ved, hvilke cremer du skal være på jagt efter, når tiden er inde eller din nuværende creme slipper op? I så fald vil vi anbefale dig at læse vores artikel om brugen af anti-age cremer, da vi i den artikel også har samlet de bedste anti-age cremer på markedet netop nu ét sted.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *