Bedste Rynkecreme (2020) → Stor test af bedste rynkecremer!

En rynkecreme kan være med til at mindske synlige ældningstegn i form af fine linjer, ujævnheder i huden og rynker. Det er dog vigtigt, at du investerer i den helt rigtige rynkecreme, så din hud og kollagen produktion bliver boostet optimalt, da du ellers ikke vil se nogen afgørende resultater. Men hvilken rynkecreme er så den bedste, og hvilke produkter har klaret sig bedst i rynkecreme test? Disse spørgsmål kan du få svar på i denne artikel, da vi har samlet alle de bedste rynkecremer ét sted. Produkterne er udvalgt ud fra deres resultater i rynkecreme tests, så du kan roligt stole på det nedenstående udvalg. Og så giver vi dig desuden også generel viden om brugen af rynkecreme, og hvornår det er på tide at investere i en rynkecreme til din hud.

Ole-Henriksen-Truth-C-Rush-Brightening-Double-Creme-50ml#1 Ole Henriksen Truth C-Rush Brightening Double Creme – Den bedste rynkecreme

Ole Henriksen Truth C-Rush Brightening Double Creme er en helt fantastisk rynkecreme, der hjælper med at bekæmpe synlige linjer og rynker, hvilket resulterer i en smuk og ensartet hud. Cremen er særligt velegnet til folk med lidt tør hud, da den hjælper med at oprette hudens naturlige balance.

 • Vegansk produkt, da der ikke er benyttet animalske ingredienser
 • Bekæmper effektivt både linjer og rynker, samt virker opstrammende
 • Tilfører en god mængde fugt og pleje til huden for et forfriskende finish
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
375,00 375,00 til butik

Derfor skal du vælge en Ole Henriksen Truth C-Rush Brightening Double Creme

Hvis du er på jagt efter den allerbedste rynkecreme på markedet netop nu, så skal du investere i denne Ole Henriksen Truth C-Rush Brightening Double Creme. Cremen er den ideelle rynkecreme, da bl.a. er beriget med tre forskellige slags C-vitamin og rose ekstrakt, der effektivt bekæmper de synlige linjer og rynker. Derudover virker cremen også opstrammende, så du opnår en ensartet hudtone og jævn hud.

Ole Henriksen Truth C-Rush Brightening Double Creme indeholder dog også sheasmør og grapefrøolie, der sikrer optimal næring og fugt til huden, så din hud er i balance 24 timer i døgnet. Grundet disse naturlige ingredienser er cremen faktisk særligt god til tør hud, da den mætter huden optimalt. Som en ekstra bonus er denne rynkecreme vegansk, samt lysner og opfrisker huden ved brug.


Murad Age Reform Rapid Collagen Infusion#2 Murad Age Reform Rapid Collagen Infusion – En god rynkecreme til tør hud

Med en Murad Age Reform Rapid Collagen Infusion kan du se resultater inden for kort tid. Cremen hjælper med at bekæmpe fine linjer og rynker i ansigtet ved at fremme dannelsen af kollagen i huden. Derudover øger cremen hudens fugtoptagelse, hvilket er en klar fordel for personer, der lider af tør hud.

 • Fremmer dannelsen af kollagen for at mindske rynker og fine linjer
 • Øger hudens fugtoptagelse
 • Resultater efter relativt kort tid
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

Derfor skal du vælge en Murad Age Reform Rapid Collagen Infusion

Kan du næsten ikke vente med at se resultater, når det kommer til brugen af rynkecreme? I så fald skal du overveje at investere i denne Murad Age Reform Rapid Collagen Infusion. Denne rynkecreme vil nemlig give synlige resultater efter kort tids brug, hvor du vil kunne se en ændring i synligheden af rynker og linjer. Det skyldes, at cremen aktivt arbejder for at fremme dannelsen af kollagen og cellefornyelsen.

Du kan med fordel investere i en Murad Age Reform Rapid Collagen Infusion, hvis du i forvejen lider af tør hud, da denne rynkecreme også hjælper dig med at optage fugt bedre i huden. På den måde vil kombinationen af denne rynkecreme og en fugtgivende nat- eller dagcreme sikre dig en optimalt fugtet hud, så du undgår tørre områder i fremtiden. Det er generelt også med til at sikre dig en pænere hud.


Beauté Pacifique Super 3 Booster#3 Beauté Pacifique Super 3 Booster – En rynkecreme, der virker

Du kan roligt stole på, at denne Beauté Pacifique Super 3 Booster vil give dig de resultater, som du leder efter, da cremen indeholder en ekstra kraftig anti-age formular. Cremen modvirker både aldringstegn og genskaber hudens kollagenstruktur. Som en ekstra bonus kan denne creme også benyttes til at mindske synligheden af strækmærker.

 • Yderst kraftig anti-age produkt, der booster hudens naturlige regenereringsproces
 • Mindsker synligheden af strækmærker og modvirker ardannelser
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
432,00 432,00 til butik

Derfor skal du vælge en Beauté Pacifique Super 3 Booster

Hvis du gerne vil have én creme til bekæmpelse af flere skavanker, så skal du vende blikket mod en Beauté Pacifique Super 3 Booster. Denne creme er nemlig ikke kun en særdeles effektiv rynkecreme, men hjælper også med at forebygge uren hud, modvirke ardannelser i huden og mindsker synligheden af strækmærker. Dette er altså en multifunktionel anti-age natcreme, der er god på tværs af aldersgrupper.

Beauté Pacifique Super 3 Booster har et højt indhold af vitamin A, der booster hudens regenereringsproces og stimulerer huden til gendannelse af eventuel tabt kollagen fiberstruktur. Squalane er med til at transporterer vitaminerne og de olieopløselige aktive ingredienser in i huden, hvilket forebygger tørhed og manglende elasticitet. På den måde får du forebygget selv tidlige aldringstegn i huden. Cremen indeholder desuden også sebumregulerende ekstrakter og Propolis Cera Water Extract, der tilsammen modvirker urenheder og infektioner i huden.


Rudolph Care Acai anti-ageing moisturizer#4 Rudolph Care Acai anti-ageing moisturizer – Den bedste veganske og økologiske rynkecreme

Med en Rudolph Care Acai anti-ageing moisturizer kan du være sikker på, at du tilfører optimal pleje til din hud samtidig med, at du modvirker ældningstegn og genopbygger hudens spændstighed. Cremen er består af naturlige produkter og er både vegansk og økologisk.

 • 99% af indholdet har en naturlig oprindelse og 78% af ingredienserne er økologiske
 • Holder certifikat fra COSMOS og er Svanemærket
 • Føles knap så fed som andre rynkecremer
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

Derfor skal du vælge en Rudolph Care Acai anti-ageing moisturizer

Hvis du nægter at gå på kompromis med indholdet i din creme, selvom den skal virke anti-ageing, så kan du med fordel investere i en Acai anti-ageing moisturizer fra mærket Rudolph Care. Denne rynkecreme er nemlig fremstillet af naturlige ingredienser, hvoraf 78% af indholdet er fra økologisk landbrug. Derudover er cremen fremstillet uden brugen af animalske produkter, hvilket gør den vegansk. Og så holder den endda både Svanemærket og COSMOS certifikat, så du kan altså roligt stole på, at denne creme er god for din hud.

Rudolph Care Acai anti-ageing moisturizer sikrer dig desuden en glat, smidig, spændstig og smuk hud. Rynkecremen er rig på antioxidanter, hvilket bl.a. kommer fra indholdet af acaiolie og acacia senegal gum. Produktet hjælper således med at opstramme og genopbygge huden. Derudover modvirker cremen hudens naturlige ældningstegn. Cremen er ideel til dig, der foretrækker cremer i en lettere konsistens – og så kan den endda benyttes som både dag- og natcreme.


Beauté Pacifique Crème Paradoxe#5 Beauté Pacifique Crème Paradoxe – Den bedste rynkecreme til sensitiv hud

Beauté Pacifique Crème Paradoxe er velegnet til brug på alle hudtyper, men er særligt udviklet til at kunne benyttes af folk med sart og skrøbelig hud. Denne fine dagcreme stimulerer bl.a. hudens regenereringsevne og forsinker således hudens aldringsproces.

 • Bekæmper aldringstegn og solskader ved at stimlere hudens regenereringsevne
 • Forebygger rødme og genskaber en sundere hud
 • Kan benyttes af alle hudtyper – selv ultra sart og sensitiv hud
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
410,00 410,00 til butik

Derfor skal du vælge en Beauté Pacifique Crème Paradoxe

Hvis du gerne vil holde din hud ung og smuk i længere tid, så skal du benytte en Beauté Pacifique Crème Paradoxe i dagligdagen. Denne rynkecreme adskiller sig nemlig fra andre varianter ved at indeholde resveratrol og procyanidin, der ikke må benyttes af andre producenter uden for Chile. Disse to aktive stoffer hjælper med at hindre solskader og alders forårsagede forandringer i huden – de forhindrer altså hudens aldringsproces og forlænger selve hudcellernes livscyklus.

Beauté Pacifique Crème Paradoxe indeholder desuden også to former for vitamin A, der aktivt går ind og forbedrer hudens indre struktur, så hudens overflade bliver mere ensartet og jævn. Derudover hjælper disse ingredienser også mod pigmentering i huden. Som en ekstra bonus hjælper cremen også med at reducere rødme og genskaber en sund og modstandsdygtig hud i ansigtet.


Vichy-Liftactiv-Collagen-Specialist-Day-Cream-50ml#6 Vichy Liftactiv Collagen Specialist – En rynkecreme, der også mindsker synligheden af pigmentforandringer

Vichy Liftactiv Collagen Specialist er en avanceret anti-age ansigtscreme, der kan benyttes både dag og nat. Cremen sikrer dig en mere ensartet og jævn hudoverflade ved at stimulere kollagen produktionen. Derudover hjælper daglig brug af cremen også mod pigmentforandringer.

 • Dokumenteret virkning efter 2 til 8 uger
 • Modvirker rynker, fine linjer, pigmentforandringer, tab af tonicitet o.l.
 • Kan benyttes af alle hudtyper – også folk med sensitiv hud
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

Derfor skal du vælge en Vichy Liftactiv Collagen Specialist

Hvis du gerne vil være sikker på at få fingrene i en rynkecreme, der virker, så skal du overveje at investere i denne Vichy Liftactiv Collagen Specialist. Rynkecremen har en avanceret opbygning, der er specielt udviklet til at kompensere for synligt tab af kollagen, hvilket modvirker rynker, pigmentforandringer, tab af tonicitet o.l. Cremen indeholder bl.a. peptider og Cg vitamin, hvilket sikrer effektive resultater inden for kort tid, der gradvist bliver endnu tydeligere.

Inden for de første par dage vil du således opleve at din huds spændstighed bliver forøget med 52 procent. Efter bare to ugers brug vil din krop have opnået en øget cellefornyelse og efter fire uger vil du oplevede en forbedret fasthed i huden, hvilket resulterer i mindre fremtrædende kragetæer, pande- og smilerynker. Ved daglig brug i otte uger vil du have en mindre pigmentering i huden og en mere tydelig ansigtskontur. Cremen er desuden let at påføre på huden og absorberes hurtigt uden at fedte.


Biotherm Blue Therapy Accelerated Cream All Skintypes#7 Biotherm Blue Therapy Accelerated Cream All Skintypes – Den bedste rynkecreme på tværs af hudtyper

Biotherm Blue Therapy Accelerated Cream All Skintypes er en oplagt rynkecreme at benytte uanset hvilken hudtype du har, da cremen kan bruges på alle hudtyper. Produktet er udviklet uden solfaktor, hvilket er ideelt for dig, der ikke vil have den slags i dine daglige produkter til ansigtet. Derudover sikre cremen dig en glattere, fastere og mere frisk hud.

 • Kan benyttes af alle hudtyper
 • Hjælper med at give mere fylde til ansigtet, så rynkerne mindskes
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
390,00 390,00 til butik

Derfor skal du vælge en Biotherm Blue Therapy Accelerated Cream All Skintypes

Hvis du leder efter en rynkecreme, der kan benyttes af alle hudtyper uden at skabe problemer, så skal du blive ved denne Biotherm Blue Therapy Accelerated Cream All Skintypes. Cremen er en anti-age creme, der fungerer til alle hudtyper, da den hverken udtørrer huden eller virker fedtet. Til gengæld går cremen ind og mindsker rynker og manglende fylde i huden, hvilket vil resultere i en glattere, fastere og mere frisk hud.

Biotherm Blue Therapy Accelerated Cream All Skintypes indeholder bl.a. algen Life Plankton, der findes i varme kilder i Frankrig. Derudover har rynkecremen ingen solfaktor, så der er fuld fokus på udglatningen af hudens overflade. Du kan med fordel benytte denne creme i både ansigtet og på halsen.


Raunsborg Anti-Age Dagcreme#8 Raunsborg Anti-Age Dagcreme – En rynkecreme, der også styrker huden

Du kan med fordel investere i en Raunsborg Anti-Age Dagcreme, hvis du gerne vil have en rynkecreme, der gør lidt mere end bare at udjævne huden. Denne creme er nemlig en fremragende rynkecreme, der også styrker og fugter uden optimalt, så den kan stå imod vind og vejr i løbet af dagen.

 • Mindske synlige aldringstegn og giver en mere fyldig og jævn overflade
 • Fugtgivende – hjælper med at opretholde hudens naturlige fugtbalance
 • Styrker huden og får den til at blive silkeblød
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
299,25 299,25 til butik

Derfor skal du vælge en Raunsborg Anti-Age Dagcreme

Flere og flere fokuserer primært på, hvor godt en rynkecreme mindsker synligheden af rynker, hvilket naturligvis også er et vigtigt element. Dog er det også relevant at se på, hvad cremen ellers gør for din hud, da disse egenskaber også har en indvirkning på hudens modstandsdygtighed. F.eks. er det vigtigt at finde en creme, der stadig giver god nok pleje og fugt til huden, så den bliver styrket og klar til dagens strabadser. Det er netop hvad en Raunsborg Anti-Age Dagcreme gør for din hud!

Raunsborg Anti-Age Dagcreme indeholder aktive peptider, der har en øjeblikkelig effekt på rynker og fine linjer i ansigtet. Cremen hjælper derfor effektivt med at fjerne synlige tegn på aldring, samt udglatter din hud, så den virker mere ungdommelig, fyldig og jævn. Dog indeholder denne rynkecreme også ingredienser, der hjælper med at opretholde hudens naturlige fugtbalance i op til 72 timer. Derudover er cremen også med til at styrke huden, samt gøre denne silkeblød og glat.


Hvad gør en rynkecreme?

En rynkecreme går ind og udglatter fine linjer og rynker i huden for at sikre en mere jævn og glat overflade. Derudover stimulerer cremen også hudens naturlige produktion af kollagen og elastin, der ellers normalt vil være faldende, når man bliver ældre. Faktisk begynder den naturlige produktion af kollagen i huden allerede at gå ned ad bakke fra omkring 25-års alderen. Kollagen er helt lavpraktisk med til at gøre din hud mere elastisk og stram. Af den grund begynder man at få hængende hud og synlige rynker, når kollagen produktionen falder.

Det er især ingredienser som vitamin A, peptider og hyaluronsyre, der er særligt anvendte i rynkecremer. Disse stoffer går nemlig ind og påvirker huden til at producere mere kollagen, selvom den naturlige produktion er gået lidt i stå. Uanset hvilke ingredienser der er i din rynkecreme, så vil formålet med cremen dog være, at udglatte og opstramme huden, samt genoprette dens elasticitet. På den måde vil huden nemlig se mere jævn ud, hvorfor rynker og linjer ikke er lige så fremtrædende.

Hvornår skal jeg begynde at bruge rynkecreme?

Det skifter lidt fra person til person, hvornår det er en god ide at begynde at benytte rynkecreme. Helt grundlæggende kan du udmærket begynde at benytte en rynkecreme i din daglige plejerutine, når du selv lægger mærke til de fine linjer og begyndende rynker i ansigtet. Vi vil dog fraråde dig at begynde på brugen af rynkecreme for tidligt i livet, da rynkecreme virker som et boost til din huds egen kollagen produktion – og derfor skal du ikke benytte produktet, når din hud selv har en udmærket kollagen produktion og elasticitet.

Af den grund vil du heller ikke se, at der bliver udviklet rynkecreme til unge, da den ungdommelige hud faktisk selv klarer ærterne. Du skal dog heller ikke vente alt for længe med at benytte en rynkecreme, da ældningsprocessen i så fald kan være begyndt. De fleste cremer virker jo netop forebyggende frem for decideret at fjerne eksisterende rynker og fine linjer (nogle rynkecremer kan dog mindske synligheden af disse). Vi vil anbefale dig at vente med at benytte en rynkecreme til du er i midten af 30’erne – måske i starten, hvis du ser tydelige ændringer i huden. Det er nemlig tidspunktet, hvor hudens egen kollagen produktion og elasticitet falder betragteligt.

Er det lige meget, hvilken rynkecreme jeg benytter?

Nej, det er langt fra lige meget, hvilken rynkecreme du benytter. Du skal jo trods alt gerne finde en variant, der understøtter din hud og dine problemer bedst muligt. På den måde vil du kunne opnå de bedste resultater. Derudover er det en klar fordel at tjekke markedet ud, som du netop gør ved at læse denne artikel, da du i så fald får et indblik i, hvilke rynkecremer, der faktisk har klaret sig godt i test. Det er en god måde at sikre sig, at du ikke kaster penge efter en rynkecreme, der ikke lever op til dine forventninger.

Du skal dog også gerne investere i en rynkecreme, der virker fugtgivende og nærende på huden, så din hud stadig får tilført en optimal mængde mineraler, vitaminer, antioxidanter, fugt o.l. Du kan naturligvis altid kombinere brugen af en god rynkecreme og en almindelig dagcreme, hvis din rynkecreme ikke indeholder disse elementer, men det er altid en fordel at kombinere tingene i én og samme creme.

Hvis du er meget i tvivl om, hvilken type rynkecreme du skal gå efter, så kan du med fordel overveje at søge rådgivning hos apoteket eller i skønhedsbutikker. Du kan endda købe en del rynkecremer fra apoteket (både online og i de fysiske butikker), som har dokumenteret virkning.

Mangler du en god ansigtscreme?

Det er muligt at kombinere brugen af en god ansigtscreme med en anti-age creme, hvis du gerne vil sikre dig, at din hud får tilført nok næring og fugt. Det er dog vigtigt, at du finder en ansigtscreme, der understøtter din hud, så du får det optimale ud af cremens ingredienser – og ikke risikerer at reagere negativt på brugen af cremen ved f.eks. at opleve kløe eller uren-, fedtet- eller tør hud.

Hvis du er på udkig efter en ny ansigtscreme, så vil vi anbefale dig at læse vores guide til de bedste ansigtscremer. På den måde vil du få en god introduktion til de bedste cremer på markedet og kan derfor tage et valg om, hvilken variant, der er bedst for dig. Du finder artiklen om de bedste ansigtscremer.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *