Bedste Rynkecreme (2021) → Stor test af bedste rynkecremer!

Indholdsfortegnelse

En rynkecreme kan være med til at mindske synlige ældningstegn i form af fine linjer, ujævnheder i huden og rynker. Det er dog vigtigt, at du investerer i den helt rigtige rynkecreme, så din hud og kollagen produktion bliver boostet optimalt, da du ellers ikke vil se nogen afgørende resultater. Men hvilken rynkecreme er så den bedste, og hvilke produkter har klaret sig bedst i rynkecreme test?

Disse spørgsmål kan du få svar på i denne artikel, da vi har samlet alle de bedste rynkecremer ét sted. Produkterne er udvalgt ud fra deres resultater i rynkecreme tests, så du kan roligt stole på det nedenstående udvalg. Og så giver vi dig desuden også generel viden om brugen af rynkecreme, og hvornår det er på tide at investere i en rynkecreme til din hud.

Ole-Henriksen-Truth-C-Rush-Brightening-Double-Creme-50ml#1 Ole Henriksen Truth C-Rush Brightening Double Creme – Den bedste rynkecreme

Ole Henriksen Truth C-Rush Brightening Double Creme er en helt fantastisk rynkecreme, der hjælper med at bekæmpe synlige linjer og rynker, hvilket resulterer i en smuk og ensartet hud. Cremen er særligt velegnet til folk med lidt tør hud, da den hjælper med at oprette hudens naturlige balance.

 • Vegansk produkt, da der ikke er benyttet animalske ingredienser
 • Bekæmper effektivt både linjer og rynker, samt virker opstrammende
 • Tilfører en god mængde fugt og pleje til huden for et forfriskende finish
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
499,00 499,00 til butik

Derfor skal du vælge en Ole Henriksen Truth C-Rush Brightening Double Creme

Hvis du er på jagt efter den bedste rynkecreme på markedet netop nu, så skal du investere i denne Ole Henriksen Truth C-Rush Brightening Double Creme. Cremen er den ideelle rynkecreme, da den bl.a. er beriget med tre forskellige slags C-vitamin og rose ekstrakt, der effektivt bekæmper de synlige linjer og rynker. Derudover virker cremen opstrammende, så du opnår en ensartet hudtone og jævn hud.

Ole Henriksen Truth C-Rush Brightening Double Creme indeholder også sheasmør og grapefrøolie, der sikrer optimal næring og fugt til huden, så din hud er i balance 24 timer i døgnet. Grundet disse naturlige ingredienser er cremen faktisk særligt god til tør hud, da den mætter huden optimalt. Som en ekstra bonus er denne rynkecreme vegansk, samt lysner og opfrisker huden ved brug.


 

Beauté Pacifique Super 3 Booster#2 Beauté Pacifique Super 3 Booster – En rynkecreme, der virker ved at styrke regenereringsprocessen

Du kan roligt stole på, at denne Beauté Pacifique Super 3 Booster vil give dig de resultater, som du leder efter, da cremen indeholder en ekstra kraftig anti-age formular. Cremen forebygger aldringstegn og genskaber hudens kollagenstruktur. Som en ekstra bonus kan denne creme også benyttes til at mindske synligheden af strækmærker.

 • Anti-age creme bedst i test, der booster hudens naturlige regenereringsproces
 • Mindsker synligheden af strækmærker og modvirker ardannelse
 • Rynkecreme med A-vitamin
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
435,00 435,00 til butik

Derfor skal du vælge en Beauté Pacifique Super 3 Booster

Hvis du gerne vil have én creme til bekæmpelse af flere skavanker, så skal du vende blikket mod en Beauté Pacifique Super 3 Booster. Denne creme er nemlig ikke kun en særdeles effektiv rynkecreme, men hjælper også med at forebygge uren hud, modvirke ardannelse i huden og mindske synligheden af strækmærker. Dette er altså en multifunktionel anti-age natcreme, der er god på tværs af aldersgrupper.

Beauté Pacifique Super 3 Booster har et højt indhold af vitamin A, der booster hudens regenereringsproces og stimulerer huden til gendannelse af eventuel tabt kollagen fiberstruktur. Squalane er med til at transportere vitaminerne og de olieopløselige aktive ingredienser ind i huden, hvilket forebygger tørhed og manglende elasticitet. På den måde får du forebygget selv tidlige aldringstegn i huden. Denne anti-rynke creme indeholder desuden sebumregulerende ekstrakter og Propolis Cera Water Extract, der tilsammen modvirker urenheder og infektioner i huden.


Rudolph Care Acai anti-ageing moisturizer#3 Rudolph Care Acai anti-ageing moisturizer – Den bedste veganske og økologiske rynkecreme

Med en Rudolph Care Acai anti-ageing moisturizer kan du være sikker på, at du tilfører optimal pleje til din hud, samtidig med at du modvirker ældningstegn og genopbygger hudens spændstighed. Denne creme mod rynker består af naturlige ingredienser, og er både vegansk og økologisk.

 • 99% af indholdet har en naturlig oprindelse og 78% af ingredienserne er økologiske
 • Holder certifikat fra COSMOS og er Svanemærket
 • Føles knap så fed som andre rynkecremer
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

Derfor skal du vælge en Rudolph Care Acai anti-ageing moisturizer

Hvis du nægter at gå på kompromis med indholdet i din creme, selvom den skal virke anti-aging, så kan du med fordel investere i en Acai anti-ageing moisturizer fra mærket Rudolph Care. Denne rynkecreme er nemlig fremstillet af naturlige ingredienser, hvoraf 78% af indholdet er fra økologisk landbrug. Derudover er rynkecremen fremstillet uden brugen af animalske produkter, hvilket gør den vegansk. Og så holder den endda både Svanemærket og COSMOS certifikat, så du kan altså roligt stole på, at denne creme er god for din hud.

Rudolph Care Acai anti-ageing moisturizer sikrer dig desuden en glat, smidig, spændstig og smuk hud. Rynkecremen er rig på antioxidanter, hvilket bl.a. kommer fra indholdet af acaiolie og acacia senegal gum. Produktet hjælper således med at opstramme og genopbygge huden. Derudover modvirker produktet hudens naturlige ældningstegn. Cremen er ideel til dig, der foretrækker rynkecremer i en lettere konsistens – og så kan den endda benyttes som både dag- og natcreme.


Beauté Pacifique Crème Paradoxe#4 Beauté Pacifique Crème Paradoxe – Den bedste rynkecreme til sensitiv hud

Beauté Pacifique Crème Paradoxe er velegnet til brug på alle hudtyper, men er særligt udviklet til at kunne benyttes af folk med sart og skrøbelig hud. Denne fine dagcreme stimulerer bl.a. hudens regenereringsevne og forsinker således hudens aldringsproces. Produktet er en bedst i test rynkecreme, da det er en af forbrugernes absolutte favoritter.

 • Bekæmper aldringstegn og solskader ved at stimlere hudens regenereringsevne
 • Forebygger rødme og genskaber en sundere hud
 • Kan benyttes af alle hudtyper – selv ultra sart og sensitiv hud
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
409,00 409,00 til butik

Derfor skal du vælge en Beauté Pacifique Crème Paradoxe

Hvis du gerne vil holde din hud ung og smuk i længere tid, så skal du benytte en Beauté Pacifique Crème Paradoxe i dagligdagen. Denne rynkecreme adskiller sig nemlig fra andre varianter ved at indeholde resveratrol og procyanidin, der ikke må benyttes af andre producenter uden for Chile. Disse to aktive stoffer hjælper med at hindre solskader og aldersforårsagede forandringer i huden. De forhindrer altså hudens aldringsproces og forlænger selve hudcellernes livscyklus.

Beauté Pacifique Crème Paradoxe indeholder desuden to former for vitamin A, der aktivt går ind og forbedrer din huds indre struktur, så hudens overflade bliver mere ensartet og jævn. Derudover hjælper disse ingredienser også mod pigmentering i huden. Som en ekstra bonus hjælper cremen også med at reducere rødme og genskaber en sund og modstandsdygtig hud i ansigtet. Flere forbrugere kalder denne rynkecreme for den bedste anti-age creme på markedet.


#5 Murad E-Shield Essential-C Day Moisture SPF 30 – En god rynkecreme til tør hud med solbeskyttelse

Med en Murad E-Shield Essential-C Day Moisture SPF 30 opnår du optimal beskyttelse af huden, samtidig med at cremen bekæmper fine linjer og rynker i ansigtet. Dette skyldes, at cremen fra Murad indeholder solfaktor 30, og dermed beskytter mod både solens skadelige UV-stråler. Derudover øger cremen hudens fugtoptagelse, hvilket er en klar fordel for personer, der lider af tør hud.

 • Indeholder solfaktor 30, så du er beskyttet mod skader fra solen og frie radikaler
 • Beskytter mod ældning af huden ved at forfine hudstrukturen og hudfarven
 • Øger hudens fugtoptagelse, så du undgår tør hud

Derfor skal du vælge en Murad E-Shield Essential-C Day Moisture SPF 30

Vi vil anbefale dig at investere i en Murad E-Shield Essential-C Day Moisture SPF 30, hvis du vil sikre din hud mod udefrakommende påvirkninger, såsom solens stråler og frie radikaler. Denne rynkecreme er en af de bedste rynkecremer, da den beskytter og styrker  huden mod miljøbetinget ældning. Dette skyldes i høj grad, at den indeholder solfaktor 30. Derudover er der her tale om en antioxidantberiget rynkecreme, som bl.a. er beriget med C-vitamin.

På kort tid vil denne rynkecreme fra Murad resultere i synlige resultater. Du vil således hurtigt se en ændring i synligheden af fine linjer og rynker. Det skyldes, at rynkecreme forfiner hudens struktur og udjævner hudfarven. Du kan benytte denne anti-age creme, uanset hvilken hudtype du har, men er særlig velegnet, hvis du kæmper med tør hud. Cremen forbedrer nemlig hudens barrierefunktion, hvilket sikrer optimal fugtet hud, så du undgår tørre områder i fremtiden.


Vichy-Liftactiv-Collagen-Specialist-Day-Cream-50ml#6 Vichy Liftactiv Collagen Specialist – En rynkecreme, der også mindsker synligheden af pigmentforandringer

Vichy Liftactiv Collagen Specialist er en avanceret anti-age ansigtscreme, der kan benyttes som både dag- og natcreme. Cremen sikrer dig en mere ensartet og jævn hudoverflade ved at stimulere kollagen produktionen. Derudover hjælper daglig brug af cremen også mod pigmentforandringer. En af de største fordele er, at du kan se resultater inden for kort tid.

 • Dokumenteret virkning efter 2 til 8 uger
 • Modvirker rynker, fine linjer, pigmentforandringer, tab af tonicitet o.l.
 • Kan benyttes af alle hudtyper – også folk med sensitiv hud
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

Derfor skal du vælge en Vichy Liftactiv Collagen Specialist

Hvis du gerne vil være sikker på at få fingrene i en rynkecreme, der virker, så skal du overveje at investere i denne Vichy Liftactiv Collagen Specialist. Rynkecremen har en avanceret opbygning, der er specielt udviklet til at kompensere for synligt tab af kollagen, hvilket modvirker rynker, pigmentforandringer, tab af tonicitet o.l. Cremen indeholder bl.a. peptider og Cg vitamin, hvilket sikrer effektive resultater inden for kort tid, der gradvist bliver endnu tydeligere.

Inden for de første par dage vil du således opleve, at din huds spændstighed bliver forøget med 52 procent. Efter bare to ugers brug vil din krop have opnået en øget cellefornyelse, og efter fire uger vil du oplevede en forbedret fasthed i huden, hvilket resulterer i mindre fremtrædende kragetæer, pande- og smilerynker. Ved daglig brug i otte uger vil du have en mindre pigmentering i huden og en mere tydelig ansigtskontur. Cremen er desuden let at påføre på huden og absorberes hurtigt uden at fedte. Det er nok den bedste dagcreme til moden hud.


Biotherm Blue Therapy Accelerated Cream All Skintypes#7 Biotherm Blue Therapy Accelerated Cream All Skintypes – Den bedste rynkecreme på tværs af hudtyper

Biotherm Blue Therapy Accelerated Cream All Skintypes er en oplagt rynkecreme at benytte, uanset hvilken hudtype du har, da cremen kan bruges på alle hudtyper. Produktet er udviklet uden solfaktor, hvilket er ideelt for dig, der ikke vil have den slags i dine daglige produkter til ansigtet. Derudover sikrer cremen dig en glattere, fastere og mere frisk hud.

 • En af den slags hudplejeprodukter, der kan benyttes af alle hudtyper
 • Hjælper med at give mere fylde til ansigtet, så rynkerne mindskes
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
469,00 469,00 til butik

Derfor skal du vælge en Biotherm Blue Therapy Accelerated Cream All Skintypes

Hvis du leder efter en rynkecreme, der kan benyttes af alle hudtyper uden at skabe problemer, så skal du blive ved denne Biotherm Blue Therapy Accelerated Cream All Skintypes. Cremen er en anti-age creme, der fungerer til alle hudtyper, da den hverken udtørrer huden eller virker fedtet. Til gengæld går cremen ind og mindsker rynker og manglende fylde i huden, hvilket vil resultere i en glattere, fastere og mere frisk hud.

Biotherm Blue Therapy Accelerated Cream All Skintypes indeholder bl.a. algen Life Plankton, der findes i varme kilder i Frankrig. Algen er spækket med mineraler og vitaminer, som vores hud har brug for. Derudover har rynkecremen ingen solfaktor, så der er fuld fokus på udglatningen af hudens overflade. Produktet er således velegnet til dig, der  hellere ønsker at bruge solcreme ovenpå din ansigtscreme. Du kan med fordel benytte denne creme i både ansigtet og på halsen.


Raunsborg Anti-Age Dagcreme#8 Raunsborg Anti-Age Dagcreme – En rynkecreme, der også styrker huden

Du kan med fordel investere i en Raunsborg Anti-Age Dagcreme, hvis du gerne vil have en rynkecreme, der gør lidt mere end bare at udjævne huden. Denne creme er nemlig en fremragende rynkecreme, der også styrker og fugter huden optimalt, så den kan stå imod vind og vejr i løbet af dagen.

 • Mindsker synlige aldringstegn og giver en mere fyldig og jævn overflade
 • Fugtgivende – hjælper med at opretholde hudens naturlige fugtbalance i dit ansigt
 • Styrker huden og får den til at blive silkeblød
ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
359,00 359,00 til butik

Derfor skal du vælge en Raunsborg Anti-Age Dagcreme

Flere og flere fokuserer primært på, hvor godt en rynkecreme mindsker synligheden af rynker, hvilket naturligvis også er et vigtigt element. Dog er det også relevant at se på, hvad cremen ellers gør for din hud, da disse egenskaber også har en indvirkning på hudens modstandsdygtighed. F.eks. er det vigtigt at finde en creme, der stadig giver god nok pleje og fugt til huden, så den bliver styrket og klar til dagens strabadser. Det er netop, hvad en Raunsborg Anti-Age Dagcreme gør for din hud!

Raunsborg Anti-Age Dagcreme indeholder aktive peptider, der har en øjeblikkelig effekt på rynker og fine linjer i ansigtet. Cremen hjælper derfor effektivt med at fjerne synlige tegn på aldring, samt udglatter din hud, så den virker mere ungdommelig, fyldig og jævn. Denne rynkecreme indeholder også ingredienser, der hjælper med at opretholde hudens naturlige fugtbalance i op til 72 timer. Derudover er cremen med til at styrke huden, samt gøre denne silkeblød og glat.


Hvad gør en rynkecreme?

En rynkecreme går ind og udglatter fine linjer og rynker i huden for at sikre en mere jævn og glat overflade. Derudover stimulerer cremen også hudens naturlige produktion af kollagen og elastin, der ellers normalt vil være faldende, når man bliver ældre. Faktisk begynder den naturlige produktion af kollagen i huden allerede at gå ned ad bakke fra omkring 25-års alderen.

Kollagen er helt lavpraktisk med til at gøre din hud mere elastisk og stram. Af den grund begynder man at få hængende hud og synlige rynker, når kollagen produktionen falder.

Det er især ingredienser som vitamin A, peptider og hyaluronsyre, der er særligt anvendte i rynkecremer og hudplejeprodukter med anti-age egenskaber. Disse stoffer går nemlig ind og påvirker huden til at producere mere kollagen, selvom den naturlige produktion er gået lidt i stå. Uanset hvilke ingredienser der er i din rynkecreme, så vil formålet med cremen dog være, at udglatte og opstramme huden, samt genoprette dens elasticitet. På den måde vil huden se mere jævn ud, hvorfor rynker og fine linjer ikke er lige så fremtrædende.

Hvornår skal jeg begynde at bruge rynkecreme?

Det skifter lidt fra person til person, hvornår det er en god ide at begynde at bruge rynkecreme. Helt grundlæggende kan du udmærket begynde at benytte en rynkecreme i din daglige plejerutine, når du selv lægger mærke til de fine linjer og begyndende rynker i ansigtet. Vi vil dog fraråde dig at begynde på brugen af rynkecreme for tidligt i livet, da rynkecreme virker som et boost til din huds egen kollagen produktion – og derfor skal du ikke benytte produktet, når din hud selv har en udmærket kollagen produktion og elasticitet.

Af den grund vil du heller ikke se, at der bliver udviklet rynkecreme til unge, da den ungdommelige hud faktisk selv klarer ærterne. Du skal dog heller ikke vente alt for længe med at bruge rynkecreme, da ældningsprocessen i så fald kan være begyndt. De fleste rynkecremer virker jo netop forebyggende frem for decideret at fjerne eksisterende rynker og fine linjer (nogle rynkecremer kan dog mindske synligheden af disse).

Vi vil anbefale dig at vente med at benytte en rynkecreme eller serum mod rynker til du er i midten af 30’erne – måske i starten, hvis du ser tydelige ændringer i huden. Det er nemlig tidspunktet, hvor hudens egen kollagen produktion og elasticitet falder betragteligt. Du har altså ikke brug for de bedste rynkecremer til bekæmpelse af rynker og linjer tidligere.

Er det lige meget, hvilken rynkecreme jeg benytter?

Nej, det er langt fra lige meget, hvilken rynkecreme du benytter. Du skal jo trods alt gerne finde en variant, der understøtter din hud og dine problemer bedst muligt. På den måde vil du kunne opnå de bedste resultater. Derudover er det en klar fordel at tjekke markedet ud, som du netop gør ved at læse denne rynkecreme test, da du i så fald får et indblik i, hvilke rynkecremer der faktisk har klaret sig godt i test. Det er en god måde at sikre sig, at du ikke kaster penge efter en rynkecreme, der ikke lever op til dine forventninger.

Du skal gerne investere i en rynkecreme, der virker fugtgivende og nærende på huden, så din hud stadig får tilført en optimal mængde mineraler, vitaminer, antioxidanter, fugt o.l. Du kan naturligvis altid kombinere brugen af en god rynkecreme og en almindelig dagcreme, hvis din rynkecreme ikke indeholder disse elementer, men det er altid en fordel at kombinere tingene i én og samme creme.

Hvis du er meget i tvivl om, hvilken type rynkecreme du skal gå efter, så kan du med fordel overveje at søge rådgivning hos apoteket eller i skønhedsbutikker. Du kan endda købe en del rynkecremer fra apoteket (både online og i de fysiske butikker), som har dokumenteret virkning.

Mangler du en god ansigtscreme?

Det er muligt at kombinere brugen af en god ansigtscreme med en anti-age creme, hvis du gerne vil sikre dig, at din hud får tilført nok næring og fugt. Det er dog vigtigt, at du finder en ansigtscreme, der understøtter din hud, så du får det optimale ud af cremens ingredienser – og ikke risikerer at reagere negativt på brugen af cremen ved f.eks. at opleve kløe eller uren-, fedtet- eller tør hud i dit ansigt.

Hvis du er på udkig efter en ny ansigtscreme, vil vi anbefale dig at læse vores guide til de bedste ansigtscremer. På den måde vil du få en god introduktion til de bedste cremer på markedet, og kan derfor tage et valg om, hvilken variant der er bedst for dig.

FAQ

Hvilken er den bedste rynkecreme, der virker?

I denne rynkecreme test har vi kåret en Ole Henriksen Truth C-Rush Brightening Double Creme som værende bedst i test. Produktet er vegansk, tilfører fugt og opstrammer effektivt. Læs mere her.

Hvornår skal jeg begynde at bruge rynkecreme?

Det skifter fra person til person, hvornår ens naturlige produktion af kollagen falder. For de fleste daler den omkring 25-års alderen, hvorfor det er oplagt at bruge rynkecreme fra 30-års alderen.

Hvilke fordele er der ved brug af rynkecreme?

Brugen af rynkecreme forebygger ujævnheder i huden, samt mindsker rynker og linjer. Dette skyldes, at cremen booster hudens kollagen produktion. Læs om flere fordele ved brug af rynkecreme her.

Hvad skal en rynkecreme ellers gøre for min hud?

Ud over at virke opstrammende og booste kollagen-produktionen, skal rynkecremen også gerne være fugtgivende og indeholde næring, som din hud har brug for. Find den rigtige creme til din hudtype her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *