Saltvandsspray → De 10 Bedste Saltvandssprays i Test! (2022)

1
L'Oréal Pro. Tecni.Art Beach Waves

L'Oréal Pro. Tecni.Art Beach Waves er en optimal saltvandsspray, der kan virke i alle hårtyper. Sprayen er nem at arbejde med og giver håret volumen. Produktet er desuden fri for parabener. Derfor skal du vælge en L'Oréal Pro. Tecni.Art Beach Waves Hvis du gerne vil være sikker på at få et flot strandlook uden, at det er umuligt at rede håret ud igen bagefter, så skal du investere i en L'Oréal Pro. Tecni.Art Beach Waves.…

Til butik →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
L'Oréal Pro. Tecni.Art Beach Waves##
Redken Fashion Waves 07 Sea Salt Spray 130,58 kr. Lyskin
Philip B Maui Wowie Beach Mist 185 kr. Brandshop
Kevin Murphy Hair Resort Spray 159,60 kr. Royal Hair Shop
HH Simonsen Beach Spray 95 kr. Hair4all
Maria Nila Salty Mist 156,75 kr. Royal Hair Shop
Sachajuan Ocean Mist Beach Spray 160 kr. Proshop.dk
Davines More Inside Sea Salt Spray 215 kr. HairOutlet
Raunsborg Herb & Sea Salt Spray Nordic All Hair Types##
Wella EIMI Ocean Spritz 66 kr. Deloox

En saltvandsspray er den ideelle måde at opnå voluminøse og fyldige lokker, som havde du netop tilbragt flere timer ved stranden. Du behøver altså ikke tage forbi stranden og dyppe håret i saltvandet for at få den rette tekstur og fyldighed, men kan i stedet bruge en god saltvandsspray til formålet. Hvis du har brug for hjælp til at finde den bedste saltvandsspray til dig og dit hår, så er du kommet til det rette sted. I denne artikel guider vi dig nemlig til de bedste saltvandssprays på markedet netop nu, så du hurtigt kan danne sig et overblik. De udvalgte produkter har allerede klaret sig godt i saltvandsspray test, så du kan roligt stole på nedenstående produkter. Du får desuden også hjælp til, hvordan du vælger den helt rigtige saltvandsspray og til brugen af produktet nederst i artiklen.

L’Oréal Pro. Tecni.Art Beach Waves – Den bedste saltvandsspray

L’Oréal Pro. Tecni.Art Beach Waves er en optimal saltvandsspray, der kan virke i alle hårtyper. Sprayen er nem at arbejde med og giver håret volumen. Produktet er desuden fri for parabener.

Derfor skal du vælge en L’Oréal Pro. Tecni.Art Beach Waves

Hvis du gerne vil være sikker på at få et flot strandlook uden, at det er umuligt at rede håret ud igen bagefter, så skal du investere i en L’Oréal Pro. Tecni.Art Beach Waves. Denne saltvandsspray på 150 ml sikrer dig nemlig et rodet strandlook ved at give en masse tekstur og volumen til håret. Derudover får du en mat finish, der får håret til at se naturlig pjusket ud. L’Oréal Pro. Tecni.Art Beach Waves er beriget med unikke copolymerer, hvilket gør det nemt at arbejde med sprayen og få det helt rigtige udseende. Produktet har dog kun en holdfaktor på 2 ud af 6, hvilket gør det nemt for dig at børste produktet ud af håret igen, hvis du ikke længere ønsker det pjuskede hår look. Som en ekstra bonus er denne saltvandsspray fra L’Oréal fri for parabener.

Det kan vi lide:
 • Parabenefrit produkt
 • Holdfaktor på 2 ud af 6
 • Giver håret volumen og tekstur

Redken Fashion Waves 07 Sea Salt Spray – Den bedste saltvandsspray til alle hårtyper

Med en Redken Fashion Waves 07 Sea Salt Spray er du sikker på at få et råt og pjusket strandlook – uanset om du har krøller eller glat hår. Denne saltvandsspray kan nemlig udmærket få det bedste frem i flere hårtyper.

Derfor skal du vælge en Redken Fashion Waves 07 Sea Salt Spray

Det er ikke altid lige nemt at få strandlooket i allerede krøllet eller helt glat hår, men heldigvis kan en Redken Fashion Waves 07 Sea Salt Spray være behjælpelig til formålet. Med denne spray får du nemlig et råt og pjusket look uanset om dit hår er langt, kort, glat eller krøllet. Saltvandssprayen virker sammen med alle hårtyper og arbejder ved at fremhæve den naturlige bevægelse i håret. Redken Fashion Waves 07 Sea Salt Spray giver desuden både volumen og ekstra tekstur. Det er vigtigt, at du ryster produktet før du sprayer det i håret, da sprayen indeholder havsalt. Saltvandssprayen fra mærket Redken giver et medium hold i håret og indeholder 250 ml.

Det kan vi lide:
 • Skaber både volumen, fylde og bevægelse i håret
 • Medium hold i alle hårtyper
 • Formlen indeholder reelt havsalt

Philip B Maui Wowie Beach Mist – Premium saltvandsspray uden parabener

Ved at investere i en Philip B Maui Wowie Beach Mist, kan du være helt sikker på at få en fabelagtig saltvandsspray med hjem. Produktet hjælper med at fremhæve håret naturlige bevægelser og sørger samtidig for at pleje og fugte håret optimalt.

Derfor skal du vælge en Philip B Maui Wowie Beach Mist

Hvis du er lidt nervøs for, at din saltvandsspray udtørrer dit hår, så skal du investere i en Philip B Maui Wowie Beach Mist. Denne spray indeholder nemlig ingrediensen aloe vera, hvilket sikrer dig optimal fugt og pleje af dit hår, så det ikke bliver slidt. Derudover indeholder sprayen også havsalt, der netop er med til at give voluminøst og tekstur fyldt hår. På den måde ligner det, at du netop har tilbragt en hel dag ved stranden, når du benytter Philip B Maui Wowie Beach Mist i dit hår. Sprayen på 150 ml hjælper endda med at fremhæve dit hårs naturlige bevægelser. Denne variant er fremstillet uden brugen af parabener.

Det kan vi lide:
 • Fremstillet uden brugen af parabener
 • Indeholder både havsalt og aloe vera for et voluminøst og velplejet hår
 • Plejer og fugter håret samtidig med, at den givet et råd strandlook

Kevin Murphy Hair Resort Spray – Den bedste saltvandsspray til krøller

Kevin Murphy Hair Resort Spray er det ideelle produkt til krøllet hår, da det er en non-aerosol saltvandsspray. Med en sådan spray får du bedre hold i krøllet hår og kan endda style hver enkel krølle efter dine ønsker.

Derfor skal du vælge en Kevin Murphy Hair Resort Spray

Har du svært ved at style dit krøllede hår? I så fald kan denne Kevin Murphy Hair Resort Spray på 150 ml være en optimal løsning på dit problem. Saltvandssprayen er nemlig non-aerosol, hvilket gør den langt bedre til styling af krøllet hår, da den har et bedre hold end andre produkter. Derudover giver sprayen både fylde og en mat finish til håret, så du får det helt rigtige pjuskede og rodet look. Kevin Murphy Hair Resort Spray indeholder bl.a. appelsinolie og panthenol, så dit hår også får optimal fugt og pleje under stylingen. Aloe veraen har desuden en blødgørende virkning, mens de hvedeproteinerne i produktet hjælper med at styrke dine hårstrå. På den måde vil det ikke skade dit hår at benytte denne saltvandsspray. Som en ekstra bonus er saltvandssprayen helt fri for parabener og selve produktets emballage er produceret af 100% genbrugsplast.

Det kan vi lide:
 • Optimal saltvandsspray til krøllet hår, da den har bedre hold
 • Produktet tilfører både fugt, pleje og fylde til håret
 • Emballagen er produceret af 100% genbrugsplast

HH Simonsen Beach Spray – En farvebeskyttende saltvandsspray

HH Simonsen Beach Spray kan benyttes af alle hårtyper, men er især god til dig, der gerne vil beskytte din hårfarve mod at falme. Denne saltvandsspray beskytter nemlig håret samtidig med, at den sikrer fyldigt og flagrende hår.

Derfor skal du vælge en HH Simonsen Beach Spray

Du skal ikke være nervøs for at benytte en HH Simonsen Beach Spray til at style dit hår med, selv hvis du lider af skadet eller tørt hår. Denne saltvandsspray er nemlig beriget med plejende macadamiaolie, provitamin B5 og andre optimale ingredienser. Af den grund går produktet ind og øger fugtniveauet, samt forstærker hvert enkelt hårstrå, når du benytter sprayen i håret. Du får altså både plejet, fugtet og tilført håret næring med denne spray fra HH Simonsen på 125 ml. Samtidig indeholder sprayen særlige UV-beskyttende ingredienser, der beskytter farvet hår mod at falme. Dit hår bliver endda også efterladt med en blød tekstur, men du får naturligvis stadig det fyldige og pjuskede strandlook ved at benytte produktet. HH Simonsen Beach Spray er ikke testet på dyr og er fremstillet uden brugen af parabener.

Det kan vi lide:
 • Virker plejende, nærende og forstærkende på håret
 • Beskytter hårfarven fra at falme
 • Kan benyttes af alle hårtyper

Maria Nila Salty Mist – En vegansk saltvandsspray

Maria Nila Salty Mist er veganer venlig, da den er udviklet med 100% veganske ingredienser. Derudover er saltvandssprayen parabene- og sulfatfri. Produktet er derfor oplagt til dig, der gerne vil tage et miljøbevidst valg.

Derfor skal du vælge en Maria Nila Salty Mist

Du kan med fordel investere i en Maria Nila Salty Mist 150 ml, hvis du gerne vil have en veganer- og miljøvenlig saltvandsspray, der samtidig giver en lækker tekstur til håret, så det opnår en optimal strandlook. Denne spray er nemlig fremstillet ved at bruge 100% veganske ingredienser og så er emballagen også 100% CO2 kompenseret. Derudover indeholder produktet ingen former for parabener eller sulfater. Alligevel får du dog tilført både fylde og tekstur til håret ved at benytte en Maria Nila Salty Mist, så du kan få et optimalt strandlook. Denne saltvandsspray er desuden skabt med Colour Guard Complex, der hjælper med at beskytte din hårfarve og reducere farvetab. Derudover beskytter Maria Nila Salty Mist håret mod solens UV stråler og andre frie radikaler.

Det kan vi lide:
 • Fremstillet med 100% veganske ingredienser
 • Der er ingen parabener eller sulfater i produktet
 • Beskytter håret mod solens UV-stråler og frie radikaler

Sachajuan Ocean Mist Beach Spray – En saltvandsspray med Ocean Silk teknologi

Med en Sachajuan Ocean Mist Beach Spray får du en optimal saltvandsspray, der efterlader håret både pjusket og struktureret. Leave-in formlen giver dermed fornemmelse af, at du netop har tilbragt dagen på stranden, men uden dit hår virker uglet eller svært at rede ud.

Derfor skal du vælge en Sachajuan Ocean Mist Beach Spray

Du kan ikke gå helt galt i byen med en Sachajuan Ocean Mist Beach Spray, da denne leave-in formel efterlader dit hår blødt, sundt og fugtet fra rod til spids. Du får dog naturligvis stadig et surferinspireret strandhår, der både er pjusket og struktureret. De levende bølger vil få dit hår til at se mere livligt og friskt ud. Du kan selv være med til at bestemme mængden af pjusk, da det altid kan gøres vildere ved at rode i håret efter styling, så der kommer endnu mere fylde. Den særlige Ocean Silk teknologi hjælper med at holde dit hår sundt og fugtet og derfor kan en Sachajuan Ocean Mist Beach Spray 150 ml udmærket benyttes af alle hårtyper.

Det kan vi lide:
 • Ocean Silk teknologi sikrer bløde og sunde lokker
 • Optimale og levende bølger i alle hårtyper
 • Produktet har en diskret duft og efter dig med en langvarig mat finish

Davines More Inside Sea Salt Spray – En kvalitets saltvandsspray

Davines More Inside Sea Salt Spray er en ideel saltvandsspray til brug i både tørt og vådt hår til dig, der gerne vil have en pjusket og fyldigt strandlook i hverdagen. Du kan nemt benytte sprayen til styling for at sikre fyldig og voluminøst hår.

Derfor skal du vælge en Davines More Inside Sea Salt Spray

Ved at investere i en Davines More Inside Sea Salt Spray, kan du være sikker på, at du altid har et kvalitetsprodukt lige ved hånden til styling af dit hår. Mærket Davines har nemlig været på markedet i mange år og ved lige netop, hvilken opbygning der sikrer dig et pænt og fyldigt hår. Med deres saltvandsspray kan du hurtigt skabe et pjusket strandlook derhjemme – selv hvis du ikke har alverdens tid til styling. Produktet giver både fylde og volumen, og sikrer desuden en mat finish i håret. Der er desuden rigeligt med produkt at nyde, da Davines More Inside Sea Salt Spray kommer i en størrelse af hele 250 ml.

Det kan vi lide:
 • Optimal tekstur og volumen til håret
 • Mat finish der fuldender strandlooket

Raunsborg Herb & Sea Salt Spray Nordic All Hair Types – Vitamin- og mineralrig saltvandsspray

Nogle hårtyper har helt generelt brug for lidt mere pleje end andre, men alle har brug for at få tilført en god omgang vitaminer og mineraler til håret med jævne mellemrum for at booste hårets naturlige forsvar. En Raunsborg Herb & Sea Salt Spray Nordic All Hair Types kan hjælpe med netop dét.

Derfor skal du vælge en Raunsborg Herb & Sea Salt Spray Nordic All Hair Types

Har dit hår brug for lidt ekstra pleje? Og vil du gerne yde denne pleje samtidig med, at du får optimal styling af håret? I så fald kan du med fordel investere i en Raunsborg Herb & Sea Salt Spray Nordic All Hair Types 250 ml, da denne saltvandsspray både sikrer optimal styling og pleje af dit hår på én og samme tid. Saltvandssprayen indeholder mineralsk salt og kan derfor give dit hår både hold og tekstur, som havde du netop tilbragt dagen på stranden. Derudover sørger opbygningen af bl.a. citronmelisse- og brændenældeekstrakt for at tilføre vitaminer og mineraler til dit hår, så det får optimal pleje og bliver styrket. Raunsborg Herb & Sea Salt Spray Nordic All Hair Types virker desuden også beroligende på hår og hovedbund, så du mindsker irritation og forebygger kløe. Saltvandssprayen har en let og frisk duft med note af vilde frugter, så håret dufter optimal efter brug af sprayen.

Det kan vi lide:
 • Indeholder vitaminer og mineraler, der styrker og plejer håret i dybden
 • Sprayen har en beroligende effekt på hår og hovedbund, der modvirker irritation
 • Kan benyttes af alle hårtyper til at sikre fylde og tekstur i håret

Wella EIMI Ocean Spritz – Saltvandsspray mod udtørring og UV-skader

Wella EIMI Ocean Spritz er en god saltvandsspray, der bl.a. indeholder naturligt mineralsalt for at give dig en optimal styling. Sprayen hjælper dog også med at beskytte dit hår fra at udtørre og fra solens skadelige UV stråler, så du roligt kan bevæge dig ud om sommeren uden at frygte for dit hårs helbred og udseende.

Derfor skal du vælge en Wella EIMI Ocean Spritz

Vil du gerne beskytte dit hår mod udtørring og UV-skader i løbet af de varme sommermåneder, men samtidig opnå et flot strandlook, selvom du ikke har tid til at tage forbi stranden? Med en Wella EIMI Ocean Spritz er alle disse ting mulige på én og samme tid. Produktet hjælper dig nemlig med at opnå det helt rigtige strandlook ved at give håret tekstur og fylde. Det kan lade sig gøre da saltvandssprayen bl.a. indeholder naturligt mineralsalt. Produktet har en holdfaktor på 2 ud af 4, og du får derfor medium hold, så din styling kan holde igennem dagen. Wella EIMI Ocean Spritz beskytter dit hår mod udtørring og skader fra solens UV stråler, hvilket især er en fordel i de varme sommermåneder eller når du er på ferie i udlandet.

Det kan vi lide:
 • Beskytter håret mod udtørring og UV-skader
 • Medium holdfaktor for optimal og holdbar styling
 • Giver både fylde og tekstur til alle hårtyper

Hvad skal du være opmærksom på, når du køber en saltvandsspray?

En saltvandsspray kan være ideel til styling, og de fleste produkter kan da også sagtens benyttes af alle hårtyper, men du skal stadig være opmærksom på, at du får valgt en saltvandsspray, der passer til dit hår. F.eks. kan det være en god ide at investere i en plejende saltvandsspray, hvis du har skadet hår eller en saltvandsspray, der sikrer fugt til håret, hvis du har tørt hår. På den måde vil brugen af en saltvandsspray nemlig ikke være med til at forværre dit problem. Derudover kan du med fordel investere i en farvebeskyttende saltvandsspray, hvis du farver dit hår, da et sådant produkt ikke vil slide på hårfarven i samme grad.

Hvis du gerne vil have sundt og modstandsdygtigt hår, så vil vi dog klart anbefale dig at gå efter en plejende, nærende, fugtende og UV-beskyttende saltvandsspray uanset hvad, da dit hår i så fald får tilført en god mængde vitaminer og mineraler, samt bliver beskyttet mod solens skadelige UV stråler.

Hold øje med mængden af indhold og pris

Du kan med fordel holde lidt øje med, hvor meget produktet indeholder i ml, da dette skifter meget fra mærke til mærke. Du vil således udmærket kunne finde gode saltvandssprays á 250 ml til samme pris som en saltvandsspray på 150 ml koster – og så er der altså nogle penge at spare, da enhedsprisen langt fra er den samme.

Du finder dog optimale saltvandssprays i alle prisklasser og du skal derfor nærmere se på indholdet og fordelene ved de enkelte produkter frem for at sammenligne dem for meget på prisen. Hvis du falder for en for dyr variant, kan du altid se på saltvandsspray tilbud hos online forhandlerne, da der ofte er penge at spare på produkterne. Du kan også altid se efter et billigere alternativ, når du har besluttet dig for, hvilke parametre, der er vigtigst for dig.

Hvordan bruger man saltvandsspray?

 1. Benyt produktet i enten tørt eller fugtigt hår (ikke helt vådt hår). Nogle produkter fungerer bedst i fugtigt hår frem for tørt hår, så rådfør dig gerne med produktets instruktion før du påfører det
 2. Påfør en smule spray i håret ved at sprøjte et par gange rundt om hovedet. Du kan også vælge udelukkende at påføre produktet i spidserne
 3. ‘Kram’ nu lidt om lokkerne og håret
 4. Tør håret ved brug af en føntørrer med diffuser eller lad det lufttørre. Uanset hvad du vælger, skal du gerne ‘kramme håret undervejs, så fyldigheden bevares.
 5. Hvis du føler, at håret skal bruge lidt fylde i løbet af dagen, så kan du altid kramme eller rode i håret igen