Bedste Skintonic (2022) → Top 8 skintonics til forskellige hudtyper

1
Australian Bodycare Face Tonic

Australian Bodycare Face Tonic er særligt velgenet til dig, der bøvler med uren eller sensitiv hud, hvor rensningen gerne skal foregå skånsomt uden at virke mindre effektivt. Denne skintonic indeholder nemlig Tea Tree Oil, der er særligt hård ved urenheder og bakterier uden at virke irriterende eller udtørrende på huden. Derfor skal du vælge en Australian Bodycare Face Tonic Du kan aldrig gå galt i byen med produkter indeholdende Tea Tree Oil, hvis du kæmper…

Til butik →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
Australian Bodycare Face Tonic 74,95 kr. Nicehair.dk
Raunsborg Skin Tonic All Skin Types 142,44 kr. Well
Rønsbøl Skin Tonic##
Helena Rubinstein Prodigy Cellglow Clarity Essence 1.042 kr. ComputerSalg
Ole Henriksen Balancing Force Oil Control Toner 179 kr. Shopping4net
Ecooking Ansigtsmist Parfumefri 149 kr. Med24.dk
Urtekram Nordic Birch Skin Tonic##
Biotherm Biosource Skintonic Dry Skin 120 kr. Proshop.dk

Australian Bodycare Face Tonic – Den bedste skintonic

Australian Bodycare Face Tonic er særligt velgenet til dig, der bøvler med uren eller sensitiv hud, hvor rensningen gerne skal foregå skånsomt uden at virke mindre effektivt. Denne skintonic indeholder nemlig Tea Tree Oil, der er særligt hård ved urenheder og bakterier uden at virke irriterende eller udtørrende på huden.

Derfor skal du vælge en Australian Bodycare Face Tonic

Du kan aldrig gå galt i byen med produkter indeholdende Tea Tree Oil, hvis du kæmper med uren hud, da denne naturlige olie indeholder antiseptiske egenskaber. Du kan derfor med fordel investere i en Face Tonic fra mærket Australian Bodycare, hvis du vil bekæmpe den urene hud i dybden, da denne skintonic netop består af Tea Tree Oil. Derudover indeholder produktet også kokosolie og glycerin, som er med til at sikre en optimal fugtbalance i huden.

Australian Bodycare Face Tonic er hård mod bakterier og snavs, da den virkelig formår at rense i dybden, samt hæmme væksten af uønskede bakterier, så der ikke opstår nye urenheder. Dog virker tonicen yderst skånsom mod huden og ingredienser som aloe vera og allantoin sikrer en lindrende og helende effekt, hvis din hud i forvejen er irriteret eller lettere skadet.

Det kan vi lide:
 • Opbygning med den antiseptiske Tea Tree Oil for optimal rensning
 • Hård mod urenheder og bakterier, men skånsom mod huden
 • Indeholder naturlige ingredienser

Raunsborg Skin Tonic All Skin Types – Den bedste skintonic til alle hudtyper

Du kan benytte denne skintonic fra Raunsborg uanset hvilken hudtype du har. Produktet er nemlig fri for bl.a. alkohol og parabener, samt har ingredienser, der beroliger, plejer og beskytter huden, så selv folk med sart eller irriteret hud kan benytte den.

Derfor skal du vælge en Raunsborg Skin Tonic All Skin Types

Hvis du gerne vil være sikker på at bestille en optimal skintonic hjem, så skal du se nærmere på denne Raunsborg Skin Tonic All Skin Types. Produktet har en frisk duft af birk og fjerner effektivt både makeup og urenheder i huden. Skintonicen indeholder bl.a. sukkerroe, hyldeblomst, birkebark, samt ekstrakter af troldhassel og tranebær, der tilsammen sikrer optimal fugt, næring og pleje af huden. Derudover virker ingredienserne også opstrammende, antibakterielt og beroligende, hvilket gør skintonicen ideel for alle hudtyper.

Du vil ikke opleve, at Raunsborg Skin Tonic All Skin Types irriterer din hud, da den er fremstillet uden brugen af alkohol og parabener – og så hjælper de beroligende egenskaber naturligvis også til, at huden ikke reagerer på brugen. Produktet skal gerne benyttes både morgen og aften.

Det kan vi lide:
 • Virker beroligende og plejende på alle hudtyper
 • Fremstillet uden brugen af alkohol og parabener
 • Fjerner effektivt urenheder og makeup rester

Rønsbøl Skin Tonic – Den bedste parabene- og parfumefri skintonic

En Rønsbøl Skin Tonic adskiller sig en smule fra de andre produkter på denne liste ved, at det er en skintonic, der skal sprayes på huden. Misten kan benyttes som både skintonic og makeupfjerner og hjælper huden til at kunne optage fugt og pleje fra cremer bedre. Som en ekstra bonus er produktet fri for parabener, farvestoffer og parfume.

Derfor skal du vælge en Rønsbøl Skin Tonic

Hvis du ikke er helt vild med ideen om at skulle ‘gnubbe’ huden med en vatrondel hver eneste dag, så er der heldigvis andre metoder til at få renset ansigtet på. Du kan f.eks. med fordel benytte denne Rønsbøl Skin Tonic, da produktet kommer som en let spray til påføring inden eventuel anden fugtpleje. På den måde får du renset huden og gjort den klar til en ny omgang fugtpleje, der får lettere ved at trænge ind i huden.

Rønsbøl Skin Tonic kan benyttes af alle hudtyper, da den er skånsom mod huden. Derudover er produktet både parfume- og parabenefri, samt fri for farvestoffer. Det gør tonicen ideel til selv den sensitive hud. Du har endda mulighed for at benytte din Rønsbøl Skin Tonic som makeupfjerner, hvis du falder helt pladask for produktet. Uanset hvordan du vælger at benytte denne skintonic, så får du en let variant, der forbedrer fugtoptagelsen i din hud.

Det kan vi lide:
 • Produceret uden brugen af parabener, parfume og farvestoffer
 • Hjælper til større udbytte af anden fugtpleje
 • Kan benyttes af alle hudtyper

Helena Rubinstein Prodigy Cellglow Clarity Essence – En premium skintonic til den aldrende hud

Helena Rubinstein Prodigy Cellglow Clarity Essence er en fremragende skintonic, der er særligt udviklet til brug på den aldrende hud. Det skyldes, at cremen har anti-ageing og opstrammende egenskaber, samt virker udglattende. Derudover hjælper tonicen også din hud med at optage de aktive ingredienser i cremer bedre.

Derfor skal du vælge en Helena Rubinstein Prodigy Cellglow Clarity Essence

Lyder det næsten for godt til at være sandt med en skintonic, der også har anti-ageing og opstrammende egenskaber? Heldigvis er det lige præcis hvad du får med en Helena Rubinstein Prodigy Cellglow Clarity Essence. Denne fantastiske skintonic kan benyttes afl alle hudtyper, men er særligt velegnet til personer over 40, da tonicen har opstrammende egenskaber og en anti-age effekt. Skintonicen er en toner, der giver øjeblikkelig glød i huden og modvirker pigmentering. Produktet indeholder bl.a. edelweiss-ekstrakt, der bekæmper fine linjer og rynker.

Helena Rubinstein Prodigy Cellglow Clarity Essence er yderst nærende og sørger for at tilføre din hud en optimal mængde fugt. Alt i alt vil din hud således føles både jævnere, friskere og blødere. Ved brug af denne skintonic får du desuden det optimale ud af din serum eller creme, da tonicen sikrer optimal absorbering af de aktive ingredienser i dine hudplejeprodukter. Du har altså rig mulighed for at få smukkere og udglattet hud ved brug af denne skintonic til daglig.

Det kan vi lide:
 • Ideel til brug på aldrende hud (+40 år)
 • Mindsker ujævnheder og bekæmper pigmentering, rynker og fine linjer
 • Gør huden i stand til at absorbere ingredienser fra cremer og serummer bedre

Ole Henriksen Balancing Force Oil Control Toner – Den bedste skintonic til fedtet hud

Ole Henriksen Balancing Force Oil Control Toner er ideel til dig, der lider af fedtet hud, da formlen går ind og absorberer overskydende talg og får porerne til at trække sig sammen. På den måde vil huden virke mindre fedtet og du vil opleve en mindskning af urenheder i huden.

Derfor skal du vælge en Ole Henriksen Balancing Force Oil Control Toner

Lider du af fedtet hud? Så skal du investere i en skintonic, der absorberer overskydende talg, såsom denne Ole Henriksen Balancing Force Oil Control Toner. Hele årsagen til fedtet hud munder ud i en overproduktion af talg / sebum, og derfor skal balancen i huden genoprettes for at mindske synligheden af den fedtede hud. Dette hjælper denne skintonic med, mens den også virker sammentrækkende på hudens porer. Derudover fjerner den urenheder i dybden, hvilket mindsker synligheden af grove porer.

Ole Henriksen Balancing Force Oil Control Toner indeholder bl.a. salicylsyre, mælkesyre og glykolsyre, der optimerer balancen i huden, renser i dybden og fjerner døde hudceller fra hudens overflade. Alle disse elementer vil resultere i en friskere og mere strålende hud. Som en ekstra bonus er denne skintonic parabene-, ftalat- og sulfatfri.

Det kan vi lide:
 • Absorberer overskydende talg og virker poresammentrækkende for færre urenheder
 • Fremstillet uden brugen af parabener, sulfater og ftalater
 • Fjerner døde hudceller og få huden til at virke mere frisk

Ecooking Ansigtsmist Parfumefri – Den bedste allergivenlige skintonic

Ecooking Ansigtsmist Parfumefri er velegnet til sensitiv hud eller personer med allergi, da misten ikke indeholder parfume, parabener eller farvestoffer. Derudover har den gode fugtende og plejende egenskaber, der mindsker urenheder og virker forfriskende.

Derfor skal du vælge en Ecooking Ansigtsmist Parfumefri

Er du på jagt efter en allergivenlig skintonic? Ecooking Ansigtsmist Parfumefri er den oplagte løsning, da denne skintonic både er fri for parabener, farvestoffer og parfume. Derudover er produktet endda også vegansk, da der ikke er benyttet nogen former for animalske ingredienser. Denne skintonic kan både benyttes til at rense ansigtet om morgenen og om aften eller til brug i løbet af dagen for at friske huden op.

Ecooking Ansigtsmist Parfumefri indeholder bl.a. agurk, aloe vera og kamille, hvilket sikrer optimal fugt til huden. Derudover virker ingredienserne plejende og bevirker til at lukke porerne, så du ikke bryder ud i ansigtet. Derudover virker brugen af denne mist også forfriskende på huden. Som en ekstra bonus har denne skintonic fra Ecooking et højt indhold af E-vitamin.

Det kan vi lide:
 • Allergivenlig, da produktet er fri for parfume, parabener og farvestoffer
 • Vegansk produkt, da der ikke er benyttet animalske ingredienser
 • Fugter huden og har et højt indhold af E-vitamin

Urtekram Nordic Birch Skin Tonic – Den bedste økologiske skintonic

Denne økologiske skintonic fra Urtekram Nordic Birch serien er oplagt til dig, der har brug for at tilføre din hud en god mængde fugt i forbindelse med din daglige plejerutine. Produktet indeholder nemlig en række økologiske og veganer venlige ingredienser, der virker fugtgivende og opstrammende på huden.

Derfor skal du vælge en Urtekram Nordic Birch Skin Tonic

Hvis du lider af tør hud, eller bare gerne vil tilføre din hud en del fugt, så kan du med fordel investere i denne Urtekram Nordic Birch Skin Tonic, da den vil hjælpe din hud med at få en optimal mængde fugt på daglig basis. Skintonicen indeholder bl.a. birkesukker og aloe vera, der giver en god omgang fugt, samt lukker porerne, så din hud virker friskere. På den måde vil tonicen også hjælpe dig med at mindske urenheder i huden.

Urtekram Nordic Birch Skin Tonic giver ikke kun en god mængde fugt, men virker faktisk også opstrammende på huden. Den kan derfor benyttes af folk i alle aldre. Derudover består skintonicen af en række økologiske ingredienser og er produceret uden brugen af animalske ingredienser, hvilket gør produktet veganvenlig. Som en ekstra bonus er der heller ikke nogen parabener i en Urtekram Nordic Birch Skin Tonic.

Det kan vi lide:
 • Økologisk ingrediensliste
 • Vegansk produkt, da det ikke indeholder animalske ingredienser
 • Virker fugtgivende og opstrammende

Biotherm Biosource Skintonic Dry Skin – Den bedste skintonic til tør hud

Med en Biotherm Biosource Skintonic Dry Skin vil du i den grad få fjernet alle former for snavs, urenheder, døde hudceller o.l. fra huden på daglig basis. Produktet efterlader således huden ren og frisk efter brug, hvilket kan være en særlig fordel for personer med tør hud.

Derfor skal du vælge en Biotherm Biosource Skintonic Dry Skin

Når man lider af tør hud, så skal man være opmærksom på, hvilken type skintonic man benytter, da man ellers risikerer at udtørre huden yderligere. En skintonic der ikke vil udtørre din hud, men nærmere gøre den friskere at se på, er denne Biotherm Biosource Skintonic Dry Skin. Produktet virker eksfolierende, hvilket sikrer dig en optimal og dybdegående rensning. F.eks. vil skintonicen rense din hud for urenheder, snavs og døde hudceller.

Grundet de eksfolierende egenskaber, så vil en Biotherm Biosource Skintonic Dry Skin efterlade din hud med en mere naturlig udstråling. Derudover bliver din hud både renere og mere frisk at se på, hvis du benytter denne tonic i hverdagen.

Det kan vi lide:
 • Virker eksfolierende og renser derfor i dybden
 • Giver naturlig udstråling
 • Velegnet til tør hud

7 gode grunde til at benytte en skintonic

 1. Du mindsker opståen af urenheder i huden
 2. Skintonic fjerner snavs og bakterier fra huden
 3. Skintonic fjerner eventuelle rester fra makeup, andre renseprodukter etc.
 4. Du kan finde skintonics i alle prisklasser – en god skintonic behøver ikke koster meget mere end 50 kroner
 5. Din skintonic kan holde i lang tid, da du ikke benytter særlig meget om dagen
 6. Du får en langt pænere hud ved at benytte skintonic dagligt
 7. Nogle skintonics plejer og fugter huden

Husk den gode rutine

Dét at opretholde en god renserutine kan virke en smule uoverskueligt og tidskrævende for nogle, men du gør udelukkende dig selv en bjørnetjeneste, hvis du springer din renserutine over eller benytter dårlige produkter på huden. Det skyldes, at din hud har brug for den ekstra pleje, som en god renserutine tilbyder. Derudover er det nødvendigt at fjerne snavs og bakterier fra huden på daglig basis for at mindske opståen af urenheder i huden.

Alligevel er der dog mange, der nedprioriterer en god rutine i dagligdagen. Af den grund vil vi gerne anspore til vigtigheden af en god renserutine på daglig basis – og pointere, at det langt fra behøver at være tidskrævende eller et irritationsmoment i hverdagen. En renserutine behøver nemlig ikke bestå af en række produkter, men kan derimod udmærket bare bestå af en god skintonic og en creme. Det vigtigste er nemlig bare, at du renser dit ansigt minimum én gang om dagen – dog gerne både morgen og aften, så du gør din hud klar til dagen og fjerner al den snavs, der har sat sig i huden i løbet af dagen inden du går i seng.

En vigtig del af den gode renserutine er dog også, at du benytter en skintonic, der passer til din hudtype. En skintonic, der ikke understøtter din hudtype, vil nemlig ofte irritere huden eller få dig til at bryde ud alligevel. Af den grund kan du med fordel undersøge markedet for en skintonic til lige netop din hudtype, så du f.eks. får minimeret olieniveauet i huden, hvis du har fedtet hud eller får tilført en god mængde fugt til huden, hvis du lider af tør eller irriteret hud.

Sådan renser du dit ansigt optimalt

 • Væd en vatrondel med en smule af din skintonic
 • Vatrondellen skal nu føres blidt over ansigtet og halsen – det er meget vigtigt, at du ikke gnider vatrondellen ind i huden
 • Du kan gentage processen, hvis du ikke føler, at du har fået al snavs / makeup med
 • Benyt en creme, serum eller olie efter rensningen, så din hud får pleje og fugt – det afholder huden fra at tørre ud
 • Rutinen skal gerne gentages både morgen og aften. Om morgenen skal det gøres inden du tager makeup på og om aften skal det være det sidste du gør inden du går i seng.

Der findes også såkaldte spraymist skintonics, som nogen foretrækker at benytte frem for væske på en vatrondel. Ved brug af en ansigtsmist, skal du spraye produktet på huden med ca. 10 til 12 cm afstand. Du kan også med fordel benytte en ansigtsmist i løbet af dagen, da den virker opfriskende på huden.

Hvad skal du være opmærksom på, når du køber en skintonic?

Der er et par ting, som du skal være opmærksom på før du kaster dig over en skintonic. Det er nemlig ikke alle varianter, der fungerer lige godt eller som har samme effekt på alle hudtyper. Af den grund er det først og fremmest utroligt vigtigt, at du finder en skintonic, der passer til din hudtype. Du skal f.eks. gerne finde en variant, der ikke irriterer huden, hvis du har sensitiv hud – eller som ikke fedter huden til, hvis du i forvejen har fedtet hud, da det kan resultere i flere bumser og urenheder.

Du kan naturligvis prøve dig lidt frem, hvis du er i tvivl om din hudtype, men vi vil anbefale dig at gå efter en skånsom skintonic i alle tilfælde, så du passer optimalt på din hud. Derudover skal du huske, at nogle skintonics kan virke udtørrende på huden, hvorfor det kan være en fordel at benytte en god ansigtscreme eller serum efterfølgende.

Derudover skal du være opmærksom på, at der findes nogle forskellige typer af skintonics. Du kan f.eks. vælge mellem en normal skintonic med væske, en cremet skintonic eller en mist. Det afhænger meget af dine egne præferencer, hvad du skal vælge.