GHD glattejern test → Find det bedste ghd glattejern til dine behov

1
GHD IV Styler

Vi har kåret denne IV Styler, også kaldet The Original Classic Styler, som værende bedst i test. Det skyldes, at glattejernet udmærker sig på flere parametre, men samtidig sælges til en mere budgetvenlig pris end andre GHD glattejern. Det er samtidig en model, som du kan få glæde af i mange år. Derfor skal du vælge GHD IV Styler Måske du undrer dig over, hvordan denne originale styler fra GHD kan blive kåret som værende…

Til butik →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
GHD IV Styler 1.263,04 kr. Signatura
GHD V Gold Classic Styler Max##
GHD V Gold Mini Styler 1.200,40 kr. Beauty Expert
GHD Platinum Styler+ 1.598,93 kr. Amazon DE
GHD Glide Professional Hot Brush 951,33 kr. Royal Hair Shop

Et GHD glattejern er nok et af de bedste glattejern, du overhoved kan investere i. Der findes GHD modeller til alle hårtyper, og så er deres kvalitet i absolut topklasse.

Læs mere om de 5 bedste modeller i denne GHD glattejern test. Vi har udvalgt de forskellige glattejern ud fra eksperter og forbrugeres anbefalinger. Du kan således roligt stole på, at de vil leve op til dine forventninger.

Efter gennemgangen af de bedste GHD glattejern kan du læse mere om, hvordan du bedst glatter dit hår, så du fremadrettet får perfekte resultater.

GHD IV Styler – Det bedste glattejern

Vi har kåret denne IV Styler, også kaldet The Original Classic Styler, som værende bedst i test. Det skyldes, at glattejernet udmærker sig på flere parametre, men samtidig sælges til en mere budgetvenlig pris end andre GHD glattejern. Det er samtidig en model, som du kan få glæde af i mange år.

Derfor skal du vælge GHD IV Styler

Måske du undrer dig over, hvordan denne originale styler fra GHD kan blive kåret som værende bedst i test, når den egentlig ikke er deres nyeste og mest højteknologiske model? Jo, det er faktisk nemt at svare på. Du får nemlig en GHD styler, der lever op til alle forventninger, kan bruges uanset dit erfaringsniveau og som sælges til en mere fordelagtig pris end de andre modeller fra GHD.

Af den grund vil en GHD IV Styler passe til de flestes behov – også selvom den ikke er ekstra god til tykt, ekstremt krøller e.l. hår. Du har mulighed for at bruge dette glattejern til flere formål, da det både glatter, kan lave krøller, give volumen til håret m.m. Alt dette skyldes de keramiske varmeplader, der sikrer hurtig og jævn opvarmning, samt ingen statisk elektricitet.

Holdbart glattejern med god sikkerhed

Ud over at sikre dig den helt rigtige styling, får du også et glattejern, der faktisk kan holde til brug. Flere forbrugere påpeger, hvordan deres GHD IV Styler har holdt i en længere årrække – også selvom det bruges regelmæssigt. Det skyldes måske netop, at produktet ikke er alt for fancy.

Derudover sikrer produktets strømkredsløb for, at varmepladerne ikke pludselig bliver ekstra varme, selvom glattejernet bruges over længere tid. Styleren er desuden udstyret med en sleep mode funktion, hvilket garanterer en langt højere sikkerhed end med andre glattejern. Ved 30 minutters inaktivitet slukker glattejernet simpelthen.

Det kan vi lide:
 • Enkel opbygning og design, men er velegnet til flere formål – f.eks. sikrer runde kanter, at den også kan krølle og bruges til styling
 • Ideel til personer, der netop er ved at lære at style håret, da den er så nem at benytte
 • Yderst holdbart produkt, som flere forbrugere påpeger kan holde i +5 til 10 år
 • Sælges til en lavere pris end andre GHD glattejern
 • Slukker af sig selv ved 30 minutters inaktivitet, hvilket sikrer en højere sikkerhed

GHD V Gold Classic Styler Max – Det bedste glattejern til tykt hår

GHD V Gold Classic Max Styler er et velegnet glattejern til dig med tykt, krøllet eller andet lidt genstridigt hår. Denne variant er nemlig udviklet med to sensorer i varmepladerne, der giver større effektivitet. Produktet er desuden multifunktionel, varmer hurtigt op og bliver knap så varm ved brug som andre glattejern.

Derfor skal du vælge GHD V Gold Classic Styler Max

Har du tykt hår og bruger dermed evigheder på at glatte håret? Så skal du se nærmere på en GHD V Gold Classic Max Styler. Modellen er lige niveauet højere end IV Styleren, hvilket skyldes, at dette er en opdateret version. Lige netop denne variant bliver især rost af personer med tykt og let krøllet hår, da den på ingen tid udglatter håret.

Den helt store fordel mellem testvinderen GHD IV Styler og GHD V Gold Classic Max Styler ligger i selve varmepladerne. Hvor den originale styler kun havde én sensor, så er denne model udstyret med to sensorer – altså en i hver varmeplade – og så har produktet nano-silver belægning. Derudover har den brede plader, hvor de andre modellers varmeplader er mere smalle.

Undgå at brænde fingrene

Det er ingen hemmelighed, at man skal være i gang i lidt tid, når man forsøger at få udglattet krøllet og tykt hår – nærmest uanset hvor effektivt glattejern, man har med at gøre. Af den grund er det oplagt at spare tid på opvarmningen. Og med denne GHD V Gold styler, kan du hurtigt komme i gang, da det kun tager cirka 25 sekunder for modellen at blive varm nok.

Derudover er produktet udviklet med en forbedring af isoleringen, hvilket resulterer i, at glattejernet ikke bliver helt så varmt som andre modeller. Dermed er der ingen risiko for, at du brænder dig, selvom du benytter dit glattejern over længere tid.

Du behøver ikke kun at benytte denne model til at glatte håret. Produktet er nemlig udviklet med ekstra afrundede tromler, hvilket giver mulighed for at krølle håret i små og smukke krøller.

Det kan vi lide:
 • Roses især for sin evne til at udglatte tykt hår og krøller på kort tid
 • Bliver ikke alt for varm, selvom det bruges over længere tid, hvilket garanterer mindre risiko for at brænde sig
 • Varmes op til en temperatur på 185 grader på cirka 25 sekunder, så du hurtigt kan komme i gang med stylingen
 • De ekstra afrundede tromler gør det muligt at lave bløde krøller i håret
 • Bredt glattejern, der sikrer, at du hurtigere får stylet håret

GHD V Gold Mini Styler – Det bedste glattejern til fint og kort hår

Det er langt fra alle glattejern, der er ideelle til alle hårtyper. Og har du meget fint / tyndt hår eller skal style en kort frisure, skal du helst gå efter et glattejern, der er egnet til dette, så du får det bedst mulige resultat. Og dét får du med GHDs Gold Mini Styler, der er en videreførelse af vores testvinder, men blot er lidt mindre i størrelsen

Derfor skal du vælge GHD V Gold Mini Styler

Leder du efter et glattejern til kort hår eller meget fint hår? I så fald skal du vælge denne GHD V Gold Mini Styler over de andre produkter i denne GHD glattejern test. Det skyldes, at Mini-modellen er udviklet med et lidt mindre hoved. Pladerne fylder således kun 1 cm frem for de almindelige 5 cm. Og dermed har du nemmere ved at komme helt ind til hårgrænsen, når du skal glatte dit hår.

Det er desuden et glattejern, der er lidt nemmere at have med at gøre, hvorfor det også er en god investering til personer, der ikke er alt for vant til at bruge glattejern. Og har du fint hår, kan GHD V Gold Mini Styler være med til at sikre en mere skånsom glatning af håret.

GHD V Gold Mini Styler er skånsomt mod håret

Som du allerede kan udlede af ovenstående tekst, så er det meget nemt at style sit hår med en Mini Styler fra GHD. Du behøver dog ikke blot at bruge produktet til at glatte håret, da det også er egnet til at lave krøller. Dette skyldes bl.a. de afrundede tromler og det smalle hoved, som sikrer dig lidt tyndere krøller end andre GHD styler-modeller.

Produktet er fremstillet med nano-silver belægning, hvorfor du får en optimal glatning af håret – uanset om du har kortere hår eller ej. Det er nemmere at undgå at glatte samme område, når hovedet er dét mindre.

Som med flere nyere GHD glattejern, er modellen udviklet med god isolering, hvorfor ydersiden ikke bliver alt for varmt, selv hvis du arbejder længe med det. Der er også indbygget sleep-mode funktion, som resulterer i automatisk slukning af apparatet, hvis det ikke benyttes i 30 minutter.

Det kan vi lide:
 • Ideel til brug i tyndt hår og til personer med korte frisurer, da pladerne kun er én cm brede, hvorfor det er nemmere at styre styleren
 • Grundet det lidt mindre hoved, kan du lettere lave pæne krøller med dette styler frem for de større modeller
 • Udviklet med bedre isolering, så jernet ikke bliver for varmt ved brug

GHD Platinum Styler+ – Premium glattejern

Du skal investere i en GHD Platinum Styler+, hvis du ønsker et professionelt glattejern, der ikke blot er med til at skåne håret, men faktisk også sikrer dig et perfekt resultat – hver gang. Produktet er udstyret med avanceret teknologi, der tilpasser glatningen ud fra hårets tekstur og tykkelse. Derudover har det et godt sikkerhedsniveau – for både dig og dit hår.

Derfor skal du vælge GHD Platinum Styler+

Hvis du absolut nægter at gå på kompromis med dit nye glattejern, så skal du investere i GHDs Platinum Styler +. Dette glattejern giver samtlige andre modeller baghjul, hvilket da ikke kan undre, da det er verdens første Smart Straightener. Dette betyder, at produktet er udstyret med en avanceret teknologi, der går ind og vurderer hårets tykkelse og tekstur undervejs i processen.

Ved at finde ud af, hvordan dit hår egentlig er, kan glattejernet selv finde ud af, hvad dit hår har brug for. Og dermed bliver det nemt som en leg at få håret helt glat, når du bruger denne variant fra GHD. En del af teknologien består i ultra-zone teknologi, hvor flere sensorer er fordelt over hele varmepladen. Dette er desuden med til at sikre en konstant temperatur på 185 grader, og opvarmning på blot 20 sekunder.

Ergonomisk glattejern for bedre komfort

Én anden klar fordel ved Platinum Styler+ modellen er, at den er udviklet med tanke for et ergonomisk design. Det betyder, at du får en langt bedre komfort, når du står og glatter håret. Du skal ikke stå der særlig længe, når du bruger denne variant, da teknologien netop garanterer en hurtig og effektiv styling, men det er nu stadig meget rart, at grebet er godt.

Produktet leveres med en 2,7 meter lang drejeledning, så du har mulighed for at bevæge dig rundt, men du er i gang med at style håret. Den har desuden en universal strømforsyning, så du kan sætte produktet til, hvorend i verden du befinder dig.

Andre fordele tæller Sleep-mode funktionen, som sikrer, at glattejernet slukker automatisk for at mindske risikoen for uheld, en “wishbone hinge” (hængsel), så håret holdes på plads under stylingen og beskyttende glatning og krølning af håret, så håret ikke bliver udsat for varmeskader.

Det kan vi lide:
 • Tilpasser stylingen til din hårtype, så du altid får et perfekt resultat uden problemer
 • Udstyret med en “ønskebenhængsel”, der sikrer, at pladerne rammer håret ideelt ved hvert strøg
 • Varmer op til en konstant temperatur på 185 grader på knap 20 sekunder
 • Udviklet med et ergonomisk design, så det bliver mere behageligt for dig at bruge glattejernet
 • Universal strømforsyning og leveres med en 2,7 meter lang drejeledning

GHD Glide Professional Hot Brush – Den bedste glattebørste

En glattebørste kan være en god investering for dig, der vil have hurtige resultater. Det er en form for ministyler med keramisk belægning, som kan glatte dit hår ved blot at blive kørt igennem håret. Modellen kan benyttes i både vådt og tørt hår, og varmer op på ingen tid. Den har desuden de samme fordele som flere andre GHD produkter.

Derfor skal du vælge GHD Glide Professional Hot Brush

Vil du gerne spare lidt tid om morgenen, selvom du ønsker glat hår? I så fald bør du, måske ud over dit reelle glattejern, investere i GHDs glattebørste. For denne variant adskiller sig ved at klare opgaven på få minutter – nærmest uanset hvor kraftigt hår du har dig.

Du skal dog være opmærksom på, at produktet ikke giver helt glat hår for alle. Det skyldes, at børsten ikke har to varmeplader, der holder håret på plads. F.eks. kan små totter og spidser godt være svære at få helt glatte.

En glattebørste kan således ikke erstatte et glattejern 100 procent, men det kan være med til at give dig glansfuldt hår og udglatte det værste. Samtidig kan den benyttes i både tørt og vådt hår, så du kan nemt køre den gennem håret inden skole, arbejde e.l., selv hvis du har vasket hår om morgenen.

GHDs effektive egenskaber

GHD Glide Professional Hot Brush har mange af de samme gode egenskaber, som du kender fra GHD. F.eks. er den udstyret med keramisk teknologi med ioner, er med til at eliminere frizz og blødgør håret. Derudover har denne model også automatisk sleep mode. I modsætning til de forskellige glattejern i testen, starter automatisk sleep-mode dog ikke før efter 60 minutter.

Produktet anvender en temperatur på 185 grader, hvilket gør den varm nok til at klare opgaven, men ikke så varm, at du brænder hovedbunden. Du bør dog nok holde igen med at lægge hænderne på piggene, når børsten først er opvarmet. Piggene er desuden udviklet i forskellige længder, så du kan ordne store sektioner af gangen.

Børstehovedet er større end for andre glattebørster, hvorfor du ej heller kommer til at bruge lang tid på glatningen, selv hvis du har kraftigt og langt hår. Men vi må dog nævne, at produktet ikke er egnet som en decideret børste. Den reder nemlig ikke knuder ud. Du bør således rede håret igennem før brug af glattebørsten.

Det kan vi lide:
 • Hurtig opvarmning og brugervenligt glattejern – du kan klare hele håret på få minutter
 • En klar favorit hos forbrugerne, når det kommer til glattebørster
 • Resulterer i et glansfuldt look og optimalt glat hår, uden at skade håret
 • Kan benyttes af alle hårtyper og til både tørt og fugtigt hår (i modsætning til andre glattejern)

Hvad står GHD for?

GHD står for “Good Hair Day”, hvilket rimelig godt opsummerer, hvad du kan forvente af dine GHD produkter. For uanset om du vælger et glattejern, glattebørste, krøllejern, hårtørrer etc. fra mærket, kan du være sikker på, at du får et produkt, der gør det nemt at tæmme håret, så du kan få lige præcis den styling, som du ønsker.

Derfor bør du vælge GHD

GHD blev grundlagt i 2001, og er i dag en af verdens absolut bedste hårstylingsproducenter. Deres produkter får gode anmeldelser af både eksperter og forbrugere – og derfor kan det heller ikke komme som et chok, at GHD produkterne ofte vinder diverse priser for deres effektivitet og funktionalitet.

Her er nogle af fordelene ved at investere i GHD produkter

 • De er alle af høj kvalitet, så du kan få glæde af dem i lang tid og få den bedste styling
 • Flere GHD produkter kan bruges til flere formål, f.eks. deres glattejern som også kan bruges til at skabe flotte krøller
 • GHD produkterne er udviklet til at beskytte håret, mens du får gode resultater
 • Det er muligt at vælge lige den variant til styling, som passer til dine behov
 • Du har to 2 års reklamationsret hos GHD – og får to nye år, hvis du får et nyt produkt, fordi det første gik i stykker
 • Produkterne forhandles hos en del forhandlere, så du kan købe det lige dér, hvor du vil lægge dine penge
 • Både forbrugere og eksperter roser produkterne til skyerne – GHD har en score på 4,4 ud af 5 på¨Trustpilot. 83 % ud af over 50.000 anmeldelser mener, at produkterne og servicen fortjener 5 stjerner (fremragende)

Ovenstående er blot nogle af fordelene ved et GHD produkt. Hvis du virkelig vil se, hvorfor GHD er det førende mærke, når det kommer til stylingprodukter, er du nødt til at prøve deres produkter på dit eget hår.

Hvor varmt er et GHD glattejern?

Samtlige GHD glattejern når et varmeniveau på 185 grader. Dette er et optimalt varmeniveau, da det sikrer effektive resultater i forhold til at style håret, men samtidig beskytter håret mod for høj en varme. Du vil således ikke risikere afbrændt, skadet eller knækket hår, når du bruger GHD produkter.

Derudover kan du være sikker på, at dit glattejern fra GHD, uanset hvilken model du vælger, holder en konstant temperatur. Ved at forblive ved den optimale temperatur under hele processen, får du gode resultater og et mere holdbart resultat.

Dette er medvirkende til at gøre modellerne fra GHD til nogle af de bedste glattejern på markedet.

Sådan glatter du dit hår

Har du ikke så megen erfaring med brug af et glattejern? I så fald skal du læse med herunder, da vi guider dig trin-for-trin til brugen af et glattejern. Du kan følge denne guide, uanset hvilket glattejern du har til rådighed:

 1. Red først dit hår igennem med en børste, så der ikke er knuder e.l. i håret
 2. Sprøjt et varmebeskyttende produkt i håret
 3. Lad glattejernet varme op til det har den helt rette temperatur – det er desuden bedst at benytte et glattejern med jævn varmefordeling over hele pladen
 4. Mens pladen varme, kan du inddele håret i sektioner. Det anbefales, at håret inddeles i minimum to sektioner, men gerne fire hvis du har langt eller kraftigt hår
 5. Tag glattejernet i hånden og start i én sektion – du kan med fordel tage mindre totter af gangen indtil sektionen er udglattet
 6. Gå videre til næste sektion og fortsæt på samme måde
 7. Benyt et plejende produkt til håret, og eventuelt noget der holder på stylingen

7 gode råd til at beskytte håret, når der bruges glattejern

Man skal være lidt påpasselig, når man ønsker at glatte sit hår. Det skyldes, at håret kan tage skade af behandlingen. Dette kan føre til hårtab, slidt og tørt hår e.l. I de nedenstående afsnit giver vi dig 7 råd til, hvordan du bedst muligt beskytter dit hår, når du skal glatte det.

1) Brug kun glattejern ved specielle lejligheder

Det første du bør overveje er, om du virkelig behøver at glatte dit hår på daglig basis. For selvom du har investeret i det bedste GHD glattejern eller et andet fremragende glattejern, så er det ikke ensbetydende med, at dit hår ikke stadig vil tage skade i en vis grad.

Sandsynligheden er naturligvis mindre, når du vælger et glattejern med optimal temperatur og opbygning, men du bør nu stadig ikke glatte håret hver eneste dag.

2) Glat ikke dit hår flere gange om dagen

Præcis som ovenstående råd giver indtryk af, så har dit hår ej heller godt af at blive glattet flere gange om dagen. Du bør således holde dig til én gang om dagen (og som nævnt helst ikke hver dag).

Skal du f.eks. til en fest om aftenen, vil vi altså råde dig til at leve med bølgerne / krøllerne indtil du skal gøre dig klar. Det slider nemlig unødvendigt meget på håret, hvis du både glatter det om morgenen og senere på dagen.

Føler du, at din styling ikke holder, bør du skifte til et bedre glattejern eller investere i produkter, der holder stylingen bedre.

3) Lad være med at glatte i vådt hår

Mange tror fejlagtigt, at man med fordel kan benytte et glattejern efter at have vasket hår, da håret så både tørres en smule, mens det bliver stylet. Dette er ikke tilfældet. Faktisk anbefales det ikke at benytte glattejern i vådt hår.

Skaderne på håret er mere fremtrædende, hvis man glatter, mens håret er vådt. Det skal altså undgås for enhver pris.

Hvis du gerne vil få glattet hår efter at have været i bad, kan du overveje at investere i en glattebørste, f.eks. en GHD Glide Professional Hot Brush, som vi har nævnt tidligere i testen. Glattebørster kan nemlig godt blive benyttet i fugtigt hår.

4) Benyt glattejernet ved middel-varme

Der er en grund til, at glattejern fra GHD er udviklet til at arbejde med en jævn temperatur på 185 grader. Det er nemlig den optimale temperatur for styling, hvor du får gode resultater, men også er mere skånsom over for håret.

Dine stylingprodukter bør aldrig varme op til mere end 185 grader. Kommer de op over 200 grader er der langt større risiko for, at du brænder håret af eller på anden måde skader det.

5) Brug et beskyttende produkt før du glatter håret

Netop for at passe ekstra godt på håret, er det oplagt at benytte et varmebeskyttende produkt. Dette gør nemlig håret mere modstandsdygtigt over for varmen fra glattejernet. Og præcis som du kan vælge mellem mange forskellige glattejern, kan du også vælge en del forskellige varmeprodukter.

Lige på dette område er GHD dog også en af de førende mærker, da de jo netop ved, hvad der skal til for at passe godt på håret. De har bl.a. udviklet en ghd Styling Bodyguard Heat Protect Spray, som er en letvægtsspray, der beskytter håret og resulterer i et mere skinnende hår ved brug.

Du kan benytte sprayen, uanset hvilket varmeapparat du bruger, så det er også oplagt, hvis du regelmæssigt føntørrer håret. Produktet virkende beskyttende op til 230 grader, og er desuden med til at styrke hårstråene. Derudover sikrer formlen, at håret ikke bliver klistret, samtidig med at den har en fugtgivende og blødgørende effekt.

6) Sørg for at give en efterbehandling

For at få ekstremt glansfuldt hår og en flot styling, er du også ofte nødt til at benytte en form for efterbehandling i håret. Denne sikrer, at håret har al den næring og fugt, som det har brug for, samt er med til at give håret lidt mere glans.

Du kan med fordel benytte efterbehandling til de fleste hårtyper og uanset hvilket glattejern du har benyttet.

7) Husk at rengør dit glattejern

Mange tænker ikke over, at man bør rengøre sit glattejern, men det er altså en god idé, hvis du vil have et produkt, der holder. Rengøringen er ikke noget, der behøver at ske på daglig basis, men det er optimalt at rense de keramiske plader, håndtaget o.l. med jævne mellemrum.

Den største årsag til, at du bør rengøre dit glattejern er, at man nærmest ikke kan undgå, at produktrester og snavs sætter sig på apparatet. Dette kan lede til dårligere effektivitet, hvorfor du ikke får så god en glatning, som du ønsker.

Sådan rengør du et glattejern:

 • Glattejernet skal være helt koldt (så har du lige haft det i brug, skal det altså have mulighed for at køle ned først)
 • Skrub de keramiske plader forsigtigt med brug af varmt vand. Du kan både skrubbe med fingrene eller en blød klud
 • Lad nu produktet tørre – det bør ikke tages i brug, før det er helt tørt

Som du kan se, er det ikke særlig svært at rengøre et glattejern. Af den grund er der ingen undskyldning for ikke at passe godt på dit nye apparat.

Hvordan finder jeg det billigste GHD glattejern?

Vil du gerne have et af de bedste glattejern til den billigste pris? Det er ikke svært at finde et billigt glattejern – du kan købe modeller til et par hundrede kroner, hvis du lyster. Men disse varianter har naturligvis ikke GHDs kvalitet. Men hvordan mon du så finder et billig GHD glattejern?

Først og fremmest skal du overveje, om du vil kunne have gavn af et mini glattejern. Disse er nemlig nemme at have med at gøre, tage med på farten og så sælges mini-modellerne ofte til en lidt billigere pris. De er til gengæld bedst egnet til kort hår eller hår der ikke er så genstridigt. Har du kraftig og mellemlangt hår, kan det godt være, at en mini styler er nok til at tæmme dit hår.

Uanset hvilken GHD model du ønsker at investere i, så kan du finde dem på tilbud hos diverse forhandlere. Og det er altså sådan, at du kan finde det bedste billige GHD glattejern. For især de forskellige online forhandlere sælger produkterne til fordelagtige priser, hvor der kan være mange penge at spare. Se blot listen over forhandlere, der sælger GHD glattejern til gode priser i den ovenstående test.

FAQ

Hvilket GHD glattejern er bedst i test?

Vi har kåret GHD IV Styler, som værende det bedste GHD glattejern i denne test. Det skyldes, at modellen er en classic styler, der kan benyttes til en lang række formål. Læs mere i testen.

Hvorfor bør man vælge et GHD glattejern over andre varianter?

GHD glattejern er generelt i højere kvalitet end andre modeller. De klarer enhver opgave - lige fra tyndt, kraftigt, langt, kort, kruset hår m.fl. GHD skåner håret, så det ikke bliver skadet.

Hvilken temperatur er bedst at glatte håret ved?

Du skal helst holde temperaturen under 200 grader for ikke at skade dit hår. GHD glattejern arbejder ved en jævn varme på 185 grader, hvilket er skånsomt og effektivt på én gang.

Hvordan glatter man hår?

Du glatter håret ved at inddele det i 2 eller 4 sektioner. Herefter placeres en tot hår mellem produktets keramiske plader, hvorefter håret udglattes. Læs en trin for trin guide i denne artikel.