Freddy WR.UP – Push-up jeans der giver en god numse

1
Freddy WR.UP Basic

Køb hos Shapeit.dk til 748 DKK Freddy WR.UP Basic bukser er super strækbare og skønne at have på. Basic serien er den hverdags-serie fra Freddy der minder mest om normale leggings. Men disse WR.UP Basic leggings er ikke bare almindelige leggings. De har nemlig den slankende og opstrammende push-up effekt, som netop Freddy er kendt for. Basic varianterne giver dig en slank talje, et numseløft og en opstrammende effekt på både din bagdel og lår.…

Til butik →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
Freddy WR.UP Basic##
Freddy WR.UP Exclusive##
Freddy WR.UP Denim##

I denne lille guide vil vi hjælpe dig til at finde bukser, jeans og leggings der giver en god numse. Der er intet bedre end følelsen af, at ens bagdel ser perfekt ud i et par stramme bukser eller leggings. Freddy er det velkendte mærke, der kom frem med numseløft bukserne WR.UP som har taget landet med storm.

Her får du hjælp til at finde ud af forskellen på, de forskellige Freddy bukser. Vi guider dig også til andre mærker og modeller, som har en lignende push-up effekt. Den populære numseløft effekt er ikke kun en mulighed i jeans, men også i leggings kan du få den opstrammende effekt. Læs med og bliv klogere på hvilke bukser der giver dig en goad numse.

Freddy bukser, push-up jeans – Kært barn har mange navne

Freddy er det originale og mest kendte push-up buksemærke. Har du ikke ejet et par Freddy pants endnu, kan du ligesom mange andre være tilbøjelig til at tro, at disse leggings rent faktisk er jeans. Men det er ikke helt tilfældet – WR.UP er nemlig shaping leggings, som er fremstillet i forskellige designs, fit og materialer, der får dem til at fremstå som rigtige jeans. WR.UP findes bla. i Denim look, shine, læder, wet-look og klassisk leggings design.

Alle WR.UP bukser er strækbare med push-up ved numsen. Freddy WR.UP er i daglig tale bedst kendt som push-up bukser. Alle bukse-serierne fra tøjmærket Freddy hedder:

 • WR.UP® BASIC
 • WR.UP® DENIM
 • WR.UP® EXCLUSIVE
 • WR.UP® Sport

Sådan får du en god numse i bukserne

Sådan får du en god numse i bukserne

På billedet ovenfor kan de 5 unikke push up paneler for WR.UP bukser. Det er hvad der gør disse bukser helt unikke og giver dig den gode numse. Push-up linjerne får dine ben, talje og numse til at fremstå fast og slank. Her kan du se forklaringen på disse 5 shaping punkter:

 1. Bukserne er fremstillet af meget elastisk bomuldsjersey (opstrammende effekt)
 2. Unik anatonisk form med krumninger i indlæg (løfter ballerne)
 3. Specialsyet sømme og tætsiddende udformning af skridtet (push-up effekt)
 4. Specielt silikonebånd i linning, med formende effekt (slankere talje)
 5. Meget let silikonemembran indvendigt, mellem hofte og lår (former og opstrammer)

Freddy WR.UP Basic – De bløde og lette bukser

Køb hos Shapeit.dk til 748 DKK

Freddy WR.UP Basic bukser er super strækbare og skønne at have på. Basic serien er den hverdags-serie fra Freddy der minder mest om normale leggings. Men disse WR.UP Basic leggings er ikke bare almindelige leggings. De har nemlig den slankende og opstrammende push-up effekt, som netop Freddy er kendt for. Basic varianterne giver dig en slank talje, et numseløft og en opstrammende effekt på både din bagdel og lår.

WR.UP Basic detaljer:

 • Shape effekt: Slanker taljen, Former & Løfter numsen
 • Udseende: Fremstår som leggings af høj kvalitet
 • Materialer: 78% Bomuld / 22% Elastan
 • Pasformer: Low, Regular, Mid, High, Curvy, Petite
 • Størrelser: XXS, XS, S, M, L, XL
 • Vaskeanvisninger: Vask ved max. 30°, Ingen blegemiddel, Undgå tørretumbler
 • Pris: 748,-

Freddy WR.UP Exclusive – De luksuriøse bukser

Køb hos Shapeit.dk til 848 DKK

Serien der hedder WR.UP Exclusive er Freddy’s eksklusive serie, hvor der er lagt vægt på mere end opstrammende paneler og blødt stof. I Exclusive serien har Freddy formået at kombinere Basic seriens egenskaber og udseende, med en exceptionel høj kvalitet i vildt lækre designs.

Disse leggings ligner ikke bare leggings, men derimod læder bukser, wet-look bukser, slangeskindsbukser og andre vildt lækre designerbukser. Selvom man ikke skulle tro det er muligt, så har Freddy Exclusive den samme lækre komfort og strækbarhed, som Basic serien. Denne perfekte pasform og push-up effekt, kombineret med et high-class design, finder man ikke hos andre mærker end Freddy!

WR.UP Exclusive detaljer:

 • Shape effekt: Slanker taljen, Former & Løfter numsen
 • Udseende: Fremstår som læder bukser og lignende
 • Materialer: 78% Bomuld / 22% Elastan
 • Pasformer: Low, Regular, Mid, High, 7/8
 • Størrelser: XXS, XS, S, M, L, XL
 • Vaskeanvisninger: Vask ved max. 30°, Ingen blegemiddel, Undgå tørretumbler
 • Priser: fra 848,-

Freddy WR.UP Denim – Få den perfekte bagdel

Køb hos Shapeit.dk til 1.098 DKK

WR.UP Denim serien fås i et hav af varianter, der ligner jeans, uden at være det. Størstedelen af alle kvinder og piger, går i jeans med et klassisk fit, der får ben og bagdel til at fremstå lidt trist. Men med WR.UP Denim får du utroligt meget opmærksomhed! Selvom WR.UP Denim bukserne ligner helt normale jeans, får de dig til at fremstå med en toptrænet numse og smal talje!

Denim bukserne er fremstillet i samme klassiske kombination, af strækbar bomuld og elastan, ligesom de andre WR.UP serier. Men visuelt fremstår disse leggings som normale denim jeans, hvilket har gjort WR.UP Denim bukserne til et kæmpe hit og derfor også deres bedst sælgende serie.

WR.UP Denim detaljer:

 • Shape effekt: Slanker taljen, Former & Løfter numsen
 • Udseende: Fremstår som Denim jeans
 • Materialer: 78% Bomuld / 22% Elastan
 • Pasformer: Low, Regular, Mid, High, Petite
 • Størrelser: XXS, XS, S, M, L, XL
 • Vaskeanvisninger: Vask ved max. 30°, Ingen blegemiddel, Undgå tørretumbler
 • Priser: fra 1.098,-

Quickguide til Freddy’s varianter og pasformer

Freddy-WR-UP-bukser

Leggings og jeans har det ofte med at glide ned i løbet af dagen, men grundet denne unikke pasform fra Freddy, bliver disse push-up bukser siddende hvor de skal, dagen lang.

Der er lavet 4 forskellige Freddy WR.UP serier:

WR.Up Denim

WR.UP Basic

WR.UP Exclusive

WR.UP Sport.

WR.UP varianter:

Low waist (lav talje)

Regular waist (normal talje)

High waist (høj talje)

Curvy (store størrelser)

WR.UP fit:

Normal (normal fit)

Skinny (stramt fit)

Super Skinny (strammere og 2 cm. kortere end skinny fit)

7/8 (11 cm. kortere end skinny fit)

Forskellen på WR.UP og WR.UP Sport:

WR.UP Sport er D.I.W.O modeller, hvilket betyder ‘Dry In Wet Out’. Det gør dem særdeles velegnet til fitness brug.

Forskellen på Basic og 7/8:

7/8 er også kendt som varianten Petite. 7/8 er 11 cm. kortere end den normale længde på de andre varianter. 7/8 vil sidde normal ankellængde på piger under 162 cm. i højden.

Find din buksestørrelse med størrelsesguiden

Benyt denne originale Freddy WR.UP størrelsesguide til at finde den korrekte størrelse Freddy WR.UP bukser for dig. Bemærk at størrelsesguiden er udformet af Freddy selv. WR.UP kan fås i størrelser fra XXS til XL.

Freddy-WR-UP-størrelsesguide

Nedenfor kan du se hvordan du skal tage dine mål, så du får valgt den helt rigtige størrelse og pasform, til push up bukser der passer lige netop din krop.

Hvor kan push-up bukserne købes?

Freddy er et udenlandsk brand med tøj af høj Italiensk kvalitet og pasform. Selvom Freddy WR.UP bukser er meget populære, fås disse god numse bukser kun få steder i Danmark, indtil videre. Freddy leggings og bukser kan pt. købes hos Shapeit.dk og Bodyman.dk der ofte har nogle gode tilbud på mærket. Freddy bukserne bliver hurtigt udsolgt i de mest populære varianter. Så selvom du gerne vil jagte dine shaping jeans på udsalg, så husk at de går som varmt brød.