Håndklæder til håret

1
Bamboo Turban Hair Towel

�de til håret er perfekt for alle, der gerne vil skåne deres hår for et almindeligt håndklæde eller gerne vil spare på deres dyrebare tid i en stresset hverdag. Du kan få forskellige slags håndklæder til håret i forskellige materialer, og fra forskellige brands. Vi har testet de tre bedste håndklæder til håret i denne test, så du bedre kan tage det bedste valg for dig. [info q="Bamboo Turban Hair Towel "] Bamboo Turban Hair…

Til butik →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
Bamboo Turban Hair Towel##
BaByliss Hårturban i mikrofiber##
Towel Twister##

Et håndklæde til håret er perfekt for alle, der gerne vil skåne deres hår for et almindeligt håndklæde eller gerne vil spare på deres dyrebare tid i en stresset hverdag. Du kan få forskellige slags håndklæder til håret i forskellige materialer, og fra forskellige brands. Vi har testet de tre bedste håndklæder til håret i denne test, så du bedre kan tage det bedste valg for dig.

Bamboo Turban Hair Towel – Bedste håndklæde til håret

Dette er et lækkert og handy håndklæde til håret fra det danske brand Hair Lust. De udvikler og fremstiller produkter, der hjælper både mænd og kvinder til at få sundere og flottere hår. Med dette håndklæde til håret kan du spare tid og skåne dine fine lokker, uden at gå på kompromis med dit hårs sundhed og miljøet.

Derfor skal du vælge Bamboo Turban Hair Towel

Dette håndklæde til håret er for dig, der ønsker det absolut bedste produkt for dit hår, vores planet og dyrene. Håndklædet er fremstillet af en speciel blanding af bambus og bomuld, som er bedre for miljøet og dit hår, i forhold til de traditionelle micro- eller bomuld håndklæde til håret. Dit hår er ekstra skrøbeligt, når det er vådt og kan nemmere knække eller tage skade. Dit hår vil elske dig for at skåne det med dette bambus håndklæde.

Bamboo Turban Hair Towel er ikke bare et miljøvenligt valg. Dette håndklæde er også vegansk, cruelty-free og allergivenligt. Det vil sige, at der ikke indgår animalske produkter eller test af dyr under produktionen. På den måde skåner du også dyrene, når du vælger dette håndklæde. Og så er det allergivenligt, hvilket gør håndklædet til et godt valg for dig med allergi eller børn.

Håndklædet er let og hurtigt absorberende. Det har en perfekt pasform på hovedet, takket være et smart knap system, der sikrer at håndklædet sidder godt fast. Så kan du tage dig af dine gøremål i hverdagen uden at skulle rette på et drillende håndklæde. Systemet beskytter også dit hår, da det forhindrer at håndklædet river eller trækker i håret.

Anvendelse

Læn dig forover, så dit hår falder ned over din pande. Placér herefter den brede del af dit håndklæde i nakken. Saml håndklædet rundt om håret og sno det rundt et par gange, hvorefter du fæstner det i nakken ved hjælp af det smarte knapsystem.

OBS. Bør vaskes før brug på et skånsomt program på maks 30 grader og lave omdrejninger.

Det kan vi lide:
  • Fremstillet af bambus og bomuld
  • Perfekt pasform til hovedet
  • Bæredygtigt og allergivenligt

BaByliss Hårturban i mikrofiber – Praktisk håndklæde til håret

BaByliss har været på hårstylings markedet i mere end 60 år. De har et stort fokus på innovation og arbejder konstant på at levere nye og trendy produkter. BaByliss ønsker, at du skal kunne style og sætte dit hår uden nogen begrænsninger. Spar tid i din hverdag og skån dine lokker med dette praktiske håndklæde til håret.

Derfor skal du vælge BaByliss Hårturban i mikrofiber

Dette håndklæde er perfekt for dig, der gerne vil spare tid på dine pressede hverdagsmorgener. Med dette microfiber håndklæde til håret kan nemt tørre dit hår og stadig skåne det for meget slid, som et almindeligt håndklæde forårsager på håret. Du slipper nemlig for at gnide på håret, når du skal tørre det. I Stedet kan du bare sno dit nye fikse microfiber håndklæde om dit hår og lade det gøre arbejdet, imens du lægger din makeup, spiser morgenmad eller noget helt tredje.

Håndklædet er nemt at anvende og sidder perfekt på hovedet. Håndklædet sættes fast med en knap bag på hovedet, og dermed holdes håret let på plads. Når du vælger at bruge et håndklæde til håret mindskes tiden du bruger med en hårtørrer. Og derfor mindsker du også slid på håret fra varme.

Når håret er nyvasket trykker du forsigtigt vandet ud af håret. Buk derefter hovedet forover og dæk dit hår med håndklædet. Herefter drejer du håndklædet rundt og fæstner det i nakken ved hjælp af det smart knap system. Fjern håndklædet, når håret er tæt på at være tørt. Hårturbanen kan sagtens vaskes i vaskemaskinen.

Det kan vi lide:
  • Mindsker slid på håret
  • Tørretiden med hårtørrer mindskes
  • Holdes nemt på plads

Towel Twister – Håndklæde til både kort og langt hår

Her har vi endnu et hurtigt absorberende turban håndklæde til håret. Dette håndklæde til håret kaldes Towel Twister. Brandet Towel Twister har en mission om at gøre din bade oplevelse bedre. Gør din hverdag nemmere med dette super absorberende microfiber håndklæde til håret.

Derfor skal du vælge Towel Twister

Towel Twister er det oplagte valg for dig, der gerne vil gøre hverdagen lidt nemmere og sjovere. Vi kender allesammen følelsen af at komme ud af badet og opleve at vores hår er som en våd klud på vores hoved. Og hvis man vikler det store håndklæde om man bruger til kroppen om håret, så bliver hovedet tungt. Desuden bliver håndklædet ved med at falde ned og skulle snoes forfra, da det ikke er fæstnet til hovedet.

Her er det at Towel Twister kommer en i billedet. Denne hårturban er fremstillet af hurtigt absorberende microfiber materiale, der er utroligt let og ikke slider på dit hår på samme måde som et almindeligt håndklæde. Towel Twister har et elastikbånd, der gør det muligt at fæstne håndklædet i nakken, så du kan foretage dig andre aktiviteter, imens håndklædet tørre. Du behøver aldrig mere at skulle bekymre dig om vådt hår, der falder ned i øjnene på dig selv eller dine børn. Towel Twister samler nemt og smidigt dit hår, uanset om det er kort eller langt.

Bøj hovedet forover og saml håndklædet om dit nyvaskede hår. Sno håndklædet et par gange og sæt det derefter fast med elastik båndet i nakken. Nu kan bare lade Towel Twister gøre resten af arbejdet.

Det kan vi lide:
  • Elastikbånd til at fæstnes håndklædet
  • Velegnet til både kort og lang hår
  • Samler nemt og smidigt dit hår

Derfor skal du investere i et håndklæde til håret

Uanset hvilken frisør du har, så kan du nok regne med, at din frisør ikke synes at du skal bruge et traditionelt håndklæde til dit hår. Når håret er vådt, så bliver det meget skrøbeligt og du kan derfor let forårsage skade på dit hår ved at tørre det med et håndklæde. At tørre håret med et traditionelt håndklæde giver ikke bare skade på sigt, men giver også en hverdag med mere “frizzy” hår. Vi vil gerne komme nærmere ind på de bedste grunde til at du skal vælge et håndklæde til frem for det traditionelle håndklæde. Læs med for her for at blive klogere på håndklæder til håret og deres egenskaber.

Et turban håndklæde er mindre skadeligt for dit hår

Det hurtigtørrende håndklæde er fremstillet med omtanke for vores skønne lokker, i modsætning til de traditionelle bomuldshåndklæder, som vi normalt tørrer os med. Håret bliver mere skrøbeligt, når det er vådt og et badehåndklæde fremstillet af groft bomuld kan skabe meget skadeligt friktion, når vi gnubber på de skrøbelige, våde lokker. Hvis du vælger et hurtigtørrende håndklæde til håret frem for det grove badehåndklæde, tager du et stort skridt i den rigtige retning for dit hårs sundhed og skønhed.

Håret tørrer hurtigere med et turban håndklæde

Takket være håndklædets særlige materiale vil et håndklæde til håret kunne hjælpe med at tørre dit hår på den halve tid i modsætning til, hvis du vælger at tørre dit hår med et traditionelt håndklæde til håret. Det giver dig ekstra tid til andre hverdagsrutiner som at style håret, lægge makeup, træne eller måske bare få lidt ekstra søvn på øjet. Nogle turban håndklæder kan hjælpe dit hår til at tørre 10 gange så hurtigt som et traditionelt bomuldshåndklæde.

Et håndklæde til håret er mere praktisk og behageligt

Endnu en god grund til at investere i et håndklæde til håret er dets evne til at blive siddende komfortabelt og sikkert på hovedet, mens du har travlt med andre ting. Et håndklæde til håret har en knap eller et andet smart system, der for håndklædet til at sidder helt perfekt på hovedet, uden at det skal rettes på mens håret tørrer. Når håndklædet sidder sikkert på hovedet undgår du også, at håndklædet kommer til at rykke og skade dit hår, imens det er ved at tørrer.

Du kan undgå den brandvarme føntørrer

Hvis du udsætter dit hår for varme på dagligt basis, risikerer du at påfører det omfattende skader på længere sigt. Men når du først investerer i en turban til håret, er det slet ikke sikkert, at du ønsker at hive den brandvarme føntørrer frem. Et hurtigt tørrende håndklæde sørger for at dit hår tørrer hurtigt, uden varme!

Et turban håndklæde af bambus skåner miljøet

Hvis du vælger et turban håndklæde fremstillet af bambus, så tager du det mest miljøvenlige og dyrevenlige valg. Bambus fremstillet bæredygtigt og belaster ikke miljøet lige så meget som fremstilling af bomuld eller microfiber. Bambus bliver fremstillet uden animalske ingredienser eller test af dyr. På den måde skåner du ikke bare dit hår men også dyrene, når du investerer i håndklæder til håret fremstillet af bambus.

Sådan bruger du et turban håndklæde til håret

Håndklæder til håret er utroligt praktiske og virkeligt nemme at anvende. Følg vores enkle trin til at tørre dit hår med turban håndklæder til håret og lær lynhurtigt, hvordan et turban håndklæde kan bruges til at tørre dit hår på ingen tid.

1. Start med at rede håret ud

Det første du skal gøre er at rede dit hår og blive fri for eventuelt filtret hår og hårknuder. En detangler brush kan bruges til dette. Denne form for børste filtre håret ud på en skånsom måde, så det ikke tager skade. Du kan også anvende denne form for børste til at give dig selv en hovedbundsmassage, inden du påfører dit turban håndklæde om håret.

2. Placér håndklædet bag på hovedet

Næste skridt er at bøje hovedet nedad, så dit våde hår hænger ned over din pande. Placér den brede del af håndklædet bag på hovedet, så dit våde hår hviler i den tynde ende af håndklædet.

3. Sno dernæst turban håndklædet rundt et par gange

Når håndklædet er placeret på hovedet, skal du ikke lukke håndklædet sammen om håret. Du skal blot sno det forsigtigt om dit hår et par gange. Hvis det strammer, er det fordi, at du snoer det for stramt. Husk, at du altid skal være forsigtig og behandle dit hår varsomt, når det stadig er vådt.

4. Fastgør turban håndklædet på håret

Til sidst skal du fastgøre dit turban håndklæde ved at putte knappen på håndklædet igennem hullet på håndklædet omme i nakken. Så er du færdig! Nu kan du slappe af og lade dit hår nyde dets nye behagelige indpakning!

Andre praktiske hårpleje tips

Der er også andre enkle måder, hvorpå du kan opnå sundt hår. Nedenfor finder du nogle af vores bedste tips til at få sundere hår og vedligeholde det.

Prøv en plejende behandling inden hårvask

Inden du påbegynder din sædvanlige hårvask, vil vi varmt anbefale dig at prøve en hårkur. Det kunne eksempelvis være en anti-frizz behandling til håret. Ved en plejende behandling, får du effektiv hjælp til at blødgøre dine tørre lokker og forebygge eventuelle skader på håret. Vi anbefaler at du lader håret sidde i mindst 20 minutter, inden du går ind i badet. Men du skal naturligvis ikke glemme at afslutte med en god balsam.

Brug en god hovedbunds scrub en gang om ugen

Hvis du jævnligt benytter forskellige produkter i håret, så vil der være god chance for, at din hovedbund er ophobet med rester fra diverse produkter. En god hovedbunds scrub fjerner disse rester og hjælper til at bekæmpe skælv.

Giv dig selv en hovedbundsmassage

En wet brush er en af de bedste og sundeste metoder til at filtre håret ud efter en hårvask. Men du kan også bruge børsten til at give dig selv en god hovedbundsmassage. Dette kan også hjælpe til at fjerne ophobede rester i din hovedbund.

FAQ

I dette afsnit besvarer vi ofte stillede spørgsmål om håndklæder til håret. På den måde kan du hurtigt danne dig et overblik og få styr på “the basics” i forhold til håndklæder til håret.

Hvad er et turban håndklæde?

Et turban håndklæde er et håndklæde udviklet specielt til at tørre håret. Det er fremstillet af mikrofiber eller et andet hurtigtørrende materiale, der skåner håret fra skadelig friktion.

Hvordan tørrer håret hurtigere?

Håret tørrer hurtigere, fordi materialet er lettere og hurtigere til at absorberer, i forhold til et traditionelt håndklæde.

Kan et turban håndklæde bruges til andet end håret?

Et turban håndklæde er særligt udviklet til at tørre håret. Men hvis du gerne vil duppe dig på kroppen, så kan du også gøre dette.

Kan håndklæder til håret give sundere hår?

Håndklæder til håret skåner håret fra både kortvarig og langvarig skade. På den måde vil dit hår blive sundere, når du brugere et turban hånklæde.