Hårfjerningscreme (2022) → Guide til brug af hårfjerningscremer

1
Veet Hårfjerningscreme 200 ml

Veet er fortsat en af de førende produkter, når det kommer til hårfjerning med creme, og det er der to gode grunde til: produkterne virker på kort tid og så er de nemme at benytte sig af. Har du almindelige hår, vil du opleve resultater efter bare 3 minutter, mens tykkere hår har brug for at blive nedbrudt af cremen i op til 6 minutter. Veets creme er udviklet med et Moisturizer Complex, der sikrer…

Til butik →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
Veet Hårfjerningscreme 200 ml 79 kr. Shopping4net
Hanne Bang Hårfjerningscreme Til Ansigtet 25 ml 51 kr. Med24.dk
Hanne Bang Hbc4men Hair Removal Cream For Men 200 ml##
Veet In-Shower Hårfjerningscreme 150 ml 49 kr. Vin med mere

I denne hårfjerningscreme test kan du læse om de bedste cremer til hårfjerning. Vi guider dig til, hvordan du finder det helt rette produkt for dig, samt til hvilke fordele der er ved brugen af hårfjerningscreme.

Er du ny til processen, kan du med fordel følge vores trin-for-trin guide til hårfjerning med creme. Og vi vejleder dig desuden også til, hvor du må bruge hårfjerningscreme, og hvad forskellen er på hårfjerningscreme til mænd og kvinder.

Kort sagt: alt du skal vide for at komme godt fra start med brugen af hårfjerningscreme!

Veet Hårfjerningscreme 200 ml – Den bedste hårfjerningscreme

Veet er fortsat en af de førende produkter, når det kommer til hårfjerning med creme, og det er der to gode grunde til: produkterne virker på kort tid og så er de nemme at benytte sig af.

Har du almindelige hår, vil du opleve resultater efter bare 3 minutter, mens tykkere hår har brug for at blive nedbrudt af cremen i op til 6 minutter.

Veets creme er udviklet med et Moisturizer Complex, der sikrer optimal fugt til huden, så den ikke udtørrer ved brug af hårfjerningscremen.

Som en ekstra bonus sælges Veet hårfjerningscreme til en budgetvenlig pris. Det er således en af den slags hårfjerningscremer, som alle kan få råd til.

Hanne Bang Hårfjerningscreme Til Ansigtet 25 ml – Den bedste hårfjerningscreme til ansigtet

Hvis du leder efter et produkt, der skal kunne bruges i ansigtet, vil vi anbefale dig at gå efter denne hårfjerningscreme fra Hanne Bang. Produktet opløser hårvæksten under hudoverfladen, hvorfor du slipper for hårvækst i mellem 1 og 2 uger.

Det kan naturligvis give nogle gener, f.eks. efterfølgende irritation, at fjerne uønsket hårvækst, men det har Hanne Bang også en løsning på. Med i pakken følger der nemlig en efterbehandlingsgel, som har en kølende og beroligende virkning. Gelen er også med til at genoprette hudens pH-værdi.

På blot to minutter kan du få fjernet uønsket hårvækst i ansigtet med denne hårfjerningscreme fra Hanne Bang. Produktet efterlader desuden huden silkeblød, hvor den er blevet benytter, da den eksfolierer huden under behandling. Dette skyldes indholdet af frøskaller.

Hanne Bang Hbc4men Hair Removal Cream For Men 200 ml – Den bedste hårfjerningscreme til mænd

Mænd har generelt en kraftigere hårvækst en kvinder, hvorfor det er oplagt at gå efter et produkt, der egner sig specifikt til mandehår. Dét gør sig gældende for denne Hbc4men creme fra mærket Hanne Bang.

Produktet kan benyttes til at fjerne uønsket hårvækst på brystet, ryggen, benene, armene og i armhulerne. Du kan roligt stole på, at hårfjerningscremen sikrer gode resultater, da den er udviklet med pulveriserede frøskaller. Disse gør det mere effektivt at fjerne hårene, og så efterlader de huden blødere, da de har en eksfolierende virkning.

Cremen virker på få minutter, så du skal ikke vente længe på et godt resultat.

Veet In-Shower Hårfjerningscreme 150 ml – Nem hårfjerning i badet

Vil du gerne gøre hårfjerningsprocessen så let som muligt for dig selv? I så fald skal du vælge denne alternative Veet hårfjerningscreme. Forskellen fra denne variant og vores testvinder er, at Veet In-Shower Hårfjerningscreme skal skylles af og fjernes med en svamp i badet.

Det er en hurtig og nem måde at fjerne hår på. Og så skal du blot finde tid til at bruge produktet, når du alligevel er på vej i bad. Det tager mellem 3 og 6 minutter før hårene er nedbrudte nok til at kunne fjernes. Resultatet holder desuden i omkring 7 dage.

Præcis som med andre Veet hårfjerningscremer koster Veet In-Shower cremen ikke særlig meget, så du får meget produkt for pengene.

Find den bedste hårfjerningscreme til dig

Der findes forskellige hårfjerningscremer på markedet, og derfor kan det være en god idé at gøre sig nogle overvejelser, før man kaster sig over den første og bedste creme, man får øje på. Du skal især være opmærksom på følgende:

 • Vælg hårfjerningscreme efter område: Nogle hårfjerningscremer er egnet til kroppen, mens andre er mere skånsomme, hvorfor de kan bruges i ansigtet eller til intime områder. Du bør altid købe hårfjerningscreme efter, hvor den skal bruges
 • Vælg hårfjerningscreme efter køn: Mænd har kraftigere hår end kvinder, hvorfor ikke alle cremer vil virke for mænd. Det kan således bedst betale sig at købe creme efter køn og hårvækst
 • Vælg hårfjerningscreme efter hudtype: Uønsket om du har sensitiv hud, der let bliver irriteret, tør hud, normal hud etc, bør du vælge en hårfjerningscreme, der passer til din hudtype. F.eks. er det oplagt med en fugtende creme til tør hud og skånsom hårfjerningscreme til sensitiv hud

6 fordele ved hårfjerningscreme

Der er flere fordele ved at vælge cremer over andre hårfjerningsmetoder. Du kan læse 6 gode grunde til at vælge hårfjerningscreme herunder:

 • Det er nemt og hurtigt selv at fjerne uønsket hårvækst med hårfjerningscreme
 • Det gør ikke ondt at fjerne hår med hårfjerningscremer (medmindre du lader produktet sidde på kroppen for længe)
 • Du slipper for røde knopper og indgroede hår, når du benytter creme til hårfjerning
 • Du er normalt hårfri mellem 1 og 2 uger
 • Dine hår bliver blødere og mindre stikkende, når de er fjernet med hårfjerningscreme
 • De fleste hårfjerningscremer sælges til en billig pris (især sammenlignet med permanent hårfjerning, såsom sugaring, voks og laserbehandlinger)

Sådan bruger du hårfjerningscreme

Hvis du ikke tidligere har prøvet kræfter med hårfjerningscreme, kan du læse mere om, hvordan processen foregår i de følgende punkter.

Vi må dog hellere skynde os at pointere, at ikke alle cremer skal bruges på samme måde. Du bør derfor altid læse indlægssedlen / brugsanvisningen før du går i gang.

Trin for trin guide til brug af hårfjerningscreme:

 1. Smør den rette mængde creme ud på det område, hvor du vil fjerne uønsket hår
 2. Vent til nu til cremen har fået tid til at virke – dette er normalt mellem 5 og 10 minutter, men du bør altid tjekke med pakningen. Nogle produkter, f.eks. Veet, bør ikke sidde på huden i mere end 6 minutter.
 3. Begynder det at klø, der hvor du har smurt hårfjerningscreme, skal du vaske produktet af med det samme, da det kan være et tegn på, at din hud ikke kan tåle cremen
 4. Når tiden er gået (og hvis ikke har mærket noget til irritation e.l.), kan du blot vaske produktet af eller skrabe det af – hvad end der anbefales på pakken
 5. Det kan være oplagt at gå i bad efterfølgende for at sikre, at du har fjernet alle rester af produktet
 6. Smør eventuelt et plejende produkt på huden. Medfølger der en gel e.l., kan du bruge dét, men ellers kan du bare vælge et, som du normalt bruger

Du kan med fordel følge ovenstående guide på et mindre område et par dage forinden, hvis du ikke før har benyttet produktet eller hårfjerningscremer. På den måde kan du se, hvordan din hud reagerer efter 24 timer.

Er der ingen reaktion, kan du fortsætte til et større (og synligt) område. Bliver huden irriteret, rødlig e.l., er det et tegn på, at du ikke kan tåle produktet.

Hvordan virker hårfjerningscreme?

Hårfjerningscremer virker ved at opløse hårene lige under hudoverfladen. Dette medfører en glat hud, og at hårene ikke vokser lige så hurtigt ud som ved barbering.

Derudover vil hårene også være blødere, når de vokser ud, da de netop ikke er blevet skåret over, men derimod opløst.

Kan hårfjerningscreme bruges i ansigt?

Man kan sagtens benytter hårfjerningscreme til uønsket hårvækst i ansigtet. Det kræver dog, at du vælger en variant, der er specifikt udviklet til brug i ansigtet.

Du må ikke bruge hårfjerningscremer til kroppen i ansigtet, da det kan resultere i irritation e.l.

Må man bruge hårfjerningscreme til bikinilinjen?

Det er ikke alle hårfjerningscremer, der er egnet til brug i bikinilinjen. Der gælder således samme retningslinjer som for cremer til ansigtet: de skal være egnet til bikinilinjen, så du ikke irriterer huden.

Vær gerne opmærksom på, at der er stor forskel på, om en creme må bruges til hårfjerning i bikinilinjen og til intime områder. Du bør således KUN bruge en hårfjerningscreme til bikinilinjen og ikke tættere på andre private områder.

Er der bivirkninger ved at bruge hårfjerningscreme?

Bivirkninger ved hårfjerningscreme tæller irritation, rødme, kløen o.l. Dette vil ofte opstå, hvis produktet indeholder kemikalier, som din hud ikke kan tåle eller hvis du er meget sensitiv. Bivirkningerne kan også opstå, hvis du lader cremen sidde på for længe – altså længere tid end hvad der anbefales på pakningen.

Hårfjerningscreme til mænd

Som nævnt tidligere, kan der være stor forskel på mænd og kvinder, når det kommer til tykkelsen på hår og den generelle hårvækst. Af den grund vil det være oplagt at vælge en hårfjerningscreme, der er specifikt udviklet til mænd, hvis du som mand gerne vil have fjerne hår ved brug af denne metode.

FAQ

Hvilken hårfjerningscreme er den bedste?

Vi har kåret en Veet Hårfjerningscreme som værende den bedste, da produktet sælges til en billig pris og giver gode resultater. Det er desuden nemt at bruge og passer godt på huden. Læs mere her.

Kan jeg bruge hårfjerningscreme overalt på kroppen?

Du kan købe hårfjerningscremer til forskellige områder af kroppen og ansigtet. Du bør altid vælge en creme, der passer til området, hvor du ønsker at fjerne hår. Læs om hårfjerningscreme i artiklen.

Kan man få hårfjerningscreme til både mænd og kvinder?

Ja, man kan sagtens købe hårfjerningscreme til både kvinder og mænd. Nogle produkter egner sig endda til begge køn. Mænd kan dog have brug for lidt kraftigere produkter.

Får jeg røde knopper af hårfjerningscreme?

Èn af fordelene ved hårfjerningscreme er, at du ikke får knopper eller indgroede hår, når du fjerner uønsket hårvækst, som man ellers vil opleve ved brug af en skraber / ved barbering.