Hårpudder test

1
2 x OSIS+ Dust It Mattifying Powder

Dette er en let stylingpudder, der åbner op for et utal af muligheder for at kreere forskellige looks. Den er fra styling serien OSIS+, der er lanceret af brandet Schwarzkopf. Produkterne er innovative og gør det muligt at afprøve massere af nye looks. Derfor skal du vælge 2 x OSIS+ Dust It Mattifying Powder Er du på udkig efter en lækker hårpudder, der giver ultimativ volumen og hold? Så er denne hårpudder et oplagt valg…

Til butik →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
2 x OSIS+ Dust It Mattifying Powder##
Maria Nila Power Powder 118,15 kr. Iloveshampoo
Löwengrip All Time High Dry Volume Spray 79 kr. Shopping4net
Davines More Inside Texturizing Dust 189 kr. HairOutlet
CeCe Hair Powder Brown Opal##
ZENZ Organic No. 89 Hair Powder Volume 132 kr. House of Fashion Nature
Kevin Murphy POWDER.PUFF##

Hårpudder er det perfekte redskab for dig, der ønsker volumen og liv i håret hver eneste dag, uanset om dit hår er fint eller tykt. Hårpudder er godt til at skabe struktur og tekstur til dine frisure. Der er massere af gode hårpuddere på markedet, men det kan være svært at navigere i alle de forskellige brands og fordele. Derfor har vi testet de 7 bedste hårpudder på markedet og fundet en bedst i test hårpudder, så du kan finde den bedste hårpudder for dig.

2 x OSIS+ Dust It Mattifying Powder – Bedste hårpudder

Dette er en let stylingpudder, der åbner op for et utal af muligheder for at kreere forskellige looks. Den er fra styling serien OSIS+, der er lanceret af brandet Schwarzkopf. Produkterne er innovative og gør det muligt at afprøve massere af nye looks.

Derfor skal du vælge 2 x OSIS+ Dust It Mattifying Powder

Er du på udkig efter en lækker hårpudder, der giver ultimativ volumen og hold? Så er denne hårpudder et oplagt valg for dig. Den lette stylingpudder kommer i en sampak, der gør det let altid at have din ynglings hårpudder på lager. OSIS+ DUST IT Mattifying Powder er en  stylingpudder med utallige variationsmuligheder, der giver plads til at afprøve nye looks og være kreativ med din hårstyling. Derfor er den blevet favorit blandt mange hårstylister.

Den giver ikke bare en fantastisk volumen, men også et vedvarende hold. Med denne hårpudder er der ingen grænser for, hvor stor en volumen du kan opnå i dit hår. Jo mere pudder du bruger, jo mere kontrol samt volumen kan du opnå. Dette skyldes den nye sammensætning i denne formular, hvor der indgår silikat, som sørger for at give håret et mat look og masser af fylde. Hårpudderen er særligt velegnet til fint/normalt hår og så kan den bruges til alle hårlængder.

Det kan vi lide:
 • Sampak med 2 hårpuddere
 • Utallige variationsmuligheder
 • Giver volumen og et vedvarende hold

Maria Nila Power Powder – Vegan venlig hårpudder

Maria Nila er et professionelt hårpleje brand med fokus på bæredygtighed og dyrevenlige løsninger. De bestræber sig på at gøre en forskel for deres kunder, forhandlere, dyr og miljøet. Dette er en vegan venlig hårpudder, der er god til at skabe et rå look.

Derfor skal du vælge Maria Nila Power Powder

Denne hårpudder er et god valg for dig, der gerne vil have en vegan venlig og miljøvenlig pudder, uden at gå på kompromis med kvaliteten af produktet. Dette er en volumengivende hårpudder, der åbner for utallige stylingsmuligheder. Du vil opnå en fantastisk volumen og et vedvarende hold. Pudderen giver et mat look, der kan dække en fedtet hovedbund. 

Maria Nila Power Powder er udstyret med en smart pumpefunktion, der gør det let at præciserer påføringen af produktet i håret. Fordel et par pump ved hårrødderne for et øjeblikkeligt løft og mere tekstur. Hvis du gerne vil skabe er ekstra rå og mere sexet look, så anbefaler vi at du spreder produktet i hele håret. Power powder er det perfekte produkt for dig, der mangler lidt ekstra fylde og volumen i håret.

Hårpudderen er desuden fri for sulfater og parebener. Og så er den vegan venlig, hvilket vil sige at der ikke indgår animalske ingredienser i produktet, samt at produktet ikke er testet på dyr. Som prikken over i’et er emballagen 100% co2-kompenseret. Det gør denne hårpudder til et bæredygtigt og dyrevenligt valg, for dig der gerne vil have volumen i håret.

Brug pudderen i tørt hår. Fordel et par pump ved hårrødderne for et øjeblikkeligt løft og et synligt fyldigere hår. Spred produktet i længderne, hvis du ønsker et mere sekxet og rå look,

Det kan vi lide:
 • Med smart pumpefunktion
 • Giver et øjeblikkeligt løft
 • Fri for sulfater, parabener og 100% vegansk

Löwengrip All Time High Dry Volume Spray – Bedste hårpudder spray

Få stort og lækkert hår med denne skønne hårpudder spray, der kombinerer egenskaberne fra både hårpudder og volume spray. Denne spray er fra Löwengrip, der er et svensk brand, som både fokusere på at være innovative og bæredygtige, når de udvikler deres produkter.

Derfor skal du vælge Löwengrip All Time High Dry Volume Spray

Vil du gerne have et stort og smukt hår, der holder hele dagen? Så bør du prøve Löwengrips All Time High Dry Volume Spray. Sprayen giver dit hår masser af fylde og mere tekstur. Den får dit hår til at blive mere levende, da den skaber bevægelse. 

Kombinationen af hårpudder og volume spray resulterer i et flot og voluminøst finish, der sidder lige i skabet hver gang. Og så holder dit endelige look hele dagen med denne smarte spray. Sprayen er beriget med solsikkefrø olie, der har en fugtgivende effekt på håret. Det betyder at du stadig kan bevare en hårets sunde udstråling efter stylingen. 

Ryst spraydåsen grundigt inden brug. Hold dåsen cirka 20-30 cm fra håret, når du påfører sprayen ved rødderne. Børst håret igennem og style det derefter for et fyldigt og “ ikke opsat” look. 

Det kan vi lide:
 • Gør håret mere levende
 • Fugtgivende effekt på håret

Davines More Inside Texturizing Dust – Bedste hårpudder til fint hår

Davines er et hårpleje brand med fokus på kvalitet og brug af naturlige ingredienser i deres produkter. Denne hårpudder er særligt god til dig med fint hår, men kan benyttes af alle hårtyper og længder. 

Derfor skal du vælge Davines More Inside Texturizing Dust

Hvis du har fint eller tyndt hår, så er denne lækre hårpudder et sikkert valg for dig. Davines hårpudder giver øjeblikkelig volumen og mere fylde til alle hårtyper, men den er særlig god til fint hår. Dette skyldes at fint hår har en tendens til lettere at blive fladt og/eller fedtet. Med denne hårpudder vil du få et øjeblikkeligt løft ved hårrødderne, der vil give din frisure mere struktur. Den giver håret en lækker tekstur, der gør det nemmere at sætte frisuren. 

Derudover absorberer pudderen overskydende fedt fra hovedbunden. Så hvis du gerne vil friske din frisure op i løbet af dagen eller hvis du døjer med overskydende olie i hovedbunden, så Davines hårpudder et godt valg for dig. Den giver lækker fylde og et mat look, når du har brug for det. Den kan bruges efter behov og er perfekt til at opfriske et fladt hår eller fedtet hår. Det betyder at du kan springe din shampoo over, hvis du er tidspresset i hverdagen.

Drys pudderen direkte i hovedbunden. Massér den lidt ind i håret og hovedbunden. Style derefter håret som ønsket.

Det kan vi lide:
 • Særlig god til fint hår
 • Giver løft og struktur
 • Absorberer overskydende fedt

CeCe Hair Powder Brown Opal – Bedste hårpudder til mørkt hår

Her er en hårpudder som er perfekt egnet til mørk eller brunt hår. Den er fra CeCe, der er et hårpleje brand med fokus på kvalitet og så er de også allergivenlige. Deres produkter er frie for parabener og svanemærkede. 

Derfor skal du vælge CeCe Hair Powder Brown Opal

Søger du en allergivenlig hårpudder, der udviklet til mørkt hår? Så kunne CeCe Hair Powder Brown Opal meget vel være den rigtige hårpudder for dig. Dette er en fantastisk brun hårpudder, der giver håret masser af volumen. Den hører hjemme i din taske sammen med din uundværlige læbepomade eller gloss, så du altid med et par drys kan opnå lækre lokker.

Hårpudderen kan sagtens anvendes dagligt til at skabe volumen, opfriske frisuren eller endda som alternativ for en tørshampoo, så du kan springe hårvask med shampoo over, når det frister, uden at få et kedeligt og fladt hår. Hårpudderen absorberer overskydende sved og fedt fra hovedbunden, så du kan føle at dit hår er frisk og rent hele dagen. Produktet er desuden fri for parabener og svanemærket. Det betyder at du også kan bruge hårpudderen, hvis din hud er sart eller hvis du har allergi.

Løft op i håret hvor du ønsker mere fylde og volume. Pust pudderen ind og brug så dine fingerspidser til at arbejde produktet ind i hovedbunden og håret. 

Det kan vi lide:
 • Velegnet til mørkt hår
 • Absorberer sved og fedt fra håret
 • Svanemærket og uden parabener

ZENZ Organic No. 89 Hair Powder Volume – Silikonefri hårpudder

ZENZ er et professionelt hår brand, der skaber produkter som bidrager til en sundere og mere bæredygtig skønhedsindustri. Med denne hårpudder kan du opnå maksimal fylde, uanset om dit hår er langt eller kort.

Derfor skal du vælge ZENZ Organic No. 89 Hair Powder Volume

Søger du en hårpudder, der kan give dig maksimal volume til hverdag, uanset din hårlængde? Så bør du prøve denne hårpudder fra ZENC. Den giver dit hår et smukt løft og for dit hår til at føles mere rent og velplejet, da både snavs og fedt absorberes fra hovedbunden. Du vil aldrig have fedtet hår igen med denne skønne hårpudder. 

Hårpudderen består af en let formel, så du stort set ikke mærker produktet i håret. Pudderen tynger ikke håret, men giver det i stedet en vedvarende volumens, der holder hele dagen. Hårpudderen kan ikke ses i håret, hvilket betyder at du får en lækker frisure med masser af tekstur, uden at de hår ser stift og for “stylet” ud. Sidst men ikke mindst er ZENZ Organic No. 89 Hair Powder Volume uden silikone og parfume. Tilmed er hårpudderen også allergimærket. Hvad mere kan ønske sig af en skøn hårpudder?

Anvend altid hårpudderen i tørt hår. Drys pudderen i ved hårrødderne og fordel med fingerspidserne

Det kan vi lide:
 • Maksimal fylde til både kort og langt hår
 • Let og usynlig formel
 • Uden silikone og parfume

Kevin Murphy POWDER.PUFF – Naturlig hårpudder

Her har vi en hårpudder, hvor der indgår mange naturlige ingredienser, blandt andet fra frugt. Kevin Murphy er et brand, der er stiftet at den velkendte stylist Kevin Murphy. Hans produkter naturlige, bæredygtige og med stilrene designs.

Derfor skal du vælge Kevin Murphy POWDER.PUFF

Vil du gerne have en skøn hårpudder, der er spækket med de bedste naturlige ingredienser? Så er du nødt til at afprøve denne hårpudder fra Kevin Murphy. Den er designet til at kunne give fantastisk volume, selv til det allermest flade hår. Pudderen indeholder ingredienser såsom tang fra Frankrig og ekstrakter fra æbler, blommer, citrus og tranbær. 

Kevin Murphy POWDER.PUFF bliver helt usynlig, når du anvender den i håret. Den er desuden økologisk, hvilket vil sige at den også er fri for parabener og sulfater. Hårpudderen er et lækkert og bæredygtigt produktet fra den anerkendte stylist Kevin Murphy.

Drys en lille smule af produktet i tørt hår eller i din håndflade. Massér produktet godt ind i hovedbunden med dine fingre. Pudderens formel er let og den efterlader ikke synlige rester i dit hår.

Det kan vi lide:
 • Giver et livligt hår
 • Med naturlige ingredienser fra frugt
 • Økologisk

Sådan vælger du den bedste hårpudder til dit hår

Det er ikke helt ligetil at finde den bedste hårpudder blandt de mange forskellige på markedet. I dette afsnit gør vi dig opmærksom på, hvad du skal overveje og tage stilling til, når du skal vælge den bedste hårpudder for dig i denne test.

Fri for parabener og sulfater?

Hvis du lider af allergi eller døjer med en sensitiv hovedbund, så er det enormt vigtigt, at du vælger et produkt, der skåner din sarte hud. Parabener og sulfater kan lede til voldsomme udslæt eller ubalance i din hovedbund. Når der opstår ubalance i din hovedbund, vil du kunne udvikle en tør hovedbund eller få mindre hårvækst. Dog er det ikke alle der er sensitive eller lider af allergi. Hvis du ikke oplever problemer med produkter, hvor disse konserveringsmidler indgår, så behøver du ikke at fravælge dem. For langt størstedelen vil det dog være det sundeste valg for både hovedbunden og håret.

Farve

Det er vigtigt, at du er opmærksom på farven på din hårpudder. En almindelig hvis hårpudder kan bruges til alle hårfarver. Men ved nogle produkter er der en risiko for at pudderen vil efterlade hvide og synlige rester. Derfor anbefaler vi, at du vælger en hårpudder, der er velegnet til mørkt hår, hvis du er mørkhåret. Og ligeledes anbefaler vi, at du holder dig til en hvis hårpudder, hvis dit hår er lyst.

Pris

Priserne på produkterne varierer en hel del fra det billigste til det dyreste produkt i denne test. Det er dog ikke nødvendigvis det dyreste produkt, der altid vil skabe det bedste resultat for dig. Flere prisvenlige hårpuddere er super gode til at skabe volumen og fede looks. Men du skal være opmærksom på, at du skal betale lidt ekstra for de produkter, der er økologiske og frie for konserveringsmidler osv. Du skal derfor gøre op med dig selvom du er villig til at investere i disse produkter og om du finder det nødvendigt for dig.

Sådan bruger du hårpudder

Hvis du ønsker en flot volumen eller har en tendens til fedtet hår, så er en hårpudder et super godt redskab både i en travl hverdag og til når du skal i byen. I dette afsnit guider vi dig til bedste resultat, når du bruger din hårpudder.

 1. Det er vigtigt at du drysser eller sprayer den rette mængde af hårpudder i håret. Der skal ikke meget til, for at du opnår stor effekt. Start derfor med en mindre mængde og tilføj efter behov.
 2. Inddel dit hår i sektioner og drys forsigtigt hårpudderen i håret.
 3. Arbejd produktet ind i hovedbunden og håret med fingerspidserne.
 4. Ryst eller børst overskydende hårpudder ud af håret.
 5. Nu kan du style dit hår, lige som du har lyst til.
 6. Du kan evt. opfriske håret i løbet af dagen med hårpudderen.
 7. Det kan virke godt at rode lidt rundt i håret med fingerspidserne, hvis du gerne vil opnå ekstra volumen.