Lav selv Hybrid negle – Lær alt om hybrid negle her i vores guide

Har du også hørt om den nye nailart trend, kaldet hybrid negle? Hvis du er nysgerrig for, at lære hvad det er og hvordan du selv laver hybrid negle – Så brug et par minutter og læs med her. Denne kunstige negle teknik, er helt sikkert kommet for at blive!

Hvad er hybrid negle ?

Hybrid negle er en ny og længe ventet metode til at lave kunstige negle. Hvis du har kendskab til nailart, kender du sikkert også dilemmaet, mellem fordele og ulemper ved akryl og gelé negle. Akryl negle er hårde, men ikke fleksible, gele negle er fleksible, men ikke hårde nok og sådan kan man blive ved… Men det dilemma er slut nu! Hybrid negle er nemlig det bedste fra begge verdener.

Hybrid negle er en perfekt kombination af, de bedste egenskaber fra akryl og gele negle. Med hybrid negle får du den stærke opbygning fra akryl negle, fleksibiliteten fra gele negle og en masse andre herlige egenskaber! Før at gøre det lidt mere enkelt, opridser jeg hurtigt fordelene nedenfor.

Fordele ved hybrid negle:

 • Stærkere end gelé negle
 • Mere fleksible end akryl negle
 • Lettere end andre negleprodukter
 • Hybrid GEL løber ikke
 • Hybrid GEL klistrer ikke
 • Ubegrænset arbejdstid, indtil du vælger at hærde
 • Hurtig hærdetid (60 sek. LED / 120 sek. UV-lampe)
 • Kan benyttes på: negl, tip, skabelon eller dual forms.
 • Kan pinches!

Hybrid negle er et revolutionerende neglesystem, som du kan se ud fra fordelene ovenfor. Det er helt utroligt så mange muligheder man får ved brug af Hybrid GEL, da det kan benyttes på både naturneglen, skabelon og tipper. Udover de super gode egenskaber, er Hybrid også en leg at opbygge, selv for nybegyndere!

Det har aldrig været nemmere eller hurtigere, at opbygge kunstige negle. Specielt fordi at produktet bliver præcis hvor du påfører det, helt uden at løbe eller klistre. Derfor kan du arbejde helt uden tidspres. Når du synes at resultatet er blevet som du ønsker, hærdes neglene blot.

Kom godt i gang med de rette produkter

Nu til den sjove del, så du selv kan lære at mestre kunstige hybrid negle. Først skal du bruge de rette produkter. Jeg anbefaler at du køber en Hybrid negle startpakke. Så er du sikret de helt rigtige produkter og du sparer tilmed penge, ved at købe udstyret samlet.

hybrid-startpakke

Startpakken kan købes her

En startpakke indeholder de basale produkter til, at kunne komme i gang. Medmindre du har en negle lampe i UV eller LED, skal denne også tilkøbes i startpakken. Begge lampetyper kan benyttes, LED er blot hurtigere om at hærde og mere strømbesparende.

Følgende produkter skal bruges til hybrid negle

Disse produkter følger med i hybrid startpakken, som vist ovenfor. Alle produkterne kan også købes separat.

 • UV/LED lampe
 • Hybrid GEL
 • Pensel
 • Gel wipe off / Cleaner
 • Papir wipes
 • Dappen dish til væske

Disse produkter skal også benyttes hvis du ønsker, at bygge Hybrid negle med tipper:

Sådan laver du selv Hybrid negle (guide)

Startpakken kan købes her

Herunder guider jeg dig til at lave hybrid negle med tipper. Hybrid negle kan også laves med skabeloner, dual forms eller direkte på din egen negl.

Guiden består af 6 nemme trin som beskriver præcis hvad du skal gøre for at opbygge dine egne kunstige negle med Hybrid GEL teknikken. Bare rolig, du behøves ikke være professionel for at kunne komme i gang. Guiden henvender sig også til dig som aldrig har prøvet at lave kunstige negle før.

1. Rengøring af dine hænder

Først skal du vaske dine negle grundigt, så der ikke er den mindste smule snavs under neglene. Hvis ikke du får rengjort neglene 100%, kan snavset blive siddende under din kunstige negle og skabe mug, samt misfarvning.

Brug en neglebåndsskubber til at skubbe dine neglebånd op, inden du går i gang.

2. Fil dine negle

Fil dine negle i den ønskede form og brug en buffer på neglenes overflade, til at fjerne fedt rester. Fjern de løste rester med dine wipes. Påfør cleaner på dine wipes og tør de sidste rester væk.

3. Påsætning af negletipper

Påfør én negletip ad gangen med lim. Hold på tippen i 5-10 sek. til du kan mærke at den sidder godt fast. Klip herefter tipperne til i den ønskede længde, med din tip-cutter.

Fil herefter dine tipper til den ønskede form. Spidse, rundet, lige, eller hvordan du ønsker dem. Benyt herefter cleaner og wipes til at rengøre neglene.

4. Påføring af primer

Påfør primer på dine tipper med penslen og lad det tørre i ca. 30 sekunder. Går det for langsomt med at tørre, kan du evt. tørre primeren hurtigere, i UV/LED lampen.

5. Påføring af Hybrid GEL

Påfør nu din Hybrid GEL i den ønskede farve på neglene, med din pensel. Det anbefales at benytte 2 lag, for optimal hærdning. Du skal bygge neglene op med din GEL, lagt 1 mm. fra neglebåndet.

Herefter hærder du neglene i 2 minutter, hvis du benytter en UV lampe, eller 1 minut hvis du benytter en LED lampe. Fjern nu dit sticky layer og fil neglene, til du får den ønskede form.

6. Påføring af top coat

Påfør cleaner på dine wipes og rens neglene grundigt. Herefter påfører du top coat på alle neglene og hærder dem endnu engang i lampen.

Ønsker du at designe dine hybrid negle med sten, glitter, stickers eller andet – skal dette gøres før du påfører top coat’en. Det er en god idé at påføre negleolie på dine negle til aller sidst, for at skåne dem.

Herunder kan du se en lille introduktionsvideo af Hybrid GEL og samtidigt få nogle små fifs, til dine kunstige negle.

God fornøjelse! Jeg håber også at du bliver lige så glad for hybrid teknikken, som jeg selv er blevet.