Ladyshaver test (2022) → Din guide til de 5 bedste ladyshavers

1
Braun Silk-epil LS5560 Ladyshaver

Du kan ikke gå galt i byen med denne ladyshaver fra Braun, da modellen er en 3-i-1 variant som både shaver, trimmer og eksfolierer. Produktet er ledningsfrit og kan både benyttes i og uden for badet. En klar fordel ved produktet er, at maskinens hoved tilpasser sig kroppens konturer for en optimal barbering. Derfor skal du vælge en Braun Silk-epil LS5560 Ladyshaver Hvis du udelukkende har øje for og lyst til at investere i den…

Til butik →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
Braun Silk-epil LS5560 Ladyshaver 299 kr. Bilka
Philips Epilator SatinShave BRL140/00##
Philips BRL130/00 Ladyshaver 299,95 kr. Shoptilbud.dk
OBH Nordica Velvet Duo 5567 Ladyshaver##
Philips BRL160/00 Ladyshaver##

I denne ladyshaver test guider vi dig til de 5 bedste ladyshavers til at fjerne hår med. Modellerne er alle effektive i drift og har en ergonomisk opbygning, så du kan bibeholde et godt greb på maskinen. Vi har kåret en Braun Silk-epil LS5560 Ladyshaver som testvinder, da den også har et indbygget eksfolieringssystem og hurtig opladning.

Alle de nedenstående modeller er investeringen værd, hvorfor du frit kan vælge den ladyshaver, der passer bedst til dine behov. Flere af modellerne er kåret som bedst i test af eksperter og forbrugere, så du kan roligt stole på, at de vil leve op til forventningerne.

Braun Silk-epil LS5560 Ladyshaver – Den bedste ladyshaver

Du kan ikke gå galt i byen med denne ladyshaver fra Braun, da modellen er en 3-i-1 variant som både shaver, trimmer og eksfolierer. Produktet er ledningsfrit og kan både benyttes i og uden for badet. En klar fordel ved produktet er, at maskinens hoved tilpasser sig kroppens konturer for en optimal barbering.

Derfor skal du vælge en Braun Silk-epil LS5560 Ladyshaver

Hvis du udelukkende har øje for og lyst til at investere i den bedste ladyshaver, der findes på markedet, vil vi anbefale dig at investere i denne Silk-Epil model fra mærket Braun. Deres model 5560 er udviklet som en multifunktionel maskine. Det betyder, at denne ladyshaver både kan barbere og trimme, samt har et indbygget eksfolieringssystem, der er med til at sikre et glattere resultat. Med i købet følger der både eksfolieringsdel til maskinen, en glide- og trimmerhætte.

Du har mulighed for at benytte denne shaver i badet, da den er vandtæt og ledningsfri. Dog kan den også benyttes uden for badet, hvis du foretrækker dette. Maskinen er egnet til brug på ben, underarme og i bikinilinjen. Uanset hvilken af disse områder du ønsker at gøre hårfri, så vil det runde hoved tilpasse sig området og kroppens konturer. Dette er med til at sikre et bedre resultat og en nænsom barbering. Det tager cirka 60 minutter at oplade maskinen, hvorefter den kan arbejde i op til 40 minutter.

Produktdetaljer:

 • Arbejdstid: 40 minutter
 • Opladningstid: 60 minutter
 • Vandtæt: Ja
 • Inkluderet tilbehør: Eksfolieringsdel, glidehætte, trimmerhætte, rensebø’rste og opbevaring
Det kan vi lide:
 • Ledningsfri ladyshaver, der kan benyttes i badet, da den er vandtæt
 • Kan både barbere og trimme, samt har et eksfolieringssystem
 • Udviklet med et rundt hoved, der tilpasser sig kroppens konturer
 • Opladning tager kun én time, mens den kan arbejde i op til 40 minutter

Philips Epilator SatinShave BRL140/00 – Den bedste brugervenlige ladyshaver med trimmer

Med denne ladyshaver fra Philips kan du så let som ingenting få bugt med hår på kroppen. Du bestemmer selv, om du vil bruge denne batteridrevne ladyshaver under rindende vand eller ej. Maskinen har et ergonomisk S-formet håndtag, der sikrer et fast greb og bedre styring. Derudover har den batteriindikator, så den ikke løber tør midt i arbejdet.

Derfor skal du vælge en Philips Epilator SatinShave BRL140/00

Ønsker du at prioritere en brugervenlig ladyshaver? I så fald vil vi anbefale dig at gå efter denne Philips Ladyshaver, da den netop er brugervenlig i sin opbygning med et S-formet håndtag og batteriindikator. Håndtagets udformning sikrer dig et ergonomisk korrekt greb, som gør det lettere at styre maskinen ved brug. Håndtaget er desuden udviklet med et anti-slip greb, så du har et optimalt greb, uanset om du benytter den i eller uden for badet. Batteriindikatoren på maskinen giver dig besked, når batteriet er ved at være afladet.

Du skal ikke være nervøs for at skade huden, når du benytter denne ladyshaver fra Philips. Maskinen er udviklet med et bevægeligt barberhoved, som følger kroppens konturer for at sikre en ultra tæt barbering. De perleformede trimmekamme, der er placeret foran og bagved skærebladet, minimerer risikoen for snitsår og rifter i forbindelse med barberingen. Denne ladyshaver er altså ideel til selv den sarte hud.

Produktdetaljer

 • Arbejdstid: 1 time
 • Opladningstid: 8 timer
 • Vandtæt: Ja
 • Inkluderet tilbehør: Trimmerkam, hætte til jævn glidning, hudstrammerhætte, etui og en rensebørste
Det kan vi lide:
 • Brugervenlig opbygning med ergonomisk håndtag og batteriindikator
 • Udviklet med perleformerede trimmekamme for større sikkerhed ved brug
 • Vandtæt opbygning gør den ideel til brug i badet

Philips BRL130/00 Ladyshaver – Den bedste billige ladyshaver

Du skal ikke af med alt for mange penge for at få denne ladyshaver fra Philips bestilt hjem. Modellen sælges til en yderst budgetvenlig pris, så alle kan altså få råd til denne variant. På trods af den billige pris er maskinen ergonomisk i sin opbygning, vandtæt og udviklet med et bevægeligt hoved med perleformede trimmekamme for større sikkerhed.

Derfor skal du vælge en Philips BRL130/00 Ladyshaver

Det er de færreste ladyshavers, der koster mange penge, men hvis du gerne vil have fingrene i en helt billig ladyshaver, vil vi anbefale dig at kaste blikket på denne model fra Philips. Du skal endda ikke være nervøs for, at du går på kompromis med maskinens kvalitet, blot fordi den er billig. Denne ladyshaver er nemlig udviklet med innovative skæreblade, der er udformet til at følge alle kroppens kurver. Dette sikrer en helt tæt barbering. Dog sikrer de særlige perleformede trimmekamme foran og bagved skærebladet for, at du ikke er i risiko for at få snitsår eller rifter.

Denne ladyshaver fra Philips er en batteridreven model, der er 100 procent vandtæt. Du kan derfor sagtens benytte den i badet under rindende vand. Den er udviklet med et S-formet håndtag med skridsikkert materiale, der er med til at sikre dig et godt greb om maskinen og en optimal kontrol – også selvom grebet bliver vådt. Modellen er desuden udviklet med en indikatorlys for batteri, der viser, hvornår maskinen skal til opladning og er fuldt opladet. Med i købet følger der både en trimmerkam og en rensebørste.

Produktdetaljer

 • Arbejdstid: 1 time
 • Opladningstid: 8 timer
 • Vandtæt: Ja
 • Inkluderet tilbehør:Trimmerkam og rensebørste
Det kan vi lide:
 • Billig ladyshaver som alle kan få råd til
 • Ergonomisk opbygning garanterer et solidt greb på maskinen ved brug
 • Udviklet med perleformerede trimmekamme for at opnå en større sikkerhed

OBH Nordica Velvet Duo 5567 Ladyshaver – En stilren ladyshaver

Denne ladyshaver fra OBH Nordica er elegant i sit udseende og udviklet med et avanceret barberingssystem. Dette er med til at sikre en skånsom barbering. Maskinen kan både benyttes med og uden ledning. Derudover er denne ladyshaver let i vægt, hvilket sikrer en optimal kontrol over maskinen.

Derfor skal du vælge en OBH Nordica Velvet Duo 5567 Ladyshaver

Hvis du gerne vil have fingrene i en ladyshaver, der både er effektiv i fjernelsen af hår og har et flot udseende, vil vi anbefale dig at se nærmere på denne Velvet Duo ladyshaver fra mærket OBH Nordica. Modellen er hvid og lys rosa i farven med et stilrent design, der får den til at skille sig ud og virke mere eksklusiv end de andre ladyshavere på markedet. Denne variant kan både benyttes med og uden ledning, så det er helt op til dig selv, hvad du foretrækker. Fleksibiliteten gør det muligt at tage ladyshaveren med på farten.

Produktet er udviklet med et avanceret barberingssystem med dobbelte skæreblade, samt et bredt og fleksibelt barberhoved. Dette sikrer en effektiv barbering, som dog samtidig er nænsom over for huden. Du vil derfor ikke opleve ubehag efter at have benyttet denne ladyshaver. Ladyshaveren har en vægt på blot 170 gram, så det er let at bibeholde kontrol over maskinen ved brug.

Produktdetaljer

 • Højde: 3,6 cm
 • Dybde: 5,5 cm
 • Bredde: 15,1 cm
 • Vægt: 170 gram
 • Arbejdstid: 45 minutter
 • Opladningstid: 90 minutter
 • Vandtæt: Nej, men kan rengøres med vand
 • Inkluderet tilbehør: Rensebørste og opbevaringspose
Det kan vi lide:
 • Stilren og elegant udseende sikrer et udtryk af eksklusivitet
 • Udviklet med et system med dobbelte skæreblade for effektivt resultat hver gang
 • Beskytter og virker nænsomt på huden
 • Kan både benyttes med og uden ledning

Philips BRL160/00 Ladyshaver – Den bedste ladyshaver til sensitiv hud

Denne ladyshaver fra Philips minder meget om produkt nr. 2 i denne ladyshaver test, men forskellen er, at BRL 160/00 modellen er endnu mere skånsom over for huden. Den er derfor en ideel investering for personer med sensitiv hud. Modellen er udviklet med et bevægeligt barberhoved, bløde komfortpuder og perleformede trimmekamme for ekstra sikkerhed.

Derfor skal du vælge en Philips BRL160/00 Ladyshaver

Har du sensitiv hud eller vil du blot passe ekstra godt på din hud, når den skal barberes? Uanset årsagen til at du er på jagt efter en mere skånsom ladyshaver, så er denne variant fra Philips den rette model for dig. Maskinen garanterer en hudvenlig barbering, da den er udviklet med bløde komfortpuder, perleformede trimmekamme og et bevægeligt barberhoved. Komfortpuderne forhindrer huden i at blive irriteret, mens de perleformede trimmekamme beskytter din hud mod skærebladene. Barberhovedets fleksibilitet sikrer desuden en tæt barbering, så du opnå den ønskede glatte hud.

Den skånsomme og effektive barbering er ikke den eneste grund til at vælge denne model over de andre ladyshavere i denne test. Maskinen er nemlig også nem at anvende, da den er udviklet med et ergonomisk S-formet håndtag, som endda har et skridsikkert greb. Dette giver dig fuld kontrol, selv hvis du ønsker at benytte maskinen i badet under rindende vand. Derudover er modellen udstyret med en batteriindikator, der viser, hvor maskinen skal oplades. Du skal dog ikke sætte for meget tid af til opladning, da den kan oplades på blot én time. Det er faktisk samme tid som ladyshavere kan arbejde ved en fuld opladning. Den har altså lang batteritid og en hurtig opladningstid.

Produktdetaljer

 • Arbejdstid: 60 minutter
 • Opladningstid: 60 minutter
 • Vandtæt: Ja
 • Inkluderet tilbehør: Beskyttelseshætte, hudstrammerhætte, etui og en rensebørste
Det kan vi lide:
 • Garanterer en hudvenlig barbering grundet opbygning med komfortpuder
 • Mindre risiko for tilskadekomst i form af rifter med perleformede trimmekamme
 • Lang batterilevetid og hurtig opladningstid
 • Ergonomisk håndtag sikrer optimal kontrol og styring

Kan man bruge en ladyshaver til intimbarbering?

Det er de færreste ladyshavere, der “reklamerer” med at kunne bruges til intimbarbering. Normalt skriver forhandlerne, at ladyshavere kan benyttes til ben, arme og i bikinilinjen. Det er dog ikke decideret farligt at benytte en ladyshaver til intimbarbering – så længe du passer på i processen og foretager en så skånsom barbering som muligt. Du kan altid benytte dig af en trimmehætte e.l., hvis du ikke vil fjerne alt håret.

Du skal desuden være opmærksom på, at huden sagtens kan blive irriteret efter intimbarbering, hvorfor det altid er at anbefale at smøre en beroligende creme eller olie på området efterfølgende. Dette kan desuden være med til at køle huden ned og bekæmpe røde knopper.

Ladyshaver på tilbud

Ladyshavers koster langt fra alverden, hvorfor det for de fleste ikke er nødvendigt at bruge lang tid på at finde et godt ladyshaver tilbud. Men hvis du nu alligevel gerne vil spare lidt penge på købet af din ladyshaver, så kan du med fordel holde et vågent øje med diverse online forhandlere. De sætter nemlig regelmæssigt elektroniske produkter, heriblandt ladyshavers, på tilbud på hjemmesiden. Og så er der bare at finde frem til en god maskine, der kan bruges til at fjerne hår og passer til dine behov. Husk også altid at sammenligne priserne, så du køber maskinen til den bedste pris!

Overvejer du en epilator frem for en ladyshaver?

Hvor en ladyshaver minder meget om barbering med en skraber, så minder en epilator mere om voks. Det skyldes, at man med en epilator hiver hårene ud med roden. Dette giver et længerevarende resultat, men gør til gengæld også selve processen mere smertefuld. En epilator er en rigtig god investering for personer, der ikke orker at fjerne uønsket hårvækst flere gange om ugen. Dog skal man også være forberedt på, at det kræver lidt mere at benytte en epilator – især målt på smertetærskel og tilvænningsproces.

Er du stadig lun på ideen om en epilator? I så fald kan du med fordel læse vores epilator test, hvor vi guider dig til de bedste epilatorer på markedet.