Leave in conditioner → Test af de 5 bedste leave in conditioners

1
Milk_shake Leave In Conditioner 350 ml

Mærket Milk_Shake er nok et af de bedste på markedet, når det kommer til hårplejeprodukter. De fleste af deres produkter indeholder mælkeprotein, der styrker håret og tilfører naturlig glans. Derudover arbejder de med tanke for miljøet, da både emballage og indhold er miljøvenligt, f.eks. benyttes der sjældent sulfater, parabener og natriumklorid. Derfor skal du vælge en Milk_shake Leave In Conditioner 350 ml Der er flere fordele ved at investere i denne lækre leave in conditioner…

Til butik →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
Milk_shake Leave In Conditioner 350 ml 65 kr. Proshop.dk
Kevin Murphy LEAVE-IN.REPAIR Nourishing Treatment 200 ml##
Cantu Shea Butter Leave in Conditioning Repair Cream 453 gram##
Urtekram Nordic Berries Spray Conditioner Leave-In 250 ml 44 kr. Signatura
IdHAIR Elements Volume Booster Leave-In Conditioner 125 ml##

I denne artikel gør vi dig klogere på brugen af leave in conditioner og guider dig til de bedste produkter på markedet. Alle de udvalgte leave in conditioners er investeringen værd, og du kan derfor frit vælge den variant, der passer bedst til dine behov. Du kan desuden blive klogere på, hvad forskellen helt præcist er på en almindelig balsam og leave in conditioner, samt hvordan du bedst benytter de to typer af produkter, til sidst i artiklen.

Milk_shake Leave In Conditioner 350 ml – Den bedste leave in conditioner

Mærket Milk_Shake er nok et af de bedste på markedet, når det kommer til hårplejeprodukter. De fleste af deres produkter indeholder mælkeprotein, der styrker håret og tilfører naturlig glans. Derudover arbejder de med tanke for miljøet, da både emballage og indhold er miljøvenligt, f.eks. benyttes der sjældent sulfater, parabener og natriumklorid.

Derfor skal du vælge en Milk_shake Leave In Conditioner 350 ml

Der er flere fordele ved at investere i denne lækre leave in conditioner fra mærket Milk_Shake. Først og fremmest kan produktet benyttes i både normalt og tørt hår, samt til farvet hår, da det er udviklet med Integrity 41 formlen, der er med til at beskytte hårfarve i at falme. Alle kan altså få glæde af denne leave in conditioner. Den er desuden nem at påføre uden at få fedtede fingre, da det er en spray. Produktet skal sprayes i rent og håndklædetørt hår, hvorefter du kan style det som du ønsker.

Du kan roligt stole på, at denne formel gør noget godt for dit hår, da den bl.a. indeholder mælkeprotein, frugtekstrakt og E-vitamin. Mælkeproteinen er med til at styrke håret, mens de andre ingredienser opretholder den naturlige fugtbalance, giver glans og virker genoplivende på håret. Produktet har også balsams grundlæggende egenskab: at gøre håret blødt og medgørligt. Alt i alt har produktet altså både plejende, udglattende og styrkende egenskaber.

Du får desuden meget produkt for pengene, da beholderen indeholder 350 ml til en relativt budgetvenlig pris. Og som beskrevet i et tidligere afsnit, så er både flasken og indholdets opbygning miljøvenlig, så du gør også noget godt for miljøet ved at vælge Milk_Shake.

Det kan vi lide:
 • Leave-in spray med plejende og udglattende egenskaber
 • Indeholder frugtekstrakt og E-vitamin, som gavner fugtbalancen og styrker håret
 • Udviklet med Integrity 41, der beskytter eventuel hårfarve fra at falme
 • Ideel til brug i både normalt og tørt hår

Kevin Murphy LEAVE-IN.REPAIR Nourishing Treatment 200 ml – Den bedste leave in conditioner til tørt og skadet hår

Bag produkterne fra mærket Kevin Murphy står den rigtige Kevin Murphy: en verdensanerkendt stylist og designer. Med tanke for miljøet har han udviklet en serie af hårplejeprodukter, der er fremstillet af økologiske ingredienser. Alle produkter er fri for sulfater og parabener, og selv de benyttede æteriske olier er allergivenlige i disse produkter.

Derfor skal du vælge en Kevin Murphy LEAVE-IN.REPAIR Nourishing Treatment 200 ml

Denne leave in conditioner fra mærket Kevin Murphy er ideel til genopbygning af skadet og tørt hår, da produktets formel går ind og plejer og nærer hår og hårrødder i dybden. Den kan dog sagtens benyttes af alle hårtyper, så du behøver ikke holde fingrene fra produkter, selvom du har normalt hår. En af de helt store fordele ved produktet er nemlig, at formlen også virker varmebeskyttende. Du kan derfor med fordel benytte conditioneren inden brug af et varmeapparat.

Du behøver ikke blot at stole på vores ord om, at dette produkt er investeringen værd. Eksperter på området er nemlig også vilde med denne leave in conditioner, hvorfor den bl.a. har været nomineret til Årets Hårplejeprodukt ved Danish Beauty Award 2018. Det skyldes højst sandsynligt produktets evne til at tilføre nyt liv til håret, at det reducerer knækkede og spaltede spidser, samt er økologisk og sulfatfri i sin opbygning.

Ved at investere i dette produkt, får du en beholder med en størrelse på 200 ml. Prisen er ikke helt så budgetvenlig som nogle af de andre leave in conditioners i denne artikel, men for et skadet og tørt hår er den uundværlig!

Det kan vi lide:
 • Miljøvenligt og økologisk uden sulfater
 • Er særligt velegnet til tørt og skadet hår, samt reducerer spaltede spidser
 • Nomineret til Årets Hårplejeprodukt ved Danish Beauty Award 2018
 • Virker varmebeskyttende

Cantu Shea Butter Leave in Conditioning Repair Cream 453 gram – Den bedste leave in conditioner til krøller

Du kan ikke gå galt i byen med produkter fra mærket Cantu, hvis du gerne vil have lidt ekstra definition i dine krøllede lokker. De fleste af mærkets produkter er udviklet med shea butter, hvilket tilfører en masse fugt. Formlerne er udviklet til at styrke krøller i alle formers udseende og tekstur. Dét gælder også for denne leave in creme.

Derfor skal du vælge en Cantu Shea Butter Leave in Conditioning Repair Cream 453 gram

Hvis du leder efter det bedste conditioner leave in produkt til krøllet hår, så er du kommet til det helt rette produkt for dig. Mærket Cantu er nemlig kendt for at udvikle gode produkter til krøllet hår, som får krøllerne til at virke mere fremtrædende og velplejede. Det er især et produkt for dig, hvis du også oplever at have beskadiget, tørt eller særligt groft hår. Og så kan produktet endda både benyttes til naturligt, farvet og permanentet hår. Alle med krøller kan altså få glæde af denne conditioner creme.

Produktet har opbygning som en creme, så det skal ikke sprøjtes i håret, men derimod fordeles i håret med hænderne. Formlen indeholder en blanding af rent sheasmør og naturlige olier, der trænger dybt ind i hovedbunden og håret. Dette sikrer en styrkende og plejende behandling, så du kan genoprette glansen, reparere spaltede spidser og udbedre eventuelle brud i håret. Derudover arbejder formlen også på at mindske antallet af tørre hårstrå, så dit hår generelt bliver stærkere og sundere over tid.

En af de helt store fordele ved at vælge denne leave in conditioner creme er, at den sælges til en billig pris. Du skal således ikke have særlig mange penge op af lomme for at kunne gøre noget godt for dit hår.

Det kan vi lide:
 • Ideel til brug i krøllet hår, da den bevarer og definerer krøllerne
 • Sælges til en billig pris
 • Udviklet med shea butter og naturlige olier, der fugter og styrker i dybden
 • Velegnet til beskadiget, tørt eller groft hår

Urtekram Nordic Berries Spray Conditioner Leave-In 250 ml – Økologisk, vegan venlig og billig leave in conditioner

Du skal gå efter produkterne fra Urtekram, hvis du gerne vil have høj kvalitet til en budgetvenlig pris. Deres hårplejeprodukter er nemlig prisvenlige, samtidig med at de lever op til de højeste økologiske standardet angivet af Ecocert. Derudover er produkterne fri for silikone, syntetiske konserveringsmidler og parabener, samt er vegan venlige.

Derfor skal du vælge en Urtekram Nordic Berries Spray Conditioner Leave-In 250 ml

Dette produkt fra Urtekram er nok en af de både bedste og billigste leave in conditioners du finder på markedet. Produktet er en velduftende spray, som kan benyttes i både vådt og tørt hår. Du kan altså sagtens benytte denne conditioner, selvom du ikke har vasket hår den pågældende dag. Formlen er velegnet til alle hårtyper, da den kan yde god pleje til både tørt, normalt, fedtet, tyndt hår etc. Som en ekstra bonus er den også veganer venlig, ikke testet på dyr og er fremstillet af økologiske ingredienser.

Produktets formel er bl.a. beriget med vilde bær, hyaluron syre, aloe vera og pile bark. Alle disse ingredienser er med til at tilføre intens næring til håret, samt pleje det i dybden. Det sikrer også en optimal mængde fugt til hårstrå og hovedbund, så det ikke tørrer ud. Af den grund kan især personer med tørt hår få gavn af denne leave in conditioner. Den blødgør desuden også håret, så du nemt kan rede det ud efterfølgende.

Det kan vi lide:
 • Økologisk og vegan venlig conditioner spray til alle hårtyper
 • Sælges til en billig pris
 • Blødgør, plejer og sikrer fugt til hår og hovedbund
 • Kan både benyttes i vådt og tørt hår

IdHAIR Elements Volume Booster Leave-In Conditioner 125 ml – Den bedste voluminøse leave in conditioner

IdHair er især kendt for deres vokse til håret, hvor de i den grad er dominerende på markedet. Dog fremstiller de også andre hårplejeprodukter, heriblandt leave-in conditioners med volumegivende egenskaber, som denne variant. Produkterne fra IdHair er desuden kendt for deres hurtigtvirkende og effektive egenskaber.

Derfor skal du vælge en IdHAIR Elements Volume Booster Leave-In Conditioner 125 ml

Hvis du er træt af at have kedeligt hår i hverdagen, så kan du med fordel investe i denne volume booster leave in balsam fra IdHair. Modellen er en volumegivende variant, der sørger for at pifte håret en smule op, så det ikke falder sammen. Det er altså i en vis grad et multifunktionelt produkt, da det også hjælper dig med din styling. Naturligvis vil formlen stadig hjælpe med at gøre håret silkeblødt, så det er let at rede ud efter brug af produktet.

Produktet er ideelt til brug i fint og tyndt hår, da det forhindrer håret i at filtre sammen og giver disse hårtyper et velfortjent boost. Derudover er formlen udviklet til ikke at fedtet eller tynge, hvilket især er en fordel for fint og tyndt hår, da håret ellers godt kan se særligt slidt ud. En anden fordel ved at benytte denne spray er, at den både kan benyttes i fugtigt og tørt hår. Du kan derfor benytte produktet, lige når det passer dig.

Det kan vi lide:
 • Sikrer volumen til håret, hvilket giver mere liv til stylingen
 • Mindsker risikoen for sammenfiltret hår og gør håret let at rede ud
 • Velegnet til fint og tyndt hår, da produktet ikke tynger eller fedter
 • Kan benyttes i både tørt og fugtigt hår efter behov

Forskel på balsam og leave in conditioner

Det kan være en fordel at skifte mellem brugen af en almindelig balsam, som bruges i badet, og en leave in conditioner, der benyttes efter badet. Det er dog vigtigt altid at benytte en form for balsam efter hårvask, da balsamen plejer i dybden og forsegler håret, så det efterfølgende er beskyttet mod udefrakommende faktorer. Derudover hjælper balsam også til at gøre håret mere medgørligt, så det er lettere at rede ud – og så får det naturligvis også lokkerne til at se mere glansfyldte ud.

Fordelen ved både at benytte en almindelig balsam i badet, der skal vaskes ud, og en leave in conditioner er, at den sidstnævnte ikke skal vaskes ud, hvorfor produktet kan få lov til at arbejde i længere tid. Dette sikrer ekstra pleje, næring og fugt til håret, som du ikke nødvendigvis opnår, når du skyller balsamen ud efter et par minutter i badet. En leave in conditioner beskytter også dit hår igennem dagen.

Det er dog stadig vigtigt, at have en god balsam, der passer til din hårtype stående i badet, som du kan bruge i forbindelse med de fleste hårvaske. Du kan altså ikke nøjes med kun at benytte leave in conditioners hver gang. Hvis du tilfældigvis står og mangler en ny balsam eller blot vil have hjælp til at finde den rette variant til dit hår, vil vi anbefale dig at læse vores test af balsamer her på siden. I artiklen bliver du guidet til de bedste produkter på markedet og hvordan du finder den bedste balsam til dig.

FAQ

Hvilken leave in conditioner er bedst?

I denne test har vi kåret en Milk_shake Leave In Conditioner 350 ml som bedst i test. Det skyldes, at produktet fungerer til alle hårtyper, beskytter farvet hår, samt styrker og nærer håret i dybden. Alle varianterne er dog investeringen værd, så læs med og find den rette!

Hvad er forskellen på almindelig balsam og leave in conditioner?

En almindelig balsam benyttes i badet, hvor den kun får lov til at sidde et par minutter, før den vaskes ud. En leave in conditioner benyttes efter badet og får lov til at virke hele dagen, så du får det optimale ud af dens nærende og plejende egenskaber.

Hvordan bruger man leave in conditioner?

De fleste leave in conditioners skal benyttes efter badet i fugtigt hår. Nogle kan dog også benyttes i tørt hår, så hvis du foretrækker det, skal du bevidst gå efter en sådan type. Du enten sprøjter eller fordeler produktet med hænderne, hvorefter du reder håret igennem.