Makeup spejle

1
Gillian Jones Stand Light Mirror

Hvis du ønsker den perfekte makeup-ven til at opnå en god og præcist lagt makeup, så er du kommet til det rette sted. Med LED-lys sikrer Gillian Jones, at du kan være kreativ og skarp med din makeup både til hverdag og til fest. Derfor skal du vælge Gillian Jones Stand Light Mirror - Rose Gold Ønsker du et lækkert og stilrent makeup spejl, hvor der medfølger godt lys? Så har vi fundet makeup spejlet…

Til butik →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
Gillian Jones Stand Light Mirror 399,95 kr. NiceBuy
Gillian Jones Wall Mirror W/ Arm 10248##
Babyliss Makeup Mirror With Light (8435E)##
Gillian Jones Spejl Med Sugekop 10 x Forstørrelse 105 kr. Proshop.dk
Gillian Jones Mirror LED Suction Light x7 10830##

Makeup spejle er vores uundværlig ven, når den præcise og flotte makeup skal lægges, uanset om det er til hverdag eller fest. Spejlene med forstørrelse gør det langt nemmere at lægge din makeup. Dog kan det være svært at vælge det helt rigtige spejl for dig, så vi har testet de 5 mest populære spejle. Det gør vi for at gøre det lettere for dig at vælge det rigtige makeup spejl.

Gillian Jones Stand Light Mirror – Rose Gold – Bedste makeup spejl

Hvis du ønsker den perfekte makeup-ven til at opnå en god og præcist lagt makeup, så er du kommet til det rette sted. Med LED-lys sikrer Gillian Jones, at du kan være kreativ og skarp med din makeup både til hverdag og til fest.

Derfor skal du vælge Gillian Jones Stand Light Mirror – Rose Gold

Ønsker du et lækkert og stilrent makeup spejl, hvor der medfølger godt lys? Så har vi fundet makeup spejlet for dig. Dette makeup spejl er både elegant og meget funktionelt. Det benytter LED-lyskæder, også kaldt lysdioder. Makeup Spejlet er dobbeltsidet med 1x forstørrelse på den ene side og 10x forstørrelse, hvilket er med til at skabe de bedste rammer, for at du kan lægge en perfekt makeup, uanset om det er til hverdag eller fest.

De indbyggede LED-lys bruger 4 stk. AAA-batterier (hvilket ikke medfølger). Batterierne sidder hele vejen rundt om spejlet, hvilket sikrer en god og lang holdbarhed. Desuden har spejlet et elegant design og en skøn rose guld farve, der falder i de flestes smag. Dette makeup spejle kunne meget vel gå hen og blive en uundværlig makeup-ven.

Detaljer:

 • Mål: diameter på 17 cm, højde på 32 cm
 • Forstørrelse: 1x forstørrelse og 10x forstørrelse
 • Farve: Rose guld
Det kan vi lide:
 • Med indbyggede LED-lys
 • God og lang holdbarhed
 • Rose guld farve

Gillian Jones Wall Mirror W/ Arm 10248 – Makeup spejl til væg

Her har vi endnu et skønt makeup spejl fra Gillian Jones. Dette brand producerer alt fra makeup tasker og accessories til makeup spejle. Dette makeup spejl er udviklet til at kunne monteres på din væg. Spejlet gør det meget lettere at lægge din makeup. 

Derfor skal du vælge Gillian Jones Wall Mirror W/ Arm 10248

Søger du et smart spejl, der kan monteres til væggen? Så behøver du ikke lede meget længere. Dette spejl gør det meget lettere at lægge makeup, så du kan koncentrere dig om den kreative process, komme helt tæt på og lægge en skarp makeup. Spejlet er let at montere på væggen og er med en indbygget “arm”, der gør det muligt at trække spejlet op til 31 cm ud. Samtidig kan du sætte spejlet helt ind til væggen, når du ikke bruger det.

Spejlet er dobbeltsidet med 1x forstørrelse på den ene side og 10x forstørrelse på den anden side. Spejlet har en smart funktion, der gør det istand til at rotere 360 grader, så du kan lægge den perfekte makeup uden problemer. Spejlet gør det muligt at komme helt tæt på, så du kan se og præcisere selv de mindste detaljer.

Detaljer:

 • Mål: diameter på 19 cm
 • Forstørrelse: 1x forstørrelse og 10x forstørrelse
 • Farve: Sølv
Det kan vi lide:
 • Nem at montere på væggen
 • Kan trækkes cirka 31 cm ud af væggen
 • Kan roteres 360 grader

Babyliss Makeup Mirror With Light (8435E) – Makeup spejl med lys

Dette fine makeupspejl er fra brandet Babyliss, der har ekspertise indenfor for hår, skønhed og skønheds redskaber. Dette spejl er smart og med et simpelt design, der gør at spejl kan passe ind alle steder. Babyliss Makeup Mirror With Light er et funktionelt spejl med lys. 

Derfor skal du vælge Babyliss Makeup Mirror With Light (8435E)

Dette makeupspejl fra Babyliss er et oplagt valg for dig, der gerne vil optimere processen i at lægge din makeup. Dette smarte spejl er udstyret med lys, hvilket gør at du kan se detaljer meget bedre. Spejlet er dobbeltsidet med 5x forstørrelse og lys hele vejen rundt om spejlet. Lyset gør det langt lettere for dig at lægge din makeup med præcision og uden frustrerende fejl. 

Babyliss makeupspejl kan vippes og indeholder 8 LED pærer med stor holdbarhed. Dette makeupspejl er ideelt til at lægge din daglige makeup, til ansigtspleje eller til at tage kontaktlinser i. 

Detaljer:

 • Mål: diameter på 11 cm
 • Forstørrelse: 5x forstørrelse 
 • Farve: Sølv
Det kan vi lide:
 • Indeholder 8 LED pærer
 • God holdbarhed
 • Spejlet kan vippes

Gillian Jones Spejl Med Sugekop 10 x Forstørrelse – Makeup spejl med sugekop

Gør det nemt at lægge din makeup med endnu et godt makeupspejl fra Gillian Jones. Med dette makeupspejl kan du lægge en smuk makeup uden fejl. Spejlet har sugekopper, så det kan sættes op på din væg.

Derfor skal du vælge Gillian Jones Spejl Med Sugekop 10 x Forstørrelse

Hvis du gerne vil have et praktisk og enkelt makeup spejl, så er dette oplagt for dig. Spejlet er rundt og udstyret med 3 sugekopper på bagsiden, så du kan hænge spejlet op på væggen. Makeup spejlet er med 10x forstørrelse, så du kan komme helt tæt på, då du lægger makeup. 

Når du vælger Gillian Jones Spejl Med Sugekop 10 x Forstørrelse kan du nemt og praktisk lægge en præcis og smuk makeup, uanset om det er hverdag eller om du skal til fest.

Detaljer:

 • Mål: diameter på 13,5 cm
 • Forstørrelse: 10x forstørrelse 
 • Farve: Sølv
Det kan vi lide:
 • Praktisk spejl med sugekop
 • Rund form
 • Gør det nemt at lægge din makeup

Gillian Jones Mirror LED Suction Light x7 10830

Dette lækre og praktiske makeup spejl kan med sikkerhed gøre det letter for dig at lægge din makeup. Gillian Jones holder sig sjældent tilbage, når det kommer til kvalitet og funktionalitet, og de holder sig heller ikke tilbage denne gang.

Derfor skal du vælge Gillian Jones Mirror LED Suction Light x7 10830

Vil du gerne have et makeupspejl, der både er elegant, enkelt og praktisk? Så har vi fundet spejlet for dig. Dette makeupsepjl er super funktionelt og så har det indbyggede LED-lyskæder, der gør at du let kan se små detaljer og lægge en skarp makeup. 

Gillian Jones Mirror LED Suction Light x7 forstørre dit ansigt 7 gange, hvilket skaber de bedste forudsætninger for at lægge en helt perfekt makeup både til hverdag og fest. De indbyggede LED-lys i spejlet bruger 4 stk. AAA-batterier hele vejen rundt om spejlet, hvilket sikrer en god og ikke mindst en lang holdbarhed. Spejlet er smukt og super lækkert, og så er det udstyret med 3 sugekopper på bagsiden, hvilket gør det muligt at hænge det op på en væg eller et vindue.

Detaljer:

 • Mål: diameter på 15 cm
 • Forstørrelse: 7x forstørrelse 
 • Farve: Sølv
Det kan vi lide:
 • Funktionelt makeupspejl med lys
 • Bruger 4 batterier, der sidder rundt om spejlet
 • Med praktiske sugekopper

Sådan vælger du det bedste makeup spejl

Det er ikke altid let at finde det rette makeup spejl, der matcher både det look og de funktioner, som du går efter. Det kan være særligt svært at finde det rigtige, hvis du ikke har kigget efter makeup spejle før. Vi sørget for at udvælge makeup spejle med god variation i denne test. Læs med i dette afsnit, hvis du gerne vil finde det bedste makeup spejl for dig vores test af de mest populære makeup spejle.

Forstørrelse

Det er vigtigt at kigge efter forstørrelse, når du skal finde et makeup spejl til at lægge makeup. Det er afgørende for hvor tæt du kan komme på dit ansigt og hvor præcist du kan lægge dine makeup. Nogle spejle er dobbeltsidede, så du har forskellig forstørrelse på hver side af spejlet. I denne test variere forstørrelse fra x1 og op til x10. Jo større forstørrelsen er jo tættere på kommer dit ansigt og så bliver det nemmere at lægge din makeup og få øje på detaljer.

Funktioner

Der er mange forskellige funktioner man kan gå efter i denne test. En af dem kunne være et makeup spejl med LED-lys. Lyset giver mulighed for perfektion og gør i det hele taget bare processen i at lægge din makeup langt nemmere. En anden funktion kan være mulighed for at montere spejlet på væggen, et større spejl, skabslåge eller et vindue. Det kan også være at du værdsætter at kunne rotere eller vippe med dit make up spejl. Uanset hvad du søger, er der god sandsynlighed for, at du vil kunne finde et makeup spejl, der matcher dine behov i denne artikel.

FAQ

I dette afsnit besvarer vi ofte stillede spørgsmål om makeup spejle, så du bedst muligt kan træffe det bedste valg for dig.

Hvilket makeup spejl er det bedste?

Ifølge vores test af 5 forskellige spejle, har vi udvalgt Gillian Jones Stand Light Mirror - Rose Gold til det bedste makeup spejl. Det er dog slet ikke sikkert, at det er det bedste spejl for dig. Læs hele artiklen for at finde det rette for dig.

Skal mit spejl være med lys?

E makeup spejl med lys giver bedre forudsætninger for nemt at kunne lægge en præcis og smuk makeup. Du kan lettere se, hvad du laver og det gør hele processen langt mere komfortabel og tilfredsstillende. Men det er selvfølgelig helt op til dig at vælge.

Skal jeg vælge et dobbeltsidet spejl?

Det er smart med et dobbeltsidet spejl, da du så kan skifte imellem forstørrelse, alt efter dine behov. Men det er helt op til dig, når det kommer til at vælge det spejl med rette funktioner til dine behov.