Piller mod hårtab

1
Hair Growth Formula Tablets

Dette kosttilskud til håret er udviklet af det populære danske brand Hair Lust. De har opbygget deres virksomhed med et mål om at hjælpe både kvinder og mænd til at opnå et sundt hår og bryde tabuer omkring emner som hårtab. Hair Growth Formula Tablets hjælper kvinder til at opnå deres mål. Derfor skal du vælge Hair Growth Formula Tablets Disse piller mod hårtab er virkeligt effektive og har mange gode fordele. Pillerne givet et…

Til butik →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
Hair Growth Formula Tablets 249 kr. HairLust
Australian Bodycare Hair Loss Care 159,95 kr. Helsegrossisten
Biorto Zink 63 kr. Jala-helsekost
Smuuk Skin HairBooster 244 kr. Well
Hair Growth Formula Tablets Men 249 kr. Salling
VitaYummy Hair & Nails##

Piller mod hårtab er en effektiv måde, hvorpå du kan få sundere hår og imødekomme dine mål for din hårvækst, uanset om du er mand eller kvinde. Men det kan være svært at navigere rundt i de mange forskellige kosttilskud på markedet. Derfor har vi testet de 6 bedste kosttilskud mod hårtab, så du lettere kan finde det bedste for dig eller dine kære.

Hair Growth Formula Tablets – Bedste piller mod hårtab

Hair Growth Formula Tablets

Dette kosttilskud til håret er udviklet af det populære danske brand Hair Lust. De har opbygget deres virksomhed med et mål om at hjælpe både kvinder og mænd til at opnå et sundt hår og bryde tabuer omkring emner som hårtab. Hair Growth Formula Tablets hjælper kvinder til at opnå deres mål.

Derfor skal du vælge Hair Growth Formula Tablets

Disse piller mod hårtab er virkeligt effektive og har mange gode fordele. Pillerne givet et sundt hår indefra og ud. Kosttilskuddet er sammensat af af gode næringsstoffer, blandt andet biotin, bambusekstrakt med et højt indhold af silica, selen, zink og aminosyrer. Denne formular er klinisk dokumenteret og ingredienser understøtter et normalt hår indefra. 

Hair Lust kosttilskud til håret kan hjælpe kvinder til at opnå forskellige mål; Styrke et tyndt hår, lade kort hår vokse sig langt eller genopbygge et slidt hår, der har taget skade af farvning eller stylingredskaber. Uanset dit mål, kan du med sikkerhed opnå det med Hair Growth Formula Tablets. Derudover er pillerne dansk producerede, fremstillet af veganske ingredienser og allergivenlige. En bøtte med piller indeholder 60 tabletter, hvilket rækker til en måneds forbrug. 

Det kan vi lide:
 • Hjælper dig til at nå dine mål med sammensætning af gode aktive ingredienser
 • Understøtter dit hår indefra
 • Vegan venlig samt allergivenlig

Australian Bodycare Hair Loss Care – Unisex piller mod hårtab

Australian Bodycare har været brand leder indenfor den australske tea tree oil i mere end siden starten af 90’erne. Deres brand bygger på værdien af skønhedsprodukter med naturlige ingredienser af høj kvalitet. Dette kosttilskud er for dig, der gerne vil opretholde et sundt hår ved hjælp af naturlige aktiver. 

Derfor skal du vælge  Australian Bodycare Hair Loss Care

Søger du et naturligt kosttilskud med gode aktiver for din hud? Så kan vi varmt anbefale dig at prøve Australian Bodycare Hair Loss Care piller mod hårtab. Pillerne er udviklede til formål at mindske hårtab blandt kunder. Formularen består blandt andet af selen, biotin og zink, hvilket er super gode næringsstoffer, når det kommer til at vedligeholde et normalt og sundt hår. 

Derudover indeholder kosttilskuddet kobber, der bidrager til en normal pigmentering af håret. Pillerne er et godt supplement til Australian Bodycare Hair Care serien. Det er unisex og kan derfor sagtens benyttes af begge køn. Den anbefalede dosis er 2 tabletter dagligt. Dermed svarer bøttens 60 tabletter til en måneds forbrug. 

Det kan vi lide:
 • Bidrager til vedligeholdelse af et normalt hår
 • Indeholder kobber, der fremmer en normal pigmentering af håret
 • Unisex produkt, der kan benyttes af begge køn

Biorto Zink – Zink kosttilskud

Her har vi et effektivt mineraltilskud med zink fra Biorto. Zink er et vigtigt mineral for både vores hår, hud og negle. Hvis du vil sikrer dig at vedligeholde et normalt hår eller optimere dets sundhed, så er et kosttilskud med zink et godt skridt på vejen.

Derfor skal du vælge Biorto Zink

Oplever du hårtab eller andre ufrivillige forandringer ved dit hår eller hud? Det kan være enormt belastende for psyken med dens slags forandringer. Symptomer som hårtab kan være din krops måde at fortælle dig, at du lider af zinkmangel. Ved at øge dit indtag af zink kan du vende tilbage til et normalt og sundt hår. 

Zink er et vigtigt mineral, der bidrager til vedligeholdelse af normalt hår, hud og negle. Det bidrager desuden til et velfungerende immunsystem. Du kan kan sagtens få zink fra flere forskellige fødevarer, blandt andet kød, bønner og brune ris. Men hvis det kniber med indtaget af zink eller hvis du oplever symptomer som hårtab, så anbefaler vi klart, at du tager et mineral kosttilskud med zink. 

Dette kosttilskud er vegan venlig, hvilket vil sige at det ikke indeholder nogle animalske ingredienser. Det gør kosttilskuddet til et godt valg for miljø og dyr. Bøtten indeholder 90 kapsler, hvilket svarer til 90 dages forbrug. 

Det kan vi lide:
 • Til forebyggelse og behandling af zinkmangel
 • Bidrager til at vedligeholde normal hud, hår og negle
 • Bidrager til et velfungerende immunsystem

Smuuk Skin HairBooster – Holistiske piller mod hårtab

Smuuk Skin HairBooster er et vitamin spækket kosttilskud til håret. Kosttilskuddet er fra Smuuk Skin, som har en holistisk tilgang til skønhed. De finder inspiration fra den danske natur på Møn, hvor der gror vilde blomster. Hver en blomst er unik på sin helt egne smukke måde.

Derfor skal du vælge Smuuk Skin HairBooster

Hvis du søger et naturligt kosttilskud af god kvalitet, så kunne det kosttilskud meget vel være det rigtige valg for dig. Kosttilskuddet er rig på både b1, b2, b3, b5, og b6, samt kobber, selen, l-cystein. taurin, padderokkeekstrakt og hirseekstrakt. Alle disse vitaminer bidrager til et sundt og smukt hår. Vitaminerne er derudover effektive for dig, der har tyndt hår eller døjer med hårtab. Pillerne er rige på Zink og biotin, som bidrager til et normalt og vellidt hår. Kosttilskuddet indeholder desuden kobber, der bidrager til en moral pigmentering af håret. 

Som et prikken over i’et indeholder pillerne også Taurin og L-Cystein. Dette er vigtige aminosyrer, der fungerer som vigtige proteinrige byggesten i vores kroppe lige såvel som vores hår. Du kan kombinere pillerne med dine daglige skønhedsrutine. Den anbefalede dosis er 2 tabletter pr. dag. Glasset indeholder 180 tabletter, hvilket svarer til 90 dages forbrug.

Pillerne skal opbevares i en temperatur på under 30 grader, og ikke i direkte sollys. Sørg desuden for at kosttilskuddet opbevares utilgængeligt for børn. Hvis du er gravid eller har børn på under et år bør du kun tage kosttilskuddet efter aftale med din læge. Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis og lad ikke kosttilskuddet blive en erstatning for en sund og varieret kost. 

Det kan vi lide:
 • Rig på zink og biotin, der opretholder et normalt hår
 • Med kobber, der bidrager til normal pigmentering
 • Gør dit hår smukkere indefra og ud

Hair Growth Formula Tablets Men – Bedste piller mod hårtab til mænd

Her har vi endnu et kosttilskud fra det danske brand Hair Lust, der fremstiller yderst effektive produkter til både mænd og kvinder. Dette kosttilskud er særligt udviklet til at fremme hårvækst hos mænd, der døjer med tyndt hår eller hårtab.

Derfor skal du vælge Hair Growth Formula Tablets Men

Hvis du er en mand, der døjer med tidligt hårtab eller bare en tendens til tynd hår, så kan dette kosttilskud være det perfekte værktøj til at få tykkere hår eller at få gang i hårvæksten, hvis du har mistet håret. Hair Growth Formula Tablets men hjælper dig med at tage kampen op imod hårtab. Tabletterne er Hair lust mest kraftige kosttilskud til mænd. De indeholder en lang række af klinisk dokumenterede ingredienser, der styrker både håret og hovedbunden indefra. 

Kosttilskuddet er rigt på biotin, silica, pantothensyre og aminosyrer, der skaber det perfekte grundlag for et hår i balance. Desuden er kosttilskuddet fremstillet af naturlige og veganske ingredienser. De er dermed både vegan venlige og allergivenlige. En bøtte indeholder 60 tabletter, hvilket svarer til et års forbrug. For at forstærke resultatet af produktet, anbefaler vi at du benytter vores shampoo mod hårtab og tyndt hår til mænd i kombination med pillerne mod hårtab.  

Det kan vi lide:
 • Udviklet særligt til mænd
 • Indeholder klinisk dokumenterede ingredienser
 • Vegan venligt samt allergi venligt

VitaYummy Hair & Nails – Vingummibamser mod hårtab

VitaYummy er et skandinavisk brand, der lægger stor vægt på at skabe produkter, der er sunde og af høj kvalitet. Dette kosttilskud er tyggebamser, der udviklet med en skøn naturlig smag af hindbær. Dette er et oplagt kosttilskud til børn eller allergikere.

Derfor skal du vælge VitaYummy Hair & Nails

VitaYummy’s tyggebamser er et godt valg for dig, der almindeligvis har svært ved at sluge tabletter eller søger et mere appetitligt kosttilskud til dig selv eller eventuelt dine børn. Kosttilskuddet er vegansk og udviklet til at supportere hår og negle. vingummierne har et højt indhold af biotin, der hjælper til at vedligeholde et normalt hår. 

Derudover indeholder de også blandt andet folsyre, vitamin b12 og D som spiller en vigtig rolle i celledelingsprocessen, hvilket betyder dannelsen af nyt hår. Ligesom de øvrige produkter er VitaYummy fremstillet med pektin og IKKE gelatine. Det gør kosttilskuddet særdeles oplagt for veganere. Derudover er kosttilskuddet frit for langt de fleste allergener. VitaYummy benytter sig kun af naturlige smagsstoffer og farvestoffer. Produktet kan anvendes af personer med alle hårtyper.

Det kan vi lide:
 • Udviklet til at supportere hår og negle
 • Vegansk, allergivenlig, glutenfri og kun med naturlige farvestoffer
 • Velegnet til brug af alle holde hårtyper

Hvad skyldes hårtab?

Det kan både være frustrerende og stressende at opleve hårtab, specielt hvis du endnu er ung. Det kan også være svært at finde den præcise grund, da der er en række forskellige årsager til hvorfor hårtab opstår. Men de fleste tilfælde af hårtab opstår ikke på baggrund af en dårlig kost eller sygdom. I dette afsnit kommer vi ind på de hyppigste årsager til hårtab

Langt de hyppigste tilfælde af hårtab opstår på baggrund af genetiske faktorer og den generelle aldringsproces. Man oplever altså oftest hårtab som en følge af gener og bare det at man simpelthen bliver ældre. Mange mænd og også kvinder oplever, at deres hår bliver tyndere med alderen. Det er oftest i 30-40 års alderen at tegn på aldring viser sig i form af tyndere hår.

Men der er også andre væsentlige faktorer, der kan spille inde. Det kan både være graviditet, usund livsstil, stress, sygdom, proteinmangel og hormonelle ændringer. Men det kan også være en hensigtsmæssig pleje af håret, der skaber ubalance i din hovedbund. Kemikalier og en hovedbund ude af balance kan med tiden lede til hårtab.

3 gode råd mod hårtab

I dette afsnit giver vi dig vores bedste råd mod hårtab, så dit hår kan komme til at vokse og blive både sundt og smukt at se på.

Vitaminer mod hårtab

Det er vigtigt at få de rette vitaminer for dit hår, hvis det skal vokse og blive sundt. Du kan sagtens få mange af vitaminerne igennem din kost, men vi anbefaler at tage et kosttilskud til håret, hvis du ikke får nok af vitaminet gennem kosten eller oplever symptomer på vitamin mangel som hårtab. Nedenfor gennemgår vi de vigtigste vitaminer for dit hår.

 • Biotin er et særdeles kraftigt B vitamin, der er vitalt for en sund hårvækst. Det styrker dine hårsække og forbedrer både dit hårs sundhed og tekstur.
 • A-vitamin hjælper med at producere det naturlige olie sebum, der fugter din hovedbund. Derudover er vitaminet rigt på antioxidanter, der giver hovedbunden næring.
 • C-vitamin indeholder kollagen, som er et meget vigtigt stof, når det kommer til at styrke din hårvækst. C vitamin er derudover en vigtig antioxidant for vores generelle helbred.

Shampoo mod hårtab

I kombination med en sund kost samt kosttilskud, så anbefaler dig at benytte en god shampoo mod hårtab, der hjælper til at styrke dit hår. En god shampoo mod hårtab indeholder rene ingredienser, der styrker din hovedbund og bringer den i balance, så der skabes et godt fundament for hårvækst. Håret plejes derudover ekstra godt i forhold til, hvis du bruger en almindelig hår shampoo. Der er også flere almindelige shampooer, der kan bringe dit hår i yderligere ubalance, hvilket det er vigtigt at undgå. Læs mere om shampoo mod hårtab og om hårtab hos kvinder i vores test her; https://skoenhedsguiden.dk/shampoo-mod-haartab/

Pas på dit hår

Det er også vigtigt at du passer på dit hår til hverdag. Når det kommer til hårtab hos kvinder, er et godt råd altid, at du undgår stramme frisurer. Stramme hestehaler, fletninger og knolde kan faktisk foresage hårtab, fordi frisuren river i dine hårrødder. Generelt set anbefaler vi også, at du ikke svømmer i svømmehal for ofte, da der er klor og andre kemikalier i vandet. Det kan resultere i mere sensible hårrødder og i sidste ende hårtab. Hvis svømning i svømmehal er en vigtig del af din træning, sport eller hverdag, så anbefaler vi, at du investerer i en bade cap til håret.

FAQ

I dette afsnit besvare vi ofte stillede spørgsmål omkring hårtab hos mænd, hårtab hos kvinder og om behandling af hårtab. Det gør vi for at hjælpe dig med at vælge det bedste produkt for dig og få mest muligt ud af det.

Hvilke piller mod hårtab er de bedste?

Vi har valgt Hairgrowth Formula Tablets fra Hair Lust til bedst i test. Men det er slet ikke sikkert at dette kosttilskud er det bedste for dig og dit hår.

Kan jeg spise mig til et velplejet hår?

Ikke med sikkerhed, men at nærer dit hår indefra er godt skridt på vejen. Sund kost og kosttilskud med de rette vitaminer kan gøre vidundere for dit hår.

Kan mine hårprodukter gøre en forskel?

Hårprodukter kan både hjælpe dit hår til det bedre eller have alvorlige negative konsekvenser. Så ja produkterne gør en forskel for både dit hårs indre og ydre sundhed.