Shampoo bar

1
Pureviva Shampoo Bar & Case

Dette er en skøn og miljøvenlig shampoo bar fra mærket Pureviva. De har en mission om at skabe en grønnere verden, hvor man producerer produkter af rene ingredienser fra vores jord. Du kan nemt få lækre lokker på en miljøvenlig måde med denne shampoo bar. Derfor skal du vælge Pureviva Shampoo Bar & Case Denne shampoo bar er for dig, der gerne vil skåne miljøet, men også bruge en skøn shampoo. Shampooen ligner en traditionel…

Til butik →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
Pureviva Shampoo Bar & Case##
Faith In Nature Shampoobar Kokos & Sheasmør##
Foamie Aloe You Vera Much 33 kr. Notino
Balade en Provence Enriched Shampoo Bar 34 kr. Suztain
Shampoobar til Fedtet Hår med Urter##
Foamie Shampoo Bar Coconut 37 kr. Notino
Lamazuna Shampoobar til tørt hår m. kokos og vanille##
Shampoobar til Normalt Hår med Grøn Ler/Fyrrenåle##
Friendly 68,60 kr. Notino

Shampoo barer er det perfekte miljøvenlige alternativ, når du skal rengøre dit hår. Det skåner miljøet, fordi du ikke er nødsaget til at købe den flydende shampoo på flaske hver måned. I stedet kan du købe miljøvenlige og genanvendelige beholder med en fast shampoo bar i. Der er massere af shampoo barer på markedet, hvilket kan gøre det vanskeligt at navigere i dem. I denne shampoo bar test, undersøger vi 9 forskellige shampoo barer, så du lettere kan tage det bedste valg for dig.

Pureviva Shampoo Bar & Case – Bedste shampoo bar

Dette er en skøn og miljøvenlig shampoo bar fra mærket Pureviva. De har en mission om at skabe en grønnere verden, hvor man producerer produkter af rene ingredienser fra vores jord. Du kan nemt få lækre lokker på en miljøvenlig måde med denne shampoo bar.

Derfor skal du vælge Pureviva Shampoo Bar & Case

Denne shampoo bar er for dig, der gerne vil skåne miljøet, men også bruge en skøn shampoo. Shampooen ligner en traditionel fast håndsæbe, og den bruges også sådan. Du får 1 stk opbevaringsdåse med i købet. Dåsen kan genopfyldes, så du ikke skal gå ud og købe nye beholdere hver måned. Det gør denne shampoo par til et godt miljøvenligt alternativ til en almindelig shampoo på flaske.

Shampoo baren er velegnet til normalt hår. Den efterlader håret blødere, mere glansfuldt og med god volumen. Den indeholder rene og sunde ingredienser, der er gode for håret. Eksempelvis den plejende avocadoolie, der er rig på E vitamin. Derudover har denne shampoo bar en lækker og mild duft af kokos. Hvad kan man mere ønske sig?

Pureviva Shampoo Bar & Case bruges i badet. Skum shampooen op i håndfladerne og massér den så ind i håret. Lad shampooen virke og skyl den så grundigt ud.

Det kan vi lide:
 • Shampoo til normal hår
 • Giver fylde og glans
 • Lækker og mild duft af kokos

Faith In Nature Shampoobar Kokos & Sheasmør

Her har vi en 99% naturlig shampoo bar, der kan bruges af alle hårtyper. Den er fra mærket Faith In Nature er et etisk brand, der både er bæredygtigt, vegansk, cruelty-free og parfumefri. Du kan sagtens få lækkert hår og være tro mod dine egne værdier med denne shampoo bar.

Derfor skal du vælge Faith In Nature Shampoobar Kokos & Sheasmør

Søger du en naturlig og vegan venlig shampoo bar, der kan pleje og blødgøre dit hår? Så må du afrpøve denne fine shamspoo bar fra det britiske mærke Faith In Nature. Det kan bruges af alle hårtyper, selv tørt og skadet hår. Baren er rig på økologisk kokosolie og sheasmør, der plejer og blødgøre håret naturligt. Shampoo baren er håndlavet, af fuldstændig naturlig oprindelse og fri for plastic.

Faith In Nature Shampoobar Kokos & Sheasmør er perfekt til alle, der ønsker at være lidt mere bevidste om deres anvendelse af plastik og samtidig pleje deres hår. Shampooen er utroligt drøj i brug. Dens indhold af kokosolie og sheasmør gør, at den også kan benyttes til tørt hår. Den er vegan veblig og cruelty-free, så du skåner ikke bare miljøet, men også dyrene, når du vælger denne shampoo bar. Den har en diskret men skøn duft af kokos.

Baren kommer i en papæske af genanvendt pap. Kom pappet i din papcontainer, så vil pappet blive genanvendt, når du er er færdig med shampooen.

OBS. Hvis produktet kommer i øjnene, så skyl dem grundigt med vand. Stop med at bruge produktet, hvis der opstår irritation.

Det kan vi lide:
 • 99% naturlig oprindelse
 • Vegan venlig
 • Kan bruges til flere formål

Foamie Aloe You Vera Much – Shampoo bar til tørt hår

Denne shampoo bar har et højt indhold af aloe vera. Den er fra det tyske brand Foamie, der er fokuserede på at skabe bæredygtitge produkter, der samtidig kan revolutionere oplevelsen af at gå i bad. Denne shampoo bar er særlig god for dig, der døjer med tørt eller “frizzy” hår.

Derfor skal du vælge Foamie Aloe You Vera Much

Denne shampoo bar er for dig, der har et tørt hår med brug for ekstra kærlighed og næring. Shampooen renser effektivt hovedbunde og håret. Du vil øjeblikkeligt genvinde dit hårs naturlige skønhed med denne bar. Shampooen er rig på naturlige ingredienser, blandt andet aloe vera, der nærer og regenerer dit hår.

Shampooen beriger dit hår med intensiv fugt, der afhjælper tørt, slidt eller skadet hår. Det gør at håret knækker mindre og forebygger splittede ender. Sæben er derudover vegan venlig, hvilket betyder at den er fri for animalske ingredienser. Det betyder at du både skåner miljøet og dyrene, når du vælger Foamie Aloe You Vera Much. Desuden er shampoo baren fri for silikone og sulfater, så du beskytter hårets naturlige skønhed.

Påfør en passende mængde shampoo i det våde hår. Skum, og skyl grundigt ud. Gentag proceduren, hvis du finder det nødvendigt.

Det kan vi lide:
 • Velegnet til tørt hår
 • Giver intensiv fugt
 • Uden sulfater og silikone

Balade en Provence Enriched Shampoo Bar

Balade en Provence er grundlagt i den franske landsby Opio. De er et waste-free kosmetik mærke, der laver produkter til både hår, ansigt og krop. Produkterne er inspireret af parfumerne, kunsten og blomsterne i regionen. Giv dit hår og hovedbund ny styrke med denne shampoo bar.

Derfor skal du vælge Balade en Provence Enriched Shampoo Bar

Hvis du ønsker en waste-free shampoo bar, der er rig på naturlige ingredienser, så har du fundet det rette produkt. Denne shampoo bar er en fast ideel til dig, der gerne vil styrke, fugte og nære både hår og hovedbund. Enriched Shampoo Bar er særlig velegnet til normalt hår og indeholder blandt andet olier fra kokos, vindruekerner og ricinus. Desuden er den spækket med æteriske olier fra appelsin og lime, hvilket giver en dejligt frisk duft.

Balade en Provence er certificeret vegansk, hvilket betyder at den ikke indeholder nogen animalske ingredienser. Du kan derefter give dit hår masser af kærlighed, uden at det bliver på bekostning af naturen eller dyrene. Emballagen er 100% komposterbar, så der er ingen hårdplast efter brug, som det er tilfældet med flydende shampoo.

Shampooen skummes op mellem hænderne, masséres ind i håret og skylles derefter grundigt ud med vand.

Det kan vi lide:
 • Styrker og gennemfugter hår og hovedbund
 • Rig på aktive naturlige ingredienser
 • 100% komposterbar emballage

Shampoobar til Fedtet Hår med Urter – Shampoo bar til fedtet hår

Denne shampoo bar er fra Lamazuna. Deres produkter er håndlavede fra den franske by Nice. Alle deres produkter er naturlige, veganske og bæredygtige. Denne shampoo bar er særligt velegnet til fedtet hår.

Derfor skal du vælge Shampoobar til Fedtet Hår med Urter

Har dit hår en tendens til at blive hurtigt fedtet? Så er denne shampoo bar muligvis den rette for dig. Shampooens naturlige ingredienser giver dit hår, alt hvad det har brug for. Baren indeholder grøn ler, der absorberer talg fra hovedbunden samt beroliger den. Den indeholder også kokosolie, der giver håret næring i dybden og kokosolie, der giver håret antioxidant beskyttelse. Shampoo baren har en lækker, blød og cremet skum. Som prikken over i’et har den en skøn duft af friske urter, der giver en fornemmelse af at træde ind i en urtehave.

Gør håret vådt og massér ind i hovedbunde og håret, indtil det skummer. Skyl derefter shampooen grundigt ud, Hvis du har meget langt hår kan du trække shampoo barens ned langs håret og derefter skumme det op. Du kan også skumme shampooen op mellem hænderne.

Det kan vi lide:
 • Velegnet til fedtet hår
 • Beroliger, nærer og beskytter håret
 • lækker, blød og cremet skum

Foamie Shampoo Bar Coconut

Her har vi endnu en lækker shampoo bar fra det tyske mærke Foamie. Baren er udviklet specielt til normalt hår og er som Foamies andre produkter 100% plastik fri. Denne bar har en praktisk snor, så du let kan hænge shampoo baren op på dit badeværelse.

Derfor skal du vælge Foamie Shampoo Bar Coconut

Dette er en praktisk og bæredygtig shampoo bar, der gennem daglig pleje kan give dit hår nyt liv. Baren er nærende for hår og hovedbund, imens dens indpakning er yderst dekorativ. Shampoo baren er bedst egnet til et normalt hår. Den indeholder blandt andet kokosolie og hydrolyseret hvedeprotein, der nærer og fugter vores hår, så det får en smuk glans. Baren er desuden dermatologisk testet.

Indpakningen er 100% plastik fri, og den efterlader derfor ikke en masse hård plast som der ofte er tilfældet ved flydende shampoo. Baren er består af en vegansk formular, så shampooen er både bæredygtig og dyrevenlig. Baren er med en snor af 100% bomuld, så du altid let kan hænge baren op på dit badeværelse.

Shampooen skummes op mellem hænderne -eller direkte i håret og masséres så godt i hovedbunden og håret. Skyl shampooen grundigt ud med vand og følg eventuelt op med en god balsam.

Det kan vi lide:
 • Giver fugt og smuk glans
 • Dermatologisk testet
 • Med praktisk snor

Lamazuna Shampoobar til tørt hår m. kokos og vanille

Endnu en skøn shampoo bar fra det franske mærke Lamazuna. Denne er shampoo bar er særligt velegnet til tørt hår, der har brug for lidt ekstra kærlighed. Den er håndlavet med de bedste naturlige ingredienser for dit hårs sundhed.

Derfor skal du vælge Lamazuna Shampoobar til tørt hår m. kokos og vanille

Hvis du har tørt eller flyvsk hår, så vil denne dejlige shampoo bar være fuldstændig uundværlig. Den er håndlavet fra Nice med de bedste aktive ingredienser, der giver fugt og næring til dit hår. Den indeholder blandt andet kokosolie, der nærer og gennemfugter dit tørre hår.

Shampoo baren her en gourmet duft, der giver en varm aroma af vanilje og kokos, når du bader. Skummet er ligeledes lækkert, blødt og cremet. Shampooen er ikke bar gode til tørt eller flyvsk hår, men er også meget anvendelig mod vejr og vinds påvirkning.

Gør håret vådt og massér ind i hovedbunde og håret, indtil det skummer. Skyl derefter shampooen grundigt ud, Hvis du har meget langt hår kan du trække shampoo barens ned langs håret og derefter skumme det op. Du kan også skumme shampooen op mellem hænderne.

Det kan vi lide:
 • Velegnet til tørt og flyvsk hår
 • Gourmet duft af vanilje og kokos
 • Lækkert, blødt og cremet skum

Shampoobar til Normalt Hår med Grøn Ler/Fyrrenåle

Der er flere Lamazuna produkter endnu! Dette er en shampoo bar velegnet til normalt hår med grøn ler og fyrrenåle. Ligesom de andre barer fra Lamazuna, er denne håndlavet i Nice. Hvis du ønsker et bæredygtigt alternativ til vask af normalt hår, så har du produktet her.

Derfor skal du vælge Shampoobar til Normalt Hår med Grøn Ler/Fyrrenåle

Dette er en lækker og plejende shampoo bar, som du umuligt kan træde ved siden af med, hvis du har normalt hår. Den er beroligende, nærende og selvfølgelig rensende. Den indeholder kun 100% naturlige og veganske ingredienser, der er gode for håret og hovedbundens sundhed. Den grønne ler i baren absorberer talg og snavs fra hovedbunden, imens hvidt ler renser håret og kokosolie nærer det.

Hvid ler er en blød og blid skønhedsbehandling af dit hår. Shampooen sørger ikke bare for at pleje dit hår med naturlige og veganske ingredienser, den får også dit hår til at dufte fantastisk. Shampooens duft giver en fornemmelse af at træde ind i en skov på en forårsdag, hvor alt netop er sprunget ud.

Gør håret vådt og massér ind i hovedbunde og håret, indtil det skummer. Skyl derefter shampooen grundigt ud, Hvis du har meget langt hår kan du trække shampoo barens ned langs håret og derefter skumme det op. Du kan også skumme shampooen op mellem hænderne.

Det kan vi lide:
 • Renser og nærer håret
 • Blid og beroligende
 • Duft af skov og frisk natur

Friendly – Shampoobar med Lavendel & Geranium

Friendly er et britisk brand med fokus på at sbae etiske, naturlige og veganske produkter. Alle deres produkter 100% plastik frie og gode for dit hårs sundhed. Shampoo bar med Lavendel og Geranium er mest velegnet til kort eller mellemlangt hår.

Derfor skal du vælge Friendly – Shampoobar med Lavendel & Geranium

Hvis du ønsker et lækkert og bæredygtigt alternativ til din flydende shampoo, der kommer i beholdere med hård plast, så kan Friendly’s shampoo bar være den perfekte for dig. Den består af ren natur og intet andet -ingen syntetiske stoffer og ingen plastik emballage. Shampooen er bedst egnet til kort eller mellemlangt hår, men den kan bruges af alle hårtyper og længder.

Sæben indeholder en masse naturlige og æteriske olier, blandt andet olivenolie, kokosolie og kristpalmeolie. Disse olier styrker dit hår samtidigt med, at de modvirker skæl. Derudover indeholder baren de æteriske olier; lavendel og tea tree oil. Baren er certificeret vegansk og cruelty-free, hvilket betyder at du skåner dyrene, når du benytter denne shampoo bar. Emballagen er fremstillet af FSC pap, der gør den 100% plastik fri og dermed et godt valg rent bæredygtigt.

Massér shampooen ind i det våde hår, indtil det skummer. Skyl derefter grundigt ud.

Det kan vi lide:
 • Velegnet til kort og mellemlangt hår
 • Indeholder æteriske olier med skøn duft
 • Emballage af FSC pap

Sådan vælger du den bedste shampoo bar

Det kan være lidt af en udfordring at finde frem til den helt rigtige shampoo bar for dig, derfor guider vi dig i dette afsnit. Vi giver dig nogle punkter, som du kan være opmærksom på, når du finde den rigtige shampoo bar for dig i vores shampoo bar test.

Hårtype

Det er vigtigt at være obs på, hvilke produkter du benytter baseret på din hårtype. Hvis du eksempelvis har tørt hår, så er det vigtigt, at du vælger en shampoo bar med gode naturlige olier eller smør. Hvis du tilgengæld har tendens til fedtet hår, så skal du måske kigge efter shampoo, hvor der i mindre grad benyttes olier eller andre former for fedt.

Ingredienser

Vær bevidst i forhold til, hvad din barerne indeholder. Vi har fremhævet flere ingredienser i vores test, så du er klar over hvad barerne indeholder. Der fleste barer i denne test består af 100% naturlige og veganske ingredienser. Men derfor kan du stadig med fordel se efter særlige ingredienser, der kan være gode for dit hår. Det kan eksempelvis være kokosolie for et hår der har brug for ekstra fugt.

Pris

Der er ikke nogle af de barer, som vi har undersøgt i vores shampoo bar test, der fuldstændigt springer prisskalaen. Tilgengæld er der nogle shampoo barer, der går over den typiske prisklasse for en flydende shampoo. Men faktisk ligger mange af barerne lavere ned nogle brands, der sælger flydende shampoo. Ofte er produkterne faktisk billige, men du må være forberedt på at komme af med lidt ekstra for den bæredygtige indpakning i nogle tilfælde.

FAQ

I dette afsnit besvare vi ofte stillede spørgsmål omkring shampoo barer, så du kan danne dig et hurtigt overblik.

Hvad er en shampoo bar?

En shampoo bar er en shampoo i en fast sæbe form. Den rengøre hovedbunden og håret på samme måde som en flydende shampoo.

Hvorfor er en shampoo bar miljøvenlig?

En shampoo bar er et godt miljøvenligt alternativ, fordi de kan fåes i plastik frie emballager og oftest er vegan venlige.

Kan en shampoo bar fåes til alle hårtyper?

Ja, man kan få shampoo barer til alle hårtyper og længder. Vi præsenterer shampoo barer til alle hårtyper i denne test.

Kan en shampoo bar bruges til kroppen?

Nogle kan bruges til kroppen andre kan ikke. Det afhænger af det enkelte produkt du kigger på.