Silver Shampoo Test → Stor guide til de bedste silver shampooer (2022)

1
Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes

Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes er et fantastisk produkt, der i den grad er investeringen værd. Silver shampooen er yderst plejende, hvilket betyder, at den giver optimal beskyttelse og fugt i hverdagen. Produktet kan benyttes af personer med blond, bleget, lysnet eller gråt hår. Derfor skal du vælge en Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes Hvis du er på jagt efter den absolut bedste silver shampoo til flere hårtyper, skal du se…

Til butik →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes##
Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo 74 kr. Deloox
Milk_shake Silver Shine Shampoo 99 kr. MyHair
Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet Shampoo 165 kr. Hair by Stender
Fudge Cool Brunette Blue-Toning Shampoo 148 kr. Deloox
Maria Nila Sheer Silver Shampoo 164 kr. HairOutlet
L'Oréal Serie Expert Magnesium* Silver Shampoo 133,72 kr. Hair & beauty center
Paul Mitchell Blonde Platinum Blonde Shampoo 139 kr. Deloox
Sachajuan Silver Shampoo 146,25 kr. Lyko
Kevin Murphy BLONDE.ANGEL.WASH 182,40 kr. Lyko

En silver shampoo er ideel til personer med blond, lysnet, bleget eller gråt hår. Silver shampooernes formler indeholder ofte enten violette eller blålige pigmenter, afhængigt af om håret er blond eller brunt, der fjerner gule, orange, rødlige o.l. toner. Disse opstår især, når håret er blevet udsat for en farvebehandling eller hvis ens naturlige hårfarve er meget blond.

Der findes dog et hav af silver shampooer, og for at opnå det bedste resultat, skal du gerne vælge den helt rigtige variant for dig og din hårtype. Af den grund har vi i denne silver shampoo test samlet produkter, der har klaret sig bedst i test. Vi guider dig også til brugen af en silver shampoo, så læs med her, hvis du vil blive klogere på udvalget og hvordan du bedst kan bruge silver shampoo!

Sådan bruger du silver shampoo

De fleste silver shampooer kan heldigvis benyttes præcis som en almindelig shampoo. Herunder kan du læse en guide til, hvordan du benytter silver shampoo under hårvask:

 • Skyl håret med lunkent vand (det må ikke være brændende varmt, da dit hår og hovedbund ikke har godt af det)
 • Påfør shampooen til håret. Massér produktet godt ind i hovedbunden, så du fjerner produktrester og snavs
 • Gentag nu punkt nr. 2, da to gange hårvask sikrer, at produktet trænger ekstra godt ned i hovedbunden og hårrødderne. Husk at påfør produktet i spidserne også. Lad shampooen virke lidt (hvor længe den skal sidde i afhænger af dit produkt)
 • Benyt eventuelt en silver balsam eller anden balsam for at forsegle hårstråene efter hårvasken
 • Lad nu håret tørre (gerne lufttørre) og red det efterfølgende igennem med en skånsom børste – husk at håret er ekstra følsomt efter vask!
 • Processen gentages normalt 2 til 3 gange om ugen

Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes – Den bedste silver shampoo

Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes er et fantastisk produkt, der i den grad er investeringen værd. Silver shampooen er yderst plejende, hvilket betyder, at den giver optimal beskyttelse og fugt i hverdagen. Produktet kan benyttes af personer med blond, bleget, lysnet eller gråt hår.

Derfor skal du vælge en Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes

Hvis du er på jagt efter den absolut bedste silver shampoo til flere hårtyper, skal du se nærmere på denne vores testvinder fra HairLust. Produktet er først og fremmest plejende og fugtgivende, hvilket er lige dét dit hår har brug for, hvis det netop er blevet farvet, bleget eller lysnet. Shampooen forhindrer orange og gule undertoner i blond, lysnet, bleget eller gråt hår grundet de aktive violette farvepigmenter i produktet.

En af de største fordele er, at der her er tale om en vegansk silver shampoo, der er rig på økologiske ingredienser. Du finder bl.a. keratin, vitamin B5 og planteekstrakter fra aloe vera, blåblær og mango. Alt dette er med til at sikre næring, fugt, pleje og beskyttelse til håret, så det ikke risikerer at knække. Silver shampooen har endda antiinflammatoriske egenskaber, der er med til at skabe et sundt fundament for farvet hår.

Det kan vi lide:
 • Plejende, nærende, fugtgivende og med antiinflammatoriske egenskaber
 • Sikrer et sundere hår uden gule toner
 • Fremstillet med økologiske ingredienser og uden brugen af animalske ingredienser

Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo – Til dig, der ønsker en dybdegående silver shampoo

Med en Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo får du effektivt fjernet uønskede gule og varme toner i farvet eller naturlig blond hår. Håret vil efter brug af denne lilla shampoo have en mere kølig nuance.

Derfor skal du vælge en Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo

Du kan med fordel investere i en Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo, hvis du enten har lyst hår fra naturens side eller netop har fået farvet eller afbleget håret. Produktet virker nemlig effektivt på gule og varme toner i både naturligt og farvet blond hår. De violette mikro-pigmenter i shampooen efterlader dit hår lysere og med et koldt skær.

Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo er desuden en dybdegående variant, der både sikrer rent og smukt hår, som havde du netop været forbi salonen og få håret ordnet igen. Derudover dufter shampooen fantastisk – og duften holder endda helt op til 24 timer i håret. Du bestemmer selv, om du vil have denne lilla shampoo i 50, 250 eller 1000 ml størrelse.

Det kan vi lide:
 • Dybdegående produkt med salon-kvalitet
 • Sikrer et koldt skær til håret, så gule og varme toner fjernes effektivt
 • Behagelig duft, der holder i op til 24 timer

Milk_shake Silver Shine Shampoo – Den bedste SLES fri silver shampoo

Milk_shake Silver Shine Shampoo er ideel til hvidt, gråt eller lyst hår. Fordelen ved at vælge denne silvershampoo over andre varianter er, at den er fremstillet uden brugen af SLES. Derudover er produktet rig på vitamin og næringsstoffer grundet opbygningen med mælkeprotein og organisk frugt ekstrakt.

Derfor skal du vælge en Milk_shake Silver Shine Shampoo

Vil du gerne investere i en silver shampoo, der er særligt skånsom mod dit hår og hovedbund? I så fald er denne Milk_shake Silver Shine Shampoo lige noget for dig. Produktet indeholder nemlig ikke SLES (natrium lauret sulfat), der ellers normalt benyttes i plejeprodukter for at danne skum. Shampooen vil altså ikke skumme lige så meget som andre varianter, men til gengæld undgår du også risikoen for øjen- og hudirritation.

Milk_shake Silver Shine Shampoo er velegnet til lyst, hvidt og gråt hår – uanset om der er tale om naturligt eller afbleget hår. Produktet kan benyttes af alle hårtyper. Silver shampooen hjælper med at holde et koldt skær i håret, så f.eks. gyldne og gule undertoner fjernes. Produktet er rig på vitaminer fra organisk blåbær ekstrakt, der også sikrer shampooen en fremragende duft. Derudover indeholder produktet mælkeproteiner, så dit hår bliver styrket og plejet.

Det kan vi lide:
 • Fri for SLES (Natrium lauret sulfat)
 • Rig på organisk frugt ekstrakt og mælkeprotein for et sundere hår
 • Velegnet til gråt, hvidt og lyst hår – og alle hårtyper

Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet Shampoo – Den bedste shampoo til gråt hår

Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet Shampoo er et luksuriøst produkt, der tilfører en god mængde fugt til håret og giver intens beskyttelse. Derudover er formlen fyldt med violette pigmenter, der eliminerer alle former for gule toner i gråt, blond eller lysnet hår.

Derfor skal du vælge en Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet Shampoo

Hvis du gerne vil have fingrene i en særligt luksuriøs variant til brug i gråt, lysnet eller blond har, skal du se nærmere på denne Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet Shampoo. Shampooen er udviklet med særligt mange violette pigmenter, hvilket sikrer en optimal eliminering af gyldne og gule toner i håret. På den måde bliver dit hår efterladt i en rolig og kølig farve, der giver en klarere hårfarve.

Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet Shampoo tilfører en optimal mængde fugt og beskyttelse til dit hår, hvilket bl.a. skyldes opbygning af edelweissblomst og Hyaluronic Acid. Derudover efterlades dit hår dejlig blødt efter denne behandling.

Det kan vi lide:
 • Indeholder edelweissblomst og Hyaluronic Acid for intenst beskyttelse og fugt
 • Skaber en klarere hårfarve
 • Luksuriøs opbygning, der eliminerer gyldne toner i håret

Fudge Cool Brunette Blue-Toning Shampoo – Den bedste silver shampoo i brunt hår

Denne Fudge Cool Brunette Blue-Toning Shampoo er en farvebeskyttende blå shampoo, der er ideel til brug i forskellige nuancer af brunt hår. Shampooen hjælper bl.a. med at fjerne uønskede røde og orange toner i håret. Derudover styrker og beskytter shampooen håret, så farven holder længere.

Derfor skal du vælge en Fudge Cool Brunette Blue-Toning Shampoo

Er du på jagt efter den bedste silver shampoo til brunt hår? Så er du heldigvis kommet til det rette produkt, da denne Cool Brunette Blue-Toning Shampoo fra mærket Fudge netop har den bedste formel til at mindske synligheden af røde og orange toner i brunt hår. Produktet indeholder blå pigmenter, der aktivt neutraliserer undertonerne, så din hårfarve ser pænere ud. Derudover skytter shampooen også håret mod farvetab, så din farve bibeholdes i længere tid.

Fudge Cool Brunette Blue-Toning er fri for sulfater og er beriget med Opti-Plex teknologi, hvilket bl.a. betyder, at dit hår får tilført en god mængde vegetabilsk protein. På den måde bliver håret styrket indefra og dermed efterladt mere modstandsdygtigt.

Det kan vi lide:
 • Fjerner effektivt røde og orange skær i brunt hår
 • Indeholder vegetabilsk protein for et styrket hår
 • Virker farvebeskyttende

Maria Nila Sheer Silver Shampoo – Den bedste sulfat- og parabenefri silver shampoo

Maria Nila Sheer Silver Shampoo er veganer venlig, samt parabene- og sulfatfri. Produktet modvirker optimalt gule nuancer i blond, gråt eller hvidt hår. Shampooen beskytter dog også håret og sikrer dig et glansfuldt hår efter vask.

Derfor skal du vælge en Maria Nila Sheer Silver Shampoo

Det er helt forståeligt, hvis du er lidt tilbageholdende med, hvilke produkter du putter i håret, men heldigvis behøver du ikke vige tilbage fra denne Maria Nila Sheer Silver Shampoo. Det særlige ved denne variant er, at den er udviklet uden brugen af parabener og sulfater, og så er den oveni købet vegan-venlig.

Produktet er ideelt til hvidt, gråt og blonde hår, hvor formlens violette pigmenter hjælper med at modvirke gullige nuancer i håret. Shampooen indeholder bl.a. brombærekstrakt og virker styrkende på hårets struktur. Derudover er den med til at reducere farvetab, samt beskytte håret mod solens UV-stråler og frie radikaler.

Det kan vi lide:
 • Fri for parabener og sulfater
 • Vegansk formel
 • Reducerer farvetab, samt beskytter mod solens UV-stråler og frie radikaler

L’Oréal Serie Expert Magnesium* Silver Shampoo – Til dig, der vil have meget silver shampoo for pengene

En L’Oréal Serie Expert Magnesium* Silver Shampoo kommer i en stor beholder, så du får næsten 1000 ml silver shampoo ved at investere i dette produkt. Du får altså en del silver shampoo for pengene uden, at prisen adskiller sig synderligt fra andre produkter på markedet. Produktet er bedst til brug i hvidt, gråt eller blond hår.

Derfor skal du vælge en L’Oréal Serie Expert Magnesium* Silver Shampoo

Silver shampooer koster helt generelt en smule mere end almindelige shampooer, og det kan derfor godt betale sig at gå efter gode silver shampoo tilbud. Det får du bl.a. med denne L’Oréal Serie Expert Magnesium* Silver Shampoo, da produktet ligger i samme prisleje som flere andre silver shampoos, men til gengæld kommer i en større beholder. Du får altså en del for pengene med denne variant.

L’Oréal Serie Expert Magnesium* Silver Shampoo er en mild shampoo, der indeholder en række plejende ingredienser og aminosyrer, hvilket sikrer næring til håret, så det bliver mere modstandsdygtigt. Derudover fjerner produktet naturligvis misfarvninger yderst effektivt, så du slipper for gyldne og gule toner i håret. Det resulterer i et mere køligt og lysnet resultat i både naturligt blond, kemisk lysnet eller gråt hår.

Det kan vi lide:
 • Sikrer et koldt og lysnet resultat uden gyldne eller gule toner
 • Mild shampoo med et højt indhold af aminosyrer og plejende ingredienser

Paul Mitchell Blonde Platinum Blonde Shampoo – Den bedste silver shampoo til tørt hår

Med en Paul Mitchell Blonde Platinum Blonde Shampoo kan du få bugt med både gulligt skær og tørt hår. Produktet rengør og plejer nemlig håret optimalt, samtidig med at den tilfører håret en god mængde fugt.

Derfor skal du vælge en Paul Mitchell Blonde Platinum Blonde Shampoo

Hvis du lider af tørt hår, så er det vigtigt, at du tilfører en god mængde fugt til håret via din hårplejerutine – også når du benytter en silver shampoo. Her kan en Paul Mitchell Blonde Platinum Blonde Shampoo være behjælpelig, da den tilfører en optimal mængde fugt til hår og hovedbund, hvilket er med til at genoprette hovedbundens naturlige fugtbalance. I længden vil dette mindske risikoen for tørt hår. Derudover tilfører shampooen også næring og glans, så håret bliver blødgjort og ser rent og frisk ud.

Dette produkt består af en kombination af skånsomme overfladeaktive stoffer, så håret bliver rengjort og plejet i dybden uanset om det er naturligt eller farvebehandlet. Håret efterlades med kolde farvepigmenter, så håret virker mere køligt frem for at indeholde gule nuancer i det lyse hår.

Det kan vi lide:
 • Hjælper med at genoprette hovedbundens fugtbalance grundet tilførslen af fugt
 • Fjerner gulligt skær i både blond, lyst, gråt og hvidt hår
 • Skånsom shampoo

Sachajuan Silver Shampoo – Den bedste UV beskyttende silver shampoo

Med denne Sachajuan Silver Shampoo kan du give liv til glansløse lokker, samt holde gullige nuancer væk fra dit lyse hår. Derudover beskytter produktet endda også mod solens skadelige UV stråler og forurenende stoffer, hvilket mindsker risikoen for nye gule og messingfarvede nuancer i håret.

Derfor skal du vælge en Sachajuan Silver Shampoo

Du kan med fordel investere i shampooen fra mærket Sachajuan, hvis du er træt af kedelige og glansløse lokker med gule nuancer. Produktet fjerner nemlig effektivt uønskede gule og messingfarvede nuancer i gråt og blond hår. Derudover sikrer shampooen optimal pleje til håret, så det igen virker frisk og glansfuldt.

Sachajuan Silver Shampoo hjælper med at styrke, fornye og gendanne håret, så det bliver sundere. Derudover vil håret se mere strålende og pænt ud mellem frisørbehandlingerne. Som en ekstra bonus giver denne silver shampoo beskyttelse mod solens UV stråler.

Det kan vi lide:
 • UV beskyttende formel
 • Styrker håret og gendanner den naturlige glans

Kevin Murphy BLONDE.ANGEL.WASH – God silver shampoo, der genopfrisker farven

Kevin Murphy BLONDE.ANGEL.WASH er særligt udviklet til personer med gråt eller hvidt hår. Produktet går ind og genopfrisker hårets naturlige lyse farve, og garanterer en reducering af misfarvninger. Derudover fugtes og blødgøres håret. Som om dét ikke var nok, er denne variant fremstillet uden brugen af parabener og sulfater.

Derfor skal du vælge en Kevin Murphy BLONDE.ANGEL.WASH

Hvis du gerne vil have fingrene i et parabene- og sulfatfrit produkt, som endda formår at give dit hår en kærlig hånd, skal du investere i denne variant fra Kevin Murphy. Du kan være sikker på, at dit hår bliver genopfrisket, da det primære formål for shampooen er at fjerne og reducere mængden af misfarvninger i håret. Du kan altså genskabe hårets naturlige lyse farve – eller benytte den i afbleget hår for at mindske gule eller orange undertoner.

Ud over det ovenstående vil denne variant også sikre, at dit hår bliver optimalt fugtet og blødgjort. Dette sikrer, at håret ikke udtørrer. Og er du typen, der ofte er på farten, kan du sådan bruge en silver shampoo fra Kevin Murphy. Produktet fås nemlig både i 250 ml og en flaske i rejsestørrelse á 40 ml.

Det kan vi lide:
 • Styrker, beskytter og reparerer håret i dybden
 • Neutraliserer uønskede misfarvninger i håret
 • Indeholder hverken parabener eller sulfater

Få det bedste resultat med en silver shampoo

Det er vigtigt, at du følger instrukserne på din silver shampoo for at opnå det bedste resultat. Det skifter nemlig fra produkt til produkt, hvor længe det skal sidde i håret og hvor ofte det skal benyttes. Herunder kan du dog læse lidt om de generelle ‘retningslinjer’ for at bruge silver shampoo.

Hvor længe skal silver shampoo sidde i?

Du kan udmærket nøjes med at lade shampooen sidde i håret i et par minutter, hvis de gule nuancer ikke er alt for dominerende. Du vil desuden opnå det bedste resultat ved at vaske håret á to omgange med shampooen, da du i så fald får renset hovedbunden og håret optimalt for snavs. På den måde vil shampooen i anden omgang bedre kunne trænge ned i hårsækkene og hovedbunden, og dermed tilføre den optimale mængde af pleje, fugt o.l. Husk ikke at vaske håret for ofte, da det kan være med til at ødelægge din hårfarve, samt gøre håret fedtet, tørt, tyndt eller få det til at klaske sammen.

Silver shampoo i tørt hår

Ovenstående brug af silver shampoo er beskrevet, som hvis du benytter shampooen i forbindelse med hårvask. Du kan dog også udmærket benytte produktet i tørt hår, hvis du ikke gider at vente i badet på, at shampooen trænger ind – eller blot vil have mere ud af din lilla shampoo. Ofte vil resultatet blive mere effektivt ved at benytte det i tørt hår. Herunder kan du læse en step-by-step guide til, hvordan du benytter silver shampoo i tørt hår:

 • Påfør en jævnt lag. Du kan med fordel inddele håret i små totter, så du er sikker på, at du får påført lige meget silver shampoo overalt.
 • Hvis du gerne vil have en skummende effekt, kan du påføre en smule vand i håret
 • Efter påføring af silver shampooen skal dit hår gerne være helt lilla (eller i hvert fald i de områder, som du har valg at behandle)
 • Silver shampooen skal sidde længere i tørt hår end i vådt. Du skal derfor gerne lade produktet sidde i håret i 10 til 15 minutter
 • Skyl herefter produktet ud af håret igen. Det kan være en mere tidskrævende proces, end hvis håret havde været vådt fra begyndelsen
 • Benyt gerne en hårkur, olie eller andet produkt til dit hår for at styrke det

Hvor ofte skal jeg bruge silvershampoo?

Brugen af silver shampoo afhænger en del af, hvor fremtrædende din misfarvning er. Du kan med fordel bruge silver shampoo ved hver hårvask, hvis du vasker håret ca. 2 gange om ugen – især hvis du netop har fået farvebehandlet håret. Du skal dog være opmærksom på, at nogle silver shampooer er mere hårde ved håret end andre, og hvis du har investeret i en sådan variant, skal du helst kun benytte produktet et par gange om måneden. Du kan altid kombinere brugen af silvershampoo og almindelig shampoo, hvis du ønsker dette.

Vil du læse mere om gode almindelige shampooer, så du kan kombinere brugen af silver shampoo med almindelig shampoo? I så fald kan du med fordel læse vores guide til de bedste shampooer på markedet netop nu.

FAQ

Hvilken silver shampoo er bedst i test?

Vi har kåret en HairLust Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes som værende den bedste silver shampoo i denne test. Læs mere om de 10 produkter og vores testvinder i artiklen.

Hvordan er silver shampoo test udført?

Til udarbejdelsen af denne test har vi både benyttet testkilder, ekspertanbefalinger og forbrugeranmeldelser for at udvælge produkterne. Det er således en samling af de bedste shampooer.

Er silver hårkur og balsam lige så godt som shampooerne?

Du kan sagtens benytte hårkur eller balsam med violette eller blå pigmenter frem for at bruge en silver shampoo, hvis du foretrækker en anden variant til at rense håret med.

Kan silver shampoo fjerne rødt skær?

Ja, de fleste silver shampooer kan fjerne rødt, orange, gulligt, lilla skær - eller andre skær i håret. Normalt opstår disse i lysebrunt, gråt, hvidt eller blonde hår.