Tørshampoo » Information om tørshampoo + 8 bedste produkter!

1
Batiste Dry Shampoo Original

Batiste er et brand som har specialiseret sig inden for tørshampoo i mere end 40 år. Deres produkter er udviklet for, at kvinder kan opnå fantastisk hår på ingen tid. Dette er Batistes originale tørshampoo der hurtigt sørger for, at du får lækkert hår. Derfor skal du vælge Batiste Dry Shampoo Original Oplever du at dit hår mister liv og skønhed mellem hårvask? Så er denne klassiske tørshampoo fra Batiste, måske netop det du har…

Til butik →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
Batiste Dry Shampoo Original 20 kr. Fakta.eu
Kevin Murphy FRESH.HAIR##
Maria Nila Invisidry Shampoo 139 kr. Brandshop
TIGI Bed Head Oh Bee Hive Matte Dry Shampoo 83 kr. Notino
MOROCCANOIL® Dry Shampoo Light##
Batiste Dry Shampoo Dark & Deep Brown##
Milk_shake Lifestyling Dry Shampoo 139 kr. StylingAgenten
Davines Hair Refresher Day Cleansing Mist 215 kr. Frejsi

Tørshampoo er must-have i en travl hverdag. Med få sprøjt kan du opnå følelsen af opfrisket og rent hår, imens du spare tiden det tager at gennemføre en hårvask. Du kan på rekordtid opnå fylde, lethed og en hovedbund fri fra overskydende olie, fedt og andre urenheder. Men det kan være svært at vælge den helt rigtige tørshampoo for dig og dit hår. Der er bredt udvalg af tørshampoo fra forskellige brands og med forskellige fordele. Vi har i denne artikel testet 8 forskellige tørshampooer, så du kan tage det bedste valg for dig.

Batiste Dry Shampoo Original – Bedste tørshampoo

Batiste er et brand som har specialiseret sig inden for tørshampoo i mere end 40 år. Deres produkter er udviklet for, at kvinder kan opnå fantastisk hår på ingen tid. Dette er Batistes originale tørshampoo der hurtigt sørger for, at du får lækkert hår.

Derfor skal du vælge Batiste Dry Shampoo Original

Oplever du at dit hår mister liv og skønhed mellem hårvask? Så er denne klassiske tørshampoo fra Batiste, måske netop det du har brug for. Den efterlader fedtet, kedeligt og livløst hår med fylde og en lækker duft. Dit hår vil få masser af krop samt og det vil føles dejligt rent som efter en vask. Det er både hurtigt og nemt at anvende Batiste Dry Shampoo Original, uanset hvor du befinder dig.

Det er vigtigt at ryste produktet grundigt inden brug og mellem afføringerne. Sprayen påføres med en afstand på 30 centimeter fra håret. Den påføres let og jævnt over hele håret. Brug dine fingerspidser til fordele produktet i håret. Lad det virke et øjeblik, og derefter børster du produktet ud med kam eller børste.

Det kan vi lide:
 • Forfrisker dit hår imellem vask
 • Giver nyt liv, når dit hår er blevet kedeligt og fedtet
 • Dufter skønt og forfriskende

Kevin Murphy FRESH.HAIR – Bedste tørshampoo for pleje af håret

Kevin Murphy er et australsk brand der specialiserer sig i hårpleje. Det er grundlagt af stylisten Kevin Murphy med en vision om at skabe moderne, innovative hår produkter som både er gode mod planeten og dig. Denne tørshampoo gør ikke bare dit hår rent, men den sørger også for pleje det.

Derfor skal du vælge Kevin Murphy FRESH.HAIR

Hvis du søger en tørshampoo der ikke bare får dit hår til at føles friskt og sundt, men også sørger også for at at give dit hår en god mængde af volume, vil den tørshampoo være et godt valg for dig. Du kan undgå en vask samtidig med at du får levende og fyldigt hår.

Denne skønne spray fjerner overskydende olier samt urenheder i hovedbunden. Den efterlader dermed din hovedbund frisk og ren, så du kan skippe en vask og stadig opnå lækkert hår. Kevin Murphy FRESH HAIR består af en formel der er rig på antioxidanter og vitaminer fra mandarin, der sørger for beskyttelse imod stressfaktorer og samtidig tilfører produktet en dejlig duft til håret.

Denne tørshampoo er uden parabener og sulfater. Den skåner dermed din hovedbund og dit hår for unødvendig skade ved kontinuerligt brug af produktet. Ved anvendelse er det vigtigt, at du ryster flasken inden brug. Spray tørshampooen i tørt hår og masser det derefter ind i hovedbunden med fingrene eller brug en børste.

Det kan vi lide:
 • Giver udover renhed også en masse volume
 • Fjerner olie og urenheder fra hovedbunden, så du kan gå flere dage uden vask
 • Tilfører håret næring og pleje

Maria Nila Invisidry Shampoo – Bedste tørshampoo for dig der ønsker vegan venlig

Maria Nila er en 100 % vegansk producent af hår produkter baseret i Sverige. Deres mission er at levere lækre og legende hårpleje produkter der skåner vores planet og dyrene. Denne tør shampoo er unisex og med en mild formel.

Derfor skal du vælge Maria Nila Invisidry Shampoo

Maria Nilas Invisidry tørshampoo er perfekt for dig der en tørshampoo der både giver lækkert hår og skåner dyrene samt jorden på en gang. Denne tør shampoo er vegan venlig og ikke testet på dyr. Det betyder at produktet altså ikke indeholder nogle animalske ingredienser. Derudover er produktet ikke testet på dyr ved udviklingen af formularen. På den måde kan du med god samvittighed og omtanke for dyrene opfriske dit hår.

Sprayen fra maria nila består af mild men effektiv formel uden hverken parabener eller sulfater. Den milde formel gør det muligt for dig at benytte tørshampooen på daglig basis. Den fjerne overskydende olier i din hovedbund, og får derfor dit hår til at føles friskt. Denne tør shampoo efterlader dit hår med en opløftende og let duft af sommer. Den giver dit hår en lækker tekstur med masser af fylde. Du kan med fordel bruge den mellem din hårvask, men den kan også bruges lige efter badet, da den gør din hårstyling lettere.

Maria Nilas tørshampoo er unisex og kan anvendes af alle hårtyper og farver. Den indeholder fine polymer der gør den meget nem at anvende. Det er vigtigt at beholderen rystes grundigt inden brug. Derefter sprayes tørshampooen i tørt hår og masseres ind i hovedbunden med fingrene eller ved brug af børste.

Det kan vi lide:
 • Vegan venlig og ikke testet på dyr
 • Med en mild formel, så du kan bruge sprayen hver dag
 • Giver håret en lækker tekstur

TIGI Bed Head Oh Bee Hive Matte Dry Shampoo – Bedste tørshampoo for dig der vil udtrykke dig selv

TIGI er et hårstylings brand grundlagt af den ikoniske frisør Anthony Mascolo. Deres serie TIGI Bed Head er en samling af hårprodukter der er skabt med henblik på, at forbrugeren skal kunne udtrykke sig gennem sin hårstyling og opnå et unikt resultat.

Derfor skal du vælge TIGI Bed Head Oh Bee Hive Matte Dry Shampoo

Denne tør shampoo er et must-have for dig der ønsker at kunne opfriske dit hår hurtigt og effektivt. Den består af en super fin pulver der på ingen tid fjerne overskydende olier i hår og hovedbund, der ellers gør håret fedtet og ned tynget mellem hårvask.

Denne tørshampoo tilfører dit hår en masse fylde og volumen, så det kan se livligt og friskt ud, selvom du skipper en hårvask. Den modvirker fedtet hår, og du undgår dermed ned tynget hår. Denne spray er super let at anvende og åbner derfor op for en kreativ og anderledes styling, til dig der gerne vil eksperimentere og udtrykke dig selv igennem dit hår.

Denne tørshampoo er velegnet til alle hårtyper. Ved brug af sprayen, skal du ryste flasken godt. Herefter sprayer du med 25 centimeters afstand fra hovedet. Tørshampooen sprayes direkte mod hovedbunden, helt nede ved rødderne. Så skal du lade dit hår værre i ca. et minut. Nu kan du redde produktet ud i håret eller massere det ind i hovedbunden med dine fingre.

Det kan vi lide:
 • Absorberer olie får hår og hovedbund, så du let undgår fedtet hår
 • Giver en masse fylde og volume til håret
 • Nem at anvende

MOROCCANOIL® Dry Shampoo Light – Bedste tørshampoo til solbeskyttelse

MOCOCCANOIL er et brand der specialiserer sig i hårpleje og hårstyling. De er dedikerede til at skabe banebrydende produktserier af højest mulige kvalitet. Alle deres produkter er tilsat det antioxidant-rige arganolie, som er kendetegn for brandet. Denne tør shampoo er beskytter dit hår mod solen skadelige stråler.

Derfor skal du vælge MOROCCANOIL® Dry Shampoo Light

Denne tør shampoo er perfekt for dig der ønsker at opfriske dit hår samtidig med dit hår plejes og beskyttes af ingredienser af høj af en høj kvalitet. Den består af en let formel med en skøn duft. Dit hår opfriskes øjeblikkeligt efter den ultra-fine formel let er blevet fordelt i hovedbunden.

Produktet består af blandt andet risstivelse, som hurtigt går ind og fjerner overskydende olier, produktrester og lugt fra håret. Derved kommer dit hår til at fremstå opfrisket og fyldigt, så du uden problemer kan gå et par ekstra dage uden hårvask. Produktet er beriget med den plejende argan olie og indeholder derudover også UV-beskyttelse. Derved kan du uden bekymring slå håret ud under solens stråler.

Denne tørshampoo er hvid i farven, når den kommer ud af flasken, og den egner sig derfor bedst til lyst hår. Tørshampooen anvendes i tørt hår. Inden brug rystes flasken grundigt og sprayes så i ved hårrødderne. Herefter skal indholdet masseres ind i hovedbunden med fingerspidserne. Nu kan du style håret på den måde, som du har lyst til.

Det kan vi lide:
 • Ultra-fin formel gør den let at fordele i håret
 • Beskytter håret mod solens skadelige UV-stråler
 • Anbefales til lyst hår

Batiste Dry Shampoo Dark & Deep Brown – Bedste tørshampoo til mørkebrunt hår

Batiste er den internationale markedsleder inden for tørshampoo. Med over 40 års erfaring udvikler de hårptodukter til at gøre din hverdag lettere til billige priser. Denne tørshampoo er særligt udviklet til mørkt hår.

Derfor skal du vælge Batiste Dry Shampoo Dark & Deep Brown

Hvis du har mørkt hår kender du sikkert til irritationen ved det grå eller hvide skær der kan opstå ved brug af tørshampoo. Dette problem kan du let undgå med denne tørshampoo fra Batiste. Batiste Dry Shampoo Dark & Deep Brown er med mørke farvepigmenter der gør den perfekt for dig med mørkebrunt hår.

Tørshampooen sørger for at overskydende fedt og olie absorberes fra hovedbunden og håret. Derved efterlades dit hår opfrisket, så du med lethed kan skippe en hårvask eller to. Tørshampooen tilfører derudover dit hår fylde, der gør dit hår lettere at style, da det for mere tekstur.

Ved anvendelse er det vigtigt, at du ryster flasken godt før brug. Spray derefter tørshampooen i håret med en afstand på 30 cm.  Red så håret igennem og style dit hår på den måde, som du ønsker.

Det kan vi lide:
 • Velegnet til mørkt hår
 • Overskydende fedt og olie absorberes, så du let kan springe en hårvask over
 • Giver håret fylde og volumens

Milk_shake Lifestyling Dry Shampoo – Bedste tørshampoo for shine

Milkshake er et brand der specialiserer sig i hårprodukter. Deres produkter er udviklet med naturlige produkter til alle hårtyper og farver. Denne tør shampoo har en opfriskende effekt og giver et håret shine.

Derfor skal du vælge Milk_shake Lifestyling Dry Shampoo

Ønsker en tørshampoo der efterlader du hår frisk og rent uden at gøre det den mindste smule mat? Så har du muligvis fundet den perfekte tørshampoo for dig. Denne tør shampoo giver dit hår shine, så det ikke kommer til at fremstå mat efter anvendelsen i håret.

Denne lækre tørshampoo er udviklet med en ultra-fin formel der med øjeblikkelig effekt, vil give dit hår friskhed og letvægts følelse. Den efterlader ingen produktrester i håret, og derfor er det muligt for personer med alle hårtyper og hårfarver at anvende produktet. Nogle tørshampooer efterlader rester af produktet i håret, men dette undgår du med Milk_shake Lifestyling Dry Shampoo.

Dit hår bliver rengjort og opfrisket på et splitsekund, og tørshampooen tilfører både volumen og fantastisk shine til håret. Du kan elegant springe en hårvask over med denne effektive og velduftende tørshampoo.

Flasken rystes godt inden brug. Indholdet sprayes i hovedbunden med 30 centimeters afstand. Børst håret igennem og masser produktet ind i hovedbunden. Style derefter dit hår som ønsket.

Det kan vi lide:
 • Med denne tørshampoo kommer dit hår ikke til at fremstå mat
 • Opfrisker hovedbunden og håret på et øjeblik
 • Velegnet til alle hårtyper og farver

Davines Hair Refresher Day Cleansing Mist

Davines er et italiensk brand der specialiserer sig i hårprodukter. De ønsker at inspirere forbrugeren til at passe godt på sig selv og sine omgivelser gennem produktionen af bæredygtigt hårpleje og styling. Denne tør shampoo fra Davines efterlader dit hår opfrisket og let.

Derfor skal du vælge Davines Hair Refresher Day Cleansing Mist

Davines Hair Refresher Day Cleaning Mist er perfekt for dig der ønsker smukt og fyldigt hår i en fart. Denne tør shampoo giver på rekordtid let og friskt hår med masser af volumen. Tørshampooen absorberer effektivt overskydende olie og fedt fra hovedbunden, og samtidig tilfører den håret fugt, så du let kan style det, selv når du er på farten. Derudover har den en skøn duft der for håret til at føles ekstra rent efter brug.

Hvis du ønsker ekstra volumen, kan du vælge at blødtørre dit hår efter du har sprayet tørshampooen i håret. Det vil sige at du sætter din føntørre på det laveste niveau og tørre håret med kold luft. På den måde kan du på rekordtid opnå lækkert og fyldigt hår.

Tørshampooen bruges i tørt hår og flasken skal rystes grundigt før brug. Den sprayes i helt inde ved hårrødderne. Lad den sidde og virke i håret i et minuts tid, før du fordeler med børste og styler håret.

Det kan vi lide:
 • Giver smukt og fyldigt hår
 • opfriskende og velduftende
 • giver et lækkert resultat på rekordtid

Sådan vælger du den rigtige tørshampoo for dig

Indhold: Det er vigtigt at være opmærksom på indholdet i den tørshampoo, som du vælger. Det gælder både når det kommer til pleje i produktet, effekten og indholdet har også en betydning, når det kommer til vegan venlige tørshampooer.

Hvis du ønsker en tørshampoo der giver pleje til håret, skal du være opmærksom på om formularen består af nærende aktive ingredienser til håret. Det kan være en god ide at kigge efter vitaminer og antioxidanter der er gode for håret. Det kan også være at en særlig tørshampoo indeholder en olie der er god for dit hår.

Hvis du ønsker en tørshampoo der let fordeles og absorberes, kan det være en god ide at undersøge, om sprayen har en let formel med fin pulver. Jo finere pulver jo lettere bliver det at fordele produktet i håret.

Hvis du ønsker en vegan venlig tørshampoo er det vigtigt, at du undersøger om tørshampooen har et vegan venlig label. Nogle gange kan naturlige produkter forveksles med veganske produkter, selvom de faktisk indeholder animalske ingredienser. Så for at sikre dig, at sprayen er vegansk, vil du skulle kigger efter en tørshampoo som er mærket “ vegan venlig”.  Det samme gælder, når du skal finde et produkt som er “ikke testet på dyr”.

Farve: Nødvendigheden af at tage sin hårfarve i betragtning, når man vælger tørshampoo kan variere. Ofte vil tørshampoo kunne bruges til alle hårtyper og hårfarver. Dog kan der ofte komme et gråt eller hvidt skær, hvis du bruger en tørshampoo der efterlader produktrester i håret.

Hvis du har mørkt hår og skal vælge en tørshampoo, vil du med fordel kunne vælge en tørshampoo som er udviklet særligt til mørkt hår. Ellers skal du være opmærksom på, om produktets indhold absorberes helt eller om der efterlades produktrester i hovedbunden.

Prisen: Prisen på tørshampoo kan variere meget fra produkt til produkt. Både brandets og det enkelte produkts formål påvirker prisen. Et brand der sætter stor fokus på kvalitet producere produkter som er dyrere, end de brands der levere billige hverdagsprodukter til en bredere målgruppe. Ofte vil en spray med aktive nærende ingredienser for håret også være dyrere end en spray der blot lever op til dets primære formål; At fjerne overskydende olier i hovedbunden og dermed opfrisker håret. Så når du vælger en tørshampoo, skal du tænke over, hvilke behov den skal dække for dig og dit hår.

Guide til at bruge tørshampoo

Vi har samlet nogle gode guidelines for dig der ønsker at opnå det bedst mulige resultat med den tørshampoo du måtte vælge:

 1. Det er vigtigt, at du sørger for, at dit hår er helt tørt.
 2. Husk ALTID at ryste flasken grundigt. På den måde blandes indholdet sammen, og du undgår at pulveret kommer til at klumpe.
 3. Lav en hurtigt inddeling af håret, så du kan spraye direkte på hårrødderne.
 4. Hold flasken på en 20-30 centimeters afstand af hovedbund, når du anvender sprayen. Vær opmærksom på, at det kan variere, hvilken afstand der anbefales til brug af hvert enkelt produkt.
 5. Efter appliceringen skal du vente et øjeblik. Ved nogle sprays anbefales det at du venter et minuts tid, men igen kan det variere i forhold til produktet.
 6. Herefter skal indholdet arbejdes godt ind i håret med enten dine fingre eller ved hjælp af en børste. Det vigtigste er, at produktet bliver fordelt godt i hovedbunden.
 7. Nu kan du med lethed style dit hår på den måde, som du ønsker.

FAQ

Hvilken tørshampoo er bedst i test?

Batiste Dry Shampoo er uden tvivl topscoreren i vores test! Det er en billig, men rigtig god tørshampoo, der renser effektivt og får fedtet hår og sammenklaskede hårstrå til at strutte så man skulle tro at de lige var blevet vasket!

Kan tørshampoo erstatte hårvask?

Selvom en tørshampoo rummer nogle fantastiske egenskaber, når det kommer til opfriske og rengøre hovedbunden, vil den altså stadig efterlade produktrester i både hår og hovedbund, som er nødvendige at vaske ud.

Hvordan virker tørshampoo?

En tørshampoo absorberer- og fjerner overskydende fedt og olier i hovedbunden, og giver på den måde en ‘trucker rengøring’ til håret. Derudover er mange tørshampooer gode at style med, da de giver fylde til håret.

Er tørshampoo godt for håret?

Som så meget andet skal tørshampoo bruges med måde. En tørshampoo kan være god at erstatte hårvasken med ind i mellem, men det er stadig et produkt, som skal vaskes ud af håret.