Varmebeskyttelse til håret → Find den bedste heat protection til dig

1
HairLust Hair Strengthening & Protection Oil

Det er næsten ikke til at få hænderne ned over dette produkt fra HairLust, hvorfor vi da også har kåret det som værende bedst i test af de hårbeskyttelsesprodukter, som vi har udvalgt. Hårolien består af naturlige ingredienser og sikrer den bedste beskyttelse mod skadelige varmepåvirkninger og solens stråler. Produktet kan desuden bruges af alle hårtyper. Derfor skal du vælge HairLust Hair Strengthening & Protection Oil Der er et hav af fordele ved at investere…

Til butik →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
HairLust Hair Strengthening & Protection Oil##
Moroccanoil Perfect Defense Protect Spray 218 kr. ComputerSalg
ghd Styling Bodyguard Heat Protect Spray##
Maria Nila Quick Dry Heat Spray 159 kr. MyHair
Kérastase Genesis Fluide Defense Thermique Leave-In##
IdHAIR Mé Blow Dry Cream 138 kr. Hair247.dk
Kevin Murphy Heated Defense 178 kr. MyHair
Olaplex NO.7 Bonding Oil 153 kr. Deloox
HairLust Hair Defence & Hydration Mist##
HH Simonsen Blowdry Cream 89 kr. Hair4all

Få svar på alle dine spørgsmål om varmebeskyttelse til håret og de forskellige typer af varmebeskyttelse, der findes på markedet, i denne test. Vi har samlet de 10 bedste varmebeskyttende spray, cremer, mists, olier m.fl., så der bør være noget for enhver på den nedenstående liste.

Du kan desuden læse mere om, hvorfor varmebeskyttende produkter er så vigtige at prioritere i et af de nedenstående afsnit.

HairLust Hair Strengthening & Protection Oil – Den bedste varmebeskyttelse til håret

Det er næsten ikke til at få hænderne ned over dette produkt fra HairLust, hvorfor vi da også har kåret det som værende bedst i test af de hårbeskyttelsesprodukter, som vi har udvalgt. Hårolien består af naturlige ingredienser og sikrer den bedste beskyttelse mod skadelige varmepåvirkninger og solens stråler. Produktet kan desuden bruges af alle hårtyper.

Derfor skal du vælge HairLust Hair Strengthening & Protection Oil

Der er et hav af fordele ved at investere i en Hair Strengthening & Protection Oil fra HairLust. Først og fremmest får du en beskyttende olie, der både passer på håret i forbindelse med brug af varmeapparater og solens skadelige UV-stråler. Det er således en olie, du kan benytte hele året rundt og til flere formål.

Derudover giver hårolien optimal næring og fugt til håret, da den bl.a. indeholder kokos-, solsikke-, abrikoskerne- og arganolie. Ingredienserne er desuden økologiske og veganske. Mængden af nærende ingredienser garanterer dig en god varmebeskyttelse, som endda også mindsker spaltede spidser og krus i håret, samt efterlader dine lokker fløjsbløde.

Det kan vi lide:
 • Produktet er både UV- og varmebeskyttende, så den kan bruges om sommeren og inden brug af varmeapparater
 • Certificeret vegansk, hvorfor den ikke indeholder animalske ingredienser, og kan bruges af enhver forbruger
 • Fremstillet med økologiske ingredienser, som alle har plejende egenskaber
 • Beholderen er af genbrugsglas, hvorfor det er et miljøvenligt valg at investere i dette produkt
 • Er medvirkende til at forhindre krus og spaltede spidser i håret

Moroccanoil Perfect Defense Protect Spray – Den bedste varmebeskyttende spray

Du skal investere i denne Moroccanoil Perfect Defense Protect Spray, hvis du vil have en varmebeskyttende spray bedst i test. Dette prisvindende produkt beskytter håret mod skade fra varmeapparater op til 230 grader, og så er den yderst nem at påføre i håret. Duften er desuden kendetegnende for Morroccanoil.

Derfor skal du vælge Moroccanoil Perfect Defense Protect Spray

Hvis du leder efter den bedste heat protection spray til dit hår, kan vi anbefale denne variant fra Moroccanoil. Den adskiller sig fra vores testvinder fra HairLust ved at skulle sprayes i håret frem for at fordeles med hænderne. Dette resulterer i, at du ikke får fedtede hænder og nemt kan komme videre med din styling.

Ud over at der her er tale om en varmebeskyttende spray, så minder vores bedst i test model og Moroccanoil Perfect Defense Protect faktisk lidt om hinanden – rent beskyttelsesmæssig. For begge produkter er beriget med en nærende formel, der ikke blot beskytter, men også er med til at styrke håret og holde det sundt. Derudover kan de begge bruges til alle hårtyper.

Det kan vi lide:
 • Kan benyttes i alle hårtyper til beskyttelse mod enhver varmestyling op til 230 grader
 • Udviklet med nærende ingredienser, som sikrer vitaminer til håret
 • Nem at påføre, da der er tale om en heat protection spray – du får altså ikke fedtede hænder
 • Velduftende produkt, der giver håret en behagelig duft resten af dagen

ghd Styling Bodyguard Heat Protect Spray – Den bedste varmebeskyttende spray, når du glatter håret

Vi kan anbefale dig at investere i en heat protection spray fra GHD, hvis du gerne vil have glansfuldt hår og ofte tyr til et glattejern i din stylingrutine. Lige netop denne variant er nemlig særligt egnet til at beskytte håret mod varmen fra et glattejern. Derudover er den medvirkende til at styrke håret.

Derfor skal du vælge ghd Styling Bodyguard Heat Protect Spray

Benytter du dig primært af glattejernet, når du skal style dit hår? I så fald er det oplagt at investere i en varmebeskyttende spray, der sikrer en mere holdbar glatning, så dine resultater holder længere. Dette gør sig gældende for heat protection sprayen fra GHD. Den er udviklet som en letvægtsspray, der netop fører til et glattere look.

Du kan sagtens benytte produktet til beskyttelse ved føntørring, men bør som minimum benytte den, når du skal glatte håret. Det varmebeskyttende produkt fra GHD beskytter op til 230 grader, og man bør glatte håret ved 180 grader, så den klarer enhver opgave. Som en ekstra bonus klistrer denne heat protection spray ikke, og så er den med til at styrke hårstråene.

Det kan vi lide:
 • Er ideel når du finder glattejernet eller føntørren frem – beskytter op til 230 grader
 • Styrker hårstråene, samt har en blødgørende og fugtgivende effekt, så dit hår får optimale betingelser for vækst
 • Er baseret på en letvægtsformel, hvorfor den ikke klistrer
 • Nem at fordele i håret, da du skal trykke hver gang du sprayer et nyt sted i håret

Maria Nila Quick Dry Heat Spray – Den bedste veganske og parabenefri heat protection spray

Du skal vælge denne heat protection spray fra Maria Nila, hvis du gerne vil beskytte dit hår og hovedbunden fra høje temperaturer ved styling. Denne spray er let at påføre, og så er den med til at få håret til at tørre hurtigere, da den trækker fugtigheden ud af hårstråene.

Derfor skal du vælge Maria Nila Quick Dry Heat Spray

Det anbefales, at man har tørt hår inden brug af varme stylingredskaber. Men hvad gør man så, når man har langt hår, der tager lang tid om at tørre? Jo, så kan man vælge at bruge varmebeskyttelse fra mærket Maria Nila. De har nemlig udviklet en heat protection spray, der ikke blot beskytter håret mod varmen, men også er med til at reducere tørretiden betragteligt.

Du skal blot spraye produktet i håret efter hårvask, eller i tørt hår hvis du foretrækker det, og så er håret snart klar til at blive stylet med et varmeapparat, uden at tage skade. Du kan benytte denne variant, uanset om du har langt eller kort hår, men grundet evnen til at tørre håret hurtigere, anbefales det til langt hår.

Èn af de største fordele ved dette produkt fra Maria Nila er, at den er fremstillet uden brugen af sulfater og parabener. Derudover er det beskyttende produkt udelukkende fremstillet med naturlige ingredienser, så den er også vegansk.

Det kan vi lide:
 • Fremstillet uden brug af animalske ingredienser, hvorfor den er vegansk – produktet er ej heller testet på dyr
 • Der er hverken benyttet sulfater eller parabener
 • Anbefales i særdeleshed til personer med langt hår, men kan benytte af alle
 • Minimerer tørretiden, hvorfor den er oplagt at bruge efter hårvask, men kan også bruges i tørt hår

Kérastase Genesis Fluide Defense Thermique Leave-In – Den bedste varmebeskyttende creme til svækket hår

Denne Genesis Fluide Defense Thermique Leave-In varmebeskyttelse til håret fra Kérastase er særligt egnet til dig, der har svagt hår, som har nemt ved at knække. For produktet går ind og genopretter hårstråene og sikrer de bedste betingelser for vækst. Samtidig bliver håret efterladt blødt og med mere glans.

Derfor skal du vælge Kérastase Genesis Fluide Defense Thermique Leave-In

Produktet fra Kérastase adskiller sig fra de andre varianter i denne test ved nærmere at være en creme end olie eller spray. For selvom produktet kommer i en spray-beholder, så skal du sprøjte indholdet ud på hånden for derefter at påføre det i håret. Den mælkeagtige formel er dog nem at fordele over hele håret.

Årsagen til, at denne variant anbefales til svækket hår er, at den indeholder ingefærrod og naturlige celler fra edelweiss. Dette er med til at styrke, fugte og beskytte håret mod skader. Samtidig sikrer ingredienserne et mere blødt hår med fin glans. Derudover har denne creme en behagelig blomsterduft, som ikke virker for gennemtrængende.

Det kan vi lide:
 • Egner sig især til svækket hår med tendens til at knække, da den styrker, fugter og beskytter håret optimalt
 • Efterlader håret silkeblødt og mere glansfuldt
 • Du får nemt den rette mængde ud i hånden, da produktet er udviklet som en form for spray

IdHAIR Mé Blow Dry Cream – Den bedste varmebeskyttelse til håret for enkel styling

Ved at investere i denne IdHAIR Mé Blow Dry Cream, kan du altid få plejet dit hår i forbindelse med, at du føntørrer håret. Du behøver ikke engang at benytte andre stylingprodukter for at få den rette frisure. Produktet sælges desuden til en billigere pris end de tidligere nævnte varianter i denne test.

Derfor skal du vælge IdHAIR Mé Blow Dry Cream

Du kan med fordel investere i denne varmebeskyttende creme fra IdHair, hvis du alligevel altid føntørrer dit hår efter hårvask. Det særlige ved denne creme er nemlig, at den skal påføres i vådt hår, som efterfølgende skal føntørres – ellers får du ikke gavn af produktet. Det er desuden vigtigt, at du ikke lader håret lufttørre, da det ikke giver gode resultater.

Den store fordel ved at benytte denne såkaldte føncreme er, at den gør det muligt for dig at style dit hår hurtigt og nemt. Dette gælder også, selvom du ikke benytter andre stylingprodukter efterfølgende. Samtidig får du ultra blødt hår ved brug. Og så fedtet produktet ikke, hvorfor det ikke er problematisk at benytte produktet.

Du kan dog også få dette produkt som en Blow Dry spray, hvis du foretrækker det frem for en creme.

Det kan vi lide:
 • Kan benyttes af alle hårtyper og til alle hårlængder
 • Giver god mulighed for styling uden at skulle bruge en masse andre produkter
 • Virker ikke fedtende – hverken på hænderne eller i håret
 • Sælges til en mere fordelagtig pris end flere af de andre produkter i testen

Kevin Murphy Heated Defense – Den bedste varmebeskyttelse til fint hår

Har du fint hår, skal du finde et beskyttende produkt med en let formel. Dette gør sig gældende for Kevin Murphy Heated Defense, der fungerer som en skum til håret, der beskytter hvert enkelt hårstrå fra høj temperatur og som vedligeholder fugt i hovedbunden.

Derfor skal du vælge Kevin Murphy Heated Defense

Nogle former for varmebeskyttelse til håret kan tynge håret ned, hvis man har fint eller tyndt hår. For at undgå dette problem, kan du investere i en Heated Defense fra mærket Kevin Murphy. Lige netop denne variant er nemlig udviklet som en vægtløs skum, der hverken tynger eller stivner håret.

Andre fordele ved produktet tæller, at skummen er fremstillet uden brug af parabener og sulfater, samt kan benyttes af enhver hårtype og hårlængde. Derudover indeholder formlen både organisk jojoba- og castorolie, som er med til at bevare hårets fugt, så hovedbunden og håret ikke tørrer ud ved brug.

Som en ekstra bonus er dette produkt det mest varmebeskyttende i hele testen. Hvor flere andre maksimalt kommer op på 230 grader, kan Kevin Murphys Heated Defense give effektiv beskyttelse op til 232 grader. Ja, blot to grader mere, men det kan betyde hele forskellen, når du skal style håret.

Det kan vi lide:
 • Sikrer ideel varmebeskyttelse til fint og tyndt hår, uden at komme til at tynge håret, hvilket skyldes en vægtløs formel
 • Fungerer som en skum, hvorfor den er nem at få fordelt i hele håret
 • Produktet er fremstillet uden brugen af parabener og sulfater
 • Virker fugtbeskyttende, hvorfor skummet mindsker risikoen for, at håret mister sin fugtighed
 • Beskytter mod varmeredskaber på op til 232 grader, hvorfor den er bedst af alle produkterne i denne test

Olaplex NO.7 Bonding Oil – Den bedste farvebeskyttende og miljøvenlige hårolie med varmebeskyttelse

Denne hårolie fra Olaplex er så meget mere end bare en traditionel olie til håret. Først og fremmest har den varmebeskyttende egenskaber op til 230 grader – både fra varmeredskaber og solens UV-stråler. Derudover virker hårolien beskyttende på hårfarve, så denne holder længere. Og så er den vegansk, styrker håret og booster tørringstiden.

Derfor skal du vælge Olaplex NO.7 Bonding Oil

Vi kan simpelthen ikke gennemgå de bedste produkter med varmebeskyttelse til håret, uden at komme ind på No. 7 Bonding Oil fra mærket Olaplex. Dette skyldes i høj grad den patenterede og aktive ingrediens Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate, samt indholdet af andre nærende ingredienser.

Tilsammen sikrer indholdet i en Olaplex hårolie, at dit hår bliver styrket, repareret og beskyttet. Beskyttelsen er mod høj varme og varmeskader, uanset om der er tale om fra solen eller redskaber til styling. Denne hårolie giver øjeblikkelig plejende effekt og eliminerer også frizz, krus og statisk elektricitet. Samtidig er den farvebeskyttende, hvilket især gælder for blonde nuancer.

Derudover har olien en blødgørende effekt, og sikrer dermed en nemmere udredning af håret. Produktet er desuden alkohol-, sulfat-, phthalat- og parabenefri

Det kan vi lide:
 • Velfungerende hårolie, der virker til alle hårtyper og -længder, heriblandt krøller
 • Hjælper med at bekæmpe frizz og kruset hår, samt mindsker statisk elektricitet
 • Reparerer og styrker håret øjeblikkeligt, mens den også virker blødgørende
 • Er fri for alkohol, parabener, phthalater og sulfater, samt er vegansk
 • Virker farvebeskyttende, hvorfor den er særligt egnet til personer med farvet hår
 • Er med til at forkorte føntørringstiden, så du hurtigere kan style håret

HairLust Hair Defence & Hydration Mist – Den bedste solbeskyttelse til håret

Få optimal solbeskyttelse med HairLust Hair Defence & Hydration Mist. Denne varmebeskyttende spray indeholder særlige ingredienser, der giver et naturligt UV-filter. Samtidig garanterer sprayen optimal fugt og pleje til hår og hovedbunden, så håret har de bedste betingelser for vækst.

Derfor skal du vælge HairLust Hair Defence & Hydration Mist

Hiver du sjældent glattejernet frem eller føntørrer håret på et absolut minimum? I så fald skal du muligvis se på en lidt anden type varmebeskyttelse til håret end de andre produkter i denne test. For det kan nemlig sagtens tænkes, at en Hair Defence & Hydration Mist fra HairLust er det helt rigtige produkt til dig frem for en dyr varmebeskyttende spray, creme, olie e.l.

Den helt store forskel på dette produkt fra HairLust og de andre varianter er, at dette er en spray, der udelukkende beskytter mod solens stråler. Det betyder dog, at du fremover kan mindske risikoen for solforbrænding, når du er på stranden, ligger ved poolen, er på ferie etc.

Produktet er beriget med Phytessence™ French Oak Extract, der virker som et naturligt UV-filter. Samtidig indeholder ingrediensen antioxidanter, som beskytter dig mod frie radikaler. De andre økologiske og veganske ingredienser sikrer et fugtboost til hår og hovedbund, så håret forbliver fugtet og plejet.

Det kan vi lide:
 • Beskytter håret og hovedbunden mod solens skadelige UV-stråler og forbrænding, så du kan nyde vejret uden bekymring
 • Udviklet med en vegansk og økologisk formel, så du kan være sikker på, at ingredienserne er af god kvalitet
 • Sikrer maksimal fugt til din hovedbund, hvilket mindsker risiko for udtørring og skadet hår

HH Simonsen Blowdry Cream – Den bedste varmebeskyttelse til tykt hår

Det kan være en udfordring at finde en optimal varmebeskyttelse creme, olie, spray e.l. til tykt hår. For vælger man en, der ikke egner sig til tykt hår, skal man bruge uanede mængder af produkt for at opnå de samme resultater. Heldigvis giver denne føntørrercreme fra HH Simonsen dig nye muligheder for varmebeskyttelse uden overforbrug.

Derfor skal du vælge HH Simonsen Blowdry Cream

Har du kraftigt hår, skal du benytte dig af denne Blowdry Cream fra HH Simonsen, når du ønsker en solid varmebeskyttelse af håret. Denne creme er udviklet til at beskytte mod temperaturer på op mod 230 grader, samt giver mulighed for, at du kan re-style dit hår i løbet af dagen.

Derudover mindsker produktet mængden af knækkede hårstrå og statisk elektricitet i håret, samtidig med at den bekæmper eventuelt kruset hår. Du kan også forvente, at dit hår er dejlig blødt efter brug, da produktet er beriget med honningekstrakt. Dette gør det også langt nemmere at frisere håret efter vask, så du skal aldrig mere bekymre dig om kampen med knuder i håret.

Det kan vi lide:
 • Er særligt egnet til brug i tykt hår, og så kan du endda re-style det hele dagen uden problemer
 • Hjælper med at mindske sammenfiltring af hårtotter, så du har nemmere ved at rede håret efter vask
 • Mindsker risiko for at håret kruser, knækker eller bliver statisk
 • Efterlader håret dejlig blødt grundet indhold af honning

Derfor skal du bruge et beskyttende produkt ved varm styling

Brugen af et varmebeskyttende produkt forebygger varmeskader og sikrer en bedre styling. De fleste produkter er udviklet med nærende og fugtgivende ingredienser, hvilket sikrer, at håret bliver mere modstandsdygtigt over tid. På den måde vil du ikke opleve, at spidserne bliver så let spaltede eller at hårrødderne knækker så nemt. Kort sagt er det uundværlig beskyttelse af dit hår.

Om du bruger heat protection spray, creme, olie e.l. er egentlig lige meget. Det vigtigste er blot, at du finder et produkt, der beskytter både det yderste lag og inderste lag af dit hår, så du kan sætte håret med varme stylingredskaber, uden at være bekymret for, at du får ødelagt hår.

Husk at pleje håret

Hvis du gerne vil have modstandsdygtigt hår og sundere hår, skal du sørge for at tilføre håret næring, pleje og fugt med jævne mellemrum. Det er oplagt at pleje håret minimum én til flere gange om ugen. Dette kan være alt fra heat protection spray, hårolie, hårmaske m.m.

Du får ikke nødvendigvis sundt hår ved at holde dig fra alle hårplejeprodukter, da udefrakommende faktorer i hverdagen kan være med til at udtørre håret. Så selv hvis du passer godt på dit hår, kan det have brug for ekstra pleje i ny og næ.

FAQ

Hvilken varmebeskyttelse til håret er bedst i test?

I denne test har vi kåret en HairLust Hair Strengthening & Protection Oil som værende det bedste varmebeskyttende produkt på markedet. Læs hele testen for at finde den rette heat protection for dig.

Hvilke typer af varmebeskyttende produkter findes der?

Der findes mange varmebeskyttende produkter. Du finder dem som creme, olie, spray m.fl. Det vigtigste er, at du finder en, der passer til dit hår og giver mulighed for at påføre en passende mængde.

Skal man altid beskytte håret før man føntørrer håret?

Det er en god ide, at du altid benytter varmebeskyttende produkter - uanset om du føntørrer, bruger glattejern eller krøllejern etc. Alle former for styling med varme redskaber kræver beskyttelse.

Kan varmebeskyttelse kun benyttes i vådt hår?

Det kommer an på, hvilket produkt du investerer i. Nogle kan kun bruges i vådt hår, mens andre kan bruges i både fugtigt og tørt hår. Husk du ikke bør style håret før det er tørt for at undgå skade.